-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
(Off-topic: Ακόμα θυμάμαι την πλάκα που είχα πάθει με τις λεπτομέριες αλουμινίου σε μία Brera που είχα μπει. Ακόμα και στα χερούλια...)
- Πλαστικό χειρόφρενο
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βρε μαζί σου σε όλα....αλλά έχω εδώ και 2 χρόνια σχεδόν 500αρακι, να πάρω καινούριο αμάξι και να βλέπω τα ίδια?? Τι είναι? Golf?Μην κακομελετας!!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Βρε μαζί σου σε όλα....αλλά έχω εδώ και 2 χρόνια σχεδόν 500αρακι, να πάρω καινούριο αμάξι και να βλέπω τα ίδια?? Τι είναι? Golf?
Μην κακομελετας!!!!
Κάτι λέγαμε για πωλήσεις τις τελευταίες μέρες
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
(Off-topic: Ακόμα θυμάμαι την πλάκα που είχα πάθει με τις λεπτομέριες αλουμινίου σε μία Brera που είχα μπει. Ακόμα και στα χερούλια...)
- Πλαστικό χειρόφρενο
Off-Topic:
Στον όμιλο της ΦολκσΒάγκεν, η επένδυση του χειρόφρενου είναι από δέρμα ή/και από κάρμπον.
Είναι κάτι που χρησιμοποιούν πάρα πολύ οι κάτοχοι.Στις Άλφα είναι από πλαστικό (σχεδόν σε όλες είναι από δέρμα, αλλά λέμε τώρα), γιατί είναι κάτι που απλά χρησιμοποιείται για το παρκάρισμα.
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Off-Topic:
Στον όμιλο της ΦολκσΒάγκεν, η επένδυση του χειρόφρενου είναι από δέρμα ή/και από κάρμπον.
Είναι κάτι που χρησιμοποιούν πάρα πολύ οι κάτοχοι.Στις Άλφα είναι από πλαστικό (σχεδόν σε όλες είναι από δέρμα, αλλά λέμε τώρα), γιατί είναι κάτι που απλά χρησιμοποιείται για το παρκάρισμα.
εννοείς ότι μπαίνουν με χειρόφρενα στις στροφές?
-
εγω παντως μονο στο παρκαρισμα το χρησιμοποιω, αντε και σε καμια ανηφορα
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Off-Topic:
εννοείς ότι μπαίνουν με χειρόφρενα στις στροφές?
Yιε μου,θα πρεπε να ξερεις οτι οι κατοχοι του κουτιου...σορρυ..της γκολφως εννοω,προδιατιθενται να χρησιμοποιησουν την ζμπορ (οκ λεμε και και καμια μαλακια) συμπεριφορα του κουτιου τους...σορρυ του αυτοκινητου τους εννοω,ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΤΩΣΗ.Ως εκ τουτου ΚΑΙ το χειροφρενο ειναι μια ζμπορ πινελια του κατασκευαστη προς τον ιδιοκτητη ετουτης της ζμπορ κατασκευης.. Γιατι μην ξεχνας,δεν οδηγεις αμαξι,αλλα.....γκολφ!
Οσον αφορα την ερωτηση σου (?) φανταζομαι ειρωνευεσαι..! Ειναι γνωστο τοις πασοι οτι το γκολφ (προσοχη:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΞΙ,ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΛΦ) ειναι τρενο,το σκεφτεσαι κι αυτο σ ακουει,μπαινει μονο του στις στροφες.Τι σκατα 25000 ευρω εκανε αν δεν κανει ΟΥΤΕ αυτο;;;;;;;;;;;; (κλασσικη σκεψη που κανει καθε vagελης που σεβεται τον εαυτο του και τα 25000 min ευρω που πεταξε στα σκουπιδια).
Θα σε παρακαλεσω λοιπον την επομενη να εισαι πιο προσεκτικος ως προς τις απαντησεις σου. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω παντως μονο στο παρκαρισμα το χρησιμοποιω, αντε και **σε καμια ανηφορα **Tres banal! Hill holder δεν έχεις??
