-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γενικά το post μου ήταν πιο πολύ χιουμοριστικό-στήριξη στην αντίθετη άποψη.Από εκεί και κάτω το κατεβατό ήταν αχρείαστο.
-
Γενικά το post μου ήταν πιο πολύ χιουμοριστικό-στήριξη στην αντίθετη άποψη.
Από εκεί και κάτω το κατεβατό ήταν αχρείαστο.
Εγραψες οτι θα την τσιμπαγες, απλα, χωρις χιουμοριστικο υφος και τιποτα αλλο.
Στην συνεχεια, επικαλεισαι χιουμορ, το οποιο ειναι ανυπαρκτο.
Και μετα μου λες και απο πανω οτι γραφω κατεβατο χωρις λογο.
Προσπαθησε πρωτα αυτο που νιωθεις και θες να πεις, να το αποτυπωνεις-γραφεις, μηπως και καταλαβουμε, και μετα
κανε οτι κριτικη θελεις... -
Όπως είπα και πιο πάνω δεν έχει νόημα....
-
...ετσι οπως σκεφτεσαι, σε σχεση με το πως γραφεις, σιγουρα.
-
Λυπάμαι αλλά δεν ξέρεις τι γράφεις.
Δεν έχει καταλάβει καν το πνεύμα του post μου.
Μη συνεχίζεις κάτι που δεν έχει νόημα.Απαντας σε αυτο που εγραψε ή σε αυτο που νομιζεις οτι εγραψε;
βρε βρε κι άλλος στο κολπο
καλα σου μπήκε η εβδομάς
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μονο στο μοτερ φυσικα υπερεχει η G QV, (ακομα και η 170αρα οριακα, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...) και φυσικα στο κοστος συντηρησης.Ακριβώς.
Μόνο στο πρώτο υπερέχει η G...σε όλα τα άλλα είναι 5 χρόνια πίσω, τουλάχιστον.
Όσο για το δεύτερο που λες, μόνο στα τέλη διαφέρει. Βενζίνες οριακά φθηνότερη η G και ασφάλεια ακριβότερη.
Συμπέρασμα...ΜΕ ΤΗ καμία!
Προχωράμε...
-
Απορώ που το σκέφτηκες κιόλας, Νίκο...
Προσωπικά η Si είναι απ' τα αυτοκίνητα που κατά καιρούς βγαίνουν και λες 'αφού μπορούν, γιατί δε βγάζουν πιο συχνά τέτοια μοντέλα;' για κάποια εταιρία. Αν τα τέλη και τα λοιπά έξοδά της δε σε προβληματίζουν ούτε κατ' ελάχιστον, η συζήτηση λήγει άμεσα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Απορώ που το σκέφτηκες κιόλας, Νίκο...Προσωπικά η Si είναι απ' τα αυτοκίνητα που κατά καιρούς βγαίνουν και λες 'αφού μπορούν, γιατί δε βγάζουν πιο συχνά τέτοια μοντέλα;' για κάποια εταιρία. Αν τα τέλη και τα λοιπά έξοδά της δε σε προβληματίζουν ούτε κατ' ελάχιστον, η συζήτηση λήγει άμεσα.
Γυναίκες, γαρ.
Και να από εδώ βγαίνω πιο εύκολα, και είναι πιο ψηλό και δεν είναι 'σαύρα' και άλλα τέτοια
Με έβαλε σε σκέψεις...αλλά όπως είπα, έφυγαν με τη πρώτη και περισσότερο χιουμοριστικό ύφος είχε η σκέψη παρά ουσιαστικό.
Το si δε πρόκειται να πουληθεί αν δε βρεθεί άξιος αντικαταστάτης και όπως έχω γράψει στο παρελθόν δεν είναι μόνο τα άλογα.
Γρήγορα τουτου, δόξα το θεό υπάρχουν πολλά.
si όμως ένα!
Πέρα από τα τέλη, τα έξοδά της είναι πάνω-κάτω τα ίδια με κάποιο 1800άρι πχ. Λίγο βενζινούλα πίνει παραπάνω, αλλά τίποτα το τραγικό.
ΑΝ σκεφτόμουν ΣΟΒΑΡΑ να το αλλάξω, θα το έψαχνα για 335i Ε90 μπλε (βασικό) ΜΕ M-Pack (τίποτε άλλο ) με Γερμανικές πινακίδες. Αλλά ούτε έχω χρόνο ή όρεξη ή χρήμα να διαθέσω για κάτι τέτοιο.
