-
Κάπου είχα ακούσει ότι η εξάρτηση από το κάπνισμα είναι ΚΑΙ θέμα γονιδίου. Αληθεύει?
Προχθές μπήκα σε ένα μαγαζί και κάποιος κάπνιζε πίπα (έλα μην γελάτε σοβαρά μιλάω ) και είχε ωραία μυρωδιά πανάθεμα την!
Το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα γύρω στα 10 πούρα και αυτό ήταν. Τώρα δεν μου κάνει καμία αίσθηση να καπνίσω τσιγάρο αλλά ούτε και πούρο. Το επόμενο καλοκαίρι άλλα 10 και αυτό είναι.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κάπου είχα ακούσει ότι η εξάρτηση από το κάπνισμα είναι ΚΑΙ θέμα γονιδίου. Αληθεύει?
ναι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν κάνει τσιγάρο MONO μετά το σεχ, θα το κόψει σίγουρα.Μιλάς εξ ιδίας πείρας;
-
Ακόμα καπνίζω.
Θα περιορίσω το δεύτερο μπας και καταφέρω να κόψω το πρώτο. -
Εγώ είμαι σωστός καπνιστής. Καπνίζω λίγο (μέχρι 8 την ημέρα, αν δεν βγω να τα πιω με κάναν διαφθορέα σαν τον koutsan... ), συνήθως πιο λίγο και όλως παραδόξως, δεν μου κάνει κλικ το τσιγάρο μετά το σεξ (όταν γίνεται κι αυτό, σπάνια δηλαδή, τι σπάνια, ποτέ κλπ κλπ ).
Το προτιμώ μετά το φαγητό ή στον καφέ σαφώς! -
Καλά Ινδοί δεν αποκλείεται να πεθαίνουν και καμμιά 1000άδα το χρόνο απο κλάσιμο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ είμαι σωστός καπνιστής. Καπνίζω λίγο (μέχρι 8 την ημέρα)εχεις δυο φαουλ. πρωτον: σωστος καπνιστης ειμαι εγω, που καπνιζω 20 τσιγαρα τη μερα. ακου 8!
8 καπνιζουν τα παιδακια του γυμνασιου ρε, κρυφα στις τουαλετες! πως θα δειξουμε οτι ειμαστε hardcore pimpin' mofos αν καπνιζουμε μονο 8 τσιγαρα;
δευτερον: δεν ειπες στα παιδακια τι καπνιζεις... μιλαμε για σκετο δυναμιτη -
Η καπνιστή μπύρα μίλησε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν ειπες στα παιδακια τι καπνιζεις... μιλαμε για σκετο δυναμιτη
+
+
(προφωνώς δεν κατάφερα να βρω την σωστή φωτό σε ό,τι αφορά τον καπνό μου... Black Devil rolling tobacco... )
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κάπου είχα ακούσει ότι η εξάρτηση από το κάπνισμα είναι ΚΑΙ θέμα γονιδίου. Αληθεύει?Κοίτα το πρώτο post της σελίδας 122, Κωνσταντίνε.
-
Σ'ευχαριστώ Χρήστο .
-
Μετά απο 10 περίπου χρόνια lucky strike, εδώ και δέκα μήνες ούτε τζούρα!
Κάποια περίοδο έκανα 2 πακέτα τη μέρα, τον τελευταίο χρόνο κάπνιζα μόνο στον καφέ-μετά το φαγητό-το βράδυ έξω. Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο δεν το ζητούσα όσο παλιότερα.
Η πλάκα είναι πως όταν με αφορμή μια καλή αμυγδαλίτιδα το έκοψα, αγόρασα 1 πακέτο στην περίπτωση που μου έρθει να μην κάνω τράκα. Το πακέτο αυτό είναι ακόμα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μου άθικτο
Παλιότερα ψιλοσνομπάριζα όσους έλεγαν πως ενοχλούνται από το τσιγάρο, αλλά τώρα πια πολλές φορές με ενοχλεί κι εμένα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
δεν ειπες στα παιδακια τι καπνιζεις... μιλαμε για σκετο δυναμιτη
+
+
(προφωνώς δεν κατάφερα να βρω την σωστή φωτό σε ό,τι αφορά τον καπνό μου... Black Devil rolling tobacco... )
Αυτά καπνίζει η γυναίκα μου! Το rolling tobacco!
-
(ωχ!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτά καπνίζει η γυναίκα μου! Το rolling tobacco!
Η γυναίκα σου έχει γούστο λοιπόν!
Πάλι καλά που δεν κάνουμε καμιά κουβέντα για...εσώρουχα δηλαδή, ποιος ξέρει τι θα έβγαινε στη φόρα! -
-
...και δεν κάνουμε...
-
Τι τιτλο θα εχει?
'ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ' ?
-
-
ΕΣΩΡΟΥΧΑ- ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
*Το ινστιτούτο ερευνών HughHefner UberAlles, μετά από έρευνες πολλών ετών ανακοίνωσε πως τα γυναικεία εσώρουχα μεγάλου μεγέθους, ευθύνονται για αλλεργίες και λοιμώξεις του κόλπου που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστες. Για να αντιμετωπιστούν προτείνονται οι κάτωθι τρόποι αντιμετώπισης.
- Η μη χρησιμοποίηση εσωρούχου. Ειδικά με φούστες μικρού μήκους, εξασφαλίζεται ο επαρκής αερισμός της περιοχής. Ένα ευήλιο και ευάερο περιβάλλον , είναι ό,τι καλύτερο.
- Εαν παρ' ελπίδα υπάρχει ανάγκη να φορέσει η γυναίκα εσώρουχο, όχι κάτι μεγαλύτερο από αυτό:
*
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΜΠΑ-ΜΠΛΟΜ Πρακτορείο ειδήσεων.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