-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άκουσα σήμερα που λες Technik έναν TFSI, να ανοίγει...
Σε Sportback.
Έκανε ωραίο ήχο, είχε πιο άγρια χροιά σε σύγκριση με τον 1.8Τ.Απ' έξω ή από μέσα ?
Απ' έξω ήμουν, αν ήμουν μέσα σιγά μην άκουγα τίποτα!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Άκουσα σήμερα που λες Technik έναν TFSI, να ανοίγει...
Σε Sportback.
Έκανε ωραίο ήχο, είχε πιο άγρια χροιά σε σύγκριση με τον 1.8Τ.Απ' έξω ή από μέσα ?
Απ' έξω ήμουν, αν ήμουν μέσα σιγά μην άκουγα τίποτα!
δε θα ακουγες, αλλα θα ενιωθες!!!
-
Αρκετά ισχύουν ήδηΚάτω από 1250 κιλά, μόνο στο Α2 θα βρείς!
ΥΓ. Το GTI ακούγεται πιο ωραία
Τι ισχύει; Μόνο ο TFSI!!
Κι όμως 1250 κιλά με κόμπακτ διαστάσεις σαν του Sportback, ASF και συγκρατημένο εξοπλισμό, είναι πολύ ρεαλιστική τιμή.
-
υπαρχουν στην Αγγλια μικρες εταιριες που κανουν τετοιες εξαιρετικες κατασκευες. ειδικες βεβαια και ακριβες αλλα ειναι η χαρα του οδηγου... Και η Λοτους μια απο αυτες ειναι, αλλα μπορεις να βρεις και σε πολυ διαφορετικο στυλ
-
Αρκετά ισχύουν ήδη
Κάτω από 1250 κιλά, μόνο στο Α2 θα βρείς!
ΥΓ. Το GTI ακούγεται πιο ωραία
Τι ισχύει; Μόνο ο TFSI!!
Κι όμως 1250 κιλά με κόμπακτ διαστάσεις σαν του Sportback, ASF και συγκρατημένο εξοπλισμό, είναι πολύ ρεαλιστική τιμή.
To τιμόνι είναι σε καλό δρόμο, οι αναρτήσεις, το βάρος (με ASF είναι παιχνιδάκι τα 1250. Μετά πλήρωνε όμως... )
Εδώ βγήκε το ΤΤ σε 'ελαφριά' έκδοση
-
ενα Atom ariel θελω με το μοτερ του type-R, ζηταω πολλα?
http://www.arielmotor.co.uk/04/frames.htm -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ενα Atom **ariel **θελω με το μοτερ του type-R, ζηταω πολλα?
http://www.arielmotor.co.uk/04/frames.htm...οxygen. 36+12 μεζούρες ΔΩΡΟ
-
ενα Atom **ariel **θελω με το μοτερ του type-R, ζηταω πολλα?
http://www.arielmotor.co.uk/04/frames.htm...οxygen. 36+12 μεζούρες ΔΩΡΟ
τι να το κανεις το οξυγονο, με τοσα μυγακια που θα τρως, μασκα θα θες!
-
και για να σκασουν ολοι οι φιλοι σας, βαζεις ενα compressor που το παει στα 300 αλογα, και να το αποτελεσμα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και να το αποτελεσμα...To TFSI πού είναι ;
-
οσο και να 'φσαει ο TFSI, δε φτουραει!!!!
-
Anyone here?
Εσύ είσαι πρωινός τύπος
Τώρα που είμαι βραδυνός, είναι κανείς εδώ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Anyone here?
Εσύ είσαι πρωινός τύπος
Τώρα που είμαι βραδυνός, είναι κανείς εδώ?
nie edw eimaste:P
apofasisa edw pou den einai sovari enothta na grafw me greeklish giati variemai na allazw ka8e toso se ellinika...kai opoios katalavei -
Παιδιά, εγώ έχω βάλει στόχο να αποσυνδεθώ μονίμως από το φόρουμ τις επόμενες μέρες.
Όχι, ότι δεν μου αρέσει η παρέα σας, κάθε άλλο, και είναι πολύ ωραία το θέματα, που συζητάτε, και υπάρχει και γενικά υψηλό επίπεδο γνώσεων και συμπεριφοράς.
Αλλά νιώθω ότι έχω εθιστεί και θέλω να το κόψω...
