-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
τους είχα δει όταν πήγαινα 1η Λυκείου νομίζω, στο κλειστό του Περιστερίου... Άξιζε all the way, και σκέφτομαι να το ξανακάνω
Αν αυτό ήταν το 1996, ημουν και γω εκει.Την περίοδο εκείνη υπηρετούσα Αθήνα με πρόσφατη μετάθεση (η κωλοφαρδία μου δεν έχει όρια... ).Αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό, το πόσες γενιές ανθρώπων έβλεπες εκει μέσα..... 40χρονοι πατεράδες με τους ....15 χρονους γιους τους κ.ο.κ. (ο καθένας με την παρέα του φυσικά..... ).
δίκιο έχεις, το 96 ήταν. Τελικά πήγαινα 3η Λυκείου τότε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τους είχα δει όταν πήγαινα 1η Λυκείου νομίζω, στο κλειστό του Περιστερίου... Άξιζε all the way, και σκέφτομαι να το ξανακάνω
Αν αυτό ήταν το 1996, ημουν και γω εκει.Την περίοδο εκείνη υπηρετούσα Αθήνα με πρόσφατη μετάθεση (η κωλοφαρδία μου δεν έχει όρια... ).Αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό, το πόσες γενιές ανθρώπων έβλεπες εκει μέσα..... 40χρονοι πατεράδες με τους ....15 χρονους γιους τους κ.ο.κ. (ο καθένας με την παρέα του φυσικά..... ).
δίκιο έχεις, το 96 ήταν. Τελικά πήγαινα 3η Λυκείου τότε
Φθινόπωρο του '96; πρέπει να ήταν η ίδια περιοδεία
Αλεξάνδρειο, Θεσσαλονίκη -
νομίζω άνοιξη, αλλά δεν είμαι και σίγουρος
Μακράν καλύτερη συναυλία που έχω δει πάντως, αύτη των Μετάλλικα στο ΟΑΚΑ -
Είχε πάει κανείς στο Rockwave του 2001 (νομίζω) με Priest με τον θεό Ripper;
Θα πάει κανείς madrugada (στη Θεσ/νίκη);Εγ'ω θα είμαι εκεί!Γιούχου!
-
αμφιβαλλω εντονως αν εχουν παιξει στο ΟΑΚΑ οι Metalica, εισαι σιγουρος για την τοποθεσια?
Τεσπα εγω ειπα να το σιγουρεψουμε ακρβως επειδη στο επισημο site δεν το αναφερει, ισως να μην εχουν κανει ακομα ενημερωση.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα πάει κανείς Μadrugada (στη Θεσ/νίκη);Εγώ θα είμαι εκεί! Γιούχου!ήθελα πολύ να πάω ρε γμτ, αλλά γράφω Δευτέρα πρωί!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Θα πάει κανείς Μadrugada (στη Θεσ/νίκη);Εγώ θα είμαι εκεί! Γιούχου!
ήθελα πολύ να πάω ρε γμτ, αλλά γράφω Δευτέρα πρωί!
Εγώ θα κάνω ολόκληρο ταξίδι 4 ώρες να πάω και άλλες τόσες να έρθω και δεν θα πας εσύ που είσαι δίπλα;Κρίμα...
Βέβαια εγώ αρχίζω εξεταστική 9/6-βοηθάει κι αυτό... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τί λέτε ρε παιδιά;
Ακόμα τραγουδάνε αυτοί οι Μαθουσάλες;Eιλικρινα σου μιλαω ......ΧΑΝΕΙΣ !!!
Οχι μονο τραγουδανε , αλλα δινουν και κατι φοβερες παραστασεις , συν το τελευταιο τους cd 'UNBREAKABLE' που ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!
Οτι και να σου λεω ειναι λιγο και ισως παρεξηγηθω κι'ολας ...
Κανε μια βολτα στο site -οχι μονο εσυ αλλα και ολοι οσοι νομιζουν οτι γερασανε - να σχηματισετε δικη σας γνωμη ...και να ακουσετε και τα καινουργια τους τραγουδια...οπως επισης να μπειτε και στο FORUM..http://www.the-scorpions.com/english/
http://www.scorpions.gr -
Ο χρήστης ast έγραψε:
παίδες, στο official site δεν αναφέρει τίποτα πάντωςΝαι, οχι ΑΚΟΜΗ......
Ολα ειναι κανονισμενα 100% ....μεχρι και οι τιμες των εισιτηριων ....
-
Tωρα πλεον το αναφερει επισημα και το site
-
κανω spam το τοπικ για να πω οτι παιζουν oi Dream Theater στην αθηνα στις 1 ιουλιου και στη σαλονικα στις 30 ιουνιου.
Stis 21 Ιουλιου οι Porcupine Tree mazi me tous Van Der Graaf Generator στο Λυκαβητο
Στις 17 Ιουλιου οι Deep Purple στο Θεατρο Γης στη σαλονικα -
Λοιπόν, εισιτήρια πόσο, από που και πότε;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τους ειδα τον Μαρτιο στο Hammersmith που επαιζαν μαζι με τους Judas Priest (που ειχα δει περσι στο Rockwave). σχεδον 1.5 ωρα Scorpions και 2 ωρες Judas, στην πρωτη σειρα 2 μετρα μακρυα τους.Spartan
δεν μας ειπες για τις δυο κιθαρες του Rudolf...Για θύμησέ μου ρε Kacey, γιατι με κομπλάρισες τώρα......
-
Ρε παιδία ξέρει κάνενας τιμή εισητηρίου για τους scorpions;;;;
-
Κανείς;!;
-
35 + 25 €, κάτω των 10ετών δωρεάν.
Τους έσκισα: Με δυο εισιτήρια θα πάμε 7! -
[quote='ililias']35 + 25
-
θα τους βάλεις 'μέσα' τους οργανωτές!
-
Γιατί 25 και 35€;
Από που;
-
Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να τα πάρουμε απο τώρα αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε, έτσι δεν είναι;;;;;;;;
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006