-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Καλα να το παλεψεις να το κοψεις εσυ! αλλα εαν εχεις μια γυναικα που ειναι φανατικη του αθληματος κ δεν το κοβει τοτε δυσκολευουν πολυ τα πραγματα!
Οσες φορες αποπειραθικα να το κοψω εχω τον πειρασμο μεσα στο ιδιο μου το σπιτι.
εχει κανεις να μου προτεινει λυσεις?Την πρωτη λυση που μου ηρθε στο μυαλο ,την εχεις σκεφτει και συ,οποτε παμε στη δευτερη.
Αν εχετε παιδι,βαλτο σαν εμπροσθοφυλακη για ενοχληση λογω καπνου.
Αν δεν εχετε,καντε.(Αν σου πω τον τροπο θα ειμαι ).Θα βρεις συμμαχο σου και τον γυναικολογο της.Μια λυση λιγακι ακριβη ειναι να της υποσχεθεις ταξειδι στο εξωτερικο αν το κοψει.Και πηγαινε την σε καποιο μερος που απο μικρος ηθελες να πας.
Αντε και ο θεος βοηθος. -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Καλα να το παλεψεις να το κοψεις εσυ! αλλα εαν εχεις μια γυναικα που ειναι φανατικη του αθληματος κ δεν το κοβει τοτε δυσκολευουν πολυ τα πραγματα!
εχει κανεις να μου προτεινει λυσεις?... αλλαξε σπιτι.. (πες πως ειναι για την υγεια σου!)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
εχει κανεις να μου προτεινει λυσεις?Την πρωτη λυση που μου ηρθε στο μυαλο ,την εχεις σκεφτει και συ,οποτε παμε στη δευτερη.
Αν εχετε παιδι,βαλτο σαν εμπροσθοφυλακη για ενοχληση λογω καπνου.
Αν δεν εχετε,καντε.(Αν σου πω τον τροπο θα ειμαι ).Θα βρεις συμμαχο σου και τον γυναικολογο της.Μια λυση λιγακι ακριβη ειναι να της υποσχεθεις ταξειδι στο εξωτερικο αν το κοψει.Και πηγαινε την σε καποιο μερος που απο μικρος ηθελες να πας.
Αντε και ο θεος βοηθος.Φιλε DAP oντως ειναι το πρωτο πραγμα που σου ερχεται στο μυαλο αλλα γινετε πολυς λογος τελευταια για την κακοποιοηση των γυναικων οποτε το ξεχναμε..
Πολυ δαπανες κ οι δυο λυσεις σου αν κ για το παιδι που αναφερεις δεν παιζει, κ αν θα μπει μπροστα τετοιο ζητημα ειμαι τις αποψης οτι πρεπει πρωτα να υπαρξει μια περιοδος αποτοξινοσης κ απο τους δυο μας πριν μπουμε στην διαδικασια!
Σπαστικος η οχι δεν ξερω, παντως περα απο την πλακα θεωρω οτι για να σεβαστεις την ψυχη ενος παιδιου που θα φερεις στον κοσμο να εχεις μεριμνισει για τα απολυτος αυτονοητα! -
... αλλαξε σπιτι.. (πες πως ειναι για την υγεια σου!)
Το επιασα το υπονοουμενο!!
-
Σωστα και αγια αυτα που λες αλλα μην αργειτε και πολυ γιατι η μεγαλη διαφορα ηλικιας φερνει και μεγαλη δυσκολια να καταλαβεις το παιδι σου και αυτο εσενα.Και ειναι προβλημα και διαρκες και δυσκολο στη λυση του.
Και παλι συγνωμην για το offtopic. -
-
Εγινε και πιο απολαυστικό όμως ε;
Τζάνκια όλου του κόσμου ενωθείτε... -
Πάντως αν δεν υπήρχαν αυτοί οι ναζο-αντικαπνιστές ίσως και να υπήρχε τώρα ένα 'ασφαλές' τσιγάρο. Όποτε κάποια καπνοβιομηχανία παρουσιάζει ένα πιο 'ασφαλές' τσιγάρο τα αντι-καπνιστικά lobby καταφέρονουν πάντα και τα απαγορεύουν. Πριν 10+ χρόνια είχε σχεδιαστεί ένα τσιγάρο (βασισμένο σε γλυκερίνη) που αν και είχε νικοτίνη και τη γεύση των κλασσικών τσιγάρων οι πιθανότητες του να πάθεις 'κακό' ήταν πολύ λιγότερες από αυτές των κλασσικών τσιγάρων.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Aύξησαν 11% τη νικοτίνη στα τσιγάραΕάν αυτό ισχύει πέραν κάθε αμφιβολίας,τότε μιλάμε για εγκληματική ενέργεια
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Aύξησαν 11% τη νικοτίνη στα τσιγάραMΠΟΥΚΟΤΑΖ στις καπνοβιομηχανίες που έκαναν αυτή την απίστευτη μα@@@ία
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εάν αυτό ισχύει πέραν κάθε αμφιβολίας,τότε μιλάμε για εγκληματική ενέργεια
Γιατί όχι; περισσότερη νικοτίνη σημαίνει ότι καπνίζεις λιγότερα τσιγάρα. Υπάρχει όμως κόλπο. Από τα 600 πρόσθετα που παραδέχεται η Phillip Morris ότι προσθέτει στο Marlboro βάζουν και αμμωνία και γίνεται free basing (όπως με τη κοκαΐνη) και με λιγότερη νικοτίνη έχεις περισσότερη και πιο γρήγορη ενέργεια (δημιουργούνται ελεύθερες ρίζες και 'κολλάει' αμέσως η νικοτίνη στο αίμα) - αυτό ήταν το θέμα της ταινίας με τον Πατσίνο.
