-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εστω οτι εχετε 200000 ευρω.Πειτε μου εναν λογο να μην παρετε την F430 αντι για το Nissan GTR εκτος απο τα φοβερα κρατηματα και την χαμηλη τιμη του GTR?Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το GTR εχει να επιδειξει μονο το κρατημα και την χαμηλη τιμη παντα σε συγκριση με την F430.
απο 260Κ ξεκινα η 430 ,αρα gtr και πολυ σου ειναι αν θες κατι που να ειναι καπως ιταλικο R8 V10 απο 160 κατι καλυτερο με 200 δεν εχω
-
Eστω 260 δεν ειναι αυτο το θεμα...
-
αν το gtr εκανε τα ιδια λεφτα δε θα το επαιρνε κανεις νομιζω
βεβαια οπως με εχουν ενημερωσει οι φιλοι hondisti το nsx που αγγιζε τιμες ferrari πουλησε..η παραγωγη του ηταν μεν περιορισμενη αλλα οχι και πολυ περιορισμενη (14.000 αυτοκινητα αν θυμαμαι καλα ολα τα χρονια που κυκλοφορουσε σε ολες τις εκδοσεις)
τι να σου πω? και γω μπερδευομαι μερικες φορες με αυτα που κανει ο κοσμος
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Για πιο λίγους δε ξέρω, καλύτεροι πάντως σίγουρα... Αντέ με τον κάθε ξιπασμένο που επειδή του περίσσευαν και πήρε ferrari την έχει δει και γνώστης...Θες χαμηλούς εύκολους χρόνους σε πίστα κύριε; πάρε GT-R... Θες κάτι πιο ωμό και hardcore πάρε lotus... Θες τη χλειδή σου και να πηγαίνεις και με τις πάντες πότε πότε, τσίμπα μια Μ3. Οι Ferrari είναι για τους κάγκουρες....
ΘΕΙΚΟ,απλα ελιωσα
Αν το GTR εκανε οσο και η Ferrari F430 θα το αγοραζε κανεις?
Αυτη ακριβως ειναι και η διαφορα μεταξυ τους (ετσι νομιζω τουλαχιστον)Φυσικα και οχι,το ιδιο ισχυει ομως και για την M3 και το R8,αν εκαναν οσο μια 360 η μια 430 θα τα αγοραζε κανεις η θα πηγαινε στην Ferrari???
-
Τι να πω , εγω παντως δεν θα επελεγα σε καμια περιπτωση το GTR αντι της F430 εκτος αν αγοραζα και τα δυο αν ειχα τα λεφτα.
-
@foufoutoz
Βασικά λαμαρίνες είναι όλα. Μια Ferrari μπορεί να την προτιμήσεις για πολλούς λόγους. Δεν έχω οδηγήσει κάποια, οπότε δεν ξέρω τους περισσότερους. Ο ΗΧΟΣ όμως και το ΣΤΥΛ που έχει αυτό το αυτοκίνητο (είτε μιλάμε για 430, California ή 599) είναι αξεπέραστα και δεν έχουν σχέση με καμμία Porsche, κανένα GTR και πολύ περισσότερο καμμία Μ3.
Το GTR είναι σαφέστατα supercar killer αλλά στις 100 χήνες που κοστίζει, αν οι χήνες αυτές έβγαιναν από το δικό μου πορτοφόλι, τότε μάλλον θα πήγαιναν για Cayman S.
Αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου τόσο υπέρτατο χερά που ένα χρέπι σαν την Cayman δεν μπορεί να καλύψει το οδηγικό σου ταλέντο, τότε βουρ για GTR. Εγώ επειδή δεν πιστεύω κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου, αρκούμαι στο μπρίκι της Porsche.
Δεν είμαι κάγκουρας, απλά δεν είμαι τόσο μεγάλη οδηγάρα όσο προφανώς εσύ.ΥΓ: Διάβασα πρόσφατη συνέντευξη του Rohrl, ο οποίος θεωρεί την κόντρα Porsche-Datsun ανύπαρκτη. Θεωρεί δεδομένο ότι το GTR που βολτάρει στο ring ΔΕΝ είναι μαμά και άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για σύγκριση χρόνων. Αναφέρει ότι κινούμενος με μια Scuderia σε μια από τις ευθείες της πίστας είδε ένα GTR 500 μέτρα πίσω του. Σχεδόν αμέσως μετά το είδε κολημένο πίσω του.
Εντάξει, εργαζόμενος της Porsche είναι, ότι θέλει λέει. Αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε τζάμπα σάλιο τόσο καιρό. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν το gtr εκανε τα ιδια λεφτα δε θα το επαιρνε κανεις νομιζωβεβαια οπως με εχουν ενημερωσει οι φιλοι hondisti το nsx που αγγιζε τιμες ferrari πουλησε..η παραγωγη του ηταν μεν περιορισμενη αλλα οχι και πολυ περιορισμενη (14.000 αυτοκινητα αν θυμαμαι καλα ολα τα χρονια που κυκλοφορουσε σε ολες τις εκδοσεις)
τι να σου πω? και γω μπερδευομαι μερικες φορες με αυτα που κανει ο κοσμος
Στο κατω κατω ανθρωποι ειμαστε και εχουμε διαφορετικες αποψεις και ισως εχω αδικο που προσπαθω να αποδειξω κατι που δεν αποδεικνυεται.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το GTR είναι σαφέστατα supercar killer αλλά στις 100 χήνες που κοστίζει, αν οι χήνες αυτές έβγαιναν από το δικό μου πορτοφόλι, τότε μάλλον θα πήγαιναν για Cayman S. -
Τι να πω , εγω παντως δεν θα επελεγα σε καμια περιπτωση το GTR αντι της F430 εκτος αν αγοραζα και τα δυο αν ειχα τα λεφτα.Ετσι τι να σε περασουν για συνηθισμενο??Αλλη μια ferrari.... Ενα gtr35!!Αυτα ειναι συντεκνε!!!
