-
θα σου γράφα +1 αλλά θα σου χαλούσα την ψευδαίσθηση ότι προκαλείς και τσιτώνεις νεύρα.. Είσαι κακό αγόρι.. Πάω μια βόλτα με το 874ων αλόγων uno μου γιατί φόρτωσα πάλι με την τόσο πετυχημένη ειρωνεία που είμαι βέβαιος πως θα έκανε άνετα ένα παιδί προ-νηπιακής ηλικίας να βουρκώσει..
και ειλικρινά σορρυ για το
-
Τα καθίσματα της QV είναι τα παρακάτω;
-
Όχι
-
Μπορείς να τα τοποθετήσεις και εκτός QV. Είναι ακριβώς ίδια ανατομικά με των απλών εκδόσεων.
Απλά αυτά είναι δερμάτινα.
Μην ψάχνεις να βρεις, τα καθίσματα δεν είναι για sport αυτοκίνητο.
Πανέμορφα στην όψη μεν, απαράδεκτα για οδήγηση δε. -
Ε καλα αμα δε σ αρεσουν οι πορτες τα τασακια και το προστατευτικο ναυλον στα καθισματα που σου βαζουν οταν ειναι στο τελωνειο μπορεις να παρεις κατι αλλο..Στην τελικη και κανα τιχουαν...
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
θα σου γράφα +1 αλλά θα σου χαλούσα την ψευδαίσθηση ότι προκαλείς και τσιτώνει νεύρα.. Είσαι κακό αγόρι.. Πάω μια βόλτα με το 874ων αλόγων uno μου γιατί φόρτωσα πάλι με την τόσο πετυχημένη ειρωνεία που είμαι βέβαιος πως θα έκανε άνετα ένα παιδί προ-νηπιακής ηλικίας να βουρκώσει..και ειλικρινά σορρυ για το
μηπως ηταν δημοσιογραφικο το uno σου;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@GBΕ καλα αμα δε σ αρεσουν οι πορτες τα τασακια και το προστατευτικο ναυλον στα καθισματα που σου βαζουν οταν ειναι στο τελωνειο μπορεις να παρεις κατι αλλο..Στην τελικη και κανα τιχουαν...
Πάσχε θα αγοράζω ότι μου τ@υλώνει
Το θέμα είναι ότι εγώ θα κάνω την τ@υλα μου και εσύ και ο κάθε εσύ θα νομίζεις ότι μου την είπεςΑς μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια και τα ίδια [Mod]
-
όχι ρε.. το χα πάει στο
-
Εχεις και ουνο;Τι σκατα και πως εμπλεξες με τα πλαστικα του γκολφ; Ακομα κι ενα παιδι προ-νηπιακης ηλικιας οταν τα βλεπει του ρχεται να ξερασει (το χει κι ευκολο ομως απο πριν)..Τελος παντων,εν αναμονη του βιβλιου που θα μιλαει για την κατηγορια σας..Best seller.
-
Α.α
Ορίστε..
Το γέλιο πιστεύω είναι η καλύτερη αμοιβή του κωμικού αστειάτορα .. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ε καλα αμα δε σ αρεσουν οι πορτες τα τασακια και το προστατευτικο ναυλον στα καθισματα που σου βαζουν οταν ειναι στο τελωνειο μπορεις να παρεις κατι αλλο..Στην τελικη και κανα τιχουαν...
Πάσχε θα αγοράζω ότι μου τ@υλώνει
Το θέμα είναι ότι εγώ θα κάνω την τ@υλα μου και εσύ και ο κάθε εσύ θα νομίζεις ότι μου την είπεςΑς μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια και τα ίδια [Mod]
Μπουσο καλα θα κανεις και θα αγοραζεις ο,τι σου καυλωνει.Τωρα αν καυλωνεις με τιχουαν και ξενερωνεις με τζιουλιετα καλα θα κανεις να μη μας το λες γιατι και τα ματακια πονανε..
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Α.αΤι σκατα ειπα πουθενα οτι αγορασα γκολφ κι εσκασα 25000 ευρω;Αυγα σου καθαριζουνε; Στα προνηπιακης μονο ηλικιας δεν ισχυει αυτο; Τεσπα,αντε στο θεμα του γκολφ να παιξετε καμια μαλακια με τα πλαστικα..
-
Λύση για το πρόβλημα στήριξης (πλευρικής και μη) των καθισμάτων......
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι σκατα ειπα πουθενα οτι αγορασα γκολφ κι εσκασα 25000 ευρω;Αυγα σου καθαριζουνε; Στα προνηπιακης μονο ηλικιας δεν ισχυει αυτο; Τεσπα,αντε στο θεμα του γκολφ να παιξετε καμια μαλακια με τα πλαστικα..
δεν είσαι αστείος μαν
-
Εγινε ρε φιλος!!
-
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
αν και οφφ τοπικ οπως παντα, αυτο ρωταω πιο πανω, εχεις στοιχεια η αποδειξεις για την αληθινη ιστορια η απλως ακουσες, εμαθες απο γνωστο, κουμπαρο φιλο;και γινετια μονο για τα vw αυτο η για ολες τις μαρκες; ξερεις σιγουρα οτι το κανει μονο μια συγκεκριμενη μαρκα και οτι δεν το κανει καμια αλλη;
Μου το ειπε ενας ξαδερφος της μανας μου που η κουμπαρα του δουλευε βοηθος λογιστη σε γνωστο περιοδικο. Τα ξερω απο μεσα σου λεω...ασε...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μπορείς να τα τοποθετήσεις και εκτός QV. Είναι ακριβώς ίδια ανατομικά με των απλών εκδόσεων.
Απλά αυτά είναι δερμάτινα.
Μην ψάχνεις να βρεις, τα καθίσματα δεν είναι για sport αυτοκίνητο.
Πανέμορφα στην όψη μεν, απαράδεκτα για οδήγηση δε.Άντε κ πάγκο όπως τα παλιά φορτηγάκια. εντυπωσιακά άθλια πλευρική στήριξη. πόσο βλαμμένοι είναι αυτοί οι ιταλοί δεν έχουν μπει σε σπορ (ή μη) εκδόσεις των άλλων?
είναι κ στροφάκηδες οι αλφίστοι θα σκοτωθούνε
τα κουμπάκια στο τιμόνι αν είναι όπως στα γκράντε πουντο, μετά από λίγα χρόνια θα ξεβάφουν -
Alfa Romeo topic... Ή πώς αλλιώς ένα άσχετο σχόλιο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για reunion απαράδεκτο σχόλιο [Mod]
-
Άδικο έχω?
Καθίσματα για Lancia και τιμόνι για b-seg γενικού κατασκευαστή.
Στο 500ράκι έχω πιο καλό τιμονάκι. Ας έβαζαν αυτό!!! Του Abarth που είναι πολύ συμπαθητικό....
Alfa Romeo Giulietta