-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Για την ακρίβεια είχα δει την άφιξη στο autotriti, έψαξα στο net και έδωσα link σε ξένο site
Kαι καλά το έκανες
Απλώς αν παρακολουθούσες το φόρουμ θα είχες δώσει άλλο λινκ 3 μήνες νωρίτερα.http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
Post 26 Martiou
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
paparoupasρε φίλε ξεκόλλα...
Γιατί να ξεκολλήσει; Ο Krus το ξεκίνησε (τίποτα μεμπτό, ο καθένας επιλέγει τι και με ποιον τρόπο θα το κοροιδέψει) γιατί ο paparoupas να μη συνεχίσει;
@νδρέας
-
Το οποίο δεν είναι καν τόσο χονρδοειδές. Ένα εξοικιωμένο με επισημα σκίτσα της Alfa μάτι καταλαβαίνει πως περίπου θα μεταφραστεί σε λαμαρίνες.
Αυτο που θυμιζει το αλλο με τους alfisti που εχουν μαθει πια και αλλαζουν μονοι τους το (χαλασμενο) συστημα μεταβλητου χρονισμου στα...20.000,οπτε δεν το θεωρουν πια ελαττωμα αλλα τεχνικο χαρακτ/κο
-
Ο χρήστης pavlos23 στις 28.02.2006 έγραψε:
Η απορία σας λύθηκε:
http://img515.imageshack.us/img515/4255 ... een7pa.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/6559 ... een7nc.jpgΉ μήπως πρόκειται για ανανέωση του 3; Μικρές μου φαίνονται οι ζάντες για τέτοια έκδοση.
Τέλος απο εμένα.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αυτο που θυμιζει το αλλο με τους alfisti που εχουν μαθει πια και αλλαζουν μονοι τους το (χαλασμενο) συστημα μεταβλητου χρονισμου στα...20.000,οπτε δεν το θεωρουν πια ελαττωμα αλλα τεχνικο χαρακτ/κοΜάλιστα...
Δεν ξέρω τι κάνουν οι alfisti με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού, αλλά αυτό τείνω να πάθω εγώ με τους θερμοστάτες και το βεντιλατερ του Ford μου. Την πρώτη φορά που με άφησε... πανικός. Από την τρίτη και μετά, 5 λεπτά υπόθεση και ένα μπετονάκι νερό ΠΑΝΤΑ στον χώρο αποσκευών.
Όσον αφορά το προκείμενο, ο καθένας έχει προφανώς το δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει. Λόγω ευαισθησίας πάνω στο θέμα 'σχεδιασμός αυτοκινήτων' πάντως, λόγω δικού μου κολλήματος και hobby, πιστεύω 100% σε αυτό που έγραψα. Επειδή ισχύει δηλαδή, όχι τίποτε άλλο...
@νδρέας
-
δεν την πεφτω στην αλφα για θεματα αξιοπιστιας.Αν διαβαζεις στα ποστ μου λεω το αντιθετο.
Απλα δεν καταλαβαινω τι διαφορες εχει 'το ματι που εχει εμπειρια πανω στα προσχεδια της αλφα' που λες εσυ,με το δικο μου το ματι -
Omikrone3 = hater..
-
Απλα δεν καταλαβαινω τι διαφορες εχει 'το ματι που εχει εμπειρια πανω στα προσχεδια της αλφα' που λες εσυ,με το δικο μου το ματιΠιθανότατα μπορεί να καταλάβει περισσότερα. Τέλος εδώ από μένα με το off topic.
@νδρέας
-
αληθεια τι μπορει να ειναι πιο off topic απο ενα ασαφες sketch?
Η πραγματικη ημερομηνια εμφανισης της 149 ισως?
-
-
-
-
Παρουσιαση της 940 στη Διεθνη Εκθεση της Φρανκφούρτης
11-23 Σεπτεμβρίου -
αληθεια τι μπορει να ειναι πιο off topic απο ενα ασαφες sketch?Η πραγματικη ημερομηνια εμφανισης της 149 ισως?
Στις Ελληνικες αντιπροσοπειες Ιανουαριος 2008.
-
αντε καλα χριστουγεννα κι απο μενα
-
[/img]
-
project940 αυτό το πλάνο να το θεωρήσουμε αξιόπιστο;
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
project940 αυτό το πλάνο να το θεωρήσουμε αξιόπιστο;@νδρέας
Tην 149 θα την δούμε το αργότερο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2008.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
project940 αυτό το πλάνο να το θεωρήσουμε αξιόπιστο;@νδρέας
Οχι. Το εχουμε πει 1,000,000 φορες...μη τα ξαναλεμε. Η 149 θα ειναι στις αντιπροσοπειες Ιανουαριο-Φεβρουαριο 2008.
Alfa Romeo Giulietta