-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Ισα και όμοια είμαστε βρε Παύλε! Δες συνέντευξη!! http://www.rallypl.com/foto-d/2005/testy/simon01/36.jpg άντε εδώ να σου πάρει δηλώσεις ο Π.Τ. και μετά να αποδώσεις!!!!Βρήκα τι φταίει.Το ηθικό μας είναι πεσμένο! Πρέπει να το σηκώσουμε! ΣΧ βάλε προδιαγραφές στις ρεπόρτερς σου!
Πράγματι μία τέτοια ρεπόρτερ σου σηκώνει το... ηθικό!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Νασο ,αν δεν κανω λαθος ο Σακης εχασε περιπου 30'' στην πρωτη ειδικη απο σκασμενο ελαστικο, και καθυστερησε σε αλλες απο λαθος επιλογη ελαστικων λογω ιδιαιτερων και μεταβαλλομενων καιρικων συνθηκων.Οπου ηταν καθαρος ο δρομος ηταν μπροστα.Δεν ξερω σε εκεινον τον αγωνα τι λαστιχα φοραγε ο Πανος ,καλα η 'αγγλικης πιστας'?Ο Σιφνεουτσι ειναι αποδειξη για το τι πρεπει να κανει τη διαφορα στη κατηφορα,η δυναμη? η το στησιμο και τα φρενα και η μεταδοση?Αυτο προβληματιζει σε σχεση ας πουμε με την επιδοση του Δασκαλοπουλου.(Σε λιγο θα αρχισω να νιωθω οτι αν στειλουμε τον Δασκαλοπουλο με ενα Ν4 σε ευρωπαικο αγωνα θα κερδισει,ειλικρινα!!)ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΦΑΠΑ!!!
Τα 30 του κλαταρίσματος τα βλέπω.
Τα άλλα όμως όχι. Δηλαδή ο άλλος τον πέρναγε από... κωλοφαρδία;
Μήπως στο Φορούμ του Κάτρ Βαν κάπου στην Γαλλία λένε πως ο Ζοζέφ ήταν μπροστά από τον Έλληνα χερά όπου είχε σωστά λάστιχα και όπου έκανε λάθος επιλογή από άγνοια δρόμου μόνο τότε τον πέρναγε ο Ευσταθίου;
Έχει δύο πλευρές το νόμισμα!π.μ. πάρε με τηλέφωνο καμιά ώρα που δεν έχω μάθημα ή δεν κοιμάμαι! Έχω βαρεθεί να βλέπω αναπάντητες!!!
ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ , ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΙΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ (ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ) , ΜΕ ΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ), ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ < ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ>.
(ΠΑΝΤΟΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΟΓΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜG , ΘΑ ΞΑΝΑΕΔΙΝΑ ΤΟ ΑΧ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ ΡΑΝΙΧ)ΝΑΣΣΟ , ΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ , ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...Η ΕΙΚΟΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ , ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΗ .
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ , ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΑΜ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΦΑΠΑ!!!!
Από τη μία το αμάξι του Σιφναίου δεν είναι όσο 100% όσο αυτά του εξωτερικού, από την άλλη ο Ευσταθίου ξεφτιλίζεται που δεν πιάνει τα 100% σούπερ του εξωτερικού! Δηλαδή ο Ευσταθίου έχει ίδιο εξοπλισμό με τον Ζοζέφ και η διαφορά είναι στα χέρια και το ρυθμό;
Πώς τα ζυγίζεις; ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΟΥ!!!!! Ίσως να μην με βρεί χοντρό και χαμογελάσω κι εγώ!!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ισα και όμοια είμαστε βρε Παύλε! Δες συνέντευξη!! http://www.rallypl.com/foto-d/2005/testy/simon01/36.jpg άντε εδώ να σου πάρει δηλώσεις ο Π.Τ. και μετά να αποδώσεις!!!!
Βρήκα τι φταίει.Το ηθικό μας είναι πεσμένο! Πρέπει να το σηκώσουμε! ΣΧ βάλε προδιαγραφές στις ρεπόρτερς σου!
Πράγματι μία τέτοια ρεπόρτερ σου σηκώνει το... ηθικό!
Μην μπλέκουμε το ηθικό με το ανήθικο!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
(να αναφερω εδω τη γνωμη μου,οτι κανεις ζαν ζοζεφ η τραβαλια με S1600 δεν θα τους επιανε)
Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΕΤΣΙ ?
Και εγω έτσι νομίζω!!
