-
Κανείς άλλος εδω γύρω;
Καλά, πάντα εγώ θα ανοίγω το μαγαζί τα Σαββατοκύριακα; -
Να μαι και γω....
-
Γειαααααααααα!
-
Γεια και καληνύχτα.. Σήμερα σηκώθηκα χαράματα (11) και δεν αντέχω άλλο.. Άντε καληνύχτες
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γεια και καληνύχτα.. Σήμερα σηκώθηκα χαράματα (11) και δεν αντέχω άλλο.. Άντε καληνύχτεςΧαράματα, ε;; Εσύ παιδάκι μου είσαι γεννημένος φοιτητής...
Άντε, καλή ξεκούραση!!!
-
Ακούω τι έχεις να πεις κύριος που αμφισβητείς το κόστος του προιόντος μου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ακούω τι έχεις να πεις κύριος που αμφισβητείς το κόστος του προιόντος μου..Λοιπόν. Το προϊόν σου έχει μία σειρά από πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:
Πλεονεκτήματα:
- ΜΙΝΙ Cooper.-
- Ηλικία (υποθέτω δεν θέλεις να μου πασάρεις καμία ξεχασμένη 'τζόβενη' γριά... )
- Ευκολία συνεννόησης (μητρική γλώσσα Ελληνική, αν και το ιδίωμα παίζει... )
- Φίλο με RS4 ( )
- Αυτά...
Μειονεκτήματα:
- Συνήθως θέλει αγάπες κι έρωτες...
- Δεν είναι πάντα καλό να μιλάτε την ίδια γλώσσα... Αν ο ένας μιλάει Ελληνικά και η άλλη ρώσικα πχ, πολύ απλά συχνά ΔΕΝ θα μιλάτε...
- Δεν θα ξέρει πότε να φύγει...
- Πιθανότατα να έχει σημαντικά κρυφά κόστη πέρα από το αρχικό (λουλούδια, τηλεφωνήματα, δώρα, εξόδους σε μαγαζιά που μου τη σπάνε, κτλ...)
Άρα, συνυπολογίζοντας και το ότι αυτή τη στιγμή είμαι ελαφρώς ταπί και ψύχραιμος, καταλήγουμε ότι αν είναι να δώσουμε 380 ευρώ γι' αυτή τη δουλειά, βολευόμαστε και με μερικές επισκέψεις μερικών καλών κυριών εξ Ανατολής...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πλεονεκτήματα:- ΜΙΝΙ Cooper.-
S, για να μην ξεχνιόμαστε.. Και επίσης να υπενθυμίσω ότι μιλάμε για πρώτο αυτοκίνητο με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον.
- Ηλικία (υποθέτω δεν θέλεις να μου πασάρεις καμία ξεχασμένη 'τζόβενη' γριά... )
18-20. Πιο μεγάλες δεν διαθέτει το κατάστημα. Εκτός από μία 22 η οποία είναι εξαιρετική περίπτωση από όλες τις μεριές αλλά σιγά μην την δώσω για 400
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πλεονεκτήματα:
- ΜΙΝΙ Cooper.-
S, για να μην ξεχνιόμαστε.. Και επίσης να υπενθυμίσω ότι μιλάμε για πρώτο αυτοκίνητο με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον.
Τις αντιλαμβάνομαι τις προοπτικές, ωστόσο επιμένω ότι το αρχικό κόστος της επένδυσης είναι πολύ μεγάλο, με ταυτόχρονα εξίσου υψηλό επίπεδο κινδύνου...
18-20. Πιο μεγάλες δεν διαθέτει το κατάστημα. Εκτός από μία 22 η οποία είναι εξαιρετική περίπτωση από όλες τις μεριές αλλά σιγά μην την δώσω για 400
-
Λοιπόν, για να τελειώνουμε επειδή πρέπει να σηκωθώ και στις 7 για να προλάβω το πλοίο. Τα πράγματα είναι πολύ απλά: 400
-
Καλά τα λέτε και οι δύο!
Γεια σου ρε μάρκοβάγκο! -
Κι εγώ δεν την παλεύω άλλο...
Καλά να περάσεις!
-
Αnybody home?
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αnybody home?Ψιτ κύριος!Εδώ!
-
Νωρίς μπήκατε εσείς!
(πότε πέρασε η εβδομάδα, δεν κατάλαβα...) -
Καλημεραααααααααααα!!!!
Δε ντρεπεστε να ξενυχτατε ρε αλητες!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλημεραααααααααααα!!!!
Δε ντρεπεστε να ξενυχτατε ρε αλητες!!!Κοίτα ποιός μιλάει...
(/me has to get a life sometime)
-
Υπάρχει κανείς;;;;
-
Παρών!
-
Γειά σας παίδες!
Markvag τι κάνεις ωρέ;
Σε έχω φανταστεί σαν τον Χάρη στο άβατάρ σου!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]