-
Oι Rolling Stones έρχονται στην Ελλάδα στις 29 Ιουνίου!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Oι Rolling Stones έρχονται στην Ελλάδα στις 29 Ιουνίου!Τί λες τώρα?!!!!!
Εδώ είχα πάει όταν είμουν στον δημοτικό, δεν θα πάω τώρα? ΟΛΕΕΕΕ -
Nouvelle Vagues
σε θεσσαλονικη 9/12 (principal)
και Αθηνα 10/12 (gagarin 205)
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ
-
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=7594
Έρχονται και οι Rasmus, Hellacopters, Violent Femmes σε Αθήνα και Θεσ/νικη...
-
Η συνέχεια του διλήματος που περιέγραψα μερικά ποστς πιο πάνω:
Την Παρασκευή ήμουν πολύ κουρασμένος απ' το ταξίδι για να πάω στους Madrugada...
Έτσι, το Σάββατο κατέληξα στην συναυλία με τους Opened Paradise, Siva Six, Theatre of Tragedy, Arcturus.
Πήγα σκόπιμα 1+ αργότερα από την ώρα έναρξης, μήπως και χάσω κανένα support, αλλά δεν τα κατάφερα!
Oι Opened Paradise ήταν κάτι wannabe-Moonspell στο πιο ατάλαντο και πολύ πιο βαρετό, οι Siva Six ήταν μια αηδία και μισή και δεν άντεξα και βγήκα έξω...
Οι T.O.T. ήταν μετριότατοι, με 3-4 καλές αναλαμπές. Η γκόμενα που τραγουδάει θέλει επειγόντως μαθήματα φωνητικής γιατί δεν ξέρει να αναπνέει και κάνει κάμποσες παραφωνίες.
Και μετά από άλλη αυτήν την ταλαιπωρία, ήρθε η ώρα για τους Arcturus:
Φοβεροί! Πολύ καλός ήχος και σκηνική παρουσία. Ο τραγουδιστής (vortex; ) είναι σωστός viking. Το παληκάρι πρέπει να είναι 2.10 και 120 κιλά! Κι όμως, τραγουδούσε με απίστευτη θεατρικότητα, ειδικά τα κομμάτια από το La masquetade infernale. Drummer-τρένο, τρομερές κιθαριστικές δισολίες... Το βασικότερο ήταν ότι κατάφεραν να αποδώσουν ζωντανά την ατμόσφαιρα, την θεατρικότητα και την 'αρρώστια' των δίσκων τους. Χαλάλι τα 30 ευρώ, λοιπόν!Οι Madrugada πότε ξανάρχονται;
-
Οι Madrugada πότε ξανάρχονται;Οι Madrugada ειχαν ερθει και τον Ιουνιο Ελλαδα, αλλά επειδη ως φαινεται εχουν πορωθει με την Ελλαδα (στην σελιδα τους ειχαν αποκομα απο εφημεριδα Ελληνικη που ελεγε οτι το cd τους ηταν καποια στιγμη πρωτο σε πωλησεις ξενου δισκου! + 2 φορες επισκεψη σε λιγους μηνες ) δεν το θεωρω διολου απιθανο να ξαναερθουν! Δεν πιστευω τοσο συντομα βεβαια, ισως απο καλοκαιρι παλι!
Παντως ουτε εγω πηγα, αν και κακως.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Οι Madrugada πότε ξανάρχονται;
Οι Madrugada ειχαν ερθει και τον Ιουνιο Ελλαδα, αλλά επειδη ως φαινεται εχουν πορωθει με την Ελλαδα (στην σελιδα τους ειχαν αποκομα απο εφημεριδα Ελληνικη που ελεγε οτι το cd τους ηταν καποια στιγμη πρωτο σε πωλησεις ξενου δισκου! + 2 φορες επισκεψη σε λιγους μηνες ) δεν το θεωρω διολου απιθανο να ξαναερθουν! Δεν πιστευω τοσο συντομα βεβαια, ισως απο καλοκαιρι παλι!
Παντως ουτε εγω πηγα, αν και κακως.
Κακώς, πολύ κακώς δεν πήγες! Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάω ποτέ, αν όχι Η καλύτερη. Πολύ συναίσθημα....
-
Κακώς, πολύ κακώς δεν πήγες! Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάω ποτέ, αν όχι Η καλύτερη. Πολύ συναίσθημα....Εχεις δικιο, το ειχα κανονησει να παω αλλα τελευταια στιγμη βαρεθηκα!
Δεν πειραζει, ελπιζω οτι θα μου ξαναδωθει η ευκαιρεια!
