-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ηθελα να ηξερα,αν σε καποιον τετοιον τον 'υποχρεωνα' 3 φορες την ημερα να καθετε πισω απο την εξατμιση μου για 5 λεπτα την φορα,....
νομιζω οτι το δικαιωμα σε κλειστους χωρους ΑΝΗΚΕΙ δικαιωματικα σε εμας τους ΜΗ καπνιστες...Πας να βγάλεις άρκη τώρα; Αφού, όσο ΓΑΜΑΤΟΙ και να είναι ορισμένοι άνθρωποι, όταν προκύπτει το θέμα του τσιγάρου κάτι παθαίνουν!
Εντάξει, ναρκομανείς ΕΙΝΑΙ αλλά η κατανόηση εκατέροθεν δε βλάπτει.-
ετσι ακριβως ειναι ρε αστρα!
-
Παιδιά λίγη σύνεση όταν γράφουμε δεν βλάπτει. Το παραπάνω μήνυμα είναι εξασφαλισμένο ότι θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους καπνιστές, και για μια φορά δεν τους κατηγορώ.
Το τι σκέφτομαι και πιστεύω δεν συμβαδίζει πάντα με το τι μπορώ και πρέπει να γράφω σε ένα δημόσιο forum.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το τι σκέφτομαι και πιστεύω δεν συμβαδίζει πάντα με το τι μπορώ και πρέπει να γράφω σε ένα δημόσιο forum.
Σωστόοοος!!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θυμαμαι οτι πάντα με ενοχλούσε ο καπνός των άλλων,και οτι πάντα τους ενοχλούσε ο καπνος ο δικός μου.
Ποτε δε με ενοχλούσε ο καπνός ο δικός μου,και ποτε δεν ενολούσε και ο δικός τους εκείνους.
Και αν δεν ισχυε και αυτο,δε θα ηταν προσωπική 'απόλαυση' το τσιγαρο,αλλα ομαδική (παρτούζα κ.λ.π)Γιατί, ποιός σου είπε οτι δε γίνεται κι έτσι (τσιγαριλίκια κλπ);
-
Παιδιά λίγη σύνεση όταν γράφουμε δεν βλάπτει. Το παραπάνω μήνυμα είναι εξασφαλισμένο ότι θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους καπνιστές, και για μια φορά δεν τους κατηγορώ.Το τι σκέφτομαι και πιστεύω δεν συμβαδίζει πάντα με το τι μπορώ και πρέπει να γράφω σε ένα δημόσιο forum.
εχουμε το θαρρος τηςγνωμης μας και απο την στιγμη που το περιεχομενο δεν ειναι υβριστικο,δεν τιθεται θεμα.
τωρα αν παρεξηγηθουν οι καπνιστες,δικο τους προβλημα απο την στιγμη που αυτη ειναι η πραγματικοτητα και δεν αλλαζει.
οταν κανω καταχρηση κοκα κολας βλαπτω τον εαυτο μου
οταν κανω καταχρηση αλκοολ βλαπτω τον εαυτο μου
οταν τρωω σας π&&&στης βλαπω τον εαυτο μου...
οταν ομως καπνιζω σε κλειστο χωρο δεν θελει και ιδιαιτερη εξηγηση νομιζω οτι βλαπτουμε και τον διπλανο μας... -
Παιδιά λίγη σύνεση όταν γράφουμε δεν βλάπτει. Το παραπάνω μήνυμα είναι εξασφαλισμένο ότι θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους καπνιστές, και για μια φορά δεν τους κατηγορώ.Το τι σκέφτομαι και πιστεύω δεν συμβαδίζει πάντα με το τι μπορώ και πρέπει να γράφω σε ένα δημόσιο forum.
Γιατί, δεν είναι γεγονός ότι (κατά τα άλλα) μια χαρά άνθρωποι (έχω και 1-2 παραδείγματα από το φόρουμ και μερικές εκατοντάδες απ'έξω) συφιλιάζονται όταν αναφέρεται το κάπνισμα;
Ή μήπως δεν είναι ναρκομανείς; Η μόνη τους διαφορά από τα πρεζάκια είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να γ@μή$ουν την υγεία τους (εντάξει, οκ + η κοινωνική συμπεριφορά).
-
double post.
