-
Κατάλαβα... Κουράγιο!
-
Τι να σου πω! Εγώ κλαίω με μαύρο δάκρυ!
-
Φαίνεται, ναι..
-
Άρτι αφιχθής από νυχτερινή βόλτα!
Το φεγγάρι, η αντανάκλασή του στη θάλασσα,τα φώτα της πόλης από ψηλά, με τη συνοδεία των madrugada, nick cave, hooverphonic και λοιπών 'ευχάριστων' ακουσμάτων...
Θα θελα να μην ήμουν μόνος... Αλλά αν δεν ήμουν μόνος, μάλλον δεν θα πήγαινα εκεί που πήγα για να δω την θέα...
Κανείς εδώ;
-
Εδώ Εδώ!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άρτι αφιχθής από νυχτερινή βόλτα!Το φεγγάρι, η αντανάκλασή του στη θάλασσα,τα φώτα της πόλης από ψηλά, με τη συνοδεία των madrugada, nick cave, hooverphonic και λοιπών 'ευχάριστων' ακουσμάτων...
Θα θελα να μην ήμουν μόνος... Αλλά αν δεν ήμουν μόνος, μάλλον δεν θα πήγαινα εκεί που πήγα για να δω την θέα...
Κανείς εδώ;
οντως, φοβερο το φεγγαρι αυτες τις μερες.. φοβερα και τα ακουσματα
μερικες φορες καλο ειναι να τα ζεις και μονος αυτα, αλλα σπανια μη σου μεινει κουσουρι
παλια πηγαιναμε στο φαρο στη μαρινα αλιμου και πιναμε καμια μπυρα, βλεπαμε το φεγγαρι κλπ
τωρα ο ενας βαριεται, ο αλλος ειναι κουρασμενος απ'τη δουλεια και δεν εχει διαθεση, ο αλλος παντρευτηκε και γενικα δεν παλευεται η κατασταση
----------------------------+++++++++-----------------------------------
με βλεπω σε μερικα χρονια να γινομαι full γραφικος τυπος με γκριζαρισμενα μαλλια, αξυριστος, δερματινα, μηχανη GPZ, δερματινα γαντια απ'αυτα που τα δαχτυλα ειναι εξω και να γυρναω σαν τον τελευταιο των μοϊκανων απ'ακρη σ'ακρη την Αθηνα
στη Βεϊκου να κατεβαινω με 170, σουζες εξω απ'το Ατλαντικ στη νεα σμυρνη, παντιλικια στη γυαλιστερη ασφαλτο στο γηπεδο του Πανιωνιου, ειμαι στο φαναρι με αναμενο τσιγαρο και σταματαω στο περιπτερο.
θα με βρεις σε καθε δρομο, σε καθε λεωφορο, στενακι
στις τρεις γεφυρες και στη renault, στη Λιοσιων, στη Φιλολαου στο παγκρατι, στην Ποσειδωνος, στην Αμφιθεας και στην Αγ.Δημητριου, στα αμπελακια στον Αλιμο και στη Θουκιδιδου στο Καλαμακιχωρις πλακα ο skye ειναι παντου
και τωρα γραφω απο ενα pc στο αεροδρομιο ενω περιμενω την πτηση 1980 για L.A. ( lekanopedio attikis )
ΚΟΙΝΩΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ
-
Άρτι αφιχθής από νυχτερινή βόλτα!Το φεγγάρι, η αντανάκλασή του στη θάλασσα,τα φώτα της πόλης από ψηλά, με τη συνοδεία των madrugada, nick cave, hooverphonic και λοιπών 'ευχάριστων' ακουσμάτων...
Κανείς εδώ;
βρηκες την Πλακα ?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
----------------------------+++++++++-----------------------------------
με βλεπω σε μερικα χρονια να γινομαι full γραφικος τυπος με γκριζαρισμενα μαλλια, αξυριστος, δερματινα, μηχανη GPZ, δερματινα γαντια απ'αυτα που τα δαχτυλα ειναι εξω και να γυρναω σαν τον τελευταιο των μοϊκανων απ'ακρη σ'ακρη την Αθηνα στη Βεϊκου να κατεβαινω με 170, σουζες εξω απ'το Ατλαντικ στη νεα σμυρνη, παντιλικια στη γυαλιστερη ασφαλτο στο γηπεδο του Πανιωνιου, ειμαι στο φαναρι με αναμενο τσιγαρο και σταματαω στο περιπτερο.Για κάποιο ανεξήγητο (?) λόγο μου θύμισες τον 'Κουρσαρο' του Παπακωνσταντίνου τώρα...
-
Τον παιρνουν οι Corpse Campers :
-
εχει κανεις αλλος προβλημα με μσν σημερα το βραδυ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχει κανεις αλλος προβλημα με μσν σημερα το βραδυ?Σαν τι πρόβλημα;
-
Καλησπερα σε όλους καιρό είχα να μπω τετοια ωρα εδώ...
και εμενα δε με εβαζε το μσν πριν καποια ωρα.. (Τσακίζω ενα μπουκάλι.....γάλα μη γελάτε)
-
yobani vrot skye
ειδα φως και μπηκα
ενα γεια και ενα ΥΟ και παω για υυυυυυυπνο -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
και εμενα δε με εβαζε το μσν πριν καποια ωρα.. (Τσακίζω ενα μπουκάλι.....γάλα μη γελάτε)
Καλά το κάνεις! Και γω πίνω γάλα! (με καφέ μέσα)
-
μπα εγω είμαι πιο hard τυπος. Το πίνω σκέτο.. Ούτε καν πάγο...
(Και κοντευω να φαω το κεικ ολο)....
-
Γεια σας! Γμτ την δάγκωσα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γεια σας! Γμτ την δάγκωσα!καλά ξηγιέσαι.. εμένα σήμερα με 'εδιωξε' η κοπέλα που έβγαινα τον τελευταίο μήνα
-
Μπα...φίλη μου είναι, και την πάτησα σαν πρωτάρης...
Εσένα σε πείραξε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γεια σας! Γμτ την δάγκωσα!Να προσέχεις! Περαστικά!
-
Γεια σας! Γμτ την δάγκωσα!
Να προσέχεις! Περαστικά!
Να πρόσεχα καλύτερα...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]