-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
εγω εδω και 1 μηνα ειμαι κατοχος της διλιτρης Ζ4 με εξαταχυτο κιβωτιο...το αυτοκιννητο εχει μονο(τελικα εμενα μου φτανουν) 150 αλογα .... και ολο μου πεταει κολαρακια στις στροφες με λιγο παραπανω γκαζι..και εχει μονο 150 αλογακια...φανταζομαι το χοντα...θα κατανταει εκνευριστικο...δυστυχως οι ελληνικοι δρομοι ειναι γυαλι....πιστευω οτι το χοντα ειναι καινοτομια σαν αυτοκινητο και μου αρεσει παρα πολυ.θα το επαιρνα σαν δευτερο καθαρα για να το σκιζω και οχι για ταξιδια και καθημερινη χρηση...αυτα απο εμενα...με το Ζ4/150 εχεις ενα όμορφο πισωκινητο σπορ ανοιχτο αυτοκινητο αλλα δεν εχεις επιδοσεις που εχει το Χοντα...τωρα για χαλαρες βολτες δεν εχεις προβλημα...ουσιαστικα εισαι με ενα καλυτερο (και πολυ ακριβοτερο) Μιατα...με το Χοντα εισαι κατηγορια Boxster S. η έλλειψη DSC στο Χοντα ειναι κατι το σημαντικο αλλα στην πραξη πρεπει να το παρακανεις η να εισαι εντελος ασχετος με την πισωκινηση) για να δημιουργηθει προβλημα...τις περισσοτερες φορες ειναι διασκεδαστικο και οχι εκνευριστικο...το Χοντα σιγουρα πρεπει να ειναι δευτερο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
με το Χοντα εισαι κατηγορια Boxster SΠου ακριβώς είσαι στην ίδια κατηγορία? Μόνο στις επιδόσεις αλλά και εκεί το Honda υστερεί έστω και οριακά...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
με το Χοντα εισαι κατηγορια Boxster S
Που ακριβώς είσαι στην ίδια κατηγορία? Μόνο στις επιδόσεις αλλά και εκεί το Honda υστερεί έστω και οριακά...
ειναι και τα δυο καμπριο!
με την boxster ισως ειναι με την S δυσκολα...
-
θα σας το χαλασω αλλα το Χοντα για χρονια ανταγωνιζονταν το Μποξ Ες στην αγορα της αμερικής (μεχρι που βγηκε το νεο Μποξ). το Χοντα με 15κ λιγοτερα προσφερε σχεδον την ιδια αισθηση και επιδοσεις.
-
Σε επιδόσεις υπερτερεί νομίζω το Honda από την boxster . Αλλά σε επίπεδο εξοπλισμού το Honda βρίσκεται πολύ πίσω.
Το Boxster έίναι πιο all around αμάξι, το Honda είναι για δεύτερο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σε επιδόσεις υπερτερεί νομίζω το Honda από την boxster . Αλλά σε επίπεδο εξοπλισμού το Honda βρίσκεται πολύ πίσω.Το Boxster έίναι πιο all around αμάξι, το Honda είναι για δεύτερο..
την αισθηση στη οδηγηση και το 'poulmour' που τα βαζεις!
την γνωριζω την συγκριση(δεν εγινε μονο στην αμερικη) αλλα την θεωρουσα ανιση και χαζη.. -
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Σε επιδόσεις υπερτερεί νομίζω το Honda από την boxster . Αλλά σε επίπεδο εξοπλισμού το Honda βρίσκεται πολύ πίσω.
Το Boxster έίναι πιο all around αμάξι, το Honda είναι για δεύτερο..
την αισθηση και το 'poulmour' που τα βαζεις!
την γνωριζω την συγκριση(δεν εγινε μονο στην αμερικη) αλλα την θεωρουσα ανιση και χαζη..Το πουλμουρ το έχω βγάλει απ έξω, δεν το θεωρώ προσωπικά παράγοντα που θα μου υποδείξει τι επιλογή θα κάνω.
Όσο για την αίσθηση, δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλες διαφορές το απλό boxster με το S2K. Το Boxster S πάντως με δευτέρα και 80 χιλιόμετρα δεν πατάει κάτω με τίποτα, η ουρά πάει πέρα δώθε, σαν τον γαβαλά ένα πράγμα.. (σε ελληνική άσφαλτο πάντα)
BMW Z4 OR HONDA S2000