Παντως δεν είναι καλύτεροι οι ξένοι απο τους έλληνες! Ουτε ποιο ταλαντούχοι! Απλά έχουν ΄φορέσει' τα αυτοκίνητα τους αφου τα budget των ομάδων τους επιτρέπουν πολλά χλμ δοκιμών αλλα και 'φρέσκα' αυτοκίνηταΤώρα για να κόψουμε την πλάκα, ο Τραβάλια θα τον πέρναγε τον Σάκη με το ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αμάξι;
Και καλά, πες τον πέρναγε... Θα τον πέρναγε όμως τόσο πολύ για να κερδίσει και τον Πάνο;
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ,
Ο ΟΠΟΙΟΣ TRAVAGLIA ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΣΑΚΗ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟ Σ/Κ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
[Δειτε π.χ. πόσα διαφορετικά σετ αναρτήσεων έχει μαζι του ο Joseph http://www.rallypl.com/foto-d/2005/testy/simon01/35.jpg
ή τα δυο μοτέρ που κουβαλάει μαζί της η Procar για παν ενδεχόμενο!
http://www.rallypl.com/foto-d/2005/testy/basso01/21.jpg[/quote]ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙ??? Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΤΙΚΗ!! ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ 1000% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
(να αναφερω εδω τη γνωμη μου,οτι κανεις ζαν ζοζεφ η τραβαλια με S1600 δεν θα τους επιανε)
Και εγω έτσι νομίζω!!
Παντως δεν είναι καλύτεροι οι ξένοι απο τους έλληνες! Ουτε ποιο ταλαντούχοι! Απλά έχουν ΄φορέσει' τα αυτοκίνητα τους αφου τα budget των ομάδων τους επιτρέπουν πολλά χλμ δοκιμών αλλα και 'φρέσκα' αυτοκίνηταΤώρα για να κόψουμε την πλάκα, ο Τραβάλια θα τον πέρναγε τον Σάκη με το ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αμάξι;
Και καλά, πες τον πέρναγε... Θα τον πέρναγε όμως τόσο πολύ για να κερδίσει και τον Πάνο;
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ,
Ο ΟΠΟΙΟΣ TRAVAGLIA ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΣΑΚΗ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟ Σ/Κ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ποιος να σοβαρευτεί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,
που ο Τραβάλια ΔΕΝ ξέρει το δρόμο, και με 4 περάσματα και ΙΔΙΟ αμάξι ΔΕΝ πέρναγε το Σάκη!! -
Γιατι παραμυθιάζεστε;
Η φιατ τα τελευταια 3 χρονια ξοδευε για το ελληνικο προταθλημα χρηματα που εφταναν να κανει παγκοσμιο. Η πεζω εχει λείωσει στις δοκιμες το 206 (στο κενταυρος μονο εκαναν 4 ωρες πανω κατο) μπας και καταφερει ο κοστακης να το βολευτει. Ο αθανασούλας λετε να εχει λεφτα να πληρωνει καρανικολα φορτηγα και μηχανικους απο την αγγλια και λεζαντες και να μην εχει λεφτα για δοκιμες;;
Τα 1600 ειναι γρηγοροτερα απο τα φορτηγα στην ασφαλτο. Θα σας το αποδειξουν οι ξενοι στο Ακροπολις που δα εξαφανιστουν απο ν4 και θα ριχνουν σε Αθανάσουλα και Παραδείση 3-4 το χλμ -
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Γιατι παραμυθιάζεστε;
Η φιατ τα τελευταια 3 χρονια ξοδευε για το ελληνικο προταθλημα χρηματα που εφταναν να κανει παγκοσμιο. Η πεζω εχει λείωσει στις δοκιμες το 206 (στο κενταυρος μονο εκαναν 4 ωρες πανω κατο) μπας και καταφερει ο κοστακης να το βολευτει. Ο αθανασούλας λετε να εχει λεφτα να πληρωνει καρανικολα φορτηγα και μηχανικους απο την αγγλια και λεζαντες και να μην εχει λεφτα για δοκιμες;;
Τα 1600 ειναι γρηγοροτερα απο τα φορτηγα στην ασφαλτο. Θα σας το αποδειξουν οι ξενοι στο Ακροπολις που δα εξαφανιστουν απο ν4 και θα ριχνουν σε Αθανάσουλα και Παραδείση 3-4 το χλμΚΑΛΑ Η ΠΕΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Σ Ε ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ!! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ!
