-
ο αδερφός μου μου έστειλε αυτό το βιντεάκι...
δείτε το για να παραδειγματιστούμε όλοι μας.http://www.metacafe.com/watch/914475/st ... atch_this/
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
δείτε το για να παραδειγματιστούμε όλοι μας.http://www.metacafe.com/watch/914475/st ... atch_this/
πολυ καλο βιντεακι
απλο και και περναει μηνυματα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
πολυ καλο βιντεακι
απλο και και περναει μηνυματακ όλα αυτά με 20 πακέτα τσιγάρα μέτρια, καθώς
* High-tar cigarettes contain at least 22 milligrams (mg) of tar
* Medium-tar cigarettes from 15 mg to 21 mg
* Low-tar cigarettes 7 mg or less of tar
το πείραμα είχε 18 mg tar.δηλαδή σε έναν καπνιστή ενός πακέτου την ημέρα, για 20 ημέρες.
φανταστείτε να καπνίζει 20 χρόνια... βέβαια κάποια κύτταρα που λέγονται μακροφάγα κ μερικά ακόμα απομακρύνουν τις ουσίες αυτές, όμως όχι όλες πάντα.με 20 μέρες έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.
-
Και πιστεύετε ότι αυτό θα κάνει κάποιον να κόψει το κάπνισμα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και πιστεύετε ότι αυτό θα κάνει κάποιον να κόψει το κάπνισμα;μπα......
Το τσιγαρο και η μαλακια δυσκολα κοβονται -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Και πιστεύετε ότι αυτό θα κάνει κάποιον να κόψει το κάπνισμα;
μπα......
Το τσιγαρο και η μαλακια δυσκολα κοβονταισωστός
τουλάχιστον η 2η δυναμώνει το σπέρμα...
το πρώτο... τίποτα... -
Το έχω κόψει εδώ και 2 βδομάδες...
Αισθάνομαι τέλεια!
Δεν το ξαναβάζω στο στόμα μου! Τέρμα!
Δεν τραβούσε άλλο! -
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!!Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Αρκεί και οι φίλοι καπνιστές να βοηθήσουν λίγο...
Δεν είναι ανάγκη να καπνίζουν μες τα μούτρα μου, και να με κάνουν να ζηλεύω...
Προς Θεού, δεν εννοώ να μην καπνίσουν καθόλου, αλλά όχι πάνω μου! -
Τσιγάρο γιοκ...
«Κόκκινη κάρτα» βγάζει προσεχώς στους καπνιστές και η ΤουρκίαAssociated Press
«Περίοδος χάριτος» 18 μηνών θα δοθεί σε μπαρ, εστιατόρια και καφέ
ΑγκυραΝομοσχέδιο για την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους υιοθέτησε το τουρκικό Κοινοβούλιο.
Το νομοσχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή σε τέσσερις μήνες, ενώ θα δοθεί «περίοδος χάριτος» 18 μηνών στα μπαρ, τα εστιατόρια και τα καφέ προκειμένου να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.Βάσει του νέου νόμου, το κάπνισμα απαγορεύεται στα λεωφορεία, τα αεροπλάνα, σε μεγάλα γραφεία εργασίας, σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, στα ανοιχτά αθλητικά στάδια, τις παιδικές χαρές, τα ταξί και τα τρένα.
Απαγορεύεται, επίσης, η πώληση προϊόντων καπνού σε άτομα κάτω των 18 ετών, καθώς και η απασχόληση των ατόμων αυτών σε εταιρίες παρασκευής ή προώθησης τέτοιων προϊόντων.
Οι παραβάτες θα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 50 νέων τουρκικών λιρών (περίπου 30 ευρώ), ενώ το πρόστιμο για τους ιδιοκτήτες καφέ, εστιατορίων και μπαρ είναι 5.000 νέες τουρκικές λίρες (περίπου 3.000 ευρώ).
