-
Rendered Speculation: Nissan GT-R Le Mans Edition with 600hp.
http://www.worldcarfans.com/9081110.032/rendered-speculation-nissan-gt-r-le-mans-edition-with-600hp
-
Βεντούζα στην κλάση του χρόνου!
-
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Rendered Speculation: Nissan GT-R Le Mans Edition with 600hp.http://www.worldcarfans.com/9081110.032/rendered-speculation-nissan-gt-r-le-mans-edition-with-600hp
Χαχαχ ,παλι τσοντ@ χαχα
-
Αυτό μάλλον διέφυγε της προσοχής των περισσοτέρων.
Μα τι συμβαίνει τελικά μ'αυτή την ιστορία;
http://magazines.drivers-republic.com/driversrepublic/thetruth030/ -
Πολύ καλό λινκ.
Όμως και εδώ υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Επέλεξαν την GT2 η οποία είναι ισχυρότερη από την απλή Τούρμπο και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ελαφρύτερη κατά αρκετά κιλά. Είναι επίσης μόνο πισωκίνητη. Η Νισαν είχε θέσει ως αντίπαλο την απλή τούρμπο 911 που είναι τετρακίνητη και με ίδια ισχύ με το Νισάν.
Η ουσία είναι ότι και πάλι ο χρόνος του Νισάν από το περιοδικό απέχει αρκετά από αυτόν που ανακοίνωσε επίσημα η Νισαν. Προσωπικά όμως είδα ότι ο οδηγός της Νισαν απο το επίσημο βίντεο το πηγαίνει σχεδόν τέλεια ενώ ο οδηγός από το περιοδικό στο βίντεο τουλάχιστον που φαίνεται δεν το 'έχει' τόσο τέλεια το αυτοκίνητο.
Για μένα η ουσία είναι ότι είτε με ημισλίκ (άλλωστε ημισλικ φοράει και η Πόρσε στα δικά της. Η Νισαν δηλαδή δεν έχει δικαίωμα για ημισλικ??) είτε ότι άλλο, υπάρχει βίντεο που δείχνει 7.29 . Και εκτός από το 7.29 δείχνει έναν οδηγό που ξέρει την πίστα καλύτερα και από το χέρι του και πηγαίνει (όσο μπορεί να κριθεί από ένα βίντεο) σχεδόν τέλεια όλη την πίστα.
Το έχω ξαναδιατυπώσει πιο πάνω. Γιατί η Πόρσε δεν δίνει το GTR στον γερόRohrl να δει τι χρόνο θα του γράψει κι απλά βάζει τον μηχανικό εξέλιξης της τουρμπο (από πότε είναι απαραίτητα καλοί οδηγοί οι μηχανικοί??) ή περιμένει από περιοδικά ? Όπως είχε απαντήσει εύστοχα κάποιος συνφορουμίστας, ίσως φοβάται μην το ρίξει κάτω από το 7.29 !
-
Ίσως η απάντηση να είναι ότι η Πόρσε δεν θέλει/ενδιαφέρεται να δώσει συνέχεια στην όλη φιλολογία.
Και διατί να το κάμει άλλωστε?
Δεν έχει να κερδίσει κάτι από αυτό παρά μόνο να χάσει, βοηθώντας το Νισάν να 'ψηλώσει' κι' άλλο στο υποσυνείδητο του κόσμου. -
Συμφωνώ μαζί σου. Εξαρχής ήταν λάθος που ενεπλάκη σε αυτό το θέμα. Αν και πλέον πιστεύω ότι το προσεγγίσει 'πλαγίως' μέσω σαιτς και περιοδικών ...