Οπότε αγαπάμε με τρέλα si (και πως σε κάνει να χαμογελάς σε μια απλή διαδρομή σπίτι-γραφείο όταν δεν έχει κίνηση στους δρόμους με τα ηλεκτρονικά off )
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μονο στο μοτερ φυσικα υπερεχει η G QV, (ακομα και η 170αρα οριακα, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...) και φυσικα στο κοστος συντηρησης.
Ακριβώς.
Όσο για το δεύτερο που λες, μόνο στα τέλη διαφέρει. Βενζίνες οριακά φθηνότερη η G και ασφάλεια ακριβότερη.
Προχωράμε...
εγώ θα προτιμούσα την Ιουλιέτα.
ποτέ δεν μου άρεσαν τα σεντάν ...
και τα τέλη δεν τα λες λίγα: από το 12 θα έχεις 1100 με 300 ... διαφορά 800 ανα έτος.
-
- την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στις επιδόσεις παντού και πάντα. Βέβαια επειδή σαν αλφιστα είμαι κι εγώ οπαδός της αίσθησης και όχι τόσο των αριθμών, τότε μπορεί κι εγώ να μην άλλαζα το Si παρόλο που δεν μου λέει τίποτα σαν αμάξι, όπως και όλα τα 4cyl Bmw...
-
Σωστά, η Ε30 Μ3 τι μούφα που ήταν, ε;
-
Στεφ, αφού είσαι οπαδός της αίσθησης, δε χρειάζεται να πω τίποτε άλλο.
Να το βράσω το πολυ πιο γρήγορη αν δεν έχει αίσθηση.
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μονο στο μοτερ φυσικα υπερεχει η G QV, (ακομα και η 170αρα οριακα, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...) και φυσικα στο κοστος συντηρησης.
Ακριβώς.
Προχωράμε...
εγώ θα προτιμούσα την Ιουλιέτα.
ποτέ δεν μου άρεσαν τα σεντάν ...
και τα τέλη δεν τα λες λίγα: από το 12 θα έχεις 1100 με 300 ... διαφορά 800 ανα έτος.
Κοιτα, τώρα τα τέλη μου θα είναι 840 και της G είναι 350 νομίζω. Και 800 να παει η διαφορά πες, πάλι δε συμφέρει γιατί θα είναι πρακτικά 67€ ανα μήνα. Για να αξίζει, πρέπει η δόση της (γιατί δεν έχω cash) να είναι κάτω απο 50€, που δε παίζει
Ασε, δεν ειναι καιρός για ανοίγματα.
Το sedan το χρειάζομαι. Όταν παντρευτεις και σχεδιάζεις οικογένεια θα με καταλάβεις ...βεβαίως όχι πως και στη G δε χωράς, οι χώροι τις είναι παραπάνω απο ικανοποιητικοι, απλά της 3αρας είναι καλύτεροι.
Αν είχα την 1 δε θα το σκεφτόμουν. Τώρα είναι ένα βήμα πίσω απο οποία πλευρά κι αν το δεις.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Και κάτι άλλο...στεφ, μην υποτιμας τα 4κυλ BMW. Σε πληροφορώ ότι καλύτερες επιδόσεις έχει απο τον παλιό 2lt 6κυλ και 2.5λτ 6κυλ.
Να το κοιτάς απο πλευράς ιπποδυναμης και όχι κυλίνδρων
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κοιτα, τώρα τα τέλη μου θα είναι 840 και της G είναι 350 νομίζω. Και 800 να παει η διαφορά πες, πάλι δε συμφέρει γιατί θα είναι πρακτικά 67€ ανα μήνα. Για να αξίζει, πρέπει η δόση της (γιατί δεν έχω cash) να είναι κάτω απο 50€, που δε παίζει
300 (από 270 το 10) είναι για τα 1800 και 1100 (660+440) θα είναι για τα άνω των 1929...
Ασε, δεν ειναι καιρός για ανοίγματα.
+οο σε αυτό!
Το sedan το χρειάζομαι. Όταν παντρευτεις και σχεδιάζεις οικογένεια θα με καταλάβεις ...βεβαίως όχι πως και στη G δε χωράς, οι χώροι τις είναι παραπάνω απο ικανοποιητικοι, απλά της 3αρας είναι καλύτεροι.
