-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
εγω δεν εχω Τν ... την ξηλωσα
Πολύ καλά έκανες!Εγώ την κρατάω για την f1,καμιά μπάλα και τίποτα καλές ταινίες σαν τη σημερινή...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ καλά έκανες!Εγώ την κρατάω για την f1,καμιά μπάλα και τίποτα καλές ταινίες σαν τη σημερινή...
Τελικά εδώ βρίσκω πολλούς ομοϊδεάτες...
-
μπαλα δεν βλεπω, ταινιες παιρνω Dvd και η Φ1 πραγματικα με νανουριζει..δεν εχω καταφερει να δω ποτε πανω απο 20 γυρους...ειναι και ακριβως μετα το φαγητο που με σκοτωνει
-
μπαλα δεν βλεπω, ταινιες παιρνω Dvd και η Φ1 πραγματικα με νανουριζει..δεν εχω καταφερει να δω ποτε πανω απο 20 γυρους...ειναι και ακριβως μετα το φαγητο που με σκοτωνει
Ούτε την εθνική ή κάνα champions league;Εγώ μόνο αυτά βλέπω,όχι Θρασύβουλας-Αστραπή...
Ταινίες δυστυχώς κάτι τόσο περίεργες δεν τις βρίσκω στο dvdάδικό,άσε μου δε με χαλάει να δω LOTR ή Braveheart για 5η φορά...
Η Φ1 είναι όντως πικραμένη ιστορία,αλλά τώρα τελευταία,όλο και κάτι καλό συμβαίνει στους τελευταίους γύρους...
-
Ούτε την εθνική ή κάνα champions league;Εγώ μόνο αυτά βλέπω,όχι Θρασύβουλας-Αστραπή...
Ταινίες δυστυχώς κάτι τόσο περίεργες δεν τις βρίσκω στο dvdάδικό,άσε μου δε με χαλάει να δω LOTR ή Braveheart για 5η φορά...
Η Φ1 είναι όντως πικραμένη ιστορία,αλλά τώρα τελευταία,όλο και κάτι καλό συμβαίνει στους τελευταίους γύρους...
ουτε εθνικη, ουτε CL
τα LOTR πικραμενη ιστορια..ειδα το καθενα απο 12 φορες
βασικα ακουω συνεχεια μουσικη και χαζευω στο νετ...το θεωρω πιο εποικοδομιτικο απο την Τν
-
Τελείωσα για σήμερα. Αύριο πάλι! καλή συνέχεια στους σκληροπυρηνικούς ξενύχτηδες!
-
βασικα ακουω συνεχεια μουσικη και χαζευω στο νετ...το θεωρω πιο εποικοδομιτικο απο την Τν
Σαφώς!Αλλά κοστίζει το άτιμο!
-
Ôáéíßåò äõóôõ÷þò êÜôé ôüóï ðåñßåñãåò äåí ôéò âñßóêù óôï dvdÜäéêü,Üóå ìïõ äå ìå ÷áëÜåé íá äù Braveheart ãéá 5ç öïñÜ...
Ù÷!!!!!!ÂñÞêá ïìïéïðáèÞ!!!!Åãþ Ý÷ù óôáìáôÞóåé óôéò 10!!!!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
δε με χαλάει να δω Braveheart για 5η φορά...
Ωχ!!!!!!Βρήκα ομοιοπαθή!!!!
-Ακομα μια κοινωνικη προσφορα της Pub-Σουβλατζιδικο : Ολονυχτιες!!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Ταινίες δυστυχώς κάτι τόσο περίεργες δεν τις βρίσκω στο dvdάδικό,άσε μου δε με χαλάει να δω Braveheart για 5η φορά...
Ωχ!!!!!!Βρήκα ομοιοπαθή!!!!Εγώ έχω σταματήσει στις 10!!!!
Εγώ νομίζω ότι είμαι στις 6!Πάντως έχει τις καλύτερες μάχες που έχω δει ποτέ!
