-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Λίγες ώρες έμειναν.Να περάσεις όμορφα και προσοχή στους δρόμους. (Ισχύει για όλους βέβαια)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λίγες ώρες έμειναν.
Να περάσεις όμορφα και προσοχή στους δρόμους. (Ισχύει για όλους βέβαια)
Ευχαριστώ, επίσης.
Άντε και του χρόνου.... Χανιά
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
...Αύριο αναχωρώ για Κέρκυρα, 1 εβδομάδα. Δεν έχω ξαναπάει, αλλά όλοι μου έχουν πει ότι είναι τέλεια...Όλα πολύ καλά, αλλά προσοχή στο φαγητό σε κάθε εστιατόριο, παραδοσιακή ή 'οικογενειακή' ταβέρνα.
Όλα προκάτ! 'Συνελήφθη' van που έγραφε 'έτοιμα-προμαγειρευμένα φαγητά' να ξεφορτώνει ταψιά σε πάρα πολλά μαγαζιά...Έτσι εξηγείται το ότι είτε παραγγείλεις 'της ώρας' είτε κάτι έτοιμο, μουσακά, κοκκινιστό, φασολάκια κ.α., την ίδια ώρα κάνουν!
Επίσης, έχουν τρεις σελίδες φαγητά και πάντα έχουν τα πάντα! Είναι δυνατόν απόμερο μαγαζί με 15-20 τραπέζια και ποτέ, σε όλη τη διάρκεια της μέρας να μήν έχει πάνω από 5 πελάτες, να μαγειρεύει καθημερινά τα πάντα;
Τσεκαρισμένο σε πολλά μαγαζιά πέρυσι που έμεινα 15 μέρες... Και υποθέτω ότι η πατέντα δεν είναι μόνο Κερκυραϊκή...Το μελανό σημείο είναι η πρόσβαση, μέσω Ηγουμενίτσας. Υπομονη΄και ό,τι βγει.
Ακριβώς! Υπομονή! Στη διαδρομή αυτή είδα την χαμηλότερη κατανάλωση ever!
Να περάσεις καλά!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ευχαριστώ παίδες. Κρήτη μάλλον καθόλου φέτος Κωστή. Η Κρήτη δεν είναι εκεί που έχει γύρω-γύρω θάλασσα, και ανατολικά συνορεύει με το Ρέθυμνο;
. Εκεί θα είμαι μετά τις 12/8!
ΥΓ ** Σοβινιστής είναι αυτός που αγαπάει τον τόπο του, πιο πολύ απ'την Κρήτη! ** (Αλλάξτε το μέρος ανάλογα με την καταγωγή σας )
Τώρα φίλε μου cmarin σε συμπάθησα ακόμα περισσότερο!
ΔΕΝ είμαι από την Κρήτη, έχω όμως φίλους και συγγενείς και το κυριότερο? από το 1989 κατεβαίνω κάθε χρόνο για λίγες μέρες (εντάξυ πηγαίνω κ αλλού!) κ την λατρεύει κ η κοπέλα μου!!!Έτσι 7-14 Αυγούστου αν δείτε κανά clio (Ι ή ΙΙ παίζει ακόμα) με αυτοκόλητο GRC (το Ι κ με το νέο διαβολάκι) και 4TForum θα ξέρετε ποιός είναι
Καλές διακοπές σε όλους
Νικόλας
-
Παιδιά, θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας σε κάτι. Πιθανότατα σε 10 μέρες να πάω στην Πολωνία για να παρακολουθήσω το παιχνίδι του Παναθηναικού με την Βίσλα. Μήπως ξέρετε κάποιες σελίδες ταξιδιωτικών πρακτορείων ώστε να βρω πληροφορίες από εκεί και ξέρετε αν χρειάζεται βίζα για να πας στην Πολωνία?
Ευχαριστώ προκαταβολικά -
Γύρισα από Σπέτσες... Ξεκινάει το Full Report.
