-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ελα πες την αληθεια...σου τσαλακωνε το γιακα, γι αυτο τον ειχες σηκωμενο (τον γιακα)Ευτυχώς που το έκανες πιο συγκεκριμένο, μη μας παρεξηγήσουν.
Μπα, δεν ενοχλούσε η ζώνη καθόλου.
Δε με δυσκόλεψε πάντως και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να ρυθμίσω τη πλάτη με τη ζώνη. Δε ξέρω για τη πράγμα μιλάς βασικά.
In a nutshell...δεν με προβλημάτισε και δε με ενόχλησε και ούτε καν σκέφτηκα τη ζώνη και το ύψος της.
Οπως τραβας απο αριστερα την ζωνη, για να κουμπωσεις στα δεξια το κλιπ (θεση οδηγου), η αριστερη κατω βαση
απ' οπου ξεκιναει το λουρι της ζωνης, εφαπτεται με την ροδελα ρυθμισης της πλατης καθισματος.
Αυτο συμβαινει οταν η βαση καθισματος βρισκεται λιγο πιο πισω απο την μεση, για σχετικα ψηλους οδηγους.
Μονο αν ειναι πολυ μπροστα ρυθμισμενο, ή τερμα πισω πχ το καθισμα, το κλιπ 'προσπερναει' ή βρισκεται πριν απο την ροδελα και δεν εχεις θεμα.
Ειναι αρκετα ενοχλητικο, πρεπει καθε φορα που θελεις να επαναρυθμισεις την πλατη του καθισματος, να βγαλεις την ζωνη.Γρηγόρη μου, 1400κμ έκανα και δε με προβλημάτισε ούτε παρατήρησα κάτι τέτοιο. Μάλιστα τις πρώτες μέρες έκανα κάτι μικρορυθμίσεις στη πλάτη πάνω-κάτω, φορώντας τη ζώνη (γιατί το έκανα εν κινήσει) και δε συνάντησα πρόβλημα. Εδώ παρατήρησα άλλα κι άλλα πιο κουλά...αυτό αν με ενοχλούσε θα το έγραφα.
ΠΟΣΟ καλύτερο είναι αυτό το 'άπειρο' ρύθμισμα της πλάτης από της BMW που είναι με σκάλες.
Αλλά ΠΟΣΟ μου την έσπασε στην Alfa το σκιάδιο που δεν κάθεται όπου το θέλω εγώ, αλλά ή ανοιχτό ή κλειστό!
-
Εγώ ένα έχω να πω: Λυπάμαι τους πωλητές και γενικά όλους τους εργαζόμενους στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Εγώ ένα έχω να πω: Λυπάμαι τους πωλητές και γενικά όλους τους εργαζόμενους στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ ένα έχω να πω: Λυπάμαι τους πωλητές και γενικά όλους τους εργαζόμενους στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
κάποτε σε ειχανε γραμμένο στις @@άρες τους, τώρα πρεπει να σου μιλήσουν και -ΝΑΙ!!!!!!- να είναι μέσες ακρες ενημερωμένοι. το 'πλήρως' παραμένει ακόμα μακρυνό όνειρο.
λίγο σου φαινεται;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
κάποτε σε ειχανε γραμμένο στις @@άρες τους, τώρα πρεπει να σου μιλήσουν και -ΝΑΙ!!!!!!- να είναι μέσες ακρες ενημερωμένοι. το 'πλήρως' παραμένει ακόμα μακρυνό όνειρο.
λίγο σου φαινεται;
Και λίγα λες!!!
Αλλάζουν οι καιροί και μερικά πράγματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διορθώνονται προς το καλό, όπως δηλαδή πρέπει να είναι και όπως γίνεται στις περισσότερες αντιπροσωπείες στο εξωτερικό. Δε γίνεται να κάνω εγώ μάθημα στον πωλητή! ΔΕΝ γίνεται! Το θεωρώ απαράδεκτο!
Αν και κάποιοι ακόμα κοιμούνται...δεν έχουν στρώσει όλοι ακόμα, αλλά που θα πάει...θα στρώσουν.
Άσχετο/σχετικό...μλκία να δώσω το 3άρι για τη qv ε?
Ναι, ναι...είναι...μεγάλη...το ξέρω.
-
Toυλαχιστον να ειχε σπορ καθισματα, με σοβαρη πλευρικη στηριξη, και ενα τιμονι, που να μην εχει καμμια σχεση με αυτο της Mito...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Toυλαχιστον να ειχε σπορ καθισματα, με σοβαρη πλευρικη στηριξη, και ενα τιμονι, που να μην εχει καμμια σχεση με αυτο της Mito...'Ελα ντε!!!
