-
Ο κανίβαλος δεν κάνει διακρίσεις σε Κατασκευαστές. Τα σπάει όλα. Αν θέλετε, το αντιλαμβάνεστε.
Και αφού ξεκαθαρίσαμε ότι ένα GT-R, όσο και αν προσπαθήσουν τα τσακάλια του τμήματος engineerinig της NIssan, δε γίνεται να είναι τόσο αξιοπιστο όσο ένα Almera N15, πάμε να μάθουμε και το βήτα τώρα.
-
με εκκινησεις καποια στιγμη θα σπασουν ολα
αυτο ειναι βεβαιο , στα αυτοματα κατα τα αλλα ποσο κανιβαλος μπορεις να εισαι?
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
στην 997 turbo εχει μπει??
γιατι μια απλη carrera s δεν εχει και τοση ροπη, η cayman s επισης δεν εχει πολλη , με ενδιαφερει τι γινεται στο κτηνος
αν το εχουν βαλει στη τουρμπο και σου λενε κανε εκκινησεις ελευθερα μαγκια τους και εχεις απολυτο δικο, αλλα με ουτε 40 κιλα ροπης σιγα τα αυγα που ειναι ανθεκτικο το pdk (ωστε να κατακρινουμε το gtr)Είδες φτάνουμε κάπου τώρα , στην νέα 997 Turbo μοντέλο του 2010 μπαίνει πια το νέο PDK το οποίο διαχειρίζεται 500 άλογα και 70 κιλά ροπής.
O λόγος που το είχαν καθυστερήσει οι Γερμανοί ήταν για να μπορεί άφοβα να αντέχει την παραπάνω δύναμη χωρίς σπασίματα και ανακλήσεις και τις λοιπές αστειότητες που προβάλει η Nissan.Eντάξει μη φτάνουμε στο άλλο άκρο τώρα. Από όσο ξέρω δεν έχει σπάσει τίποτα ακόμα σε GT-R, ενώ και η ανάκληση δεν αφορά όλα τα GT-R παρά ένα μέρος από αριστεροτίμονα ευρωπαϊκά, ούτε καν όλα τα αριστεροτίμονα δηλαδή. Τα υπόλοιπα GT-R ανά τον κόσμο δεν ανακαλούνται γιατί δεν έχουν θέμα.
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
στην 997 turbo εχει μπει??
γιατι μια απλη carrera s δεν εχει και τοση ροπη, η cayman s επισης δεν εχει πολλη , με ενδιαφερει τι γινεται στο κτηνος
αν το εχουν βαλει στη τουρμπο και σου λενε κανε εκκινησεις ελευθερα μαγκια τους και εχεις απολυτο δικο, αλλα με ουτε 40 κιλα ροπης σιγα τα αυγα που ειναι ανθεκτικο το pdk (ωστε να κατακρινουμε το gtr)Είδες φτάνουμε κάπου τώρα , στην νέα 997 Turbo μοντέλο του 2010 μπαίνει πια το νέο PDK το οποίο διαχειρίζεται 500 άλογα και 70 κιλά ροπής.
O λόγος που το είχαν καθυστερήσει οι Γερμανοί ήταν για να μπορεί άφοβα να αντέχει την παραπάνω δύναμη χωρίς σπασίματα και ανακλήσεις και τις λοιπές αστειότητες που προβάλει η Nissan.Νομίζω ότι το αστείο ήταν όταν ένα αμάξι με τα μισά λεφτά γύρναγε γρηγορότερα στο σπίτι της πορσε.
Οι ανακλήσεις είναι κάτι που συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια, τα όρια των αυτοκινήτων τσιτώνονται στα όρια για να βγάλουν το κάτι παραπάνω από τον ανταγωνιστή. Ας είχα GTR και ας μου με καλούσαν κάθε χρόνο να μου βάζουνε νέο κινητήρα από ανάκληση -
@cavallin
αμα σε απειλουν οτι θα χασεις την εγγυση σιγα μην του κανει κανεις εκκινησεις
αρα σιγα μην σπασει κανεναεδω αλλοι φοβουνται να μπουν στα κοκκινα (δε μιλαω για gtr) μηπως και τους κρεμασει η αντιπροσωπεια
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Θα ηθελα να βαλω στο τραπεζι ενα νομικο ερωτημα..
Αν καποιος ιδιοκτητης δεν δεχθει να γινει η αντικατασταση του κινητηρα και απαιτησει αντιστροφη της πωλησης εχει ελπιδες?σκέφτεσαι αυτό το ενδεχόμενο??
Οχι για μενα αλλα ενας φιλος το σκεπτεται παρα τις πιεσεις που του ασκω να δεχθει την αλλαγη.
εγω με μεγαλη χαρα θα δεχουμουν την αλλαγη του κινητηρα αφου βεβαια θα κατασκηνωνα στις Σερρες για μερικες μερες!! -
Σωστός!
-
sign-b απο περιεργεια με τα ηλεκτρονικα on/ off ποιες οι διαφορες?
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Αν καποιος ιδιοκτητης δεν δεχθει να γινει η αντικατασταση του κινητηρα και απαιτησει αντιστροφη της πωλησης εχει ελπιδες?σκέφτεσαι αυτό το ενδεχόμενο??
