-
Επέστρεψα από Χαλκιδική και αναρωτιέμαι γιατί δεν κάθισα κι αλλο.....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Επέστρεψα από Χαλκιδική και αναρωτιέμαι γιατί δεν κάθισα κι αλλο.....Κάτι τέτοια κουλά κάνω κι εγώ ώρες ώρες...δεν πειράζει όμως,καλοκαίρι είναι θα ξαναπάς...
Τί να πω κι εγώ που ήθελα να ξαναπάω για 'νυχτερινό μπάνιο' αλλά μου (μας) το χάλασε ο καιρός...;; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επέστρεψα από Χαλκιδική και αναρωτιέμαι γιατί δεν κάθισα κι αλλο.....
Κάτι τέτοια κουλά κάνω κι εγώ ώρες ώρες...δεν πειράζει όμως,καλοκαίρι είναι θα ξαναπάς...
Τί να πω κι εγώ που ήθελα να ξαναπάω για 'νυχτερινό μπάνιο' αλλά μου (μας) το χάλασε ο καιρός...;;Βρε ας μην είχα την διπλωματική και κατι άλλες δουλείες και τα λέγαμε
-
skye
Έκανα κι άλλο παράπτωμα χτες στην παραλία...Έφαγα σουβλάκι...μετά από 2 μήνες...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
skyeΈκανα κι άλλο παράπτωμα χτες στην παραλία...Έφαγα σουβλάκι...μετά από 2 μήνες...
Το παράπτωμα πιο είναι. Ότι έφαγες μόνο ένα κι όχι καμμιά δεκαριά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
skye
Έκανα κι άλλο παράπτωμα χτες στην παραλία...Έφαγα σουβλάκι...μετά από 2 μήνες...
Το παράπτωμα πιο είναι. Ότι έφαγες μόνο ένα κι όχι καμμιά δεκαριά.
1 έφαγα και μετά από τις τύψεις μου δεν ήπια ούτε χυμό (που είχα πάρει) για να μην βαρύνω κι άλλο... Είμαι σε δίαιτα λέμε ψηλέ (ή αφεντικό,βλέπε Ανακοινώσεις-νεα μέλη.. )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
skyeΈκανα κι άλλο παράπτωμα χτες στην παραλία...Έφαγα σουβλάκι...μετά από 2 μήνες...
word up pasxo..
αλλα φτανει τωρα, μην το παρακανεις..
δε νομιζω να πειραζει για μια φορα (καλα, την τυφλα μου δεν ξερω αλλα ετσι φανταζομαι )εγω βαριεμαι..
-
Και εγώ αρκετά
-
Βαριέστε λουκουμάκια μου; Για ελάτε από εδώ να δείτε ωραία πράγματα... Εργασία και χαρά, ξημερώματα Δευτέρας!
-
Αυτό είναι που βαριέμαι ακόμα περισσότερο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτό είναι που βαριέμαι ακόμα περισσότεροΚι εγώ, αλλά αφού κωλοβάραγα όλη μέρα... η δουλειά δεν γίνεται μόνη της, γμτ...
-
Ενώ στην αρχαιότητα....θα είχες τον σκλάβο να δουλεύει για σένα και εσύ θα κωλοβ...εεε φιλοσοφούσες στο 4Tforum.
Ωραίες εποχές -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ενώ στην αρχαιότητα....θα είχες τον σκλάβο να δουλεύει για σένα και εσύ θα κωλοβ...εεε φιλοσοφούσες στο 4Tforum.
Ωραίες εποχέςΜπα, αυτή τη δουλειά εγώ θα την έκανα πάλι. Απλά ο σκλάβος θα είχε πλύνει το fiesta που βαρέθηκα και το άφησα με την ομίχλη στο παρπρίζ...
-
Μετά το χτεσινό σουβλάκι..σήμερα έφαγα λουκάνικα γαλοπούλας και μαρουλοσαλάτα... Για βράδυ...το πολύ εντυπωσιακό..τίποτα..
Πέφτω για ύπνο τώρα γιατί 6 η ώρα έχει εγερτήριο...Καληνύχτα παίδες και...με προσοχή...
-
Nα πηγαίνω και εγώ σιγά σιγά.
Γκουντνάιτ -
μονος μου θα μεινω με το στο χερι..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μονος μου θα μεινω με το στο χερι..Άντε γκρινιάρη, τελικά δεν έμεινες μόνος!!!
Τώρα όμως πάω κι εγώ για ύπνο, μόλις τελείωσα τη δουλειά...
Τώρα, πάμε για ωραία-ωραία -->Καληνύχτα κύριοι... Καλή εβδομάδα να έχουμε από αύριο και καλό μήνα!
-
Kαλημέρα. Ωραια περασα το σ/κ, μόλις επέστρεψα σπίτι μου.
Τωρα νυσταζω
-
Έπαθα μεγάλη ζημιά τώρα...
Το gofretto Magnum της ΔΕΛΤΑ το ξέρετε; Ε λοιπόν, αρχίζω να τρώω απ' τη μία μεριά, κρατώντας απ' το μπισκότο... Τρώω, τρώω, αφηρημένος κλασικά, συνεχώς κ μετακινώ τα δάχτυλά μου, συνεχώς το μπισκότο μειώνεται μέχρι που... Φτουυυ, έχω φάει όλο το καθαρό μπισκότο και δεν έχω από που να το πιάσω τώρα, χωρίς να λερωθώ!!!
Τι κάνω λοιπόν; Το ρίχνω όλο στο στόμα μου, αλλά ήταν ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ και μου έσκισε τα δόντια...
Ξενέρωσα τόσο πολύ, που πάω να φέρω το Nirvana!
-
ε ρε προβληματα...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]