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Παιδιά λίγη σύνεση όταν γράφουμε δεν βλάπτει. Το παραπάνω μήνυμα είναι εξασφαλισμένο ότι θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους καπνιστές, και για μια φορά δεν τους κατηγορώ.
εχουμε το θαρρος τηςγνωμης μας και απο την στιγμη που το περιεχομενο δεν ειναι υβριστικο,δεν τιθεται θεμα.
Ενώ εγώ δεν έχω το θάρρος της γνώμης μου και διστάζω να γράψω κάτι που θα με φέρει σε ρήξη με μεγάλη μερίδα του forum.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
(εντάξει, οκ + η κοινωνική συμπεριφορά).Το τσιγάρο μπορεί να είναι κοινωνικά αποδεκτό, η συμπεριφορά ενός καπνιστή όμως σε πολλές περιπτώσεις όχι, γιατί δεν καταλαβαίνει πόσο πολύ ενοχλεί ο καπνός του. Οπότε κατά πλειοψηφία (ειδικά εδώ γύρω οι ελληναράδες) αντιδρούν από λίγο ως πολύ άσχημα αν τους ζητήσεις ευγενικά να σβήσουν το τσιγάρο τους. Συν το ότι γενικά δε σέβονται τους χώρους που απαγορεύεται.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
(εντάξει, οκ + η κοινωνική συμπεριφορά).
Το τσιγάρο μπορεί να είναι κοινωνικά αποδεκτό, η συμπεριφορά ενός καπνιστή όμως σε πολλές περιπτώσεις όχι, γιατί δεν καταλαβαίνει πόσο πολύ ενοχλεί ο καπνός του. Οπότε κατά πλειοψηφία (ειδικά εδώ γύρω οι ελληναράδες) αντιδρούν από λίγο ως πολύ άσχημα αν τους ζητήσεις ευγενικά να σβήσουν το τσιγάρο τους. Συν το ότι γενικά δε σέβονται τους χώρους που απαγορεύεται.
σωστοτατος!!
-
Λιγο υπομονη θελει...ετσι κ αλλιως σε λιγα (θελω να πιστευω) χρονια
θα απογορευτει και στην Ελλαδα το καπνισμα στους δημοσιους χωρους οποτε οποιος θελει να καπνιζει,θα το κανει αποκλειστικα και μονο στο σπιτι του -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
και ειμαι και γκαντεμης, ολο non smokers μου καθονται
Tο πιο τραγικό είναι όταν γκρινιάζουν ('πάλι θα καπνίσεις;') και οι smokers
+1
Εγω το να μην καπνιζω επειδη ενοχλει κάποιον φίλο/η, δεν το κανω ουτε θα το κάνω, εκτός και αν βρισκομαι σε σπίτι μη καπνιστη, όπου εκει σεβομαι τον προσωπικο του χώρο και το ότι δε θέλει να μυρίζει. Αν βγει έξω μαζί μου, με ξερει, ξέρει ότι καπνιζω, το έχει επιλέξει να βγει μαζί μου, σορρυ..
εξοδος (πχ καφες/ποτο) χωρις τσιγαρο ειναι ψιλο-μαρτυριο.. μια φορα μου εχει τυχει να κατσουμε σε τραπεζι μη καπνιστων, σε συναντηση παλιων συμμαθητων.. η φαση ειναι οτι πηγαν πρωτοι 3 που ετυχε να μην καπνιζει κανεις τους, και εκατσαν σε τραπεζι μη καπνιστων... και μετα πλακωσαμε ολοι οι καπνιστες και πηραμε τον πουλο
δεν καπνιζω οταν υπαρχει μη καπνιστης στους εξης χωρους:
- στο αυτοκινητο (και στο δικο μου)
- στο σπιτι του. συνηθως βεβαια εδω γινεται το εξης: οταν μαζευομαστε σε καποιο σπιτι, δεν θα'μαι μονο εγω ο καπνιστης, και η αληθεια ειναι οτι οι μη καπνιστες ειναι συνηθως πολυ ανεκτικοι μαζι μας. ποτε ομως δεν θα κανω κινηση να αναψω τσιγαρο, εκτος αν καπνιζουν κι αλλοι.
- γενικα σε κλειστους χωρους. θεμα αντιληψης ειναι, καταλαβαινει κανεις ευκολα ποτε γινεται πολυ ενοχλητικος.. απλα μερικοι ΔΕΝ δινουν σημασια..
