-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εσύ με κονσόλες την βρίσκεις; Τις χαιδεύεις και ερεθίζεσαι;
Γιατί εγώ για το μοτέρ το πήρα και την οδική του συμπεριφορά. Oι 2726 κάτοχοι επάνω την πήραν για να κάνουν οικονομία; Εκεί πάει το ξενέρα. Νιανιά να στο κάνω.ΥΓ. Κακώς 'απολογούμαι' αλλά ας τα γράψω για άλλη μια φορά μπας και το καταλάβεις και σταματήσεις να (νομίζεις ότι) μου την λες.
εσύ με κλειστά μάτια οδηγάς??
δεν βγάζεις cd, δεν πέφτει το μάτι σου στην κονσόλα? -
Οχι, χρησιμοποιώ usb φλασάκι στο 2din.
Τώρα αν κάποιοι ξερνάνε με το παρακάτω εσωτερικό τι να πω. Ολοι ζείτε μέσα σε Rolls.
http://img98.imageshack.us/img98/9743/seata.jpg
Eίναι πολύ κουραστικό για να εκφέρεις μία άποψη για μία φίρμα AR, VW, Hyundai κτλ να πρέπει μετά να 'απολογείσαι' στους οπαδούς-μετόχους της για την επιλογή που έκανες.ΥΓ. Εσύ ρε Πάσχο το Bravo που έχεις είναι καλύτερο το εσωτερικό του μιας κ το γυρνάτε στο προσωπικό;
τέλος το οφτοπικ και σόρι από τους υπόλοιπους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οχι, χρησιμοποιώ usb φλασάκι στο 2din.Τώρα αν κάποιοι ξερνάνε με το παρακάτω εσωτερικό τι να πω. Ολοι ζείτε μέσα σε Rolls.
Eίναι πολύ κουραστικό για να εκφέρεις μία άποψη για μία φίρμα AR, VW, Hyundai κτλ να πρέπει μετά να 'απολογείσαι' στους οπαδούς-μετόχους της για την επιλογή που έκανες.ΥΓ. Εσύ ρε Πάσχο το Bravo που έχεις είναι καλύτερο το εσωτερικό του μιας κ το γυρνάτε στο προσωπικό;
χωρίς να θέλω να ρήξω λάδι στην φωτιά (αν και πολύ ησυχία έχει τον τελευταίο καιρό το φόρουμ ),
πέρυσι που κοίταζα για αυτοκίνητο είδα και το Leon. Σε πληροφορώ οτι η φωτογραφία που έβαλες δεν είναι και η πλέον αντιπροσωπευτική του Leon στην κατηγορία τιμής που συζητάμε..... το εσωτερικό του cupra καμία σχέση δεν έχει με την G ή το bravo και τα αντίστοιχά του στα 1.4 και σε αυτή την κατηγορία τιμής.
Για το Leon τώρα στις 1.4 εκδόσεις, το εσωτερικό εκτός απο άσχημο (υποκειμενικό αυτό βέβαια), είναι και άδειο!!
Άσε που και τα κουμπάκια στο τιμόνι που φαίνονται όσο ωραία όταν το βλέπεις στην έκθεση ήταν μόνο για μόστρα και δεν λειτουργούσαν παρα μόνο σε επίπεδο τιμής >22.000. Αλλά υπήρχαν . Ακόμα χειρότερα δηλαδή απο το να μην τα είχαν καθόλου. -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Οχι, χρησιμοποιώ usb φλασάκι στο 2din.
Τώρα αν κάποιοι ξερνάνε με το παρακάτω εσωτερικό τι να πω. Ολοι ζείτε μέσα σε Rolls.
χωρίς να θέλω να ρήξω λάδι στην φωτιά (αν και πολύ ησυχία έχει τον τελευταίο καιρό το φόρουμ ),
πέρυσι που κοίταζα για αυτοκίνητο είδα και το Leon. Σε πληροφορώ οτι η φωτογραφία που έβαλες δεν είναι και η πλέον αντιπροσωπευτική του Leon στην κατηγορία τιμής που συζητάμε..... το εσωτερικό του cupra καμία σχέση δεν έχει με την G ή το bravo
και τα αντίστοιχά του στα 1.4 και σε αυτή την κατηγορία τιμής.Για το Leon τώρα στις 1.4 εκδόσεις, το εσωτερικό εκτός απο άσχημο (υποκειμενικό αυτό βέβαια), είναι και άδειο!!
