-
Μιας και το μέσο μας είναι το ίντερνετ ας δούμε και κάτι που αφορά την τσέπη μας,
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... adid=71591
Ένα απόσπασμα για να δείτε για τι πράγμα μιλάμε
Πιο συγκεκριμένα, το κόστος πρόσβασης στους ιδιόκτητους DSL κόμβους της θα ξεκινά από τα 12,90, ενώ η πλοήγηση από 10,90. Δηλαδή μόνο με 23,80 συνολικά το μήνα ο κάθε χρήστης θα μπορεί να απολαμβάνει τις υπηρεσίες DSL Internet, για 24ωρη, υψηλής ταχύτητας σύνδεση με το Διαδίκτυο, χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. (Αφορά την πρόσβαση και πλοήγηση στο Internet μέσω των ιδιόκτητων DSL κόμβων της Vivodi στην ταχύτητα των 256Kbps.)
Εγώ απλά θα αναφέρω για τους μη γνώστες
- όπως λεει και πιο πάνω βέβαια αλλα το τονίζω και εγώ το DSL είναι 24 ώρες το 24ώρο
- η Χειρότερη ταχύτητα η 256 είναι 4πλάσια απο το ISDN και κατεβάζεις με 30kb/s
- Η ταχύτητα ΔΕΝ είναι παντα εγγυημένη. Στους 'σώστους' ISP πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα.
- H vivodi δεν θεωρείται και ο ταχύτερος ISP αλλα αυτή η προσφορά αναμένετε να πυροδοτήσει-πυροβολήσει τον ανταγωνισμό.
-
Μιας και το μέσο μας είναι το ίντερνετ ας δούμε και κάτι που αφορά την τσέπη μας,
Πιο συγκεκριμένα, το κόστος πρόσβασης στους ιδιόκτητους DSL κόμβους της θα ξεκινά από τα 12,90, ενώ η πλοήγηση από 10,90. Δηλαδή μόνο με 23,80 συνολικά το μήνα ο κάθε χρήστης θα μπορεί να απολαμβάνει τις υπηρεσίες DSL Internet, για 24ωρη, υψηλής ταχύτητας σύνδεση με το Διαδίκτυο, χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. (Αφορά την πρόσβαση και πλοήγηση στο Internet μέσω των ιδιόκτητων DSL κόμβων της Vivodi στην ταχύτητα των 256Kbps.)
- όπως λεει και πιο πάνω βέβαια αλλα το τονίζω και εγώ το DSL είναι 24 ώρες το 24ώρο
- Η ταχύτητα ΔΕΝ είναι παντα εγγυημένη. Στους 'σώστους' ISP πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα.
- H vivodi δεν θεωρείται και ο ταχύτερος ISP αλλα αυτή η προσφορά αναμένετε να πυροδοτήσει-πυροβολήσει τον ανταγωνισμό.
-
-
Το άρθρο αυτό δε λέει μερικά σημαντικά πράγματα.
1)Η VIVODI δεν έχει δίκτυο σε όλη την Αθήνα πόσο μάλλον σε όλη την Ελλάδα.
2)Ακόμα και εκεί που έχει υπάρχουν πολλά προβλήματα
3)Αν επιλέξει κάποιος να μπει στο ιδιόκτητο δίκτυο της μπορεί να διακόψει τελείως τον ΟΤΕ και να αποκτήσει νέο τηλεφωνικό νούμερο π.χ 211 χχχχχχχ
(το 211 ειναι το πρόθεμα της vivodi)
4)Η οργάνωση της εταιρείας πάσχει σοβαρά!Είμουν συνδρομητής μέχρι πριν 1 μήνα...Πέρασα το 'λούκι' της 'αναβάθμισης'.Να πληρώνεις για 384/128 και να κατεβάζεις με 4-5!!!PSTN χωρίς χρονοχρέωση δηλαδή...Χάλια
-
Δεν θα πυροδοτήσει τιποτα η προσφορα,η vivodi ειναι αρκετο καιρο στον χώρο ωστε να ξερουμε ολοι οτι ειναι εντελως για το μπέος.Μονο με 5Ε/χρόνο θα κοστολογούσα δίκαια τις υπηρεσίες της.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν θα πυροδοτήσει τιποτα η προσφορα,η vivodi ειναι αρκετο καιρο στον χώρο ωστε να ξερουμε ολοι οτι ειναι εντελως για το μπέος.Μονο με 5Ε/χρόνο θα κοστολογούσα δίκαια τις υπηρεσίες της.Εγώ πιστεύω το αντίθετο πάντως. Ως τώρα όποτε κατέβαζε τιμές ακολουθούσαν μετά απο μικρό χρονικό διάστημα και οι αλλοι.
Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν τον νοιάζει τόσο η ποιότητα αλλά η τιμή και η απουσία χρονοχρέωσης. Το μόνο που έχει σημασία να κάθετε με τις ώρες στο pc μιλώντας σε chats,forums,MSN με το μικρότερο δυνατό κόστος. Αυτόι δεν θέλουνε 50kb/sec αλλά και τα 5 είναι αρκετά. Αυτοί που δεν είναι και λίγοι πληρώνουν αυτή την στιγμή 50 ευρώ τον μήνα (25 στον ΟΤΕ+25 μέσο όρο σε ISP) για 384. Λες μα τους αφήσει αδιάφορους τα 25-30 της vivodi ; Αν βάλει και την Παπαρίζου να το διαφημίσει ... Εκεί να δεις γέλιο.
Α και κάτι που ξέχασα. Δεν υποχρεώνει κανέναν με συμβόλαια. Συνεπώς +1 για την εταίρεια.
Σε γενικες γραμμές πάντως συμφωνώ μαζί σας ότι η εταιρεία δεν κάνει για power users, αλλά ο ανταγωνισμός κάνει παντα καλό -
εγω παντως με vivodi εδω και 1 χρονο δεν εχω κανενα προβλημα. βασικα ισως γιατι μενω στο κεντρο (500μ απο τα κεντρικα της vivodi). Πληρωνω 50 ευρω το μηνα και κατεβαζω ΠΑΝΤΑ πανω απο 30kb/sec (εχω 384)
προχθες κατεβαζα χελονονιντζακια με 40kb/sec σταθερα για 7-8 ωρες! -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
εγω παντως με vivodi εδω και 1 χρονο δεν εχω κανενα προβλημα. βασικα ισως γιατι μενω στο κεντρο (500μ απο τα κεντρικα της vivodi). Πληρωνω 50 ευρω το μηνα και κατεβαζω ΠΑΝΤΑ πανω απο 30kb/sec (εχω 384)
προχθες κατεβαζα χελονονιντζακια με 40kb/sec σταθερα για 7-8 ωρες!Σε 512 η 384 ; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω λίγο αυτό
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
προχθες κατεβαζα χελονονιντζακια με 40kb/sec σταθερα για 7-8 ωρες!Σε 512 η 384 ; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω λίγο αυτό
384!
αν θελει να κανει διαφημιση η vivodi εμενα πρεπει να βαλει..οχι την παπαριζου!
ειχαν ερθει κατι φιλοι μου που εχουν ΟΤΕ και βλεπαν τις ταχυτητες στο bitcomet και φρικαραντα λεμε αργοτερα..πας για πρωινο starcraft sto battlenet
-
Η νεα τιμη αφορα **το κόστος πρόσβασης στους ιδιόκτητους DSL κόμβους της **,αυτο να το τονίσουμε λιγάκι.Σημαινει οτι αν δεν εισαι στις 2-3 γειτονιες της Αττικης οπου εχει κόμβο,δεν εχεις και τετοια τιμη.
Aerandir,εσυ σχεδον κατεβαζεις μεσα απο τα γραφεια της vivodi,ρωτα και οσους εχουν πχ vivodi μεσω ΟΤΕ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η νεα τιμη αφορα **το κόστος πρόσβασης στους ιδιόκτητους DSL κόμβους της **,αυτο να το τονίσουμε λιγάκι.Σημαινει οτι αν δεν εισαι στις 2-3 γειτονιες της Αττικης οπου εχει κόμβο,δεν εχεις και τετοια τιμη.Aerandir,εσυ σχεδον κατεβαζεις μεσα απο τα γραφεια της vivodi,ρωτα και οσους εχουν πχ vivodi μεσω ΟΤΕ.
Απο όσο θυμάμαι 2-3 έχει μόνο στην θεσσαλονίκη. Μήπως είσαι προκατελειμένος ;
-
384!αν θελει να κανει διαφημιση η vivodi εμενα πρεπει να βαλει..οχι την παπαριζου!
Θα μας τραγουδίσεις και το number one ;
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
384!
αν θελει να κανει διαφημιση η vivodi εμενα πρεπει να βαλει..οχι την παπαριζου!
Θα μας τραγουδίσεις και το number one ;
οτι θελετε!
εχω και ενα μπουτακι! μουρλια! -
Ο χρήστης gto έγραψε:
40kbytes/sec * 8 Bits/byte = 320kBits/sec.
Χαλαρά γίνεται αν ο παροχέας σου είναι σωστός.
Εδώ είχα ADSL 600/100 μέχρι πριν 2-3 μήνες και κατέβαζα χαλαρά 75 που ήταν το όριό μου!!!
