-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Παρακαλώ. Όχι, δεν γνώριζα τίποτα για το λευκό της κώμης σας. Χρησιμοποίησα πληθυντικό αριθμό όπως κάνω σχεδόν πάντα, σε άνθρωπο που του απευθύνω το λόγο για πρώτη φορά και φυσικά στα πλαίσια του ρητού που λέει, ' η ευγένεια υποχρεώνει'. Οι πληροφορίες σας, ήταν εν μέρει κατατοπιστικές. Δεν φταίτε φυσικά εσείς. Πολλές απορίες μου, θα λυθούν μόνο αν γνωρίσω από κοντά κάτοχο GT-R και ξεψαχνίσω το manual. Πάντως, επειδή διάβασα πως με έναν ακόμη κύριο και κάτοχο GT-R γνωρίζεστε και 'ζεσταίνεται τα λάστιχα' σας στον Μπράλλο ακριβώς επειδή η καταγωγή μου είναι από ορεινή Φωκίδα, μπορεί και να συναντηθούμε έτσι ώστε σας δείξω, ακόμα πιο ωραίες διαδρομές για 'ζέσταμα ελαστικών' και για να τσεκαριστεί η αλήθεια των ισχυρισμών της Nissan για το δημιούργημά της. Αν συμβεί λοιπόν κάτι τέτοιο, κερνάω καφέ με 'αντάλλαγμα' την ενδελεχή μελέτη του manual. Καλό βράδυ να έχετε.Ευχαριστω και παλι για τα καλα λογια.Η προσκληση δεκτη οταν ανεβω προς τα πανω!!
Παρακαλω απο τωρα μονο ενικο!Βασιλης.
Υ.Γ.Το MANUAL στην διαθεση σου -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πολύ περίεργο αυτό με τα λάδια.Στο δικό μου η κρίσιμη περιοχή για την θερμοκρασία λαδιού αρχίζει στους 150 βαθμούς.Τους 110 τους πιάνω για πλάκα.Στην πίστα των Σερρών ξεπερνάει τους 125.Καμμία υπόδειξη δεν έχω από το service.Αλλαγή κάθε 20.000 χλμ ή μια φορά τον χρόνο.
Λαδάκι κοινό Helix Ultra 5-40 με 12,50 ευρώ το λίτρο.Για λαδι σασμαν λεει.
σε εμένα
Ούτε για αυτά έχουμε κάποια οδηγία..Καλησπερα!Στο MANUAL σελ. 12 αναφερει:'''οταν η θερμοοκρασια μενει κατω απο 110β.αλλαξτε στο διαστημα συμφωνα με τις συνθηκες κανονικης οδηγησης...¨'οταν η θερμοκρασια φτασει αναμεσα στους 110και 140β. αλλαξτε το λαδι καθε 3000KM.και οταν η θερμοκρασια υπερβει τους 140β.αμεσως μολις σταματησετε' Αυτα τα ολιγα για το λαδι του κιβωτιου και τις θερμοκρασιες του GT-R .
-
http://www.nagtroc.org/forums/index.php ... id=368918&
4ο post απο πάνω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πολύ περίεργο αυτό με τα λάδια.Στο δικό μου η κρίσιμη περιοχή για την θερμοκρασία λαδιού αρχίζει στους 150 βαθμούς.Τους 110 τους πιάνω για πλάκα.Στην πίστα των Σερρών ξεπερνάει τους 125.Καμμία υπόδειξη δεν έχω από το service.Αλλαγή κάθε 20.000 χλμ ή μια φορά τον χρόνο.
Λαδάκι κοινό Helix Ultra 5-40 με 12,50 ευρώ το λίτρο.Για λαδι σασμαν λεει.
σε εμένα
Ούτε για αυτά έχουμε κάποια οδηγία..παντως εχεις μεγαλες θερμοκρασιες..νταξει οι 125 σε πιστα, αλλα 110 για πλακα?
Ferrari είναι! Αγωνιστικό δρόμου, όχι γερμανικό μπρίκι!
-
το οποιο για να περασει τα 110 πρεπει να του σκισεις το κωλο και συνηθως ειναι 90-95
βεβαια σε συζητηση που καναμε σε αλλο θρεντ και το gti παει 110 για πλακα, αρα μαλλον εγω ειμαι ο περιεργος
-
Τα αγωνιστικά δουλεύουν σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες από τα μπρίκια μας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα αγωνιστικά δουλεύουν σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες από τα μπρίκια μας.Και αλλαζουμε βεβαια σε καθε αγωνα!
-
Ως αγωνιστικό δρόμου όρισα την Ferrari του SV2 και ως έναν βαθμο το GTR σου φίλτατε Βασίλη, και ως αντιπαράθεση έβαλα τα δικά μας καθημερινά μπρίκια που καμία σχέση δεν έχουν με τα υπεραυτοκίνητά σας.
-
delete
-
Δεν τα αντιπαρέθεσα μεταξύ τους, απλά είπα την τεράστια διαφορά που έχουν από τα δικά μας. Δεν αλλάζουμε συνήθειες στα γεράματο Nozomi.
-
delete
-
Πού είναι η μετροταινία?
-
@sign-b: Βασίλη, καλοστριφτο και πολυτούρμπιστο το νέο σου όπλο!
Αν θες πολύ ευχαρίστως μπορείς να έρθεις στο trackday του Ελληνικού Lotus Club που θα κάνουμε στις 28/9 (από το μεσημέρι και μετά...) στα Μέγαρα! Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κι από κοντά (κι από μέσα εν κινήσει... ) πολλά (και δυνατά) Λωτάκια !
-
Ως αγωνιστικό δρόμου όρισα την Ferrari του SV2 και ως έναν βαθμο το GTR σου φίλτατε Βασίλη, και ως αντιπαράθεση έβαλα τα δικά μας καθημερινά μπρίκια που καμία σχέση δεν έχουν με τα υπεραυτοκίνητά σας.Δεν εγινε κατανοητο γιατι ειχα εμπλοκη με αγωνες
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
@sign-b: Βασίλη, καλοστριφτο και πολυτούρμπιστο το νέο σου όπλο!Αν θες πολύ ευχαρίστως μπορείς να έρθεις στο trackday του Ελληνικού Lotus Club που θα κάνουμε στις 28/9 (από το μεσημέρι και μετά...) στα Μέγαρα! Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κι από κοντά (κι από μέσα εν κινήσει... ) πολλά (και δυνατά) Λωτάκια !
Γιατι οχι?με χαρα!!Ευχαριστω για τις ευχες
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Δεν τα αντιπαρέθεσα μεταξύ τους, απλά είπα την τεράστια διαφορά που έχουν από τα δικά μας. Δεν αλλάζουμε συνήθειες στα γεράματο Nozomi.
Γι΄αυτό σε πάω !
Πάντως μπράβο στον sign-b.
Για να πάρει τέτοιο όχημα, δείχνει ότι χαίρεται την οδήγηση...Εδω και ποοολλαα χρονια!!!!!
-
-
Εργαλείο από τα λιγα! Αλήθεία έχεις καμία σχέση με τα παιδιά της ΑΣ στην Πάχη;
-
Εργαλείο από τα λιγα! Αλήθεία έχεις καμία σχέση με τα παιδιά της ΑΣ στην Πάχη;Φιλικη με τον τεχν΄διευθ.της εταιριας που εχει την συντηρηση οχι με την Α.Σ.
-
εχεις εντοπισει αρνητικα σημεια στο αυτοκινητο ή τουλαχιστον πραγματα που θα ηθελες να ειναι καπως καλυτερα?
Nissan GT-R