-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
υπαρχει προβλημα και στο vag με τους πολλαπλασιαστες οπως και στα ρενω
αυτες ειναι οι τοπ 2 φιρμες της αγορας που εχουν αυτο το προβλημα
βεβαια στο vag υποτιθεται οτι εχει μειωθει πολυ το φαινομενο, παρολα αυτα εμενα μου το εμφανισε
(αλλα ηταν το μονο που μου εμφανισε σε σχεση με αλλα αντιπαθεστατα γαλλικα και γερμανικα που ειχαμε)Μην λεμε και οτι θελουμε η Ρενω εχει λυσει το προβλημα με τους προβληματικους πολλ/στες της Sagem απο το 2006-2007 , το προβλημα λυθηκε οριστικα στο F/L του Megane 2 εδω και 3-4 χρονια δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
-
φτιαξε λιγο τα quote σου..
και η vw το εχει λυσει υποτιθεται, στους tfsi ειναι πολυ πιο σπανιο απο οτι στους 20vt, παρολα αυτα τους εκαψα οπως και σε ολα τα renault μας
παντως ας μην συγκρινουμε αυτες τις 2 εταιρειες σε συνολικη αξιοπιστια ειναι η μερα με τη νυχτα
δε ξερω πώς την εχετε δει ολοι με τη renault (μαλλον λογω rs/τυπου τη συμπαθειτε) , ειναι γτπκ και τουλαχιστον απο αυτα δε μπορει κανεις να μου πει οτι δε ξερω
-
φτιαξε λιγο τα quote σου..και η vw το εχει λυσει υποτιθεται, στους tfsi ειναι πολυ πιο σπανιο απο οτι στους 20vt, παρολα αυτα τους εκαψα οπως και σε ολα τα renault μας
παντως ας μην συγκρινουμε αυτες τις 2 εταιρειες σε συνολικη αξιοπιστια ειναι η μερα με τη νυχτα
δε ξερω πώς την εχετε δει ολοι με τη renault (μαλλον λογω rs/τυπου τη συμπαθειτε) , ειναι γτπκ και τουλαχιστον απο αυτα δε μπορει κανεις να μου πει οτι δε ξερω
Τι εχει το quote που εκανα????
Το μεγκαν 2 προ FL ειχε προβλημα με τους πολλ/στες, τον αισθητηρα στροφαλου και τους μηχανισμους των παραθυρων μετα το fl αλλαξανε οι προμηθευτες και τα προβληματα λυθηκανε οριστικα απο το 2006-2007.
Γιατι η Renault ειναι γτπκ ? σε τι υστερουν τα οχηματα της ?
ειμαστε οφφτοπικ παμε αν θες στο τοπικ της ρενω
-
το εφτιαξες , απλα στην αρχη δε βγηκε σωστα λαθος μου..
δεν εχω ορεξη να αρχισω να κραζω παλι.. απλα δε θα ξαναγοραζα ποτε κανενος ειδους γαλλικο... και φυσικα και τα renault μεσα σε αυτα..
αυτο νομιζω οτι αρκεισταματαω το off γιατι θα μου κανει παλι νοηματα ο bill
ΥΓ στο μονο που τα παραδεχομαι τα renault ειναι στη ασφαλεια (μιας και εχω διαλυσει ολοσχερως 2 ), πριν αρχισουν ολοι να ασχολουνται με αστερακια και σκορ (βλεπε ιταλοι αλλα και γερμανοι ) οι γαλλοι χωρις καν 5 αστερια σε πολυ δυνατα τρακαρισματα , σε μενα προσωπικα εδειξαν την αξια τους με το παραπανω και χαρη σε αυτα ειμαι αρτιμελης
αλλα αυτο ειναι το μονο καλο που εχω να πω και ο μονος λογος που τα σεβομαι
ακομα και σημερα θα προτιμουσα να τρακαρω με twingo παρα με οποιοδηποτε golf
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Άραγε πόσο εύκολο θα είναι για τους Αμερικάνους να προφέρουν το όνομα Giulietta?
Δεν χρειάζεται ακόμα Νίκο.Η Giulietta δεν θα διατεθεί στην αμερικανική αγορά.Το αυτοκίνητο με το οποίο θα γίνει η είσοδος στην αγορά των ΗΠΑ,είναι η Giulia.
Oι 940 που έφθασαν εκεί εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.Ποτε υπολογιζεις να διατεθουν οι Αλφα στην Αμερικη ? αυτες οι Giulieta τι σκοπο εξυπηρετουν ?
Δεν υπολογίζω εγώ.....αλλά αυτοί. Το νωρίτερο στα τέλη του 2012 με την Giulia (αφού προηγουμένως καταλήξουν πού θα την παράγουν....στο Mirafiori,στο Cassino ή στο Brampton Ohio).