-
Ο ''θεός'' έρχεται 30 του μηνός με το κλαρινέτο του στο μέγαρο
Λίγο ακριβά τα εισιτηρια αλλα αν σκεφτούμε τις ουρές στη Ν.Υ για να τον δούν...... -
αν και έλλειψα λίγο καιρό δεν ειπώθηκε:
Οι Depeche Mode την 1η Αυγούστου 2006 στο TerraVibe στη Μαλακάσα!
Η προπώληση λογικά άρχισε στην αλμυρή τιμή των
-
Αν είχαν τα μισά θα πήγαινα. Έχω και μια περιουσία να δώσω στους Stones...
-
Depeche Mode θα πάω στάνταρ!
Ειδικά μετά τον τελευταίο κορυφαίο τους πραγματικά δίσκο...
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Ο ''θεός'' έρχεται 30 του μηνός με το κλαρινέτο του στο μέγαρο
Λίγο ακριβά τα εισιτηρια αλλα αν σκεφτούμε τις ουρές στη Ν.Υ για να τον δούν......Κατι ακουσα για 300 € ????
-
Νεότερα:
Για τους Rolling Stones θα χρειαστείτε τουλάχιστον 78 ευρώ και θα είστε αρκετά πίσω...Για να βρεθείτε μπροστά στη σκηνή χρειάζεστε 90 ευρώ. Από κει και πέρα, τα εισητήρια ανεβαίνουν μέχρι και 280 ευρώ.
περισσότερα εδώ: http://www.avopolis.gr/articles/default.asp?ID=211
Και τα καλύτερα:
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=7909
@#$#$ την εξεταστική μου, #@#$$%!
Να δω πως θα πάω! Οι πληροφορίες λένε για extended version του Dark side of the moon...
-
Νεότερα:Για τους Rolling Stones θα χρειαστείτε τουλάχιστον 78 ευρώ και θα είστε αρκετά πίσω...Για να βρεθείτε μπροστά στη σκηνή χρειάζεστε 90 ευρώ. Από κει και πέρα, τα εισητήρια ανεβαίνουν μέχρι και 280 ευρώ.
περισσότερα εδώ: http://www.avopolis.gr/articles/default.asp?ID=211
Και τα καλύτερα:
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=7909
@#$#$ την εξεταστική μου, #@#$$%!
Να δω πως θα πάω! Οι πληροφορίες λένε για extended version του Dark side of the moon...
Πριν κάνω κλικ στα links διαβασα το παραπάνω και σκέφτηκα... 'Οι Stones θα παιξουν σε συναυλία τους extended version του Dark side of the moοn;'
Μετά όμως...
Roger Waters - Mini Tour 2006
18 June Greece, Athens - Terra Vibe Park
Malakassa, 37th km National Road Athens-Lamia, Greece.Set One will be a newly-shaped version of Waters' highly-successful 'In The Flesh' repertoire providing a comprehensive overview of Waters' music including early Pink Floyd material; classic compositions from the masterpiece 'The Wall'; beloved pieces from 'Animals,' 'Wish You Were Here,' and 'The Final Cut'; and songs from Waters' solo tours de force: 'Amused To Death' and 'The Pros and Cons of Hitch Hiking.'
Set Two will consist of Roger Waters and full band performing 'The Dark Side Of The Moon,' one of the defining works of rock music history , from start-to-finish.
-
Λοιπόν...18 Ιουνίου είναι Κυριακή...Αν δεν δίνω κάτι την Δευτέρα 19, με βλέπω να κατεβαίνω. Θα χρειαστεί αεροπλάνο, όμως...Αχ, η καημένη η τσέπη μου!
Ψιλοάσχετο: κιθάρα θα παίζει ο Snowy White (ως συνήθως), οπότε δεν θα μας λείψει τόοοοοοοοσοοοοοοο πολύ ο Gilmour (λέμε τώρα)...
Τι κάθομαι και σκέφτομαι! Δεν έχει τελειώσει ακόμα η τωρινή εξεταστική! Το 'χω χάσει τελείως...
-
Rolling Stones:
PL1 280,00 -
Οι πληροφορίες λένε για extended version του Dark side of the moon...Τον τελευταίο καιρό στα clubs παίζει ένα 'dark side of the moon' από Ernesto vs Bastian, είναι το αρχικό track των RS σε remix?
-
Οι πληροφορίες λένε για extended version του Dark side of the moon...Και εγώ το άκουσα ότι θα είναι μόνο το dark side of the moon. Αν δεν γράφω στις 19 Ιουνίου τότε δεν το χάνω με τίποτα!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τον τελευταίο καιρό στα clubs παίζει ένα 'dark side of the moon' από Ernesto vs Bastian, είναι το αρχικό track των RS σε remix?Πολύ πιθανό. Εξάλλου και οι Scissor sisters αυτό είχαν κάνει με το Comfortably Numb.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006