Εσείς που είστε και αρκετό καιρό στο φόρουμ, σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο;
Να θέλετε να κόψετε; -
popo ti lawful antilipseis einai aytes?
akolou8a to arxaio jamaicanico rito : an aksizei na to kaneis, aksizei kai na to parakaneisafou re pai pali edw 8a eisai mi vgazeis melodramatikous logous ainte sovarepsou kai pan' koimisou:P se peirakse i nysta
vasika to eixa kopsei se mia fash giati eixa frikarei me kati atoma pou malwnan gia tin kontra metaksi Ferrari Vs Honda NSX
eipw8ikan mpourdes kai apo tis duo pleyres episis mou ti spane kati asxeta atoma pou mpainoun kai kanoun kati post tou styl 'peira to tade amaksi kai ta spaei' kai apo to prwto post to paizoun eidikoi epi tou 8ematos me magkiko tropo...katse re karamitro, o alliws exei liwsei ti zwi tou edw me 5k + posts kai sy me to kalimera 8a tous diafwtiseis olous?
e kai kapoioi alloi klassikoi pou oti aytokinito kai na tous peis 8a sou poun oti to X einai kalytero...to X malista einai sta8eri aksia kai den allazei
vasika 8a efeyga epeidi me tsatisan orismenoi...arketes fores arxisa na grafw kantilia kai xristopanagies gia na to postarw alla meta lew .. ante mwre ti ka8esai kai asxoleisai me xazous? -
Πάει ο Pai, πάει...
Όντως Aerandir μερικά flames είναι πολύ εκνευριστικά...
Αλλά, εντάξει έχουν και την πλάκα τους.
Το θέμα είναι ότι στο φόρουμ, σε οποιοδήποτε φόρουμ, πρέπει να είσαι υποχρεωτικά εξαιρετικά επιλεκτικός σε αυτά, που διαβάζεις, γιατί γράφονται πολλές ανακρίβειες...
Διαβάζεις όμως και πολύ ενδιαφέρονται πράγματα,από ανθρώπους, που το έχουν ψάξει και εσύ το παίρνεις έτοιμο.Να σου πω την αλήθεια, ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν τον Pai Mei θα τον ξεκάνω μια κι έξω, ακαριαίος φορουμιστικός θάνατος, ή θα τον αφήσω να αργοσβήσει, κάνοντας κανά ποστ ανά 3ήμερο...
-
Μη το κάνεις αυτό Pai Mei!
Εγώ είχα τις τελευταίες μέρες προβλήματα με το pc (πάλι! @#$$@ τώρα μπαίνω από ένα παλιό laptop,δανεικό-άσχετο) και διαπίστωσα πόσο εξαρτημένος είμαι!Σε τραγικό βαθμό!Αλλά δεν πειράζει.Από το να είμαι εξαρτημένος από τσιγάρα/ναρκωτικά/αλκοοόλ κλπ,είναι καλύτερα...Υ.Γ. Aerandir,εντόπισα το γιασεμί (δυσκολεύτηκα αρκετά).Σιγά-σιγά θα το δοκιμάσω κιόλας...
-
Guys I m gonna miss you!
Charmak ειλικρινά δεν μπορώ να νιώθω εξαρτημένος από το οτιδήποτε!
Δεν μου αρέσει η αίσθηση του να μην ελέγχω τον εαυτό μου, και αυτή τη στιγμή πάσχω από εθισμό!
ΥΓ. Πώς πάει η εξεταστική;
-
Τελικά είναι τρελό κάψιμο η φοιτητική ζωή.. Είχε έρθει ένας φίλος μου κατά τις 11, έφυγε πριν από λίγο και τώρα σκέφτομαι να πάω σε ένα πάρτυ.. Είναι φυσιολογικό?
Pai, μην ακούω μλκ, εδώ θα μείνεις.
-
Guys I m gonna miss you!Charmak ειλικρινά δεν μπορώ να νιώθω εξαρτημένος από το οτιδήποτε!
Δεν μου αρέσει η αίσθηση του να μην ελέγχω τον εαυτό μου, και αυτή τη στιγμή πάσχω από εθισμό!
ΥΓ. Πώς πάει η εξεταστική;
Ρε συ και μένα δεν μου αρέσει ή μάλλον δεν μου άρεσε,μάλιστα σε βαθμό που αποτελούσε μέρος της γενικότερης φιλοσοφίας μου!
Δυστυχώς μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μουσική,οπότε από κει και πέρα,άρχισα να βάζω νερό στο κρασί μου!Έτσι φτάσαμε και στις υπόλοιπες εξαρτήσεις!Πάντως,αν πραγματικά αποφάσισες να σκοτώσεις τον καημένο τον Pai Mei (μάλλον Πάει! Μέι ) κάντο αργά-αργά...Μη σε χάσουμε τελείως!Θα 'νει μεγάλο κρίμα να φύγεις.Μας χρειάζονται τέτοιοι Pai Mei...
Η εξεταστική μέχρι τώρα καλά,αλλά την τρίτη δίνω μικροβιολογία ΙΙ που είναι απίστευτο παλούκι!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]