-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:x
εκνευριζομαι γιατι εκανα και ΕΧΤΡΑ μαθηματα για να την περασω και εσκασα λεφτα και πηγα παλι και εβαλε ΟΤΙ πιο μαλακια μπορεις να φανταστεις. ΔΕΝ δεχομαι οτι με το διαβασμα που εκανα πρεπει να κοπω
και αν δεν την περασα τωρα με τα μαθηματα ποτε????? το σεπτεμβρη που θα εχω στην καλυτερη περιπτωση 20 μαθηματα στην πλατη μου και θα τα εχω ξεχασει ολα????ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΡΤΗΣΩ ΤΗ ΣΧΟΛΗ !!!
ΠΟια σχολή είναι? Γραμμική άλγεβρα το μάθημα?
ναι γραμμικη αλγεβρα και αναλυτικη γεωμετρια!
Αγρονομοι Τοπογραφοι Μηχανικοι.
Η γκαντεμια ειναι οτι το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ του 1ου ετους αλλαξε καθηγητης και μετα αλλαξε και στο 2ο και δεν μπορουν να αποφασισουν τι θεματα να βαλουν και τι να διαβασουμε εμεις Μια δινουν βαρος πινακες. την αλλη υποχωρους και επιπεδα..Ε ΣΥΧΤΗΡΙΑ -
ΕΜΠ???
Ποιον καθηγητή έχεις? Γκαρούτσο διάβασες?
-
ΕΜΠ???Ποιον καθηγητή έχεις? Γκαρούτσο διάβασες?
διαβασα, αλλα οχι ολα, ειναι αδυνατον. Τον καθηγητη αναθεμα αν τον ξερω πως τον λενε. Εναν μουσατο (ΠΟΛΥ μουσι ομως)
-
Εμείς έχουμε γραμμική άλγεβρα + αναλυτική γεωμετρία + παραστατική γεωμετρία σε ένα μάθημα...
Τη μοναδική φορά που το έδωσα έγραψα 4/5 άλγεβρα και 0/5 γεωμετρίες.
Φέτος δε μου γλιτώνει...
Πάντως αν δεν είχαμε όλες αυτές τις μαλακίες, θα είχαμε και χρόνο να διαβάσουμε τα ΣΟΒΑΡΑ μαθήματα (μηχανικές, στοιχεία μηχανών κλπκλπκλπ)...
Ειδικά μερικά μαθηματικά είναι ΑΧΡΗΣΤΑ!!!
-
Γκαρούτσος;;;;
(σφυρίζω αδιάφορα...)
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Γκαρούτσος;;;;(σφυρίζω αδιάφορα...)
ΠΟΛΥ μακρυά από την πραγματική γνώση τα βιβλία του, αλλά για μερικά μαθήματα-καρκίνους είναι απαραίτητα
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
διαβασα, αλλα οχι ολα, ειναι αδυνατον. Τον καθηγητη αναθεμα αν τον ξερω πως τον λενε. Εναν μουσατο (ΠΟΛΥ μουσι ομως)
Έναν γέρο με μούσια είχαμε και εμείς στους Μηχ-Μηχ, τότες (πριν δέκα χρόνια)... τον φωνάζαμε ρασπούτιν! Μήπως είναι ο ίδιος; Μας έκανε αναλυτική και το πρώτο θέμα στο πρώτο μάθημα της πρώτης εξεταστικής που έδωσα ήταν η υπογραφή του: να υπολογιστεί το εμβαδόν!
ΑΜΑΝ!Εγώ πέρασα με Κρόκο, θυμάμαι BTW (λίιιγο καλύτερος από τον 'Αγιο Ιωάννη')!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Έναν γέρο με μούσια είχαμε και εμείς στους Μηχ-Μηχ, τότες (πριν δέκα χρόνια)... τον φωνάζαμε ρασπούτιν! Μήπως είναι ο ίδιος; Μας έκανε αναλυτική και το πρώτο θέμα στο πρώτο μάθημα της πρώτης εξεταστικής που έδωσα ήταν η υπογραφή του: να υπολογιστεί το εμβαδόν!