Ή τα κουμπάκια ή το κλειδί του 500ου.
Τι ΓΑΜΑΤΟ που ήταν το κλειδί της 147.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άσχετο/σχετικό...μλκία να δώσω το 3άρι για τη qv ε?Ναι, ναι...είναι...μεγάλη...το ξέρω.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Καλά ντε...μια πλάκα έκανα.
Το παίρνω πίσω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλά ντε...μια πλάκα έκανα.
Το παίρνω πίσω.
Γιατι εχεις μπει σε αυτον τον προβληματισμο ρε γειτονα ομως
-
Με προβλημάτισε η γυναίκα μου που της άρεσε και λέει ότι είναι πιο ψηλό και μπαινοβγαίνει πιο άνετα.
Αλλά αντιστέκομαι.
Πέρα απ΄τη πλάκα...μια σκέψη έκανα, αλλά δε πρόκειται να αλλάξω το si για τη G...σοβαρά τώρα και να μπω σε νέες περιπέτειες. ΤΡΕΛΟ downgrade από όλες τις πλευρές. Μόνο το μοτέρ αξίζει και δε θυσιάζω όλα τα υπόλοιπα γιαυτό.
Άσε που δε ξέρω αν μπαίνει και κοτσαδόρος
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Με προβλημάτισε η γυναίκα μου που της άρεσε και λέει ότι είναι πιο ψηλό και μπαινοβγαίνει πιο άνετα.Αλλά αντιστέκομαι.
Πέρα απ΄τη πλάκα...μια σκέψη έκανα, αλλά δε πρόκειται να αλλάξω το si για τη G...σοβαρά τώρα και να μπω σε νέες περιπέτειες. ΤΡΕΛΟ downgrade από όλες τις πλευρές. Μόνο το μοτέρ αξίζει και δε θυσιάζω όλα τα υπόλοιπα γιαυτό.
Άσε που δε ξέρω αν μπαίνει και κοτσαδόρος
Μην ακουτε τις γυναικες για αυτοκινητα, εχουν διαφορετικη αντιληψη στο θεμα.
-
Άστα...
-
Εγώ θα την τσίμπαγα...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ θα την τσίμπαγα...Υποπτευομαι οτι δεν εχεις μπει σε Si να κατσεις, ουτε σε σταματημενη , για αυτο το λες...
Σε επιπεδο συναρμογης-φινιρισματος στο εσωτερικο, μιλαμε για τρελο downgrade, οπως ειπε και ο Νικος.
Για την πληροφορηση-αισθηση απο τιμονι επισης. Σαν να λεμε τιμονι 156 vs new Giulietta.
Για την θεση οδηγησης, πλευρικη στηριξη καθισματων, η μερα με την νυχτα στην κυριολεξια.
Στην Si με ενα roll cage εισαι ετοιμος για σιρκουι...
Στα της οδικης συμπεριφορας, εγινε εκτενης αναλυση στο συγκεκριμενο τοπικο, και απο την πλευρα μου, ακομα και απο συντομη οδηγικη επαφη, ευκολα διεκρινα οτι το υψηλοτατο επιπεδο, καθαρης, και εντελως ανοθευτης, μηχανικης αισθησης, συγκρινεται με σαφως ακριβοτερες ή/και γρηγοροτερες γνωστες κατασκευες, ποσο μαλλον με ενα καλορυθμισμενο μεν και ακρως οδηγοκεντρικο, αλλα εντουτοις απλως ενα προσθιοκινητο σπορτιφ μικρομεσαιο.
Μονο στο μοτερ φυσικα υπερεχει η G QV, (ακομα και η 170αρα οριακα, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...) και φυσικα στο κοστος συντηρησης. Κατα τα αλλα δεν υπαρχει πουθενα αλλου επαφη, ακομη και αν μιλαμε για το πιο σπορτιφ και οδηγοκεντρικο μικρομεσαιο της αγορας αυτη την στιγμη...P.S @Νikos
Εγω θα την χαιρομουν ακομα για 2 τουλαχιστον χρονια, και μετα θα πηγαινα ειτε στην νεα 3αρα με τα 170τουρμπατα και
M-pack , ή ακομα καλυτερα, αν ειχα το απαιτουμενο Budget στην 2λιτρη /245ps. -
Έχω μπει και έχω κάτσει αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις.
