-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι για το καλό μας.
Αν πας να καπνίσει σε ανοιχτό χώρο, ο ήλιος διειδύοντας από την τρύπα του όζοντος μπορεί να σου προκαλέσει μελάνωμα.
Η ατμοσφαιρική ρύπανση από τα ρυπαρής τεχνολογίας οχήματα θα σου φάει τα πλεμόνια.
Ο καφές που θα συνοδεύσει το τσιγαράκι θα είναι γεμάτος εντομοκτόνα και θα σου εναποθέσει καρκινογόνες ουσίες στα οστά.
Άστο λοιπόν το τσιγάρο για να βρεις την υγειά σου λέμε! -
Ο χρήστης lagopoulos takis έγραψε:
Φιλε Χρηστο σε ορισμενα states της Αμερικης απαγορευεται το καπνισμα και στους ανοιχτους χωρους.Αφου δεν σε ενοχλω και δεν σου προξενω βλαβη σε εσενα που δεν καπνιζεις δεν ειναι ειδος ρατσισμου αυτο?Συμφωνώ απόλυτα.
-
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/5176822.stm (Το πρωτότυπο στα Αγγλικά).
http://www.worldlingo.com/S1790.5/translation?wl_srclang=EN&wl_trglang=el&wl_url=http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/5176822.stm (Μια άθλια μετάφραση στα Ελληνικά από υπολογιστή)
-
How nicotine helps cancer grow (Αγγλικά)
Πώς η νικοτίνη βοηθά τον καρκίνο να αναπτυχθεί
(Ελληνικά από υπολογιστή) -
Μανιάτης είσαι Χρήστο;
-
Όχι κυνηγέ μου, από την Εύβοια
Απλώς όταν συναντώ κάποιο ενδιαφέρον άρθρο για κάτι που έχουμε συζητήσει, το παραθέτω. Το ότι το νήμα είχε 'ζεσταθεί' περισσότερο από όσο θα έπρεπε δεν μπορεί να καθιστά την ενημέρωση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα ταμπού, έτσι δεν είναι;
-
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα φυσικά βρε Χρήστο,απλά φαίνεται σάν να το κρατάς απωθημένο.
Το σίγουρο είναι το εξής πάντως:Οσο και να παραθέτεις στοιχεία,έρευνες,στατστικά,κ.λ.π.,ο καπνιστής ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να τα ακούει.
Οταν θα έρθει η ώρα του,από μόνος του θα καταλάβει.καί λέγοντας 'θα καταλάβει',εννοώ ότι,θα συνειδητοποιήσει τό λάθος τής επιλογής του.
-
Α,να μήν ξεχάσω.
Οσοι από εσάς έχετε να με δείτε καιρό,θα διαπιστώσετε ότι έχω στρώσει επιδερμίδα στο πρόσωπο,μετα το κόψιμο του καπνίσματος.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Α,να μήν ξεχάσω.Οσοι από εσάς έχετε να με δείτε καιρό,θα διαπιστώσετε ότι έχω στρώσει επιδερμίδα στο πρόσωπο,μετα το κόψιμο του καπνίσματος.
Ελα ρε!!!....Αυτο να δω κι ας πεθάνω! Ο HUNTER με επιδερμίδα!!!
-
Δεν τίθεται θέμα απωθημένου, Ανδρέα και ούτε είναι το μοναδικό νήμα στο οποίο κατά καιρούς παραθέτω άρθρα που σχετίζονται με το θέμα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α,να μήν ξεχάσω.
Οσοι από εσάς έχετε να με δείτε καιρό,θα διαπιστώσετε ότι έχω στρώσει επιδερμίδα στο πρόσωπο,μετα το κόψιμο του καπνίσματος.
Ελα ρε!!!....Αυτο να δω κι ας πεθάνω! Ο HUNTER με επιδερμίδα!!!
Εικοσι χρόνια νεώτερος....τουλάχιστον
Αφού να φανταστείς ότι περιμένω να σταματήσω και να βγάζω γένια όπου νά'ναι
-
Ναι ρε! Πρόσεχε μη κολλήσεις και μαγουλάδες!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical: Ναι ρε! Πρόσεχε μη κολλήσεις και μαγουλάδες!!!Πάω γρήγορα για εμβόλιο
-
Πάντοτε καλή είναι η ενημέρωση - έστω και ελάχιστοι να προβληματιστούν κάποιο όφελος υπάρχει.
Υπάρχει κάποιο άρθρο που να ενημερώνει τους λουόμενους καπνιστές για το γεγονός ότι η παραλία δεν είναι τασάκι και το να χώνεις τα αποτσίγαρα στην άμμο δεν είναι σωστό?