Άσε που και τα κουμπάκια στο τιμόνι που φαίνονται όσο ωραία όταν το βλέπεις στην έκθεση ήταν μόνο για μόστρα και δεν λειτουργούσαν παρα μόνο σε επίπεδο τιμής >22.000. Αλλά υπήρχαν . Ακόμα χειρότερα δηλαδή απο το να μην τα είχαν καθόλου.Μην κάνουμε και μισές δουλειές ε?!
-
Αυτό το εσωτερικό έχω εγώ μιας και εμένα προσωπικά σχολίασαν οι pasxos - red monster.
Κανείς δεν είπε ότι είναι ουάου αλλά όπως έχω ξαναπει βάζεις προτεραιότητες στην αγορά αυτοκινήτου.
Τέσπα θα έχω υπόψιν να μην ξανασχολιάσω Alfa Romeo. Δεν πρέπει αν έχεις Leon. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό το εσωτερικό έχω εγώ μιας και εμένα προσωπικά σχολίασαν οι pasxos - red monster.
Κανείς δεν είπε ότι είναι ουάου αλλά όπως έχω ξαναπει βάζεις προτεραιότητες στην αγορά αυτοκινήτου.
Τέσπα θα έχω υπόψιν να μην ξανασχολιάσω Alfa Romeo. Δεν πρέπει αν έχεις Leon.Απο εμένα είσαι ελεύθερος να σχολιάσεις ότι θέλεις !!! Δεν ήταν και άδικο το σχόλιο εν πρώτης όψης!!! άκου εκεί οι περισσότερες πετρέλαιο!!! Σε λίγο θα τις πέρνουν και με υγραέριο για οικονομία !
Πάντως στο Bravo και την Delta o 165άρης diesel είναι δυναμίτης. Η G ποιόν έχει ??
-
Προς τι η έκπληξη ή το αστείο δεν καταλαβαίνω. Το πετρέλαιο στην Ιταλία αυτή τη στιγμή κάνει 1,35 το λίτρο και η αμόλυβδη των 95 οκτανίων 1,50. Η χρήση του όχι απλώς είναι επιτρεπτή, αλλά είναι και εντελώς απενοχοποιημένη αφού η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί ότι το πετρέλαιο κάνει καλό στο περιβάλλον (συλλήβδην... ).
Η δε Φίατ είναι μεγάλη δύναμη στα ντίζελ (αλλά και στα αέρια καύσιμα), και έχει θηριώδη ποσοστά στην αγορά.
Το περίεργο θα ήταν να υπερτερούσαν τα βενζινοκίνητα. Επίσης ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια, η πελατειακή βάση της Άλφα στην Ιταλία είναι μεγάλη και δεν περιορίζεται μόνο σε έγκαυλους...ΥΓ. Έχει δύο πετρέλαια, ένα 1.600 και ένα 2.000 κυβικών, το δεύτερο με τουρμπίνα VGT στην έκδοση με τους 170 ίππους.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Προς τι η έκπληξη ή το αστείο δεν καταλαβαίνω. Το πετρέλαιο στην Ιταλία αυτή τη στιγμή κάνει 1,35 το λίτρο και η αμόλυβδη των 95 οκτανίων 1,50. Η χρήση του όχι απλώς είναι επιτρεπτή, αλλά είναι και εντελώς απενοχοποιημένη αφού η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί ότι το πετρέλαιο κάνει καλό στο περιβάλλον (συλλήβδην... ).
Η δε Φίατ είναι μεγάλη δύναμη στα ντίζελ (αλλά και στα αέρια καύσιμα), και έχει θηριώδη ποσοστά στην αγορά.
Το περίεργο θα ήταν να υπερτερούσαν τα βενζινοκίνητα. Επίσης ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια, η πελατειακή βάση της Άλφα στην Ιταλία είναι μεγάλη και δεν περιορίζεται μόνο σε έγκαυλους...ΥΓ. Έχει δύο πετρέλαια, ένα 1.600 και ένα 2.000 κυβικών, το δεύτερο με τουρμπίνα VGT στην έκδοση με τους 170 ίππους.