-
Nissan GT-R FIA GT spec spied.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Γιατί η Πόρσε δεν δίνει το GTR στον γερόRohrl να δει τι χρόνο θα του γράψει κι απλά βάζει τον μηχανικό εξέλιξης της τουρμπο (από πότε είναι απαραίτητα καλοί οδηγοί οι μηχανικοί??) ή περιμένει από περιοδικά ? Όπως είχε απαντήσει εύστοχα κάποιος συνφορουμίστας, ίσως φοβάται μην το ρίξει κάτω από το 7.29 !Ποιός σου είπε πως δεν το έχει κάνει Είμαι σίγουρος πως το έχει κάνει, είναι σοβαρή εταιρία η Porsche και αποκλείεται να άφησε τον ανταγωνισμό στην τύχη. Στο R&D της Porsche σίγουρα θα έχει πίσω από κλειδωμένες πόρτες και Ferrari και Pagani και GT-R και Corvette και γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα συγκρίνουν με τα δικά τους. Οπότε να έχουν κοτζάμ Walter να 'κάθεται', με τίποτα. Απλά θα έκανε καλύτερο χρόνο με το GT-R, ίσως και καλύτερο από του Ιάπωνα, οπότε διαφορετικά θα είχαμε
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ποιός σου είπε πως δεν το έχει κάνει Είμαι σίγουρος πως το έχει κάνει, είναι σοβαρή εταιρία η Porsche και αποκλείεται να άφησε τον ανταγωνισμό στην τύχη. Στο R&D της Porsche σίγουρα θα έχει πίσω από κλειδωμένες πόρτες και Ferrari και Pagani και GT-R και Corvette και γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα συγκρίνουν με τα δικά τους. Οπότε να έχουν κοτζάμ Walter να 'κάθεται', με τίποτα. Απλά θα έκανε καλύτερο χρόνο με το GT-R, ίσως και καλύτερο από του Ιάπωνα, οπότε διαφορετικά θα είχαμε+1
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατί η Πόρσε δεν δίνει το GTR στον γερόRohrl να δει τι χρόνο θα του γράψει κι απλά βάζει τον μηχανικό εξέλιξης της τουρμπο (από πότε είναι απαραίτητα καλοί οδηγοί οι μηχανικοί??) ή περιμένει από περιοδικά ? Όπως είχε απαντήσει εύστοχα κάποιος συνφορουμίστας, ίσως φοβάται μην το ρίξει κάτω από το 7.29 !
Ποιός σου είπε πως δεν το έχει κάνει Είμαι σίγουρος πως το έχει κάνει, είναι σοβαρή εταιρία η Porsche και αποκλείεται να άφησε τον ανταγωνισμό στην τύχη. Στο R&D της Porsche σίγουρα θα έχει πίσω από κλειδωμένες πόρτες και Ferrari και Pagani και GT-R και Corvette και γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα συγκρίνουν με τα δικά τους. Οπότε να έχουν κοτζάμ Walter να 'κάθεται', με τίποτα. Απλά θα έκανε καλύτερο χρόνο με το GT-R, ίσως και καλύτερο από του Ιάπωνα, οπότε διαφορετικά θα είχαμε
Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις και κάθε σοβαρή εταιρία το κάνει αυτό. Είναι δεδομένο ότι από την Πόρσε αγοράστηκαν τουλάχιστον 2 GTR. Ενα το κάνανε βίδες σε κάποιο γκαράζ και το άλλο βάλανε το γέρολυκο να φέρνει γυροβολιές το Ring, μεταμφιεσμένος κάπως έτσι :
για να μην τον αναγνωρίσει κανένας !
Αλλά να σου πω την αλήθεια από μια σοβαρή (όπως λες και συμφωνώ αλλά όχι 100% όπως απόδειξε εν μέρει με αυτη την ιστορία) δεν περίμενα στην ανακοίνωση της για το θέμα να βάζει έναν μηχανικό να οδηγεί την τούρμπο και το GTR και να βγάζει συμπέρασμα. Ας έβαζε το Ρερλ (αυτό εννοούσα. Φανερά όμως, όχι πίσω από τις κουρτίνες όπου σίγουρα πήρε τη γνώμη του. Με ιν-καρ βίντεο και επίσημη χρονομέτρηση.) να οδηγήσει και τα δύο ίδια μέρα και ας έβγαζε ανακοίνωση μετα. Όπως λες το πιθανότερο είναι οτι ο Ρερλ έκανε ή κοντινό (γιατί και το τζαπόνι που έγραψε το 7:29 δεν φαινόταν και κανας μαλάκας που θα έπαιρνε εύκολα μαθήματα από τον Ρερλ. Επίσης μην ξεχνάμε ότι οι τρελογιαπωνέζοι έχουν κατασκευάσει μια ΙΔΙΑ με το Ring πίστα στην Ιαπωνία.) ή ακόμα και ελαφρώς καλύτερο χρόνο οπότε για αυτό και η μούγκα στη στρούγκα που γράφεις.
Αλλά αν είναι έτσι τότε ποιο το νόημα της ανακοίνωσης, ότι και καλά είχε ημισλικ η Νισαν (και η Πόρσε ημισλικ φοράει) ή ότι άλλο? Αν δεν είσαι πεντακάθαρη σε αυτά που λες καλύτερα μόκο και άσε την ιστορία σου να 'καθαρίσει'. Με κάτι χαζοανακοινώσεις τελικά η ίδια βγήκε μάλλον χαμένη. Εδώ φάνηκε για μένα 'λίγη' αν και επειδή δεν είδα με τα μάτια μου την ανακοίνωση δεν ξέρω αν είναι επίσημη ανακοίνωση για το θέμα της μαμάς Πόρσε ή κάτι άλλο.