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Τα 1600 ειναι γρηγοροτερα απο τα φορτηγα στην ασφαλτο. Θα σας το αποδειξουν οι ξενοι στο Ακροπολις που δα εξαφανιστουν απο ν4 και θα ριχνουν σε Αθανάσουλα και Παραδείση 3-4 το χλμ
ΓνωστόςΆγνωστος σου είναι γνωστό πως το Ακρόπολις είναι στο χώμα, ή σου είναι άγνωστο;
-
Και εγω έτσι νομίζω!!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ,
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
που ο Τραβάλια ΔΕΝ ξέρει το δρόμο, και με 4 περάσματα και ΙΔΙΟ αμάξι ΔΕΝ πέρναγε το Σάκη!!ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ,ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ TRAVAGLIA ΜΕ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Και εγω έτσι νομίζω!!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ,
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
που ο Τραβάλια ΔΕΝ ξέρει το δρόμο, και με 4 περάσματα και ΙΔΙΟ αμάξι ΔΕΝ πέρναγε το Σάκη!!ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ,ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ TRAVAGLIA ΜΕ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Ποτέ, και ούτε και πρόκειται. Και το ίδιο τύπο αυτοκινήτου να έχουν του Τραβάλια θα είναι πιο προσεγμένο, πιο εξελιγμένο στα όρια, όπως κι ο Βωβός με εσένα όσο WRC και να πάρετε, και Σιτροέν ακόμα, σαν του Λεμπ δε θα είναι ποτέ.
Έχει όμως σχέση αυτό;
Για να το κάνω απλούστατο να συνεννοηθούμε:
Αν ο Λεμπ έτρεχε σε έναν ελληνικό χωμάτινο αγώνα που δεν έχει ξαναδεί, και που ο Βωβός έχει κάνει 10 φορές, με αυτοκίνητο ίδιο με του Βωβού, πιστεύεις πως θα είναι μπροστά από το Βωβό; Και αν ναι, πάνω από δευτερόλεπτο; -
George Tabs η ερώτηση σου είναι καθαρά υποθετική και δεν έχει απάντηση!
Ας πάρουμε σαν δεδομένα:
1)Το ταλέντο του Loeb και η ταχύτητά του είναι μεγαλύτερη από του Βωβού.
2)Η γνώση του δρόμου του Βωβού είναι καλύτερη από τον Loeb.Μπορείς να γνωρίζεις με σιγουριά πιο από τα δύο πλεονεκτήματα είναι πιο σημαντικό και πόσο??
-
Αν ο Λεμπ έτρεχε σε έναν ελληνικό χωμάτινο αγώνα που δεν έχει ξαναδεί, και που ο Βωβός έχει κάνει 10 φορές, με αυτοκίνητο ίδιο με του Βωβού, πιστεύεις πως θα είναι μπροστά από το Βωβό; Και αν ναι, πάνω από δευτερόλεπτο;Ίσως και ενα δευτερόλεπτο το χλμ!! Ειναι σαν να μου λες οτι αν παίξει πχ το Μαρύσι με τους Λεικερς στο γήπεδο του Αμαρουσίου έχει ελπίδες το μαρούσι επειδη παίζει εντος έδρας και ξέρει τα καλάθια!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
George Tabs η ερώτηση σου είναι καθαρά υποθετική και δεν έχει απάντηση!
Ας πάρουμε σαν δεδομένα:
1)Το ταλέντο του Loeb και η ταχύτητά του είναι μεγαλύτερη από του Βωβού.
2)Η γνώση του δρόμου του Βωβού είναι καλύτερη από τον Loeb.Μπορείς να γνωρίζεις με σιγουριά πιο από τα δύο πλεονεκτήματα είναι πιο σημαντικό και πόσο??
Βλέπεις την διαφορά οδηγών-αμαξιών σε αγώνες σαν 2η μέρα του ΕΛΠΑ (όχι σε Βωβό Λέμπ, αυτό το είπα για τον el-em, ο οποίος πάω στοίχημα πως λόγω πείρας και συναγωνισμό με παγκόσμιους όντως ξέρει...)
Το πόσο επηρεάζει η γνώση του δρόμου το βλέπεις στην πρώτη μέρα του ΕΛΠΑ.
Το πόσο επηρεάζει το αμάξι μπορείς να το καταλάβεις αν ξέρεις τις προδιαγραφές.