Να σου πω γιατι η έκπληξη και το αστείο.
Η πελατιακή βάση της Alfa ήταν πάντα οι 'έγκαυλοι' όπως λες. Αυτοί που δεν κοίταζαν λίτρα ανα εκατό αλλά θεωρούσαν άλλα σπουδαιότερα.... Το ότι αναζητούν πλέον και μια πιο 'οικολογική' λύση (για τις τσέπες τους περισσότερο) είναι ένα σημείο των καιρών, και εκ πρώτης όψης (όπως και γράφω στον Elteo) φαίνεται κάπως..... έτσι δεν είναι?
Αν δεις τώρα τις προδιαγραφές των κινητήρων και το μερίδιο της Φιατ στο πετρέλαιο, καταλαβαίνει ότι δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά απο τους multiair.
-
Kοίτα, υπάρχει διαφορά. Στην Ελλαδίτσα οι Άλφαρομεάκηδες είναι το 1% της αγοράς, στην γείτονα είναι 3 με 4 φορές επάνω.
Επίσης η αγορά τους είναι 2 εκ. τεμάχια το χρόνο, με πολύ πετρέλαιο και υγραέριο μέσα σε αυτά.
Είναι αλλιώς τα δεδομένα, οι συνήθειες και οι επιμέρους ισσοροπίες. -
Απο εμένα είσαι ελεύθερος να σχολιάσεις ότι θέλεις !!! Δεν ήταν και άδικο το σχόλιο εν πρώτης όψης!!! άκου εκεί οι περισσότερες πετρέλαιο!!! Σε λίγο θα τις πέρνουν και με υγραέριο για οικονομία !Γιατι πρεπει ολοι να αγοραζουν οτι θελω εγω ή εσυ? Γιατι πρεπει ολοι οσοι αγοραζουν αλφα να ειναι το 1% που νυχτοξημερωνεται στις πιστες? Γιατι πρεπει καποιος που θα παρει εταιρικο diesel να παρει πχ bmw και οχι αλφα? Γιατι πρεπει να παραμεινει η αλφα ζημιαρικη μαρκα?
-
Αφου υπαρχει και αυτο το 1% παλι καλα,που ειναι σταθεροι πελατες αλφιστι.Ας ειναι καλα η Giulietta που εχει παρει την Αλφα απο το χερακι γιατι αλλιως θα ειχε κλεισει ηδη το μαγαζι.
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Απο εμένα είσαι ελεύθερος να σχολιάσεις ότι θέλεις !!! Δεν ήταν και άδικο το σχόλιο εν πρώτης όψης!!! άκου εκεί οι περισσότερες πετρέλαιο!!! Σε λίγο θα τις πέρνουν και με υγραέριο για οικονομία !
Γιατι πρεπει ολοι να αγοραζουν οτι θελω εγω ή εσυ? Γιατι πρεπει ολοι οσοι αγοραζουν αλφα να ειναι το 1% που νυχτοξημερωνεται στις πιστες? Γιατι πρεπει καποιος που θα παρει εταιρικο diesel να παρει πχ bmw και οχι αλφα? Γιατι πρεπει να παραμεινει η αλφα ζημιαρικη μαρκα?
Στην βιασύνη σου να γράψεις 'κάτι' απομόνωσες ένα κομμάτι της κουβέντας και το μετέτρεψες σε φιλοσοφικό ερώτημα.
Οk, συμφωνώ σε όλα.
-
Με συγχωρειτε Μεγαλειοτατε
-
ΥΓ. Εσύ ρε Πάσχο το Bravo που έχεις είναι καλύτερο το εσωτερικό του μιας κ το γυρνάτε στο προσωπικό;
πέρυσι που κοίταζα για αυτοκίνητο είδα και το Leon. Σε πληροφορώ οτι η φωτογραφία που έβαλες δεν είναι και η πλέον αντιπροσωπευτική του Leon στην κατηγορία τιμής που συζητάμε..... το εσωτερικό του cupra καμία σχέση δεν έχει με την G ή το bravo και τα αντίστοιχά του στα 1.4 και σε αυτή την κατηγορία τιμής.
Για το Leon τώρα στις 1.4 εκδόσεις, το εσωτερικό εκτός απο άσχημο (υποκειμενικό αυτό βέβαια), είναι και άδειο!!