Αυτό εννοούσα πριν και ελπίζω αν το έγραψα καλύτερα τώρα.
Υ.Γ. : εντωμεταξύ πρέπει να γράφεται ήδη το νέο επεισόδιο. Οι τρελοιάπωνες βγάζουν το 370Ζ στοχεύοντας την Καιμαν. Εεερε και να γράψει κανένα δεύτερο παρακάτω από τη νέα χειροκίνητη S και θα γελάνε όλοι με την προηγούμενη ανακοίνωση. Μπορεί να είναι βαρύτερο το 370 αλλά έχει άλλα καλούδια. Για να δούμε...
-
... Επίσης μην ξεχνάμε ότι οι τρελογιαπωνέζοι έχουν κατασκευάσει μια ΙΔΙΑ με το Ring πίστα στην Ιαπωνία.) ...
Αυτό μάλλον είναι αστικός μύθος.
Αν κρίνω από το ότι, όταν γράφτηκε προ καιρού, είχε καγχάσει εντόνως ο ειδικός πιστολόγος του φόρουμ. -
To Drive αυτό λέει στο τελευταίο τεύχος. Διυλίζουμε όμως τον κώνωπα, και δεν βγάζουμε και κάνα φράγκο...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
... Επίσης μην ξεχνάμε ότι οι τρελογιαπωνέζοι έχουν κατασκευάσει μια ΙΔΙΑ με το Ring πίστα στην Ιαπωνία.) ...
Αυτό μάλλον είναι αστικός μύθος.
Αν κρίνω από το ότι, όταν γράφτηκε προ καιρού, είχε καγχάσει εντόνως ο ειδικός πιστολόγος του φόρουμ.κανένας ειδικός στο ξεμάτιασμα παιζει?
μερικοί μερικοί θα το είχανε άμεση ανάγκη
(κ κηπουρός να φροντίσει καμιά πατάτα δε θα ηταν άσχημα να πω την αλήθεια)
-
Δεν καταλαβαίνω το κλίμα και αν κάποιος έχει κάποιο λινκ πρόχειρο ευχαρίστως να φωνάξω το Νικοπολίδη. Προς το παρόν :
...The Hokkaido Proving Ground in Hokkaido, Japan’s northern most island, already consists of a 7.2 km track that mirrors driving conditions on suburban roads and circuit courses in Europe...
http://www.nissan.co.nz/news/?mode=arti ... cleid=ebyp' target='_blank' target='_blank' target='_blank
...It seems testing behind the doors at Nissan has become so busy ...
http://www.motorauthority.com/nissan-op ... track.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank
τώρα αν το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ΟΛΕΣ αλλά ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ από τις γερμανικές στροφές τότε οκ, ζητώ ταπεινά συγγνώμη για το 'ΙΔΙΑ' που έγραψα. Αν τώρα επίσης κάποιος από το φόρουμ ανήκει στα υψηλά κλιμάκια της Νισαν Ιαπωνίας και γνωρίζει επακριβώς τη χάραξη και των 5 ιδιόκτητων πιστών εξέλιξης (4 Ιαπωνία και μία στην Αμερική) ευχαρίστως να ακούσουμε τις πληροφορίες του.
Και κάτι τελευταίο. Από το τελευταίο αγγλικό EVO η παρουσίαση του 370Ζ στην Ιαπωνία. Παραθέτω ένα κομμάτι απλά όπου περιγράφει ότι η εικόνα που αντικρίζει και μόνο παραπέμπει σε Γερμανία. Όχι ότι σημαίνει κάτι το σπουδαίο αλλά δίνει μια εικόνα για την προσέγγιση της Νισαν στο θέμα έστω και σαν αίσθηση :
Αντώνη, εεε Αντώνη άσε τα γκολπόστ και πιάσε το τσαπί ...
-
Δεν καταλαβαίνω το κλίμα και αν κάποιος έχει κάποιο λινκ πρόχειρο ευχαρίστως να φωνάξω το Νικοπολίδη. Προς το παρόν :
...)Γιατί αντιδράς έτσι;
Έγραψες κάτι το οποίο είχε ξανά γραφτεί και απάντησα ότι τότε αμφισβητήθηκε.Στο δια ταύτα λοιπόν. Αν επιμένεις ότι το 'ίδια' με το, κάποιες στροφές από διάφορες πίστες της Ευρώπης, έχουν το αυτό αποτέλεσμα τότε πάω πάσο, συνέχισε μόνος σου δεν έχω αντεπιχείρημα.
