Ο χρήστης Funis έγραψε:
και ειμαι και γκαντεμης, ολο non smokers μου καθονται
Tο πιο τραγικό είναι όταν γκρινιάζουν ('πάλι θα καπνίσεις;') και οι smokers
+1
Εγω το να μην καπνιζω επειδη ενοχλει κάποιον φίλο/η, δεν το κανω ουτε θα το κάνω, εκτός και αν βρισκομαι σε σπίτι μη καπνιστη, όπου εκει σεβομαι τον προσωπικο του χώρο και το ότι δε θέλει να μυρίζει. Αν βγει έξω μαζί μου, με ξερει, ξέρει ότι καπνιζω, το έχει επιλέξει να βγει μαζί μου, σορρυ..
εξοδος (πχ καφες/ποτο) χωρις τσιγαρο ειναι ψιλο-μαρτυριο.. μια φορα μου εχει τυχει να κατσουμε σε τραπεζι μη καπνιστων, σε συναντηση παλιων συμμαθητων.. η φαση ειναι οτι πηγαν πρωτοι 3 που ετυχε να μην καπνιζει κανεις τους, και εκατσαν σε τραπεζι μη καπνιστων... και μετα πλακωσαμε ολοι οι καπνιστες και πηραμε τον πουλο
δεν καπνιζω οταν υπαρχει μη καπνιστης στους εξης χωρους:
- στο αυτοκινητο (και στο δικο μου)
- στο σπιτι του. συνηθως βεβαια εδω γινεται το εξης: οταν μαζευομαστε σε καποιο σπιτι, δεν θα'μαι μονο εγω ο καπνιστης, και η αληθεια ειναι οτι οι μη καπνιστες ειναι συνηθως πολυ ανεκτικοι μαζι μας. ποτε ομως δεν θα κανω κινηση να αναψω τσιγαρο, εκτος αν καπνιζουν κι αλλοι.
- γενικα σε κλειστους χωρους. θεμα αντιληψης ειναι, καταλαβαινει κανεις ευκολα ποτε γινεται πολυ ενοχλητικος.. απλα μερικοι ΔΕΝ δινουν σημασια..
αν βεβαια ημουν ο μοναδικος καπνιστης στην παρεα μου θα υπηρχε προβλημα
οποιος θελει να καπνιζει,θα το κανει αποκλειστικα και μονο στο σπιτι του
και σε ανοιχτους χωρους
κατα τ'αλλα εχετε δικιο οι μη καπνιστες που φωναζετε...
σας καταλαβαινω απολυτα και ειμαι μαζι σας, εχετε δικαιωμα να μην αναπνεετε τον καπνο μας σε κλειστους χωρους (εκτος απ'τους δικους μας κλειστους χωρους..)