Βάσει της νέας νομοθεσίας, απαγορεύεται, επίσης, στους τηλεοπτικούς σταθμούς να προβάλλουν εκπομπές, στις οποίες ο οικοδεσπότης ή οι καλεσμένοι καπνίζουν.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
στην Αγγλία που απαγορεύεται το κάπνισμα στα εστιατόρια, μπαρ κλπ το αποτέλεσμα είναι πολύ 'ενδιαφέρον'
-
Μπορούν να το κάνουν και στην Ελλάδα;
Εδώ να δω τι αποτελέσματα θα έχει αν εφαρμοστεί... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Μπορούν να το κάνουν και στην Ελλάδα;
Εδώ να δω τι αποτελέσματα θα έχει αν εφαρμοστεί...γιατί εμείς τι είμαστε δηλ.έξυπνοι ή ζώα κ δεν καταλαβαίνουμε;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Τσιγάρο γιοκ...
«Κόκκινη κάρτα» βγάζει προσεχώς στους καπνιστές και η ΤουρκίαAssociated Press
«Περίοδος χάριτος» 18 μηνών θα δοθεί σε μπαρ, εστιατόρια και καφέ
ΑγκυραΝομοσχέδιο για την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους υιοθέτησε το τουρκικό Κοινοβούλιο.
Το νομοσχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή σε τέσσερις μήνες, ενώ θα δοθεί «περίοδος χάριτος» 18 μηνών στα μπαρ, τα εστιατόρια και τα καφέ προκειμένου να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.Βάσει του νέου νόμου, το κάπνισμα απαγορεύεται στα λεωφορεία, τα αεροπλάνα, σε μεγάλα γραφεία εργασίας, σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, στα ανοιχτά αθλητικά στάδια, τις παιδικές χαρές, τα ταξί και τα τρένα.
Απαγορεύεται, επίσης, η πώληση προϊόντων καπνού σε άτομα κάτω των 18 ετών, καθώς και η απασχόληση των ατόμων αυτών σε εταιρίες παρασκευής ή προώθησης τέτοιων προϊόντων.
Οι παραβάτες θα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 50 νέων τουρκικών λιρών (περίπου 30 ευρώ), ενώ το πρόστιμο για τους ιδιοκτήτες καφέ, εστιατορίων και μπαρ είναι 5.000 νέες τουρκικές λίρες (περίπου 3.000 ευρώ).
Βάσει της νέας νομοθεσίας, απαγορεύεται, επίσης, στους τηλεοπτικούς σταθμούς να προβάλλουν εκπομπές, στις οποίες ο οικοδεσπότης ή οι καλεσμένοι καπνίζουν.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
αλλο Τουρκια αλλο Ελλαδα....
-
Αυτό λέω κι εγώ...
-
Αυτό λέω κι εγώ...δεν το πιστευω....
(πρωτα καλημερα......
χθες οταν εκλεισα το msm βγηκα με την παλιοπαρεα εξω σε μπαρακι και γυρισα κατα τις 4, γιαυτο και δεν ξαναμπηκα....) -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Αυτό λέω κι εγώ...
δεν το πιστευω....
(πρωτα καλημερα......
χθες οταν εκλεισα το msm βγηκα με την παλιοπαρεα εξω σε μπαρακι και γυρισα κατα τις 4, γιαυτο και δεν ξαναμπηκα....)Τι δεν πιστεύεις;
Και στις 4 να έμπαινες, ακόμα μέσα ήμουνα!
-
Αυτό λέω κι εγώ...
δεν το πιστευω....
(πρωτα καλημερα......
χθες οταν εκλεισα το msm βγηκα με την παλιοπαρεα εξω σε μπαρακι και γυρισα κατα τις 4, γιαυτο και δεν ξαναμπηκα....)Τι δεν πιστεύεις;
Και στις 4 να έμπαινες, ακόμα μέσα ήμουνα!
ανοιγω στο msm
-
Έγινε κι αυτό
-
Η εκδίκηση της γυφτιάς.......
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