την πρακτικότητα της 5ης πόρτας δεν μου την δίνει κανένα σεντάν.-
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Σωστά, η Ε30 Μ3 τι μούφα που ήταν, ε;Εντάξει βρήκες κι εσύ την εξαίρεση με 200 άλογα σε ένα αμάξωμα πούπουλο! Εξάλλου το χω πει πόσες φορές ότι είχαμε με τον κολλητό μου Ε30 325 και ονειρευόμασταν να την κάνουμε M3 Evo2...(δεν θέλω σχόλια για το εγχείρημα, στα 20-21 τόσο μας έκοφτε! )
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και κάτι άλλο...στεφ, μην υποτιμας τα 4κυλ BMW. Σε πληροφορώ ότι καλύτερες επιδόσεις έχει απο τον παλιό 2lt 6κυλ και 2.5λτ 6κυλ.Να το κοιτάς απο πλευράς ιπποδυναμης και όχι κυλίνδρων
Φίλε δεν υποτιμάω καμία Bmw, αλλά μην πιάσουμε το 4cyl vs 6cyl. Πες το κόλλημα πες το απωθημένο πες το όπως θες, εγώ σε πισωκίνητο θέλω να γυρνάει κατά βούληση και όχι κατά συνθήκη. Και ο μόνος τρόπος να ικανοποιήσω αυτό είναι να έχω 6cyl. Μέχρι να έρθουν τα τουρμπάκια που εκεί φαντάζομαι θα αλλάξει η γνώμη μου για τα 4cyl Βmw.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
300 (από 270 το 10) είναι για τα 1800 και 1100 (660+440) θα είναι για τα άνω των 1929...Πως είναι 300 βρε?
Αφού 177 είναι οι ρύποι της. 354 βγαίνει: http://www.autotriti.gr/data/newcars/ti ... 0ROMEO.asp
την πρακτικότητα της 5ης πόρτας δεν μου την δίνει κανένα σεντάν.-
Το πορτ-μπαγκαζ του σενταν δεν το έχει κανενα 5θ όμως.
Στεφ. Αν ξέρεις να το γυρίσεις και με 4κυλ γυρνάει αν είναι αυτο το ζητούμενο. Απλά θέλεις 150 άλογα plus και να μη ξεπερνάει τα 1400 κιλά.
Δε χρειαζεσαι κυλινδρους, αλλα δύναμη και 170 άλογα είναι μια χαρα για να είσαι με το πλάι, φτάνει να ξέρεις να το κάνεις. Και η 116i γυρνάει:
Να μου πεις για ήχο, θα σε καταλάβω...αν και συγκεκριμένα το si έχει γαματο ήχο κάτι που δεν ισχύει για τα υπόλοιπα 4κυλ.
-
Αυτό εννοώ. Αυτό στο βίντεο είναι το 'κατά συνθήκη' που έγραψα. Πρέπει να πάρεις φόρα, να έχεις ανοιχτό πεδίο, 0 κίνηση, α ου από δω από κει...μπλα μπλα μπλα. Not for me mate! Εγώ θέλω να έχω την 3η μου μέσα, να τσαρουχώνω και να χορεύει το κωλαράκι είτε με νέα, είτε με παλιά λάστιχα, είτε στο οδόστρωμα της ΑΟ, είτε στη γλίτσα. Και guess what, όλα αυτά τα έκανε για την πλάκα της η 325 ενώ όταν ήταν 318...κλάφτα Χαράλαμπε!
-
Επίσης στο video είναι και βρεγμένο.... Η 116 είναι για τα μπάζα από δύναμη.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πως είναι 300 βρε?
Αφού 177 είναι οι ρύποι της. 354 βγαίνει: http://www.autotriti.gr/data/newcars/ti ... 0ROMEO.asp
Α ναι ξεχάστηκα με τους ρύπους στα καινούρια.
Το πορτ-μπαγκαζ του σενταν δεν το έχει κανενα 5θ όμως.
+Skoda Octavia
τι να το κάνω βρε συ όταν δεν χωράει να μπει ένα καρότσι μωρού στην 156 ? (πραγματικό γεγονός)
Alfa Romeo Giulietta