-
Oι SCORPIONS για αλλη μια φορα επισκεπτονται την χωρα μας ...
Η προηγουμενη τους εμφανιση ηταν περισυ τον Μαιο στον Λυκαβητο..
Αυτη τη φορα το γεγονος θα λαβει μερος στο γηπεδο Καραισκακη (!!!!) στις
18 Ιουλιου ...
Εισιτηρια μπορουμε να προμηθευτουμε απο τις αρχες Ιουνιου σε ολα τα Virgin Megastores , αλλα και στο γηπεδο Καραισκακη ...Oσοι πιστοι προσελθετε λοιπον ....
-
18 Ιουλιου ...
Εισιτηρια μπορουμε να προμηθευτουμε απο τις αρχες Ιουνιου σε ολα τα Virgin Megastores , αλλα και στο γηπεδο Καραισκακη ...Oσοι πιστοι προσελθετε λοιπον ....
-
18 Ιουλιου ...
-
Τώρα αυτό είναι για τις Αγγελίες?!
Πάει στον Αντίλογο!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τώρα αυτό είναι για τις Αγγελίες?!Πάει στον Αντίλογο!!!
Οπου θελετε βαλτε το ....Η ουσια ειναι να γινει γνωστο
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Τώρα αυτό είναι για τις Αγγελίες?!
Πάει στον Αντίλογο!!!
Οπου θελετε βαλτε το ....Η ουσια ειναι να γινει γνωστο
υπάρχει περιπτωση να μη γινει γνωστό;;; Scorpions ειναι, όχι Μπεζεντάκου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τώρα αυτό είναι για τις Αγγελίες?!Πάει στον Αντίλογο!!!
Για αντίλογο το προόριζε μάλλον, αλλά το πήρε ο 'Wind of change'!!
-
Τί λέτε ρε παιδιά;
Ακόμα τραγουδάνε αυτοί οι Μαθουσάλες; -
Ρε παιδιά, ξέρετε αν υπάρχουν τίποτα συλλογές best από τα παλιά τους ??
(Δεν θέλω να κατεβάζω για ώρες σε mp3 )
-
TLG
Μπορεις να μας πεις που το εμαθες αυτο, και να το διασταυρωσεις πληρως? Γιατι ουτε στο site των Scorpions λεει τιποτα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
TLGΜπορεις να μας πεις που το εμαθες αυτο, και να το διασταυρωσεις πληρως? Γιατι ουτε στο site των Scorpions λεει τιποτα.
http://www.rockroll.gr/_NEA/PREVIEW_new ... gory_id=34
-
τους είχα δει όταν πήγαινα 1η Λυκείου νομίζω, στο κλειστό του Περιστερίου... Άξιζε all the way, και σκέφτομαι να το ξανακάνω
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Ρε παιδιά, ξέρετε αν υπάρχουν τίποτα συλλογές best από τα παλιά τους ??(Δεν θέλω να κατεβάζω για ώρες σε mp3 )
Τα τελευταία 10 χρόνια οι Scorpions βγάζουν συλλογές,live,ακουστικά live,live τραγουδώντας στο μπάνιο,σπάνιες ηχογραφήσεις από τα τα τραγουδάκια που λέγανε όταν ήταν μωρά και πάει λέγοντας...
Όλο και κάτι θα βρεις...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Ρε παιδιά, ξέρετε αν υπάρχουν τίποτα συλλογές best από τα παλιά τους ??(Δεν θέλω να κατεβάζω για ώρες σε mp3 )
Πολλες
-
Η καλύτερη μέρα της ζωής μου!!!!
Πέρισυ ήμουν 1 μήνα ράκος επειδή δεν μπόρεσα να πάω, λόγω Πανελλαδικών!
Και να φανταστεί κανείς ότι πριν από λίγες μέρες συζητούσα στη σχολή για το πότε θα ξαναέρθουν οι Scoprions στην Ελλάδα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα τελευταία 10 χρόνια οι Scorpions βγάζουν συλλογές,live,ακουστικά live,live τραγουδώντας στο μπάνιο,σπάνιες ηχογραφήσεις από τα τα τραγουδάκια που λέγανε όταν ήταν μωρά και πάει λέγοντας... -
XA ! Αυτο κι αν είναι ευχάριστο νέο !!!
Απ'τα αγαπημένα μου συγκροτήματα.(Μοιράζονται την πρώτη θέση με τους U2 ...!!! )
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πέρισυ ήμουν 1 μήνα ράκος επειδή δεν μπόρεσα να πάω, λόγω Πανελλαδικών!To ίδιο ακριβώς και η αδερφή μου...! Και για να μη της χαλάσω την ψυχολογία δε πήγα ούτε εγω... Παρόλο που είχαν έρθει και στη Θεσ/νίκη που είναι πιο κοντά.Πλήρως απογοητευμένος, φαντάστηκα οτι δε θα τους ξαναδώ live....Ο καλός Θεός όμως δε με άφησε ετσι.....Το Σεπτέμβριο που πήγα γαμήλιο ταξίδι Ινδονησία και συγκεριμμένα στο Mπαλί,την τρίτη μέρα που ήμουν εκεί μαντέψτε τι αφίσες και πανώ αναρτήσανε παντού?????? 'Οι Scorpions στο Μπαλί' Φανταστέιτε την έκπληξη μου.Στην κυριολεξία είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό μη μπορώντας να πιστέψω τι έβλεπα!!!! Η γυναίκα μου που με είδε ετσι στην αρχή και δε κατάλαβε περι τίνος πρόκειται, με ρωτούσε τι έχω , τι μου συμβαίνει...Μόνο χαστούκια δε μου έδωσε να συνέλθω....
