-
Ναι αυτό λέω και εγώ. Τα παίρνουν οι πιτσιρικάδες και λένε αφού έχω GT-R θα μπω στη φουρκέτα με 150km/h και τα υπόλοιπα θα τα κάνει το αυτοκίνητο
-
Μιας και είδα αυτές τις φωτογραφίες με τα τσαλακωμενα GT-R, μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό ένα black αστείο που διάβασα σημερα στο Auto Bild ως γράμμα με φωτό κάποιου που βρήκε κολλημένο στο τρακαρισμενο του αμάξι την παρακάτω ατάκα σε χαρτί:
Να σου δώσω μια αλοιφή να το κάνεις τζάμι;;;
ευτυχώς η δυστυχώς ακόμα γελάω μ´αυτό!...
-
Κορυφαία ήταν, κόντεψα να πνιγώ με τον καφέ που έπινα.
-
μαλλον πρεπει να το βγαλουν με roll cage....αν και απο οτι ακουσα οντως περιμενουμε και στην ελλαδα μια εκδοση με roll-cage και πιο ελαφρυ αμξωμα
-
Ειδικά για την Ελλάδα; Θα έρχεται απο έξω έτσι ή θα τα πειράζει η ελληνική αντιπροσωπεία; Αυτά είναι, μετα το Almera challenge τώρα έχουμε και το GT-R challenge....
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
http://www.egmcartech.com/wp-content/up ... rash_5.jpg[/img]
http://www.egmcartech.com/wp-content/up ... _crash.jpg[/img]Οι δυο φωτο που εχεις βαλει ζητανε κωδικο
-
Παράξενο, εμένα δε μου βγάζει τίποτα και ούτε εγγραφή έχω κάνει ούτε τίποτα. Τεσπα εδώ είναι http://www.egmcartech.com/2008/03/24/an ... -malaysia/
-
-
-
να ρωτησω κατι χαζο?
το μπουλονι ασφαλειας δεν εκανε τιποτα?
-
Mα καλα τι μλκες!
(εγώ θα έπαιρνα και τα φρένα)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να ρωτησω κατι χαζο?το μπουλονι ασφαλειας δεν εκανε τιποτα?
Τα πηραν μαζι με τις ζαντες!!!!
-
Καθε GT-R εχει δικο του μοναδικο 'καρυδακι' για το μπουλονι ασφαλειας..Προφανως καποιος το ειχε...
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Καθε GT-R εχει δικο του μοναδικο 'καρυδακι' για το μπουλονι ασφαλειας..Προφανως καποιος το ειχε...ε αυτο λεω πώς το ειχε? εκτος κι αν ανοιξαν το αυτοκινητο και το ειχε στις αποσκευες του (οπως ολοι μας αλλωστε)
βεβαια πρεπει να υπαρχει τροπος να παρακαμψεις το μπουλονι ασφαλειας.. αλλα αυτο δε θελει εξοπλισμο βουλκανιζατερ?
παντως το να βγαλεις τις ζαντες απο αυτοκινητο και να το αφησεις πανω σε τουβλα μπορει να γινει παρα πολυ γρηγορα
-
Στην κοντινη φωτο παντως δειχνει μονο 4 μπουλονια.
-
Στο GT-R ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρεθει 'καρυδακι' που να ταιριαζει και σε εξοπλισμενο βουλκανιζατερ..αρα μονοδρομος καποιος ειχε αφαιρεσει το 'κλειδι' πριν..
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Στο GT-R ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρεθει 'καρυδακι' που να ταιριαζει και σε εξοπλισμενο βουλκανιζατερ..αρα μονοδρομος καποιος ειχε αφαιρεσει το 'κλειδι' πριν..δεν με καταλαβες , σε βουλκανιζατερ σου βγαζουν και μπουλονι με κομμενη ή διαλυμενη κεφαλη..εννοειται πως μπορουν να σου βγαλουν και το ασφαλειας για πλακα..το θεμα ειναι τα κλεφτρονια πως το εκαναν?
εκτος κι αν ανοιξαν και το αυτοκινητο πρωτα και το βρηκαν μεσα, γιατι κανεις δε το παιρνει μαζι του μες στο σπιτι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στην κοντινη φωτο παντως δειχνει μονο 4 μπουλονια.Το παρατηρησα κ' εγω μαλλον λειπουν τα ασφαλειας!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Στο GT-R ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρεθει 'καρυδακι' που να ταιριαζει και σε εξοπλισμενο βουλκανιζατερ..αρα μονοδρομος καποιος ειχε αφαιρεσει το 'κλειδι' πριν..
δεν με καταλαβες , σε βουλκανιζατερ σου βγαζουν και μπουλονι με κομμενη ή διαλυμενη κεφαλη..εννοειται πως μπορουν να σου βγαλουν και το ασφαλειας για πλακα..το θεμα ειναι τα κλεφτρονια πως το εκαναν?
εκτος κι αν ανοιξαν και το αυτοκινητο πρωτα και το βρηκαν μεσα, γιατι κανεις δε το παιρνει μαζι του μες στο σπιτι
Μακρυα απο μας!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Προφανώς όπως και στην Porsche υπάρχουν 40-50 διαφορετικά μπουλόνια ασφαλείας.Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία έχουν όλη την συλλογή.Αν είχε προηγηθεί επίσκεψη στο service και κάποιος γνώριζε πιο καρυδάκι φοράει ?Καλησπερα siera victor 2.οπως με εχουν διαβεβαιωσει στη NISSAN καθε αυτοκινητο GT-R εχει μοναδικο μπουλονι..θα το ψαξω και θα απαντησω συντομα.
Nissan GT-R