Και έμενα σε χωριό τότε (αλλά στην Ελβετία, όχι στην Τζουντζία... )Τώρα το διέκοψα επειδή ήταν ακριβό (30 ευρώ το μήνα!!!!) και έβαλα στην ακριβώς ίδια ταχύτητα Cable. Πλέον παρότι το όριό μου είναι και πάλι 75, βλέπω αρκετές φορές να είναι λίγο παραπάνω, και οριακά να μην πιάνει τα 80 kbytes/sec, που αντιστοιχούν σε 640 kBps!!!
Τιμή; 13 ευρώ, και άλλα 13Ε για πάγιο τηλεφώνου από προσφορά, η οποία μόλις τελειώσει πάω πάλι στα 30Ε (+13 το τηλέφωνο).
-
Επίσης, υπενθυμίζω για όσους φοιτητές κάτι είχε πει πρόσφατα ο Καραμανλής για φθηνό ADSL (σύνολο γραμμή και provider 15 ευρώ το μήνα, με ταχύτητα 384), αλλά δεν γνωρίζω αν και πότε θα γίνει... (ελπίζω να το προλάβω)
Πάντως, η vivodi και στη γειτονιά μου πρέπει να έχει κόμβο (πριν από 8 μήνες που είχα ρωτήσει μου είπε ότι τον ετοιμάζουν και σε 1-2 μήνες θα είναι έτοιμος)
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως, η vivodi και στη γειτονιά μου πρέπει να έχει κόμβο (πριν από 8 μήνες που είχα ρωτήσει μου είπε ότι τον ετοιμάζουν και σε 1-2 μήνες θα είναι έτοιμος)ΧΑΧΑΧΑ,το αλλο με τον Τοτο στην vivodi το ξερουν,εσυ το ξερεις;
Μολις βαλουν μια δραχμή στην τσέπη την ξοδεύουν στην Παπαρίζου και στισ κυριακάτικες εφημεριδες. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πάντως, η vivodi και στη γειτονιά μου πρέπει να έχει κόμβο (πριν από 8 μήνες που είχα ρωτήσει μου είπε ότι τον ετοιμάζουν και σε 1-2 μήνες θα είναι έτοιμος)
ΧΑΧΑΧΑ,το αλλο με τον Τοτο στην vivodi το ξερουν,εσυ το ξερεις;
Μολις βαλουν μια δραχμή στην τσέπη την ξοδεύουν στην Παπαρίζου και στισ κυριακάτικες εφημεριδες.Aν έμενα 1-2 τετράγωνα παραπάνω θα είχα Adsl και τότε...
-
ΧΑΧΑΧΑ,το αλλο με τον Τοτο στην vivodi το ξερουν,εσυ το ξερεις;
Μολις βαλουν μια δραχμή στην τσέπη την ξοδεύουν στην Παπαρίζου και στισ κυριακάτικες εφημεριδες.Aν έμενα 1-2 τετράγωνα παραπάνω θα είχα Adsl και τότε...
πρεπει να συμφωνισω οτι στα χρονοδιαγραμματα ειναι για τα πανυγηρια! μου ειχαν πει πως θα περασουν σε 1-2 βδομαδες και περασαν σε 1-2 μηνες
σε αυτο το θεμα : I CAN'T see the rainbow rising δανειζομενος λιγο απο την υπογραφη του markvag! καταπληκτικο κομματι
-
σε αυτο το θεμα : I CAN'T see the rainbow rising δανειζομενος λιγο απο την υπογραφη του markvag! καταπληκτικο κομματι
Ούτε κι εγώ (μεταξύ μας ), γιατί το φοιτητικό Internet μάλλον δεν θα προλάβει ούτε εμένα ούτε τον αδερφό μου με πάσο και το Adsl δεν το βλέπω να πέφτει κάτω από τα 30 ευρώ το μήνα σύντομα (γραμμή + παροχέας), μπας και αρχίσει να με συμφέρει (προς το παρόν μπαίνω από το εργαστήριο του πανεπιστημίου πιο συχνά...)
-
Ούτε κι εγώ (μεταξύ μας ), γιατί το φοιτητικό Internet μάλλον δεν θα προλάβει ούτε εμένα ούτε τον αδερφό μου με πάσο και το Adsl δεν το βλέπω να πέφτει κάτω από τα 30 ευρώ το μήνα σύντομα (γραμμή + παροχέας), μπας και αρχίσει να με συμφέρει (προς το παρόν μπαίνω από το εργαστήριο του πανεπιστημίου πιο συχνά...)
εμενα και με 50 το μηνα με βολευει τρελια...ερχοταν κατι 300αρες ΟΤΕ + ISDN
Φτηνότερο το γρήγορο Internet (DSL) στην Ελλάδα