-
αν και off topic, συζητάμε για ΕΟ κι αφού πέρασα από δεξιά -τελικά με άνεση- αφού ήταν άδεια, γιατί δεν έκανε στην άκρη;
-
πάντως σε ότι αφορά την αίσθηση που σου δίνει το S3 δεν ισχύει αυτό που λένε κάποιοι από εσάς parapanw.to τιμόνι είναι λίγο αναίσθητο σε χαμηλές ταχύτητες μονο και μονο για να οδηγάς πιο άνετα μέσα στην πόλη μετά σφίγγει και σου δίνει παρα πολύ καλή αίσθηση δεν μαντεύεις που θα στρίψει αλλα το ελέγχεις απόλυτα.όσο για το αν θα βγάλει η bmw 1.35i πολύ αμφιβάλλω
-
εθεάθη ΛΕΥΚΟ S3
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
εθεάθη ΛΕΥΚΟ S3Ναι, στην αντιπροσωπεία της Λάρισας προχθές το απογευμα......
Το κοίταξα γύρω-γύρω, μπήκα μέσα, ασέλγησα πάνω στο υπέροχο τιμονάκι του , [ αυτό ------> http://www.rsportscars.com/foto/06/audis307_inter.jpg ] ρώτησα επιδόσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή εκθέματος κι έφυγα......
(σα τις μπουδελότσαρκες που κάναμε στα 14μας ενα πράμα.....Μπαίναμε μέσα, κοιτούσαμε, ρωτούσαμε πόσο κάνει, φεύγαμε και μετά..... )
-
@ lkar:
+1
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
εθεάθη ΛΕΥΚΟ S3
Ναι, στην αντιπροσωπεία της Λάρισας προχθές το απογευμα......
Στην ΟΛΥΜΠΟΣ?????
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αν και off topic, συζητάμε για ΕΟ κι αφού πέρασα από δεξιά -τελικά με άνεση- αφού ήταν άδεια, γιατί δεν έκανε στην άκρη;ενώ αυτοί που οδηγούν Audi (S3, A3, A4, A6) σκίζονται να πάνε δεξιά ε;
τι λέτε μωρέ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν και off topic, συζητάμε για ΕΟ κι αφού πέρασα από δεξιά -τελικά με άνεση- αφού ήταν άδεια, γιατί δεν έκανε στην άκρη;
ενώ αυτοί που οδηγούν Audi (S3, A3, A4, A6) σκίζονται να πάνε δεξιά ε;
τι λέτε μωρέ...
S3 λίγο δύσκολο
και στα υπόλοιπα ισχύει, αλλά στα αργά πρίμιουμ είναι πιο έντονο το φαινόμενο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ενώ αυτοί που οδηγούν Audi (S3, A3, A4, A6) σκίζονται να πάνε δεξιά ε;
τι λέτε μωρέ...
S3 λίγο δύσκολο
και στα υπόλοιπα ισχύει, αλλά στα αργά πρίμιουμ είναι πιο έντονο το φαινόμενο
γιατί δύσκολο;
εάν πηγαίνει με 80 στην αριστερή...;(έχω συναντήσει τέτοιους δεν τα λέω τυχαία)
-
εθεάθη ΛΕΥΚΟ S3Μερικά κλιπάκια με λευκό S3 (για ...ερωτευμένους!):
http://www.youtube.com/watch?v=74srRVkn ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=glDRr6No ... ed&search=
-
έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια videakia με το S3 .ποτε επιτέλους θα δούμε δοκιμη και σχόλια στο top gear?η μονη δοκιμη που έχω δει είναι στο vox μεταξύ του S3 και του Golf R32 που απλά αποδείκνυε ότι το S3 είναι πολύ πιο γρήγορο σε πιστα.
-
Ο χρήστης 8eios έγραψε:
έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια videakia με το S3 .ποτε επιτέλους θα δούμε δοκιμη και σχόλια στο top gear?η μονη δοκιμη που έχω δει είναι στο vox μεταξύ του S3 και του Golf R32 που απλά αποδείκνυε ότι το S3 είναι πολύ πιο γρήγορο σε πιστα.Εκτός της πίστας έχεις αμφιβολίες δηλαδή
-
-
Εκτός της πίστας έχεις αμφιβολίες δηλαδή [/quote]
δεν έχω αμφοβολίες εκτος πίστας απλά θα ήθελα και έναν σωστό σχολιασμό για το συγκεκριμένη amaxi.exw πάρει σχεδόν όλα τα περιοδικά και τα περισσότερα ερωτήματα μου παραμένουν αναπάντητα.απλά επλίζω από μια καυστική εκπομπή όπως το top gear να δω πιο ξεκάθαρα το 'τι αξίζει'το νέο S3
-
technik να είχαμε και μια μετάφραση καλά θα ήτανε
-
Audi S3-BMW 130i-Mazda 3MPSΣυγνώμη, το MPS έχει τα καθίσματα του προηγούμενου S3 ή κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Συγνώμη, το MPS έχει τα καθίσματα του προηγούμενου S3 ή κάνω λάθος?
Έτσι δείχνει αλλά δεν πρέπει καθώς όλα τα S3 ήταν/είναι 3θ όταν το Mps είναι 5θ
Δηλαδή τα καθίσματα του S3 ήταν/είναι ανακλεινόμενα ενώ του mps όχι.Πέτυχα πατρινό S3 στην μαρίνα στο λιμάνι της Πάτρας.Μαύρο και απλά πολύ όμορφο
-
Ο χρήστης 8eios έγραψε:
technik να είχαμε και μια μετάφραση καλά θα ήτανεμονο τις ονομασίες καταλαβαίνω: Αudi S-τγάι
-
πολυ ομορφο, καλοριζικο...
ποσο πηγε τελικη τιμη αν επιτρεπεται?
-
μαύρο είναι?
Audi S3 2006