Ο μουάτος που λέτε και μοιάζει στον Ρασπούτιν, μάλλον ειναι ο Αγγελόπουλος. Ού μπλέξεις με δαύτον...
-
Ο μουάτος που λέτε και μοιάζει στον Ρασπούτιν, μάλλον ειναι ο Αγγελόπουλος. Ού μπλέξεις με δαύτον...
Όχι όχι...που θα μου πάει, θα τον θυμηθώ...κλασσική φιγούρα στις γενικές έδρες, πάντως, εκείνη την εποχή (σαν καλόγερος ήταν!)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πωπω,με Κρόκο;;; Καλύτερος από τον άγιο αλλά ΠΟΛΥ πιο δύσκολος ρε γμτ...Tον άγιο τον διαβάζεις απλά για να περάσεις... Ο άλλος σου ΜΑΘΑΙΝΕΙ πράγματα..
-
εκτος απο Γκαρούτσο μην ξεχνατε και τον Φούντα....
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
εκτος απο Γκαρούτσο μην ξεχνατε και τον Φούντα....Απίστευτος άνθρωπος!
Αυτός βγάζει βιβλία, ο Γκαρούτσος βοηθήματα.
Αντίστοιχος του Γκαρούτσου είναι ο Αρνός...
Btw έχω 2 βιβλία εκδόσεων Φούντα από τη βιβλιοθήκη του ΕΜΠ (Στοιχεία Μηχανών του Niemann). Απίστευτα!!!
-
Στους ΜΠΔ, ένα από τα μεγάλα μαρτύρια ήταν πάντοτε οι Στοχαστικές Διαδικασίες (πώς είναι οι πιθανότητες; ε, βάλτε και την παράμετρο του χρόνου μέσα και μελετήστε πώς εξελίσσονται οι πιθανότητες στο χρόνο...).
Ήταν ένας που το'χε δώσει το μάθημα πάνω από 10 φορές. Τελικά, ό,τι σημειώσεις κράτησε, τις έκανε πακέτο που τώρα βρίσκεται σε ένα φωτοτυπάδικο στα Χανιά (στην οδό Σφακίων 2, πρώτος όροφος αν θυμάμαι καλά) και διατίθεται. Είναι το 'Εγκόλπιο των Στοχαστικών Διαδικασιών'. Η πλάκα είναι όμως ότι οι μισές ασκήσεις που έχει εκεί μέσα είναι λυμένες λάθος. Τουλάχιστον βρήκα ασκήσεις να λύσω... Και το πέρασα με τη δεύτερη.
-
(Στοιχεία Μηχανών του Niemann)All times classic... όλη η 'ελληνική' βιβλιογραφία βασίζεται σε αυτό...
-
Απίστευτος άνθρωπος!
Btw έχω 2 βιβλία εκδόσεων Φούντα από τη βιβλιοθήκη του ΕΜΠ (Στοιχεία Μηχανών του Niemann). Απίστευτα!!!
Σε εμάς το βιβλίο που μας δίνουν στη σχολή είναι αυτό του Φούντα Στοιχεία Μηχανών G. Niemann..
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Απίστευτος άνθρωπος!
Σε εμάς το βιβλίο που μας δίνουν στη σχολή είναι αυτό του Φούντα Στοιχεία Μηχανών G. Niemann..
Εμάς μας δίνουν μια παπαριά που και ο ίδιος ο καθηγητής λέει ότι δεν κάνει για το μάθημα...
-
Απίστευτος άνθρωπος!
Εμάς μας δίνουν μια παπαριά που και ο ίδιος ο καθηγητής λέει ότι δεν κάνει για το μάθημα...
Μα αν δεν κάνω λάθος το βιβλίο που θα δοθεί είναι στην επιλογή του καθηγητή. Γιατί το δίνει αυτό τότε????
-
Δεν είναι επιλογή του καθηγητή,συνήθως καθορίζεται από την έδρα-τομέα.
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Δεν είναι επιλογή του καθηγητή,συνήθως καθορίζεται από την έδρα-τομέα.Σε εμάς είναι επιλογή του καθηγητή σίγουρα.
-
O Bruce δίνει ρέστα κάνοντας εκπομπή απόψε!
Μπράβο!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]