H 940 δεν μπορεί να πουληθεί στην βορειοαμερικανική αγορά γιατί δεν πληροί τις νόρμες NHTSA/ETA και δευτερευόντως γιατί c segment δύο όγκων δεν είναι ελκυστικά για τους αμερικανούς.
Το καραβάνι πήγε εκεί για διαφημιστικούς σκοπούς (παρουσίαση σε dealers,ενδεχομένως σε τοπικά motorshows κλπ).Τίποτα δεν θα απέκλειε να μπορεί να κυκλοφορήσει και στο δρόμο (πάλι για διαφημιστικούς σκοπούς) κατόπιν ειδικής αδείας (ανάλογη περίπτωση υπήρξε με το eurospec 500). -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
H 940 δεν μπορεί να πουληθεί στην βορειοαμερικανική αγορά γιατί δεν πληροί τις νόρμες NHTSA/ETA και δευτερευόντως γιατί c segment δύο όγκων δεν είναι ελκυστικά για τους αμερικανούς.
γιατι δεν πληροι τις νορμες της νιτσα?
το Α3 παντως ειχε παει στην αμερικη, αλλα μονο αυτοματο.. το s δεν ξερω αν πηγε ποτε, οσο ηταν χειροκινητο παντως σιγουρα οχι
(με το ttrs δεν ξερω τι εγινε) -
γιατι δεν πληροι τις νορμες της νιτσα?
το Α3 παντως ειχε παει στην αμερικη, αλλα μονο αυτοματο.. το s δεν ξερω αν πηγε ποτε, οσο ηταν χειροκινητο παντως σιγουρα οχι
(με το ttrs δεν ξερω τι εγινε)Γιατί δεν σχεδιάστηκε να τις πληροί.'Αρα πρέπει να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο,αν θέλουν να πουληθεί στην αμερικανική αγορά.
Τέλος έχε υπόψιν σου ότι είναι πολύ ευκολότερο και πιο οικονομικό να κάνεις το αυτοκίνητο συμβατό με τις ευρωπαϊκές νόρμες,αν έχει εξ'αρχής σχεδιαστεί να πληροί τις αμερικανικές,παρά το αντίστροφο.
Για παράδειγμα στα αυτοκίνητα της Volvo (επί καθεστώς Ford) οι 'ευρωπαϊκές' εκδόσεις των μοντέλων της προέρχονταν από τις 'αμερικάνικες'. -
ναι ηξερα οτι οι αμερικανικες νορμες ειναι πιο αυστηρες , αλλα ποτε δεν καταλαβα το λογο
ΥΓ αν και η νιτσα δε μου λεει τιποτα, ειχε θεωρηθει πολυ υποπτο οτι εργαζομενος σε αυτη ηταν πρωην εργαζομενος στην toyota
οταν ειχε γινει το θεμα με τα γκαζια που κολλανε, ειχαν λυσσαξει με τη παρτη του στο cnn
-
τα πηγαν εκει προφανως για σφυγμομετρηση και προφανως δεν ειναι και δυσκολο να τα αμερικανοποιησεις
κοιτα ποσο ευκολα το κανει η φερραρι -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τα πηγαν εκει προφανως για σφυγμομετρηση και προφανως δεν ειναι και δυσκολο να τα αμερικανοποιησεις
κοιτα ποσο ευκολα το κανει η φερραριΗ 940 όπως την ξέρεις δεν θα πουληθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.Το restyling της θα μπορούσε.