Οπότε 2η μέρα ΕΛΠΑ, μείον γνώση δρόμου πάμε 1η μέρα ΕΛΠΑ, μείον διαφορές αμαξιού πού πάμε;
-
[quote='GeorgeTabs
Αν ο Λεμπ έτρεχε σε έναν ελληνικό χωμάτινο αγώνα που δεν έχει ξαναδεί, και που ο Βωβός έχει κάνει 10 φορές, με αυτοκίνητο ίδιο με του Βωβού, πιστεύεις πως θα είναι μπροστά από το Βωβό; Και αν ναι, πάνω από δευτερόλεπτο; [/quote]ΚΑΛΑ , ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ , ΓΙΩΡΓΑΚΗ
ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΡΟΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΥΜΟΥ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΥΣΗΕΛΑ ΒΡΕ , ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ , ΕΝΟΕΙΣ ΤΟ SEB . LOEB , ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑΣΣΟ , ΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ , ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...Η ΕΙΚΟΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ , ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΗ .
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ , ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ .Ισα-ίσα που πιστεύω πως μόνο τέτοιες συγκρίσεις έχουν νόημα. Τι να το κάνω το αποτέλεσμα μιας ειδικής αν στην επόμενη την 'κάνει' έξω από το δρόμο ? Δεν είναι ανάβαση, ράλι είναι, που σημαίνει συνέχεια στην απόδοση για 100 χλμ. ειδικών (το 2002 (αν θυμάμαι καλά) ο McRae κέρδισε το Ακρόπολις χωρίς να κερδίσει ούτε μία ειδική! )
Επίσης θεωρώ πως δεν μπορούμε να απομονώνουμε παράγοντες διότι 'όλα παίζουν': και η καλή πρόβλεψη του καιρού, και το λάστιχο (δηλαδή γιατί έπαθε λάστιχο ? Κάπου το παράκανε πιθανότατα), και το να μην έφτασε πίσω με τα λινά (διότι όταν έχεις μπούκλα 50 χλμ. ειδικών δεν μπορείς να ορμάς για τον υπερχρόνο στα πρώτα 20 και στα υπόλοιπα 30 να πηγαίνεις με τα λινά) κτλ. κτλ.
Και τέλος πάντων παρέθεσα τους χρόνους γιατί (μου φαίνεται πως) πλανάται η εντύπωση πως πέρισι την 1η μέρα του ΕΛΠΑ τους 'σκίσαμε τους ξένους επαγγελματίες'. Που, απ΄ ό,τι δείχνουν οι χρόνοι, δεν είναι καθόλου αλήθεια, πλην Τσολακίδη (με το αντίστοιχο αυτοκίνητο, βέβαια). Δεν υποβιβάζω τους Ελληνες, καθόλου, θεωρώ πως δεδομένης της εμπειρίας και εμπλοκής τους τα πήγαν μια χαρά. Επίσης, πλην Τσολακίδη και JJ, ήταν ολόιδιο το αποτέλεσμα του Κένταυρος...
Ας είμαστε ρεαλιστές, ένας αγωνιζόμενος ελληνικών προδιαγραφών (= δουλειά όλη την εβδομάδα στο μαγαζί-γραφείο και ΠΣΚ αγώνας και το αμάξι 'παντελονίδιος') είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει στα ίσα ξένο επαγγελματία με αντίστοιχο (για τον επαγγελματία) αυτοκίνητο. Ισως πάρει ειδικές αλλά πολύ δύσκολα το συνολικό αποτέλεσμα.
-
Κι εγώ που στο στρατό έμαθα πως είναι καλό πράγμα η απόλυση...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
[Ας είμαστε ρεαλιστές, ένας αγωνιζόμενος ελληνικών προδιαγραφών (= δουλειά όλη την εβδομάδα στο μαγαζί-γραφείο και ΠΣΚ αγώνας και το αμάξι 'παντελονίδιος') είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει στα ίσα ξένο επαγγελματία με αντίστοιχο (για τον επαγγελματία) αυτοκίνητο. Ισως πάρει ειδικές αλλά πολύ δύσκολα το συνολικό αποτέλεσμα.ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ .
-
Επιτέλους, μετά απο 10 σελίδες καταφέραμε να συμφωνήσουμε σε κάτι!!!!!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Επιτέλους, μετά απο 10 σελίδες καταφέραμε να συμφωνήσουμε σε κάτι!!!!!!ΕΛΑ ΒΡΕ ΠΑΥΛΟ ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ? ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ....ΑΛΠΑΤΣΙΝΟΙ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΠΑΤΣΙΝΟΥΣ , ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΡΑΠΟΥΤΣΙΝΟΥΣ ....
ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ?