-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
παιξτε counterstrike reeee
Μπλιαααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
εγω το παω με τα 1000! το teamwork στο cs ειναι καλυτερο..επισης εχει πολυ καλα οπλα! μεγαλη ποικιλα σε πολλα χρωματα και μεγεθη (το τελευταιο δικο μου )
-
πίνουμε ότι να ναι και παίζουμε ΜΟΗΑΑ online... ΧΙΚ!
edit: ρε! μην αλλάζετε τον τίτλο του τόπικ, θα μπερδευτούμ'!
Λοιπόν,αν βλέπεις αυτό:
Pub-Σουβλατζίδικο:ΟλονυχτίεςPub-Σουβλατζίδικο:ΟλονυχτίεςPub-Σουβλατζίδικο :Ολονυχτίεςκάνε κλικ στο μεσσαίο.Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το σωστό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πίνουμε ότι να ναι και παίζουμε ΜΟΗΑΑ online... ΧΙΚ!
edit: ρε! μην αλλάζετε τον τίτλο του τόπικ, θα μπερδευτούμ'!
Λοιπόν,αν βλέπεις αυτό:
Pub-Σουβλατζίδικο:ΟλονυχτίεςPub-Σουβλατζίδικο:ΟλονυχτίεςPub-Σουβλατζίδικο :Ολονυχτίεςκάνε κλικ στο μεσσαίο.Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το σωστό!
xaxaxaxaxaxxaxaxxaxxaxxaaxaxxax
-
Πρώτον Counter Strike Rules. (Το έκανα uninstall την μέρα που άρχισα την Τρίτη λυκείου και δεν το πήρα μαζί στο καινούργιο σπίτι όταν μετακόμισα. Φαντάζεστε τι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις μπω μέσα στο σπίτι την Πέμπτη ε? )
Δεύτερον:
Απόψε στις, ακρογιαλιές, αντιλαλλούν διπλοπενιές έλα κοντά μας φίλε να τα πιεις και απ'τα ωραία μας να τρελαθείς.
Έλα να νιώσεις πως είναι η ζωή και όλα τα ωραία μέχρι το πρωι!(Και ούτε καν έχω πιει... )
-
Ποιό σουβλατζίδικο να πρωτοαναφέρεις τώρα, εδώ πάνω ;;;
Κάθε τετράγωνο έχει 2-3
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεύτερον:Απόψε στις, ακρογιαλιές, αντιλαλλούν διπλοπενιές έλα κοντά μας φίλε να τα πιεις και απ'τα ωραία μας να τρελαθείς.
Έλα να νιώσεις πως είναι η ζωή και όλα τα ωραία μέχρι το πρωι!(Και ούτε καν έχω πιει... )
μικρέ, άσε τις ακρογιαλιές, πιες καφέ και στρώσε κώλο να διαβάσεις, έχεις αγώνα αύριο!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ποιό σουβλατζίδικο να πρωτοαναφέρεις τώρα, εδώ πάνω ;;;Κάθε τετράγωνο έχει 2-3
Ωχχχ....!
Μπέρδεψα το σουβλακο-θέματα!
transfer here------> http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=165
-
μικρέ, άσε τις ακρογιαλιές, πιες καφέ και στρώσε κώλο να διαβάσεις, έχεις αγώνα αύριο!Τέλειωσα για σήμερα.. Αύριο πάλι..
Αααααχ, 2 και σήμερα μείνανε..
-
Κάτσε κάτω από την μπάρα, μη μασάς! Ελπίζω να έχεις πάει καλά ως τώρα, και να τελειώσεις εξίσου καλά
ΥΓ: δες λίγο εξορκιστή στο σταρ πριν κοιμηθείς, να χαλαρώσεις πριν τον ύπνο
-
Και γω έτσι ελπίζω Σπύρο αλλά στο τέλος ξυρίζουν στον γαμπρό..
Έχει θέμο σήμερα ντεε. Σε λίγο θα πάω να ξαπλάρω πάντως.. Έχω τρομερό hangover..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και γω έτσι ελπίζω Σπύρο αλλά στο τέλος ξυρίζουν στον γαμπρό..Έχει θέμο σήμερα ντεε. Σε λίγο θα πάω να ξαπλάρω πάντως.. Έχω τρομερό hangover..
...handling
-
Τώρα μιλάμε για τον Kid, όχι για το RS4. Πάλι μπέρδεψες τα θέματα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τώρα μιλάμε για τον Kid, όχι για το RS4. Πάλι μπέρδεψες τα θέματα?Ωχ, πάλι μπερδεύτηκα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεύτερον:Απόψε στις, ακρογιαλιές, αντιλαλλούν διπλοπενιές έλα κοντά μας φίλε να τα πιεις και απ'τα ωραία μας να τρελαθείς.
Έλα να νιώσεις πως είναι η ζωή και όλα τα ωραία μέχρι το πρωι!Όταν βλέπεις ταβερνιάρη να σπαω να παραμιλώ μη με κατακρίνεις μη με παίρνεις για τρελό εγώ πληρώνω τα μάτια π' αγαπώ.
Φέρτε μου να πιω το ακριβότερο πιοτό εγω πληρώνω τα μάτια π' αγαπώ..
(Φαίνεται ότι είμαι στα πρόθυρα του έρωτα?)
-
πίνουμε ότι να ναι
Λέω κι εγώ... τι ξέχασα... τι ξέχασα... Την μπύρα στο ψυγείο...
Διορθώθηκε...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φαίνεται...
Δεν πειράζει... μικρός είσαι... θα κάνεις λάθη και θα μάθεις...
-
ΠΟπο χθες αφιερωθηκα τοσο στο διαβασμα που δεν σκεφτηκα καν να μπω!!!
Αλλα χαλαλι I ruled the exams
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ΠΟπο χθες αφιερωθηκα τοσο στο διαβασμα που δεν σκεφτηκα καν να μπω!!!ΠΩΣ το κανες αυτό;Υπάρχει κανένας μαγικός τρόπος;
Εγώ συγκεντρώνομαι (και αν) με τεράστια δυσκολία!
Πρέπει να μάθω και αυτές τις $#@ τις κήλες! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΠΟπο χθες αφιερωθηκα τοσο στο διαβασμα που δεν σκεφτηκα καν να μπω!!!
ΠΩΣ το κανες αυτό;Υπάρχει κανένας μαγικός τρόπος;
Εγώ συγκεντρώνομαι (και αν) με τεράστια δυσκολία!
Πρέπει να μάθω και αυτές τις $#@ τις κήλες!ασε τι επαθα...επεσα να κοιμηθω στις 4 για μεσημεριανο υπνο και μετα οτι ωρα σηκωνομουνα να διαβαζα χαρτογραφια και ξυπνησα 7 το πρωι και στις 8:30 εδινα πρεπει να το περασα..
η πλακα ειναι οτι δεν καταλαβα οτι ηταν 7 το πρωι και νομιζα οτι ηταν απογευμα και αρχισα να παιρνω κατι φιλους μου τηλεφωνα
και επειδη ειχω να φαω απο προχθες το απογευμα πηρα και στην Pizzaria να παραγγειλω..και επειδη δεν το σηκωναν τους εβριζα -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Φαίνεται...
Δεν πειράζει... μικρός είσαι... θα κάνεις λάθη και θα μάθεις...
Μα το χειρότερο από όλα είναι ότι έχω κάνει λάθη αλλά δεν λέω να βάλω μυαλό..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]