αν βεβαια ημουν ο μοναδικος καπνιστης στην παρεα μου θα υπηρχε προβλημα
οποιος θελει να καπνιζει,θα το κανει αποκλειστικα και μονο στο σπιτι του
και σε ανοιχτους χωρους
κατα τ'αλλα εχετε δικιο οι μη καπνιστες που φωναζετε...
σας καταλαβαινω απολυτα και ειμαι μαζι σας, εχετε δικαιωμα να μην αναπνεετε τον καπνο μας σε κλειστους χωρους (εκτος απ'τους δικους μας κλειστους χωρους..) -
Ο χρήστης nikos_pap έγραψε:
Λιγο υπομονη θελει...ετσι κ αλλιως σε λιγα (θελω να πιστευω) χρονια
θα απογορευτει και στην Ελλαδα το καπνισμα στους δημοσιους χωρους οποτε οποιος θελει να καπνιζει,θα το κανει αποκλειστικα και μονο στο σπιτι τουΚαι τώρα απαγορεύεται, στις τράπεζες για παράδειγμα. Οι απαγορεύσεις όμως δεν μετράνε μια, αν δεν τηρούνται, και στην Ελλάδα ΔΕΝ τηρούνται.
-
Ανηψιά, με αυτά που διαβάζω θα πρέπει να σε αρχίσω στις γρήγορες.Mα κοιταξε να δεις.. Για να βγω (για ένα ποτο, καφέ, ό,τι τελος πάντων) και να περάσω καλά πρέπει να καπνισω. Εφόσον με ξερεις, το ξέρεις αυτό. Επίσης εννοείται ότι και οι 2 βγαινουμε για να περάσουμε καλά. Οπότε λοιπόν άν το ότι καπνίζω σε ενοχλεί τόσο πολύ, μη με πάρεις να βγουμε. Απλό δεν είναι;
-
Υπαρχει τοσο τολμηρος ανθρωπος να παει μονος του για ποτο μαζι σου και να παρει ολη την γκαντεμια πανω του?
Το τσιγαρο παντως....με ενοχλει μονο στην κοπελα μου, Νταβιντοφ χρυσά...μιλαμε βρωμανε!!!!!!!!!!!Χρυση την εχω κανει να ξαναρχισει τα μαλμπορο lights...αλλα @@
Τωρα καταλαβαινω γιατι γκρινιαζανε παλαιοτερες σχεσεις μου που δεν καπνιζανε, οτι βρωμαει το τσιγαρο κλπ.
-
Μην ξανοιγεσαι εσυ γιατι ετοιμη την εχω την κατάρα
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το τσιγαρο παντως....με ενοχλει μονο στην κοπελα μου, Νταβιντοφ χρυσά...μιλαμε βρωμανε!!!!!!!!!!!Χρυση την εχω κανει να ξαναρχισει τα μαλμπορο lights...αλλα @@Είσαι σίγουρος; Β Ρ Ω Μ Α Ν Ε ! ! !
-
Οχι ρε φιλε αυτα καπνιζε οταν την γνωρισα....μια χαρα μετα απο ενα μηνα ξεκινησε τα νταβιντοφ (και λενε για φτωχεια και χαμηλους μισθους μετα! ) Ε ρε φιλε στην αρχη πηγαινα να την φιλησω (να σκεφτεις καπνιζω καμελ) και νομιζα οτι παω να φιλησω το τασακι! Ε για ενα μικρο διαστημα πριν 1 χρονο ξεικινησε τα μαλμπορο παλι....για 3 μερες...μετα παλι τα ιδια!
-
πολλοι λιγοι απο την παρεα μου καπνιζουν. αν θεωρησω οτι η παρεα μου ειναι 10 ατομα, καπνιζουν οι 2. (δεν το επελεξα σκοπιμως)
καμια απο τις κοπελες που ειχα δεν καπνιζε (το επελεξα σκοπιμως)
στο σπιτι μου δεν αφηνω να καπνιζουν αν ειναι πολλα ατομα, οποιος θελει τσιγαρο παει εξω...(συνηθως ειναι πολλοι, επειδη κανενας που θα ερθει μονος του δεν καπνιζει)
η μονη που με γραφει στα @@ της και καπνιζει οπου ναναι μεσα στο σπιτι ειναι η μανα μου οταν ερχεται
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