Άσε που και τα κουμπάκια στο τιμόνι που φαίνονται όσο ωραία όταν το βλέπεις στην έκθεση ήταν μόνο για μόστρα και δεν λειτουργούσαν παρα μόνο σε επίπεδο τιμής >22.000. Αλλά υπήρχαν . Ακόμα χειρότερα δηλαδή απο το να μην τα είχαν καθόλου.με την διαφορά ότι ο πασχος έχει το παλιό Bravo.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΥΓ. Εσύ ρε Πάσχο το Bravo που έχεις είναι καλύτερο το εσωτερικό του μιας κ το γυρνάτε στο προσωπικό;
Άσε που και τα κουμπάκια στο τιμόνι που φαίνονται όσο ωραία όταν το βλέπεις στην έκθεση ήταν μόνο για μόστρα και δεν λειτουργούσαν παρα μόνο σε επίπεδο τιμής >22.000. Αλλά υπήρχαν . Ακόμα χειρότερα δηλαδή απο το να μην τα είχαν καθόλου.με την διαφορά ότι ο πασχος έχει το παλιό Bravo.
Ως συνήθως η 'κουβέντα' μεταξύ των δυο στρατοπέδων κρύβει εκπλήξεις!
Η ουσία είναι οτι ο κάθε κατασκευαστής στην προσπάθειά του να συγκεράσει σε ένα μοντέλο -που προτίθεται να διαθέσει μαζικά και να μαζέψει χρήμα- χαρακτηριστικά , που να καλύπτουν τις απαιτήσεις ή τις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού αλλά με ένα μεγάλο εύρος στη διακύμανση αυτών , κάνει διάφορες παραχωρήσεις.
Άλλος κόβει από την απτή ποιότητα , άλλος από την οδηγική αίσθηση , άλλος από τους διαθέσιμους κινητήρες , άλλος φοβάται να παρουσιάσει κάτι σχεδιαστικά που να ξεφεύγει από αυτό που έχουν συνηθίσει οι πιστοί πελάτες του ...και πάει λέγοντας.
Όλα αυτά , τροφοδοτούν ατέρμονες συζητήσεις.
Καλά να είμαστε , να τις κάνουμε. -
Ανούσια συζήτηση που έγινε γιατί 'θίξαμε' την ιερή εταιρεία. Εντάξει καλά να είμαστε αλλά 8 χρόνια εδώ μέσα καταντά κουραστικό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ανούσια συζήτηση που έγινε γιατί 'θίξαμε' την ιερή εταιρεία. Εντάξει καλά να είμαστε αλλά 8 χρόνια εδώ μέσα καταντά κουραστικό.Δεν υπάρχει ιερό και όσιο όταν σου βάζουν το χέρι στην τσέπη , και μάλιστα βαθιά!
-
zep · pe lin ·
[ΖΕΠ - uh-lin]-Ουσιαστικού
1.
(Συχνά αρχικό κεφαλαίο γράμμα ) Ένα μεγάλο κατευθυνόμενο μπαλόνι που αποτελείται από ένα μακρύ κυλινδρικό σώμα, που περιλαμβάνει διαμερίσματα που γεμίζουν με αέριο, κλπ.google translate
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τέσπα θα έχω υπόψιν να μην ξανασχολιάσω Alfa Romeo. Δεν πρέπει αν έχεις Leon.εγώ στο είπα καθαρά σε φάση χαβαλέ...
νομίζω είδες το ... -
Να σου πω γιατι η έκπληξη και το αστείο.
Η πελατιακή βάση της Alfa ήταν πάντα οι 'έγκαυλοι' όπως λες. Αυτοί που δεν κοίταζαν λίτρα ανα εκατό αλλά θεωρούσαν άλλα σπουδαιότερα....
μπαρδόν?
Αν δεις τώρα τις προδιαγραφές των κινητήρων και το μερίδιο της Φιατ στο πετρέλαιο, καταλαβαίνει ότι δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά απο τους multiair.
οι πετρελαιοκινητήρες τις φιατ είναι κορυφή χρόνια τώρα... στους βενζίνης τώρα πέρνει τα πάνω της
Alfa Romeo Giulietta