Το τσιγάρο είναι μια βρωμερή και βλαβερή συνήθεια που κάνεις χρόνια να τη μάθεις και μετά δυσκολεύεσαι να τη ξεφορτωθείς.
-
Εδώ και μια εβδομάδα πήρα την απόφαση να κόψω τι κάπνισμα.
Καπνιστής τα τελευταία 10 χρονιά (1 με 1,5 πακέτο την ημέρα).
Σήμερα έκλεισα 7 ημέρες χωρίς τσιγάρο, και βλέπω μεγάλη διαφορά στον τρόπο που ξυπνάω το πρωί , στην γεύση και στην όσφρηση.
Καθώς και μείωση σε συχνούς πονοκεφάλους που με ταλαιπωρούσαν.
Φανταστείτε διαφορά μετά από ένα χρόνο αποχής .
Αυτό από μόνο του με χαροποιεί ιδιαίτερα και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω.Συνιστώ σε όλους τους καπνιστές να κάνουν μια προσπάθεια. Είναι ποιο εύκολο από ότι νομίζουμε.
Αξίζει τον κόπο. -
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Εδώ και μια εβδομάδα πήρα την απόφαση να κόψω τι κάπνισμα.Καπνιστής τα τελευταία 10 χρονιά (1 με 1,5 πακέτο την ημέρα)..............
..........................................................................
Συνιστώ σε όλους τους καπνιστές να κάνουν μια προσπάθεια. Είναι ποιο εύκολο από ότι νομίζουμε.
Αξίζει τον κόπο.Μπραβο σου και παλι μπραβο σου.
Πες τα να τ' ακουν μερικοι που νομιζουν οτι δεν νικιεται.
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Εδώ και μια εβδομάδα πήρα την απόφαση να κόψω τι κάπνισμα.Καπνιστής τα τελευταία 10 χρονιά (1 με 1,5 πακέτο την ημέρα).
Σήμερα έκλεισα 7 ημέρες χωρίς τσιγάρο, και βλέπω μεγάλη διαφορά στον τρόπο που ξυπνάω το πρωί , στην γεύση και στην όσφρηση.
Καθώς και μείωση σε συχνούς πονοκεφάλους που με ταλαιπωρούσαν.
Φανταστείτε διαφορά μετά από ένα χρόνο αποχής .
Αυτό από μόνο του με χαροποιεί ιδιαίτερα και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω.Συνιστώ σε όλους τους καπνιστές να κάνουν μια προσπάθεια. Είναι ποιο εύκολο από ότι νομίζουμε.
Αξίζει τον κόπο.Καπνιστής κι εγω τα τελευταία 11 χρόνια (12-15 τσιγάρα την ημέρα). Η προσπάθειά μου ξεκίνησε στις 30/12/2006, όταν με χτύπησε η γνωστή ίωση που ακούμε στις ειδήσεις.Απο τότε όμως κάνω ενα τσιγάρο την ημέρα (και πάλι οχι κάθε μέρα) κυριως το πρωί με τον καφέ.Απο κει και πέρα τον απογευματινό καφέ τον έχω κόψει κι αυτόν, αφου χωρίς τσιγάρο δε μου κάνει καμμία αίσθηση σα ρόφημα....( δε μου λείπει παντως, σε αντίθεση με το τσιγάρο....).
Είμαι σίγουρος πάντως πως σε μια δυνατή κρίση άγχους, θα λυγίσω και θα το ξαναρχίσω....Καλό μας κουράγιο...
-
Μπράβο Νικόλα.
Βάστα γερά.Το παλούκι το πέρασες,και άν κάνεις έστω και ένα τσιγάρο θα είναι σαν να το πετάς στα σκουπίδια
-
Που και που καπνίζω κανένα τον τελευταίο καιρό. 1 τη μέρα ή και το τριήμερο. Περνάω και περίοδο πίεσης... Πάντως έφτασα τους 6 μήνες που το έκοψα, αν και όχι 100%.
Ερώτηση: τελευταία άρχισα να βγάζω φλέματα. [ακολουθεί αηδιαστική περιγραφή...] Πηχτά, πρασινοκίτρινα, με άσχημη οσμή. Πέρασα βέβαια και μια ίωση, αλλά αυτά δεν προέρχονται από το λαιμό αλλά από βαθιά. Είναι φυσιολογικό; 'Καθαρίζω' σιγά-σιγά;
-
Αν καπνίζεις 'ένα την ημέρα' είσαι ήδη τακτικός καπνιστής στο μυαλό σου.Αυτο θα σε οδηγήσει στο πακέτο σε χρόνο ντε-τέ,και να θυμάσαι: Οτι λούκι έβγαλες για να το κόψεις θα αναγκαστείς (αύριο-μεθαύριο) να το ξαναβγάλεις
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω
-
Θα το ξανακόψω τότε από τώρα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηση: τελευταία άρχισα να βγάζω φλέματα. [ακολουθεί αηδιαστική περιγραφή...] Πηχτά, πρασινοκίτρινα, με άσχημη οσμή. Πέρασα βέβαια και μια ίωση, αλλά αυτά δεν προέρχονται από το λαιμό αλλά από βαθιά. Είναι φυσιολογικό; 'Καθαρίζω' σιγά-σιγά;
Εδω βγαζω (αργα και που) εγω που εχω ξεχασει ποσα χρονια το'χω κομμενο.
Οσον αφορα το 'καθαρισμα' παιζει ποσα χρονια 'ρυπανες' τα πνεμονια σου.
Καποιος γιατρος να μας δωσει τα φωτα του; -
Λένε πώς (δεν πιστεύω να είναι επιστημονική άποψη όμως,μάλλον κομπογιαννίτικη) όσα χρόνια κάπνιζες τόσα θές να καθαρίσεις
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