Αν υπήρχαν τέτοιες μάχες και στο LOTR,θα ήταν η καλύτερη ταινία ever! -
Οι μάχες του είναι απίστευτες!!!!!!!!!!!Σε καμία άλλη ταινία δεν έχω δει τόσο καλές μάχες !!!!!Μόνο στον τελευταίο Σαμουράι είχε κάτι καλές αλλά όχι και τόσο.
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Οι μάχες του είναι απίστευτες!!!!!!!!!!!Σε καμία άλλη ταινία δεν έχω δει τόσο καλές μάχες !!!!!Μόνο στον τελευταίο Σαμουράι είχε κάτι καλές αλλά όχι και τόσο.οντως. κανεις δεν πιστευει οτι εγιναν στην πραγματικοτητα (πλακα κανω)
-
Ïé ìÜ÷åò ôïõ åßíáé áðßóôåõôåò!!!!!!!!!!!Óå êáìßá Üëëç ôáéíßá äåí Ý÷ù äåé ôüóï êáëÝò ìÜ÷åò !!!!!Ìüíï óôïí ôåëåõôáßï ÓáìïõñÜé åß÷å êÜôé êáëÝò áëëÜ ü÷é êáé ôüóï.
ïíôùò. êáíåéò äåí ðéóôåõåé ïôé åãéíáí óôçí ðñáãìáôéêïôçôá (ðëáêá êáíù)
Καλά καλά κορόιδευε!!!! Είσαι μικρός ακόμα!!!Κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις
και θα μπορέσεις να καταλάβεις το μεγαλείο αυτήςς ητς ταινίας/
Ωρε μα#$%# που λέω!!!!!Φταίει το διάβασμα -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Οι μάχες του είναι απίστευτες!!!!!!!!!!!Σε καμία άλλη ταινία δεν έχω δει τόσο καλές μάχες !!!!!Μόνο στον τελευταίο Σαμουράι είχε κάτι καλές αλλά όχι και τόσο.
οντως. κανεις δεν πιστευει οτι εγιναν στην πραγματικοτητα (πλακα κανω)
Καλά καλά κορόιδευε!!!! Είσαι μικρός ακόμα!!!Κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις
και θα μπορέσεις να καταλάβεις το μεγαλείο αυτήςς ητς ταινίας/
Ωρε μα#$%# που λέω!!!!!Φταίει το διάβασμαhttp://www.thebestpageintheuniverse.net ... tty_movies
-
-
Milame ο τυπος ειναι κορυφαιος! κανει απιστευτα ποστς! παρε και διαβασε ολο του το site
-
Ôï êñÜôçóá ôï site íá ôï äéáâÜóù áýñéï ãéáôß ôþñá ëÝù íá ðÜù íá ôçí ðÝóù(åëÝù ðñùéíïý îõðíÞìáôïò)!!!!
ÊáëÞ óõíÝ÷åéá óôïõò îåíý÷ôçäåò ôïõ forum -
Ti lete παιδια? ωρα να το ανοιξουμε?
Σήμερα θα σας κάνω παρέα μάλλον!
Μπράβο,μπράβο!
Τι ακούμε/πίνουμε/διαβάζουμε;πίνουμε ότι να ναι και παίζουμε ΜΟΗΑΑ online... ΧΙΚ!
edit: ρε! μην αλλάζετε τον τίτλο του τόπικ, θα μπερδευτούμ'!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ti lete παιδια? ωρα να το ανοιξουμε?
Σήμερα θα σας κάνω παρέα μάλλον!
Μπράβο,μπράβο!
Τι ακούμε/πίνουμε/διαβάζουμε;πίνουμε ότι να ναι και παίζουμε ΜΟΗΑΑ online... ΧΙΚ!
edit: ρε! μην αλλάζετε τον τίτλο του τόπικ, θα μπερδευτούμ'!
giati MOHAA? παιξτε counterstrike reeee
-
παιξτε counterstrike reeeeΜπλιαααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]