Οχι για μενα αλλα ενας φιλος το σκεπτεται παρα τις πιεσεις που του ασκω να δεχθει την αλλαγη.
εγω με μεγαλη χαρα θα δεχουμουν την αλλαγη του κινητηρα αφου βεβαια θα κατασκηνωνα στις Σερρες για μερικες μερες!!Αυτό ακριβώς ήταν το πρώτο πράμα που μου πέρασε από το μυαλό όταν άκουσα για την ανάκληση.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
sign-b απο περιεργεια με τα ηλεκτρονικα on/ off ποιες οι διαφορες?Δεν εχω ποτε βαλει το διακοπτη στη θεση OFF. στην θεση RACE πολλες φορες.
Η διαφορα ειναι στο οτι σου αφηνει περιθωρια για μεγαλυτερες γωνιες υπερστροφης,αυξανει το περιθωριο 'σπινιαρισματος',πιο γρηγορες αλλαγες ταχυτητων,και γενικα εχει μια αλλη χαρτογραφηση στην λειτουργια του κινητηρα.Η χαρα του 'Ινδιανου' δηλαδη -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
εγω με μεγαλη χαρα θα δεχομουν την αλλαγη του κινητηρα αφου βεβαια θα κατασκηνωνα στις Σερρες για μερικες μερες!!Αυτό ακριβώς ήταν το πρώτο πράμα που μου πέρασε από το μυαλό όταν άκουσα για την ανάκληση.
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Δεν εχω ποτε βαλει το διακοπτη στη θεση OFF. στην θεση RACE πολλες φορες.
Η διαφορα ειναι στο οτι σου αφηνει περιθωρια για μεγαλυτερες γωνιες υπερστροφης,αυξανει το περιθωριο 'σπινιαρισματος',πιο γρηγορες αλλαγες ταχυτητων,και γενικα εχει μια αλλη χαρτογραφηση στην λειτουργια του κινητηρα.Η χαρα του 'Ινδιανου' δηλαδητο race μπορεις να το βαζεις στο δρομο ή μονο σε πιστα?
(ή μονο το τελειως off ειναι για τη πιστα? )
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
Στο NISSAN το κιβώτιο ΣΠΑΕΙ δεν μίλησε κανείς για συμπλέκτες και αναλώσιμα αλλά για το ίδιο το κιβώτιο.
Άρα τι μου λες για την Porsche και τον συμπλέκτη, αν τον κάψεις (δίσκο - πλατώ) θα το θεωρήσουν αναλώσιμο και πιθανότατα θα το πληρώσεις, αλλά το PDK δεν θα σπάσει.
Ελπίζω να συνενοηθούμε.Όταν δουλεύονται εκτός προδιαγραφών φυσιολογικό είναι να σπάνε. H γνωρίζεις εσύ συγκεκριμένα για κάποιο που έσπασε χωρίς χρήση launch control;
Και γνώμη μου καλά έκανε η Nissan και δεν τα κάλυψε στην εγγύηση γιατί αλλιώς θα τους πήγαιναν τετραπλό αριθμό αυτοκινήτων για επισκευή. Θα έχει ο άλλος κιβώτιο που καλύπτεται από εγγύηση και δε θα το ταράξει στις εκκινήσεις ή θα πάει να του αναβαθμίσει ROM τη στιγμή που με την παλιά ξεκινάει πιο γρήγορα...
-
Η διαφορα ειναι στο οτι σου αφηνει περιθωρια για μεγαλυτερες γωνιες υπερστροφης,αυξανει το περιθωριο 'σπινιαρισματος',πιο γρηγορες αλλαγες ταχυτητων,και γενικα εχει μια αλλη χαρτογραφηση στην λειτουργια του κινητηρα.Η χαρα του 'Ινδιανου' δηλαδητο race μπορεις να το βαζεις στο δρομο ή μονο σε πιστα?
Δν ειμαστε στην Ιαπωνια ρε που εχει gps το καθε Gtr για να τσεκαρουν που το σκιζεις...
-
Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να περάσουν και τις υπόλοιπες πίστες του κόσμου στο GPS. Αν δεν ήταν περασμένες εξαρχής...
-
Σαφεστατα...πιστευω θα εχει mode track: kartodromo ring
-
Τα Μέγαρα και ακόμα περισσότερο τις Σέρρες μπορεί να τα έχει. Τι παραπάνω έχει η Τσουκούμπα τους δηλ, δεν καταλάβα...
-
H τσουκουμπα και η σουζουκα τπτ...ισα ισα ειχαν στειλει επιτροπη να μελετησει τα μεγαρα για να εφαρμοσουν οτι μαθουν στις δικιες τους
-
Στο race παντου και παντα!
Στο off μονο αν κολησεις σε λασπη η χιονι ,η καθε τετοια επιλογη καταγραφεται στο μαυρο κουτι και ισως υπαρξει προβλημα με την εγγυηση αν το κιβωτιο παραδωσει το πνευμα! -
πόσα χρόνια εγγύηση έχει ?
Nissan GT-R