Jacob
-
Υπάρχει. Η παιδεία που έχουν από το σπίτι τους.
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Πάντοτε καλή είναι η ενημέρωση - έστω και ελάχιστοι να προβληματιστούν κάποιο όφελος υπάρχει.Υπάρχει κάποιο άρθρο που να ενημερώνει τους λουόμενους καπνιστές για το γεγονός ότι η παραλία δεν είναι τασάκι και το να χώνεις τα αποτσίγαρα στην άμμο δεν είναι σωστό?
Jacob
εδω καταστρεφουν τον εαυτο τους...τη παραλια θα λυπηθουν?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Πάντοτε καλή είναι η ενημέρωση - έστω και ελάχιστοι να προβληματιστούν κάποιο όφελος υπάρχει.
Υπάρχει κάποιο άρθρο που να ενημερώνει τους λουόμενους καπνιστές για το γεγονός ότι η παραλία δεν είναι τασάκι και το να χώνεις τα αποτσίγαρα στην άμμο δεν είναι σωστό?
Jacob
Δεν πάει έτσι. Στην παραλία μαζεύω ΠΑΝΤΑ τα αποτσίγαρά μου μέσα στο άδειο ποτήρι του καφέ, καθώς και ΔΕΚΑΔΕΣ αποτσίγαρα άλλων που βρίσκω παρατημένα εκεί γύρω. Αν το κάναμε όλοι (κι ας μην καπνίζουμε) και ταυτόχρονα βάζαμε χέρι σε όσους τα αφήνουν, θα ήταν πολύ καλύτερα όλα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Jacob
Δεν πάει έτσι. Στην παραλία μαζεύω ΠΑΝΤΑ τα αποτσίγαρά μου μέσα στο άδειο ποτήρι του καφέ, καθώς και ΔΕΚΑΔΕΣ αποτσίγαρα άλλων που βρίσκω παρατημένα εκεί γύρω. Αν το κάναμε όλοι (κι ας μην καπνίζουμε) και ταυτόχρονα βάζαμε χέρι σε όσους τα αφήνουν, θα ήταν πολύ καλύτερα όλα.
και ποσες φορες εχουμε βαλει χερι σε αυτους που το κανουν αυτο....
υγ.καλα κανεις με τα αποτσιγαρα, απλα εισαι εξαιρεση...
υγ2. hunter δε ξαναξεκινας το καπνισμα? τωρα που ομορφυνες δε γυριζει να μας κοιταξει καμια...
-
Το να βάλω χέρι σε κάποιον που καπνίζει, τι ακριβώς σημαίνει?
Έχω τύχει σε περιπτώσεις που λουόμενοι – ευγενικότατα- υπενθύμισαν σε καπνιστές πως η παραλία δεν είναι τασάκι και οι αντιδράσεις ποικίλουν από «Και τι σε νοιάζει εσένα, ποιος είσαι εσύ?», «Δεν πειράζει, αποσυντίθενται τα τσιγάρα σε λίγο καιρό», έως «Μάζεψέ τα ρε μαλάκα και φύγε που θα μου πεις εμένα τι θα κάνω» (και φυσικά ο άνθρωπος λύγισε μπροστά στην έκρηξη πολιτισμού κι έφυγε).
Η πιο πολιτισμένη αντίδραση σε συστάσεις τέτοιου είδους που έχω συναντήσει είναι ο καπνιστής να μην πετάξει το τσιγάρο που κάπνιζε εκείνη τη στιγμή, για να ξαναποφασίσει πως παραλία=τασάκι στο επόμενο τσιγάρο.
Εγώ σε γνωστό έχω «βάλει χέρι» και συνέχιζε να τιμά την εξίσωση παραλία=τασάκι. Τι να κάνω να πλακωθώ μαζί του?
(Εδώ βέβαια υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα ιστορία, καθότι ο εν λόγω κύριος, καπνιστής μέγιστος κι αυτός και η σύζυγός του, παραπονιούνται που ο έφηβος γιός τους καπνίζει…)
Τα αυτονόητα ρε φίλοι καπνιστές. Υπομένω τη βρώμα από το τσιγάρο σου έστω και στη θάλασσα, τουλάχιστον μην βρωμίζεις το περιβάλλον.
Τώρα αν λίγοι καπνιστές μαζεύουν τα αποτσίγαρα, απλά η επιβεβαίωση του κανόνα είναι. Επίσης, εντάξει θα μαζέψω κάποιες φορές τη βρωμιά των άλλων, αυτό όμως ούτε λύση είναι, ούτε άλλοθι στους καπνιστές να εφαρμόζουν τη γνωστή εξίσωση.
Jacob
-
Τρίτη μέρα...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