Παραλίες: 3 είδαμε, και οι 3 χάλια. Βρώμικες αρκετά και εντός κια εκτός του νερού. Σταθεροποιηθήκαμε στην Αγ.Μαρίνα λόγω της καφετέριας και των water-sports.
Φαγητό: Κρέπες, σουβλάκια και 1 φορά πήγαμε και σε ταβέρνα. Οι κρέπες που φάγαμε ήταν εκπληκτικές ενώ και τα σουβλάκια ήταν πολύ καλά. Η μοναδική ταβέρνα που πήγαμε, ήτανε μέτρια.
Ξενοδοχείο: Πολύ μέτριο σαν ξενοδοχείο. Κάναμε φασαρία κατά τις 3μιση στην κοινόχρηστη βεράντα με κάτι ένοικους (ξανθές) από άλλα δωμάτια και η υπάλληλος ήρθε, μας πήρε από το χέρι και κάποιους τους κλείδωσε στα δωμάτια. Και κάπου εκεί ήρθε η αστυνομία.
Συγκοινωνίες: Υπήρχε λεωφορείο σχεδόν ανά μία ώρα για τις παραλίες του νησιού. Ανάλογα με την απόσταση, η τιμή ήταν είτε ένα είτε δύο
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Παιδιά, θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας σε κάτι. Πιθανότατα σε 10 μέρες να πάω στην Πολωνία για να παρακολουθήσω το παιχνίδι του Παναθηναικού με την Βίσλα. Μήπως ξέρετε κάποιες σελίδες ταξιδιωτικών πρακτορείων ώστε να βρω πληροφορίες από εκεί και ξέρετε αν χρειάζεται βίζα για να πας στην Πολωνία?
Ευχαριστώ προκαταβολικάΛογικα σε λιγες μερες,αν οχι απο τωρα,το Derby ή η Αθλητικη ηχω θα εχουν προσφορες για το ταξιδι απο διαφορα πρακτορια.Κοιτα αυτα αρχικα
-
Ευχαριστώ προκαταβολικάΕσύ να ξαπλώσεις δυο-τρεις ωρίτσες μέχρι να σου περάσει...
-
Παίδες επειδή θέλω να κάνω μια μπούκα στο BlueStar Paros την Κυριακή ... από ποιά είσοδο πρέπει να βάλω το κάρο????
Λέει ότι γίνονται τρελά σκηνικά εκει κάτω και ότι δυσκολεύεσαι να μπείς στο λιμάνι!!!!!! Αλήθεια ή δεν έχουν θέματα οι δημοσιογράφοι και δημιουργούν!!!! -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Ευχαριστώ προκαταβολικάΛογικα σε λιγες μερες,αν οχι απο τωρα,το Derby ή η Αθλητικη ηχω θα εχουν προσφορες για το ταξιδι απο διαφορα πρακτορια.Κοιτα αυτα αρχικα
Τελικά πρακτορείο βρέθηκε (κοίταξα και στις ''αντικειμενικές'' αυτές εφημερίδες αλλά τις εκδρομές εκείνες τις διοργανώνουν οργανωμένοι). Αύριο πιθανότατα θα ξέρω τί θα γίνει.
Εσύ να ξαπλώσεις δυο-τρεις ωρίτσες μέχρι να σου περάσει...
Τί εννοείς?
-
Εννοώ ότι δεν είναι και ανίατη η ασθένειά σου με λίγες ώρες ξεκούραση θα νιώσεις καλύτερα...
Εδώ που τα λεμε, είναι ευκαιρία αυτή για να δεις φέτος τον ΠΑΟ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι... Πού θα την ξαναβρεις?
No offence, έτσι?
-
Ευχαριστώ προκαταβολικάΑν έχεις τη δυνατότητα προσπάθησε να μείνεις και 3-4 μέρες στην Κρακοβία είναι υπέροχη πόλη. Αφιέρωσε και μία μέρα για να πας στο αλατορυχείο της Wielicka και στο Αουσβιτς (εκεί θα σου σηκωθεί η τρίχα)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εδώ που τα λεμε, είναι ευκαιρία αυτή για να δεις φέτος τον ΠΑΟ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι... Πού θα την ξαναβρεις?