-
οχι εκθεσιακο πηρα, ουτε χειριστηρια στο τιμονι δεν εχω
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και τα 25000 min ευρω που πεταξε στα σκουπιδια).πολλα λες.. δεν κανει τοσο
-
Όφειλε να είναι standard...ψιλά γράμματα αυτά για τους βλαχογερμανούς...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και τα 25000 min ευρω που πεταξε στα σκουπιδια).
πολλα λες.. δεν κανει τοσο
Κοστιζει το δερμα στο χειροφρενο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Yιε μου,θα πρεπε να ξερεις οτι οι κατοχοι του κουτιου...σορρυ..της γκολφως εννοω,προδιατιθενται να χρησιμοποιησουν την ζμπορ (οκ λεμε και και καμια μαλακια) συμπεριφορα του κουτιου τους...σορρυ του αυτοκινητου τους εννοω,ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΤΩΣΗ.Ως εκ τουτου ΚΑΙ το χειροφρενο ειναι μια ζμπορ πινελια του κατασκευαστη προς τον ιδιοκτητη ετουτης της ζμπορ κατασκευης.. Γιατι μην ξεχνας,**δεν οδηγεις αμαξι,αλλα.....γκολφ! **:)
Οσον αφορα την ερωτηση σου (?) φανταζομαι ειρωνευεσαι..! Ειναι γνωστο τοις πασοι οτι το γκολφ (προσοχη:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΞΙ,ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΛΦ) ειναι τρενο,το σκεφτεσαι κι αυτο σ ακουει,μπαινει μονο του στις στροφες.Τι σκατα 25000 ευρω εκανε αν δεν κανει ΟΥΤΕ αυτο;;;;;;;;;;;; (κλασσικη σκεψη που κανει καθε vagελης που σεβεται τον εαυτο του και τα 25000 min ευρω που πεταξε στα σκουπιδια).
Θα σε παρακαλεσω λοιπον την επομενη να εισαι πιο προσεκτικος ως προς τις απαντησεις σου.Ορθόν! Καθότι αποτελεί ύψιστη ύβρη για κάθε αυτοκίνητο να το τοποθετούν στην ίδια κατηγορία με το Γκολφ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όφειλε να είναι standard...ψιλά γράμματα αυτά για τους βλαχογερμανούς...ειχα στανταρ xenon και δερματα (και στο χειροφρενο ) στα χειριστηρια και στα πατακια αποφασισαν να πιασουν το κωλο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοστιζει το δερμα στο χειροφρενο
στο τιμονι παντως ειναι εξτρα δε θυμαμαι αν ειναι πακετο με χειροφρενο
παντως με μονα εξτρα δερμα στο τιμονι , προβολακια και dsg φιλος μου πηρε 122αρι (ή 125αρι ) κατω απο 22
(ειχε βεβαια και μειωση τελους ταξινομησης, αλλα στα 1400 ηταν μικρη)απλα περιμενε, γιατι τα ετοιμοπαραδοτα ειναι τιγκα σε ανουσια εξτρα και ετσι οι τιμες ανεβαινουν
κανονικα δεν ειναι και τοσο ακριβο, αυτο θελω να πω..
τελος το off
-
Νομίζω ότι οποιοδήποτε ποσό πάνω από τα 200€ είναι πολλά για γκολφ. Για αυτοκίνητο το συζητάμε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Yιε μου,θα πρεπε να ξερεις οτι οι κατοχοι του κουτιου...σορρυ..της γκολφως εννοω,προδιατιθενται να χρησιμοποιησουν την ζμπορ (οκ λεμε και και καμια μαλακια) συμπεριφορα του κουτιου τους...σορρυ του αυτοκινητου τους εννοω,ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΤΩΣΗ.Ως εκ τουτου ΚΑΙ το χειροφρενο ειναι μια ζμπορ πινελια του κατασκευαστη προς τον ιδιοκτητη ετουτης της ζμπορ κατασκευης.. Γιατι μην ξεχνας,δεν οδηγεις αμαξι,αλλα.....γκολφ!
