-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Ποιόν να αφορούν ? Σε έχασα λίγο.Επαναλαμβάνω. Την τελευταία εβδομάδα πίνω πολύ νερό πρώτον για να έχω συνεχώς στα χέρια μου κάτι διαφορετικό απο ένα τσιγάρο (ένα μπουκαλάκι νερο) και δεύτερον για αποτοξίνωση και επίσης προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος στην ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού μου ώστε να μήν παχύνω κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε όλους όσους κόβουν απότομα το τσιγάρο ...
Μιλάω για το πως ενισχύω την προσπάθεια μου να το κόψω και όχι προφανώς για συμπτώματα ...
Απορώ τι ακριβώς δεν κατάλαβες στι πρώτο μου ποστ
Δλδ το κλασικό, όταν πεινας πίνεις 10 ποτήρια νερό και μετά λες στον εαυτό σου, 'είδες που τελικά δεν πείναγες αλλα δίψαγες;'
-
Καλά, δεν το κάνω για να μην τρώω αλλά το αποτέλεσμα δεν απέχει και πολύ από αυτό που λες
-
Οριστική δικαίωση για τη χήρα καπνιστή
31 Μαρτίου 2009, 20:04Υπέρ της χήρας του Τζέσε Γουίλιαμς, ο οποίος πέθανε το 1997 από καρκίνο των πνευμόνων, αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, δίνοντας έτσι τέλος στη 10ετή διαμάχη με την καπνοβιομηχανία «Φίλιπ Μόρις».
Η Αμερικανική καπνοβιομηχανία καλείται να αποζημιώσει τη Μαγιόλα Γουίλιαμς με το ποσό των 117 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων η χήρα θα εισπράξει μετά τις σχετικές κρατήσεις και πληρωμές των δικηγόρων της περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ.
Το Ανώτατο Δικαστήριο όχι μόνο απέρριψε την έφεση της «Φίλιπ Μόρις» κατά της απόφασης του δικαστηρίου του Όρεγκον πριν λίγους μήνες, αλλά απεφάνθη ότι θα αυξήσει σημαντικά το τελικό ποσό της αποζημίωσης.
Η εταιρεία κρίθηκε ένοχη παραπλάνησης στις διαφημίσεις της, γιατί αυτές δεν ενημέρωναν σωστά τους καταναλωτές των τσιγάρων της, για τον εθισμό που προκαλούν και τους κινδύνους για την υγεία των καπνιστών.
Η έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για την εκδίκαση πολλών παρόμοιων υποθέσεων στο μέλλον.
-
Τσιγάρο «τέλος» από την 1η Ιουλίου.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_277098Μακάρι.
-
Γιατι ξηγιεσαι ετσι ρε φιλε?
-
κοίτα που και που και γω κάνω κανένα πούρο αλλά ή στο σπίτι μου ή κάπου ανοικτά. Όχι μέσα σε κλειστό χώρο. Τώρα πάω σε ενα μπαράκι να πιω μια (5-6 ) μπύρα ο δόλιος και όταν γυρνάω σπίτι βρωμοκοπάνε τα ρούχα μου και γω μαζί
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:lol:
κοίτα που και που και γω κάνω κανένα πούρο αλλά ή στο σπίτι μου ή κάπου ανοικτά. Όχι μέσα σε κλειστό χώρο. Τώρα πάω σε ενα μπαράκι να πιω μια (5-6 ) μπύρα ο δόλιος και όταν γυρνάω σπίτι βρωμοκοπάνε τα ρούχα μου και γω μαζίΚαι στον Αγιο Προδορομο για σουβλακια αν πας, θα βρομοκοπας τηγανιλα και τσικνα ρε κολλητε ( ) , αλλα θα ξαναπας...
Δε βγηκε κανεις να σου επιβαλλει τη χορτοφαγια.Τα πουρα βρωμανε περισσοτερο.
Νομιζω οτι αν εισαι σε επαρκως αεριζομενο χωρο, δεν υπαρχει προβλημα για κανενα.