Το να την κάνεις βέβαια εκ των υστέρων να συμμορφώνεται στις νόρμες NHTSA είναι εύκολο.Αρκεί να θέλεις να διαθέσεις 30-40 εκατομύρια ευρώ.Στη Fiat δεν διαθέτουν το κιβώτιο 635 TCT στην 159 1750Τbi,παρότι το επιθυμούν κάποιες αγορές-ανάμεσα τους η ιαπωνική- γιατί δεν πιστεύουν ότι αξίζουν τον κόπο τα 2 εκατομύρια που στοιχίζει κάτι τέτοιο.....να μην αναφέρω τον μη εξοπλισμό του ίδιου μοντέλου με τα ηλεκτρονικά της 940QV,προκειμένου να μπορεί να εξοπλιστεί με την έκδοση του κινητήρα των 235 ίππων (και μιλάμε για ένα μοντέλο που καλώς ή κακώς πρέπει να μείνει στις λίστες ως το 2012). -
μαλλον δεν εχεις καταλαβει πιο κοινο παει να χτυπησει εκει αν τελικα το κανει..trendy θα το πουλησουν σαν τις bmw ενα πραγμα αλλα με αυτη την μουρη που εχει πολυ φοβαμαι οτι ετσι οπως θα παει θα ξαναρθει
-
γιατι η 1 εχει καλυτερη μουρη
-
γιατι η 1 εχει καλυτερη μουρηοχι σε καμια περιπτωση αλλα το θεμα ειναι οτι εκει τους αρεσει το επιθετικο
και δυο ματια βατραχου με τον θυρεο μπροστα απλα δεν ειναι επιθετικο
(το πισω μερος ειναι γαματο αλλα οταν τραβαγαν γραμμες προς τα εμπρος μαλλον πεινουσαν και το αφησαν στην μεση ενα πραγμα) -
το θεμα ειναι οτι οι αμερικανοι θελουν αμαξια με κωλο (τα hatch δεν εχουν ιδιαιτερη περαση) και με μουρη μπουλτοζα - χανιμπαλ
πχ
-
το θεμα ειναι οτι οι αμερικανοι θελουν αμαξια με κωλο (τα hatch δεν εχουν ιδιαιτερη περαση) και με μουρη μπουλτοζα - χανιμπαλπχ
εαν κρινω απο τα Imports που αγορασαν τοτε πολυυυυυυυυυυυ δυσκολα τα πραγματα για χωνρτοκωλα αμαξια
εδω η τογιοτα κοντεψε φετος να περασει την gm ! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μαλλον δεν εχεις καταλαβει πιο κοινο παει να χτυπησει εκει αν τελικα το κανει..trendy θα το πουλησουν σαν τις bmw ενα πραγμα αλλα με αυτη την μουρη που εχει πολυ φοβαμαι οτι ετσι οπως θα παει θα ξαναρθειΕγώ δεν έχω καταλάβει......αυτούς που έχουν καταλάβει πάντως (dealers),τους έχει ήδη κόψει κρύος ιδρώτας για το πώς θα καταφέρουν να πουλήσουν το μοντέλο με το οποίο θα ντεμπουτάρει η AR στις ΗΠΑ
Το μόνο iconic element που έχει η Giulietta είναι το όνομά της.Σε αντίθεση με το 500 (που έχει και όνομα και σχέδιο),που είναι και το μόνο μοντέλο της FGA που θα πουληθεί από τα τέλη του χρόνου ως trendy item στις ΗΠΑ.
Αυτή την 940 oύτε στις ΗΠΑ σχεδιάζουν να πουλήσουν.....ούτε βέβαια μπορεί να πλασαριστεί ως κάτι περισσότερo trendy από ένα focus στους αμερικανούς.... -
γιατι κορολες και auris αγοραζουν οι αμερικανοι?
-
γιατι κορολες και auris αγοραζουν οι αμερικανοι?στην Αμερική πουλάει τρελά το Prius.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
μαλλον δεν εχεις καταλαβει πιο κοινο παει να χτυπησει εκει αν τελικα το κανει..trendy θα το πουλησουν σαν τις bmw ενα πραγμα αλλα με αυτη την μουρη που εχει πολυ φοβαμαι οτι ετσι οπως θα παει θα ξαναρθει
Εγώ δεν έχω καταλάβει......αυτούς που έχουν καταλάβει πάντως (dealers),τους έχει ήδη κόψει κρύος ιδρώτας για το πώς θα καταφέρουν να πουλήσουν το μοντέλο με το οποίο θα ντεμπουτάρει η AR στις ΗΠΑ
Το μόνο iconic element που έχει η Giulietta είναι το όνομά της.Σε αντίθεση με το 500 (που έχει και όνομα και σχέδιο),που είναι και το μόνο μοντέλο της FGA που θα πουληθεί από τα τέλη του χρόνου ως trendy item στις ΗΠΑ.
Αυτή την 940 oύτε στις ΗΠΑ σχεδιάζουν να πουλήσουν.....ούτε βέβαια μπορεί να πλασαριστεί ως κάτι περισσότερo trendy από ένα focus στους αμερικανούς....ο πως δεν μπορει
και μονο που ειναι alfa romeo και Import αυτοματα το κανει trendy ειναι απλα στο σωστο μεγεθος για τα ηλιθια teens που κυκλοφορουν εκει περα -
γιατι κορολες και auris αγοραζουν οι αμερικανοι?δεν βρηκα καπου τα μοντελα αλλα ναι απο οτι ξερω και απο αυτα τα ξετσιπωτα αγοραζουν
βεβαια το prius (μαλλον εχει πολλους παραπληγικους τα states ) πουλαει τρελα στην χωρα που τα γαμαει ολα
Alfa Romeo Giulietta