Τα υπόλοιπα είναι θέμα οπτικής την οποία θα αναλύσω αν ο Νίκος ανοίξει κανένα θέμα και το σκεφτεί σοβαρά.Γενικά το post μου ήταν πιο πολύ χιουμοριστικό-στήριξη στην αντίθετη άποψη.
-
Τα υπόλοιπα είναι θέμα οπτικής την οποία θα αναλύσω αν ο Νίκος ανοίξει κανένα θέμα και το σκεφτεί σοβαρά.Γενικά το post μου ήταν πιο πολύ χιουμοριστικό-στήριξη στην αντίθετη άποψη.
Δεν ειναι θεμα ΑΠΛΩΣ οπτικης, η αναβαθμισμενη ποιοτητα σ επιπεδο υλικων, φινιρισματος, εργονομιας, στιβαροτητας πλαισιου και αλλα πολλα.
Δεν χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις και εμπειρια, απο την αλλη το τυφλο Ιταλοφιλο παθος, μπορει ευκολα να προσπερασει
αναμφισβητητα γεγονοτα.
Ειναι αλλη κλαση, αλλη κατηγορια.
Μιλαμε για ενα πισωκινητο σπορ sedan περιορισμενης παραγωγης (επετειακο) το οποιο ως καινουργιο ειχε βασικη τιμη
43κ ευρω.
Απο την αλλη εχεις ενα σπορτιφ προσθιοκινητο μικρομεσαιο, ακρως οδηγοκεντρικο δεν λεω, που ξεκιναει απο τα 31κ.
Θα το πω με την γλωσσα των alfisti μηπως και το καταλαβεις...
Eιναι χοντρικα, (εκτος των επιδοσεων) σαν να συγκρινεις μια 159 tbi TI, με ενα Bravo 150ps... -
Τυφλό ιταλόφιλο πάθος....
Λυπάμαι αλλά δεν ξέρεις τι γράφεις.
Δεν έχει καταλάβει καν το πνεύμα του post μου.
Μη συνεχίζεις κάτι που δεν έχει νόημα. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν ειναι θεμα ΑΠΛΩΣ οπτικης, η αναβαθμισμενη ποιοτητα σ επιπεδο υλικων, φινιρισματος, εργονομιας, στιβαροτητας πλαισιου και αλλα πολλα.
Δεν χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις και εμπειρια, απο την αλλη το τυφλο Ιταλοφιλο παθος, μπορει ευκολα να προσπερασει
αναμφισβητητα γεγονοτα.
Ειναι αλλη κλαση, αλλη κατηγορια.
Μιλαμε για ενα πισωκινητο σπορ sedan περιορισμενης παραγωγης (επετειακο) το οποιο ως καινουργιο ειχε βασικη τιμη
43κ ευρω.
Απο την αλλη εχεις ενα σπορτιφ προσθιοκινητο μικρομεσαιο, ακρως οδηγοκεντρικο δεν λεω, που ξεκιναει απο τα 31κ.
Θα το πω με την γλωσσα των alfisti μηπως και το καταλαβεις...
Eιναι χοντρικα, (εκτος των επιδοσεων) σαν να συγκρινεις μια 159 tbi TI, με ενα Bravo 150ps...Απαντας σε αυτο που εγραψε ή σε αυτο που νομιζεις οτι εγραψε;
-
Τυφλό ιταλόφιλο πάθος....Λυπάμαι αλλά δεν ξέρεις τι γράφεις.
Δεν έχει καταλάβει καν το πνεύμα του post μου.
Μη συνεχίζεις κάτι που δεν έχει νόημα.Καλα ενταξει, οτι πεις...
Που να γινει κατανοητο το 'πνευμα του post' σου αφου ουτε χιουμοριστικο νοημα βγαινει ετσι οπως το εγραψες, αλλα
ουτε καν και 'πνευμα'. Απλα μια προσωπικη επιλογη.
Κατα τα αλλα, δεν το ξεκινησα εγω...και εν πασει περιπτωση οταν κανεις πλακα, ή/και εχεις χιουμοριστικο στυλ, να το δειχνεις λιγο περισσοτερο οταν γραφεις, γιατι ετσι οπως εγραφες, δεν μπορουμε 'να μυριζουμε και τα νυχια μας'...
Οσο για το παραδειγμα που εθεσα, νομιζω δειχνει σε ενα (χοντρικα) βαθμο το διαφορετικο επιπεδο κατασκευης-φιλοσοφιας, των δυο αυτοκινητων.
Alfa Romeo Giulietta