Συνεπως δε θα επρεπε να απαγορευτει το καπνισμα, αλλα να επιβληθει στους ιδιοκτητες να εγκαθιστουν συγχρονα και αποδοτικα μηχανηματα εξαερισμου.Ας αναψω ενα τσιγαρακι τωρα
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Και στον Αγιο Προδορομο για σουβλακια αν πας, θα βρομοκοπας τηγανιλα και τσικνα ρε κολλητε ( ) , αλλα θα ξαναπας...
Δε βγηκε κανεις να σου επιβαλλει τη χορτοφαγια.Η μυρωδιά του σουβλακίου όμως δεν μου κάνει κακό στην υγεία
-
Και στον Αγιο Προδορομο για σουβλακια αν πας, θα βρομοκοπας τηγανιλα και τσικνα ρε κολλητε ( ) , αλλα θα ξαναπας...
Δε βγηκε κανεις να σου επιβαλλει τη χορτοφαγια.Η μυρωδιά του σουβλακίου όμως δεν μου κάνει κακό στην υγεία
Εχει χοληστερινη!!
-
Να θεσω ενα ερωτημα?
Τι προκαλει περισσοτερο...θανατο?
Το τσιγαρο ή το αγχος? -
Ο γάμος
-
Ο γάμος+1000
και οι πεθερές ! -
Ο γάμοςΑυτο ξαναπες το
-
Ο γάμοςAυτο δε σκοτωνει, ευνουχιζει.
Για την ακριβεια, σε ενα ντοκιμαντερ στο ΣΚΑΙ, εμαθα πως τα επιπεδα τεστοστερονης του ανδρα πεφτουν αισθητα μολις παντρευτει ή ακομα χειροτερα κανει παιδι... Συνεπως, σταματάει το 'κυνηγι'...
Ολα για το μ@@@ι γινονται ρε γμτ... -
[
-
Για τους κολλημενους.
Καθε δυο μηνες,πηγαινω στο Σωτηρια,για να γραψω Οξυγονο για την υπερηλικη μανα μου,και εκει,βλεπω τον καρκινο,να χορευει στους διαδρομους,και το ΧΑΠ,να του κραταει το ρυθμο.
Τι να σας λεω.Ωραιο θεαμα.
Συνεχιστε λοιπον,ακλονητοι και καμαρωτοι.
Και οπως εγραφε ενα πραματακι που μου ειχε φερει ενας μαθητης μου,οταν καπνιζα κι εγω,πριν απο πολλααα χρονια,(πανω απο 30),'το καπνισμα,αδυνατιζει.Και το μηνυμα,ηταν κατω απο εναν σκελετο'.
Κατα τα αλλα,ποσως με ενδιαφερει,αν θα ζησετε,η αν θα πεθανετε,αφου οι ιδιοι δεν ενδιαφερεσθε γι αυτο.
Αρκει,να μην με ταλαιπωρειτε εμενα,αναγκαζοντας με,να καπνιζω και εγω.
Eγω,σαν συνταξιουχος πια,μεγαλωνω ενα παιδακι,και χαιρομαι να το βλεπω να μαθαινει και να γινεται καλυτερο.
Αυτο,μου δινει δυναμη και θεληση για ζωη. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Για την ακριβεια, σε ενα ντοκιμαντερ στο ΣΚΑΙ, εμαθα πως τα επιπεδα τεστοστερονης του ανδρα πεφτουν αισθητα μολις παντρευτει ή ακομα χειροτερα κανει παιδι... Συνεπως, σταματάει το 'κυνηγι'...
Οπως πάντα δημοσιογραφικές ανακρίβειες......
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τσιγάρο «τέλος» από την 1η Ιουλίου.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_277098Μακάρι.
Άκουγα σε κάποια εκπομπή στο ραδιόφωνο ότι στα [σκεπαστά] 'μαγαζιά' που είναι μέχρι 70τ.μ. θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να αναρτήσει πινακίδα αν είναι χώροι για μη-καπνιστές ή για καπνιστές, ενώ σε αυτά που είναι πάνω από 70τ.μ. θα απαγορεύεται τελείως το κάπνισμα με εξαίρεση -αν υπάρχουν- ειδικούς κλειστούς χώρους για καπνιστές. Καλά τα έλεγαν?
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