-
παει ου μεεεεεης
charmak66 ετσι..ειναι τελειο το γιασεμακι
α ρε γμτ...ποτε φευγεις απο αλεξ/πολη και ποτε επιστρεφεις για το σεπτεμβριο? -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
παει ου μεεεεεηςcharmak66 ετσι..ειναι τελειο το γιασεμακι
α ρε γμτ...ποτε φευγεις απο αλεξ/πολη και ποτε επιστρεφεις για το σεπτεμβριο?Μάλλον θα φύγω μεταξύ 8-10 ιούλη και θα επιστρέψω κατά τις 20 Σεπτέμβρη,με τε τωρινά δεδομένα για την εξεταστική.Λες να τα πούμε;
Πάει ο Pai...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τελικά είναι τρελό κάψιμο η φοιτητική ζωή.. Είχε έρθει ένας φίλος μου κατά τις 11, έφυγε πριν από λίγο και τώρα σκέφτομαι να πάω σε ένα πάρτυ.. Είναι φυσιολογικό?Ποια φοιτητική ζωή;;;; Έχει και καλύτερα...
Pai Mei, που πας;;;; Που θα βρεις καλύτερα;;;; Εμείς σ' αγαπάμε...
Όχι, δεν είναι βράδυ, αλλά επειδή δεν κοιμήθηκα και πολύ τις τελευταίες 2 μέρες - για δουλειά δυστυχώς - αισθάνομαι σαν να είναι βράδυ...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τελικά είναι τρελό κάψιμο η φοιτητική ζωή.. Είχε έρθει ένας φίλος μου κατά τις 11, έφυγε πριν από λίγο και τώρα σκέφτομαι να πάω σε ένα πάρτυ.. Είναι φυσιολογικό?
Όχι, δεν είναι βράδυ, αλλά επειδή δεν κοιμήθηκα και πολύ τις τελευταίες 2 μέρες - για δουλειά δυστυχώς - αισθάνομαι σαν να είναι βράδυ...
Πιές καμιά βοτκούλα με λεμόνι
-
Παίδες και ο Pai Mei σας αγαπάει!
Ακόμα κι αν διακόψει, θα ανταλλάξει μαζί σας e-mail, για επικοινωνία, αυτό χωρίς συζήτηση!
Με συγκινήσατε παλιόπαιδα!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τελικά είναι τρελό κάψιμο η φοιτητική ζωή.. Είχε έρθει ένας φίλος μου κατά τις 11, έφυγε πριν από λίγο και τώρα σκέφτομαι να πάω σε ένα πάρτυ.. Είναι φυσιολογικό?
Πιές καμιά βοτκούλα με λεμόνι
Και να πάω σπίτι αγκαλιά με κανά δυο κολώνες;;;
Γιατί με τη νύστα και την κούραση που έχω...Ελπίζω η καλή μανούλα να έχει κάνει καμιά μπριζολίτσα... Αν όχι, θα την κάνω εγώ...
-
To καλύτερο smiley! (μάλλον επειδή δεν έχω φαγητό σήμερα )
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
...ειλικρινά δεν μπορώ να νιώθω εξαρτημένος από το οτιδήποτε!Δεν μου αρέσει η αίσθηση του να μην ελέγχω τον εαυτό μου, και αυτή τη στιγμή πάσχω από εθισμό!
Αν μπαίνεις συνέχεια στο forum, κολλάς
Αν αποσυνδεθείς για 3-4 μέρες, ξεκολλάς (τουλχ εγώ)
Χάνεις τη σειρά, σκονίζεται το πληκτρολόγιο...
-
Έχω και καλύτερο!
Αν το ήξερα πιο νωρίς θα έπαιρνα κανένα τηλ να μην με υπολογίζουν για φαΐ, να πηγαίναμε για προθέρμανση για τη συνάντηση... Αλλά τώρα όλο και θα με περιμένει κάτι (ελπίζω καλό)
-
Έχω και καλύτερο!Είσαι ασύμφορος!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ούτε εγώ έχω φαγητό σπίτι και βαριέμαι να μαγειρέυω, τι να παραγγείλω?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξέρω ένα καλό εστιατόριο
Να σκανάρω το φυλλάδιο, ή να σου παραγγείλω, να το στείλουν κάτω ;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα σου έλεγα 2 ξεγυρισμένους γύρους από Σολομωνίδη ή Plazza... (πείνασα... φεύγω... ). Δεν συγκρίνονται με οτιδήποτε κυκλοφορεί Αθήνα...
-
Που να τρέχω τώρα να πάρω το αεροπλάνο...
Οι επιλογές είναι οι εξής:
1)Πίτσα
2)Σουβλάκια
3)ΣνίτσελΤι προτείνετε?
-
Σνίτσελ (χοιρινό ή άλλο) με πατάτες και μπόλικο λεμονάκι...
Έφυυυυυγα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Που να τρέχω τώρα να πάρω το αεροπλάνο...Οι επιλογές είναι οι εξής:
1)Πίτσα
2)Σουβλάκια
3)ΣνίτσελΤι προτείνετε?
Δηλαδή **πίτα-γύρο **;
-
NAI!
-
Kid προτείνω NOODLES!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Kid προτείνω NOODLES!Σαν τα noodles της Ινδονησίας τίποτα.. Τα έφαγα πριν 6 καλοκαίρια και ακόμα τα θυμάμαι..
Τελικά παρήγγειλα σνιτσελάκι και για επιδόρπιο κρέπα σοκολάτα μπανάνα!
-
Ρε σεις σταματηστε επιτελους να μιλατε για φαγητο. Καθε φορα με πιανει 'λορδα' με αυτα που διαβαζω.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]