Τελικά περάσαμε απίστευτα, αφου η συναυλία έγινε σε ενα απίστευτο χώρο (μια τεράστια αλάνα περικυκλωμένη απο πανήψυλους τετραγωνισμένους βράχους σε ενα λόφο ) κι αφου τα άτομα που ήμαστε εκει, δε ξεπερνούσαμε τα 2000.Στη δε πρώτη σειρά την ....executive (των 25 Ευρώ, που για τους ντόπιους ισούται ενδεχομένως και με ενα μηνιάτικο) πάνω απο 500 άτομα δεν ήμαστε με τίποτα.Οι μισοί μάλιστα τουρίστες (αναμενόμενο) και μεταξύ αυτών αρκετοί Γερμανοί (επίσης αναμενόμενο).Ευτυχώς εγω περιστοιχιζόμουν απο Μπαλινέζους κυρίως, οι οποιοι είναι αρκετά κοντοί, με αποτέλεσμα να τους παίρνω όλα τα rebound.... Tα λάφυρα ? Μια πένα απ' τον Rudolf Schenker και μια μπαγκέτα.... Για την ακρίβεια δυο μπακέτες αλλα τη δεύτερη μου τη ζήτησε ενας ντόπιος σχεδόν εκλιπαρώντας και του την έδωσα (αν τον βλέπατε πώς με κοιτούσε ο καυμένος...)Δε μετράω ασφαλώς και μια ακόμα πένα που την αρπαξε σχεδόν ενας απο τα χέρια της γυναίκας μου... (είχα ήδη μια ομως, οπότε Ο.Κ.....[ Ολα Καλά ] ).Στα δυο μέτρα απ'το συγκρότημα λοιπόν ,μπροστά στα κάγκελα περάσαμε τέλεια.Πολλά τραγούδια,παλιά και καινούρια, εκτελέσεις άψογες, ήχος παραπανω απο τέλειος αποζημείωνε τη σχετικά μέτρια φωνή του Klaus Meine, η οποία πάλευε να υπερισχύσει της κιθάρας, των ντραμς και των μπάσων.Σημ.Τραγούδησαν και κομμάτια του νέου τους αλμπουμ UNBREAKABLE (σκοπός της περιοδείας τους άλλωστε), το οποίο δε μπορώ να μην αναφέρω οτι με κατενθουσίασε.Θύμησε παλιές καλές εποχές και ήχους, ενω τα ιδιαίτερα καλά κομμάτια, δεν περιορίζονται σε 2-3 οπως συμβαίνει αρκετα συχνά στα διάφορα συγκροτήματα.
Και να φανταστεί κανείς ότι πριν από λίγες μέρες συζητούσα στη σχολή για το πότε θα ξαναέρθουν οι Scoprions στην Ελλάδα...
Τόσο σύντομα, ποιος το περίμενε ???
τους είχα δει όταν πήγαινα 1η Λυκείου νομίζω, στο κλειστό του Περιστερίου... Άξιζε all the way, και σκέφτομαι να το ξανακάνω
Αν αυτό ήταν το 1996, ημουν και γω εκει.Την περίοδο εκείνη υπηρετούσα Αθήνα με πρόσφατη μετάθεση (η κωλοφαρδία μου δεν έχει όρια... ).Αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό, το πόσες γενιές ανθρώπων έβλεπες εκει μέσα..... 40χρονοι πατεράδες με τους ....15 χρονους γιους τους κ.ο.κ. (ο καθένας με την παρέα του φυσικά..... ).
Απ 'τα ιστορικά συγκροτήματα (τείνουν να γίνουν .....προιστορικά ), οι Scorpions, εξακολουθούν να δημιουργούν ωραία μουσική,χαρίζοντας μας απολαυστικές συναυλίες και ώρες μουσικής αναζωογόνησης, ζωντανεύοντας παράλληλα σε κάποιους αναμνήσεις απο τη γλυκιά και ανέμελη εφηβεία και δημιουργώντας σε άλλους.
Κώστα 1970 στη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, τα Best ισως αποτελούν το ....1/2 των κυκλοφοριών μέχρι τώρα!!!! Θα βρεις ο,τι θες.(ισως θα πρέπει να κυκλοφορήσουν τώρα πια κανένα Best of the best )
Ελπίζω να μη σας κούρασα....
Υ.Γ. Χωρις να γνωρίζω αν ηδη υπάρχει, μήπως να ανοίγαμε κανένα τοπικ 'τι μουσική ακούμε' ???
-
Τους ειδα τον Μαρτιο στο Hammersmith που επαιζαν μαζι με τους Judas Priest (που ειχα δει περσι στο Rockwave). σχεδον 1.5 ωρα Scorpions και 2 ωρες Judas, στην πρωτη σειρα 2 μετρα μακρυα τους.
Spartan
δεν μας ειπες για τις δυο κιθαρες του Rudolf... -
Ήμουν και εγώ πέρσι στον Λυκαβηττό. Πολύ ταλαντούχοι και επαγγελματίες οι SCORPIONS, οι εκτελέσεις τους ήταν σαν να άκουγες το CD (στο μέτρο του δυνατού βέβαια). Το οποίο Cd, τις επόμενες ημέρες έγινε πλατινένιο αν θυμάμαι καλά.
Eλπίζω φέτος να πούνε πιο πολλά από τα παλιά τους.
-
παίδες, στο official site δεν αναφέρει τίποτα πάντως
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006