-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
re egw perasa analysh I&II xwris na paw sto ma8ima kai xwris na paw na parw ta vivlia variomoun na paw SEMFE , htan makrya
Δεν πάμε καλά...
Μη-συμβατικά πράγματα... (ξέρω εγώ τι λέω)
An itan akoma o idios ka8igitis (peire syntaksi) skeftomoun na paw na tou ta zitisw fetos:P meta apo 2 xronia
-
ΡΕ πείτε τίποτα!
-
@aerandir: Δωροδόκησες κανένα ρε;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
@aerandir: Δωροδόκησες κανένα ρε;mpa peira ta 8emata pou evaze edw kai 10 xronia. 5 idia 8emata...apo 2 monades to ka8ena...ema8a ta 3..kai piga egrapsa 5
-
Κυρίες και κύριοι: τελειώνω το τελευταίο μου τζινάκι (πρέπει να ήπια 3 ) και πάω για ύπνο... ο Μορφέας με περιμένει...
Να έχετε ένα καλό ξημέρωμα!
-
Άντε όλοι για ύπνο!
σλααααααααααααααπ
-
Κλειστό σήμερα;
-
Κλειστό σήμερα;θα θελες
-
Άντε να βλέπω λίγο κόσμο... άντε να βλέπω!
-
Άντε να βλέπω λίγο κόσμο... άντε να βλέπω!αμα σου πω οτι δεν εχω τιποτε να πιω θα με πιστεψεις????
-
Άκυρο αυτό που έγραψα πριν... άλλο λέει η θεια μου άλλα ακουν τα αυτιά μου!
Τίποτα – τίποτα;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Άντε να βλέπω λίγο κόσμο... άντε να βλέπω!
αμα σου πω οτι δεν εχω τιποτε να πιω θα με πιστεψεις????
Κατάραααα!
-
Εμένα μου έμεινε λίγο τζιν απο εχθές.. (όταν λέμε λίγο το εννοούμε) και αν τελειώσει και αυτό, με βλέπω να φτιάχνω κανένα φραπέ...
-
Σαν νωρίς δεν ανοίξατε σήμερα;;;
-
Εμένα μου έμεινε λίγο τζιν απο εχθές.. (όταν λέμε λίγο το εννοούμε) και αν τελειώσει και αυτό, με βλέπω να φτιάχνω κανένα φραπέ...Μπορείς να κάνεις τον καφέ σου irish (στο περίπου)...
Βάζεις λίγο από ό,τι αλκοολούχο υπάρχει στο σπίτι και...έτοιμος!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σαν νωρίς δεν ανοίξατε σήμερα;;;Έξω κάνει κρύο και εδώ μέσα ζέστη, οπότε έχουμε πελατεία!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εμένα μου έμεινε λίγο τζιν απο εχθές.. (όταν λέμε λίγο το εννοούμε) και αν τελειώσει και αυτό, με βλέπω να φτιάχνω κανένα φραπέ...
Μπορείς να κάνεις τον καφέ σου irish (στο περίπου)...
ΧΑΧΑΧΑ
Αυτό δεν είναι Irish ούτε στο περίπου!Αυτό θα είναι το ¨ποτό¨ που έφτιαχνε ο Ντόκτορ Τζέκιλ για να γίνει Μίστερ Χάιντ!
-
ΧΑΧΑΧΑ
Αυτό δεν είναι Irish ούτε στο περίπου!Αυτό θα είναι το ¨ποτό¨ που έφτιαχνε ο Ντόκτορ Τζέκιλ για να γίνει Μίστερ Χάιντ!
οχι ακριβως lads
irisih = Whiskey
jamaican = rum
russian = vodka
greek = raki -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑ
οχι ακριβως lads
irisih = Whiskey
jamaican = rum
russian = vodka
greek = rakiΤι κακοί που είστε!
Είναι, τέλος πάντων, ethnic καφές! Εξαρτάται από το τι βάζεις μέσα! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑ
οχι ακριβως lads
irisih = Whiskey
jamaican = rum
russian = vodka
greek = rakiΤι κακοί που είστε!
Είναι, τέλος πάντων, ethnic καφές! Εξαρτάται από το τι βάζεις μέσα!Ethinc καφές... χμ δηλαδή αν ήμουν τώρα στην Καλαμάτα... τι θα έπρεπε να βάλω για να είναι ethinc ;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]