Θα σε παρακαλεσω λοιπον την επομενη να εισαι πιο προσεκτικος ως προς τις απαντησεις σου.Pasxo όντως κάνει τέτοια πράγματα η Golfω?Ρωτάω γιατί το δικό μου δεν τα κάνει .Τα γαιδούρια της VW μάλλον μου έδωσαν προβληματικό .Και τελος πάντων ο κάθε θερμοκέφαλος που παίρνει Golf πρέπει να καταλάβει ότι δεν αγοράζει διαστημόπλοιο αλλά ένα τουτούνι σαν τα άλλα και ότι υπάρχουν πράγματα που άλλα αυτοκίνητα τα κάνουν πολύ καλύτερα και πολύ ευκολότερα από το Golf.Τέλος πάντων όμως ζούμε σε εποχή όπου το marketing βασιλεύει και δυστυχώς ο VAG αυτοκινητάρες μπορεί να μην φτιάχνει αλλά το τμήμα marketing του έχει εξαφανίσει τους υπόλοιπους από το χάρτη.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τέλος πάντων όμως ζούμε σε εποχή όπου το marketing βασιλεύει και δυστυχώς ο VAG αυτοκινητάρες μπορεί να μην φτιάχνει αλλά το τμήμα marketing του έχει εξαφανίσει τους υπόλοιπους από το χάρτη.γιατι δε φτιαχουν και οι αλλες εταιριες ενα αναλογο καλο τμημα? Τις εμποδισε κανεις ή οι εργαζομενοι στη vw αποφοιτησαν απο τον Σειριο?
πιστευοντας τετοιες ανοησιες, πεφτεις με τη σειρα σου θυμα του μαρκετινγκ, των αλλων.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τέλος πάντων όμως ζούμε σε εποχή όπου το marketing βασιλεύει και δυστυχώς ο VAG αυτοκινητάρες μπορεί να μην φτιάχνει αλλά το τμήμα marketing του έχει εξαφανίσει τους υπόλοιπους από το χάρτη.
γιατι δε φτιαχουν και οι αλλες εταιριες ενα αναλογο καλο τμημα? Τις εμποδισε κανεις ή οι εργαζομενοι στη vw αποφοιτησαν απο τον Σειριο?
πιστευοντας τετοιες ανοησιες, πεφτεις με τη σειρα σου θυμα του μαρκετινγκ, των αλλων.
Όχι είμαι θύμα του μυαλού μου και της αξιοπιστίας της Golfως μου.Αυτά με κρατάνε πολύ μακριά από τον Vag χρόνια τώρα.Αλλά ως γαλλόφιλος πρέπει να παραδεκτό πως λάθη γίνονται στην ζωή και το Golf 4 που οδηγώ είναι ένα από αυτά.
-
Sorry για το
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τέλος πάντων όμως ζούμε σε εποχή όπου το marketing βασιλεύει και δυστυχώς ο VAG αυτοκινητάρες μπορεί να μην φτιάχνει αλλά το τμήμα marketing του έχει εξαφανίσει τους υπόλοιπους από το χάρτη.
γιατι δε φτιαχουν και οι αλλες εταιριες ενα αναλογο καλο τμημα? Τις εμποδισε κανεις ή οι εργαζομενοι στη vw αποφοιτησαν απο τον Σειριο?
Όχι είμαι θύμα του μυαλού μου και της αξιοπιστίας της Golfως μου.Αυτά με κρατάνε πολύ μακριά από τον Vag χρόνια τώρα.Αλλά ως γαλλόφιλος πρέπει να παραδεκτό πως λάθη γίνονται στην ζωή και το Golf 4 που οδηγώ είναι ένα από αυτά.
δε πειραζει φιλε, κανεις ...ασφαλτος.
αργοτερα θα παρεις ενα πραγματικο αυτοκινητο και οχι ενα προιον του μαρκετινγκ.
Alfa Romeo Giulietta