-
Εστω οτι εχετε 200000 ευρω.Πειτε μου εναν λογο να μην παρετε την F430 αντι για το Nissan GTR εκτος απο τα φοβερα κρατηματα και την χαμηλη τιμη του GTR?Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το GTR εχει να επιδειξει μονο το κρατημα και την χαμηλη τιμη παντα σε συγκριση με την F430.
το τι θα επέλεγε ο καθένας και με πόσα λεφτά δεν έχει καμια σημασία
καθένας κάνει τις επιλογές τους
Αυτό που κάνει το GT-R τόσο ξεχωριστό/θαυμαστό είναι το απίστευτο engineering που κουβαλάει. Έδειξε σε κάθε φραγκάτο τσοπάνη οτι αυτό που τους πουλάει/χρεώνει η ferrari και η porsche είναι δέρματα, ραφές, pedigree ( ) και αέρας
Η nissan κατάφερε με 'απλά' υλικά να δείξει πόσο αποδοτικό μπορεί να είναι ενα αυτοκίνητο και να ξεφτιλίσει (σε χρόνους) όσους αγόραζαν την μηχανολογική αρτιότητα( ) των ferrari και porsche
-
Κοιταξε ετσι η ferrari ειναι μουρη και παθος να ακους το ατμοσφαιρατο μοτερ να ρεβαρει!!!Ενα nissan skyline για εμας εδω ομως που δεν εχουμε δει ουτε ενα μας φαινεται καλυτερο απο ferrari.Εγω παντος gtr δεν θα αγοραζα ferrari.Ασε τα δερματα μη ξεραθουν τα λαστιχα μη ξεραθουν τα ατια να τα προθερμαινεις πριν τα βαλεις μπρος με κουβερτουλα να φορτιζεις τη μπαταρια αστο καλυτερα!
-
Τι καθομαστε και συζηταμε εδω περα ε?
Εδω καλα καλα 120 αλογα δεν εχουμε και θελουμε και Ferrari
Δε παω να κοιμηθω καλυτερα μπας και δω κανα καλο ονειρο με Ferrari που μαλλον δεν θα οδηγησω ποτε . -
Θα οδηγησεις ρε!!!Στο playstation!!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εστω οτι εχετε 200000 ευρω.Πειτε μου εναν λογο να μην παρετε την F430 αντι για το Nissan GTR εκτος απο τα φοβερα κρατηματα και την χαμηλη τιμη του GTR?
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το GTR εχει να επιδειξει μονο το κρατημα και την χαμηλη τιμη παντα σε συγκριση με την F430.
το τι θα επέλεγε ο καθένας και με πόσα λεφτά δεν έχει καμια σημασία
καθένας κάνει τις επιλογές τους
Αυτό που κάνει το GT-R τόσο ξεχωριστό/θαυμαστό είναι το απίστευτο engineering που κουβαλάει. Έδειξε σε κάθε φραγκάτο τσοπάνη οτι αυτό που τους πουλάει/χρεώνει η ferrari και η porsche είναι δέρματα, ραφές, pedigree ( ) και αέρας
Η nissan κατάφερε με 'απλά' υλικά να δείξει πόσο αποδοτικό μπορεί να είναι ενα αυτοκίνητο και να ξεφτιλίσει (σε χρόνους) όσους αγόραζαν την μηχανολογική αρτιότητα( ) των ferrari και porsche
Εδω εχεις ενα δικιο
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Θα οδηγησεις ρε!!!Στο playstation!!Ουτε playstation εχω
Κανα καλο παιχνιδι στο PC ξερεις που να εχει Ferrari?
-
Ουτε playstation εχω
Θα βρεις μωρε καναν μαυρο κατι θα πουλαει!!!
Υ.Γ.Το πολυ πολυ σου δινω το δικο μου...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εξ άλλου σε όποιον ιδιοκτήτη Ferrari,Lambo κτλ αρέσει το GT-R τι πρόβλημα έχει να πάρει και ένα ? Σαν να παίρνει ένα Punto είναι.Σε παρακαλω υπονοεις κατι?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ουτε playstation εχω
Υ.Γ.Το πολυ πολυ σου δινω το δικο μου...
Α δεν το ηξερα οτι οι μαυροι πουλανε και παιχνιδια για PC , εξελισονται διαρκως
Υ.Γ. δεν ειμαι ρατσιστης.
-
Ουτε playstation εχω
Υ.Γ.Το πολυ πολυ σου δινω το δικο μου...Α δεν το ηξερα οτι οι μαυροι πουλανε και παιχνιδια για PC , εξελισονται διαρκως
Υ.Γ. δεν ειμαι ρατσιστης.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εξ άλλου σε όποιον ιδιοκτήτη Ferrari,Lambo κτλ αρέσει το GT-R τι πρόβλημα έχει να πάρει και ένα ? Σαν να παίρνει ένα Punto είναι.
Σε παρακαλω υπονοεις κατι?
Φυσικά..το βρίσκω εξ ίσου ενδιαφέρον με ένα GT-R .
Ευχαριστω!!!
Αυτο μου ανεβασε το ηθικο
Nissan GT-R