E,oxi να αποκλειστουμε απο τη Βισλα.....Αυτοι ειναι μερος της προετοιμασιας μας Οπως και οι Γαυροι την 1η αγωνιστικη !!!! (πλακιτσα )
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
E,oxi να αποκλειστουμε απο τη Βισλα.....Αυτοι ειναι μερος της προετοιμασιας μας Οπως και οι Γαυροι την 1η αγωνιστικη !!!! (πλακιτσα )
Αρκεί να μην κανετε παρομοια προετοιμασια με το Σκωτσέζικο αδελφο σωματειο με το τετραφυλο τριφυλλι
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ευχαριστώ προκαταβολικάΑν έχεις τη δυνατότητα προσπάθησε να μείνεις και 3-4 μέρες στην Κρακοβία είναι υπέροχη πόλη. Αφιέρωσε και μία μέρα για να πας στο αλατορυχείο της Wielicka και στο Αουσβιτς (εκεί θα σου σηκωθεί η τρίχα)
Τελικά το ταξίδι κανονίστηκε Ανυπομονώ να γνωρίσω την...Ανατολική Ευρώπη
hrdoukas, έχεις πάει στην πόλη? Πάντως για το αλατορυχείο έχω ακούσει και εγώ ότι έχει πολύ ενδιαφέρον.Εννοώ ότι δεν είναι και ανίατη η ασθένειά σου με λίγες ώρες ξεκούραση θα νιώσεις καλύτερα...
No offence, έτσι?
Τουλάχιστον εμείς προλαβαίνουμε και βάζουμε πουλόβερ, δεν φεύγουμε με τα κοντομάνικα
No problem -
Τυχερούλια.. Πάλι με ξεφορτώνεστε.. Αύριο πουρνό πουρνό (στις 7) φεύγει το παπόρι για Πάρο. Εντυπώσεις από το νησί, μόλις γυρίσω! Καλά να περνάτε και να προσέχετε
-
Τελικά το ταξίδι κανονίστηκε Ανυπομονώ να γνωρίσω την...Ανατολική Ευρώπη
hrdoukas, έχεις πάει στην πόλη? Πάντως για το αλατορυχείο έχω ακούσει και εγώ ότι έχει πολύ ενδιαφέρον.Εχω παει κι εγω (με τον Ηρακλη στο F4 του βόλλεϋ το 2002) και ειναι πραγματικα πολυ ομορφη πολη με εξαιρετικη νυχτερινη ζωή. Πολυ ωραια ειναι και τα βουνα στα νοτια (Τατρα).
-
Να σας εξηγήσω την κατάσταση μου.
Είμαι 5 λεπτά από αρκετές όμορφες παραλίες, 7λεπτά από το Πόρτο-Χέλι, 10 λεπτά από την Ερμιόνη, 15 λεπτά από τις Σπέτσες, 30 λεπτά από την Υδρα, 1 ώρα από το Ναύπλιο...ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΠΑΝΙΑ....
Κατέβηκα στο χωριό για διακοπές αλλά είπα να ασχοληθώ σε μια τεχνική εταιρία για λίγες ώρες την ημέρα για να αποκτήσω λίγη εμπειρία.....οι ώρες εξελίχθηκαν απο 5 σε 10-12 και οι μέρες από 5 σε 6-7
Επιστρέφω σπίτι στις 7 από την δουλειά και η αδελφή μου από την παραλία........ Σπάνια βγαίνω γιατί είμαι πτώμα και αν βγώ από τις 2 νυστάζω...
Ευτυχώς έχω air-condition...ΘΕΛΩ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΡΤΙΝΙ.......
-
Εμ, δε σου φταναν ολα αυτα, διαβαζεις/γραφεις και σε thread που επιγραφεται 'Καλο καλοκαιρι'. Τα τραβαει κι εσενα ο οργανισμος σου...
-
κριμα! ενος λεπτου σιγη!
Kαλό Καλοκαίρι!