-
διπλό ποστ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...)Γιατί αντιδράς έτσι;
Έγραψες κάτι το οποίο είχε ξανά γραφτεί και απάντησα ότι τότε αμφισβητήθηκε.Στο δια ταύτα αν επιμένεις ότι το 'ίδια' με το, κάποιες στροφές από διάφορες πίστες της Ευρώπης, έχουν το αυτό αποτέλεσμα τότε πάω πάσο, συνέχισε μόνος σου.
Δεν αντέδρασα προς εσένα αν προσέξεις. Προς την 'πατάτα' ήταν η αντίδραση μου αλλά απλά συμπεριελήφθη και το δικό σου quote. Δεν έχω σκοπό και εγώ να αντιδικώ με κανέναν και για το 'ίδια' παρασύρθηκα από τουλάχιστον δύο δημοσιεύσεις που έχω βρει στον ελληνικό περιοδικό 'τύπο' (δεν μπορώ να αμφισβητώ και φράση φράση τους όμως). Όμως γνωρίζω ότι η Νισαν είναι πολύ μπροστά στο θέμα δοκιμές και πίστες όπως θα είδες και από τη 2η φωτό που δείχνει την 4η πίστα δοκιμών τους. Οταν λένε 'πίστα' δεν μιλάνε για μεγέθη μεγάρων αλλά για μερικές χιλιάδες στρέμματα).
Μετά την έρευνα (και σκέψεις) που έκανα και χωρίς ίχνος αντιδικίας το 'ΙΔΙΑ' να το πω μ@λακία μου αν θες αλλά να συμπληρώσω ότι όπως φαίνεται κόπιαραν κάποια κομμάτια που πιθανόν θα χάνονται ή θα κερδίζονται δευτερόλεπτα, τα λεγόμενα δύσκολα. Δεν θα είχε νόημα να αντιγράψουν π.χ. την μεγάλη ευθεία του Ring λίγο πριν την γραμμη τερματισμού ή μερικές 90αρες στροφές. Δεν θα τους προσέφερε κάτι παραπάνω από φιγούρα. Το 'ίδια' ενόχλησε δηλαδή την αξιοπιστία του φόρουμ? Ειδικά όταν μιλάμε όπως έγραψα και παραπάνω με 5 test tracks γιγαντιαίων διαστάσεων τα οποία δεν γνωρίζουμε τη δομή και χάραξη τους. Πόσα ιδιόκτητα έχει η Φεράρι π.χ. ή η Πόρσε?
Το ύφος μου δεν ήταν 'κακό' και ζητώ συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε ο λόγος μου. Δεν είχα σκοπό να αντιδικήσω με σένα ή με τον joe bar αλλά θεωρώ ότι είναι πιο όμορφο όταν απορρίπτουμε το λόγο κάποιου (έστω και λανθασμένου) να γίνεται με κάποια δεδομένα ή/και παραπομπές και όχι αόριστα. Το κείμενο από το ΕΒΟ που παρέθεσα δίνει μια εικόνα από το τι προσπαθούν να κάνουν οι γιαπωνέζοι έστω και σαν εικόνα. Μπορεί να μην θαυμάζω πολλά από τα μοντέλα των γιαπωνέζων (αν και η Νισαν με ενθουσιάζει τα τελευταία χρόνια με τα σπορ μοντέλα της) αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι οι καλύτεροι στην αγάπη για την ακρίβεια και την εργατικότητα.
Καλή χρονιά σε όλους με χαρά και υγεία !
-
ωπα επειδή αναφερθηκες σε μενα!!
αυτό για τον ειδικό στο ξεμάτιασμα δνε πηγαινε σε σένα!!!!!!!!! σε καμια περιπτωση.
οσο για την πίστα, κι εγώ εχω διαβάσει αυτό που λες, κ μαλιστα οχι μονάχα 1 φορά. και τότε που ειχε αναφερθεί ξανά ειχα πει οτι τουλάχιστον εγώ εμπιστεύομαι περισσοτερο οταν το διαβάζω σε ένα περιοδικό έγκυρο παρά εναν.... 'ειδικό πιστολόγο'.
κ κάτι γενικότερο: προσπαθώ πολύ να κατανοήσω το λόγο αλλά καθε φορά μου διαφεύγει. πώς γινεται δλδ να βγάζουν μερικοί ύφος κοροιδείας για κάτι που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ.
Nissan GT-R