-
Αμάν τι έχετε παθεί όλοι με το σιρόκο λες και είναι κανένα ΤΤ.
-
Εχει και γαμώ τα ταμπλό!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μην το ψάχνεις φίλε... και εγώ για MX5 πήγαινα και Berlingo πήρα...Για αυτο και εχεις την συμπαθεια και την κατανοηση της κοινοτητας.
Back on topic τωρα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μην το ψάχνεις φίλε... και εγώ για MX5 πήγαινα και Berlingo πήρα...
Για αυτο και εχεις την συμπαθεια και την κατανοηση της κοινοτητας.
Back on topic τωρα
Καλάααα
άλλα με έλεγες όταν πιάσαμε τα 250+ στην αττική οδό -
Μην το ψάχνεις φίλε... και εγώ για MX5 πήγαινα και Berlingo πήρα...επειδή εγώ για άλφα πήγαινα και άλφα πήρα και άλφα λογικά θα ξαναπάρω...
ψψψιιττττ στο καφενειο μάγκες...
-
Δεν ξέρω εάν χαλάει το image σου, αλλά το 4troxoi FORUM αναφέρει στον τίτλο
Το μεγαλύτερο ελληνικό forum για το αυτοκίνητο. Ενότητες για νέα μοντέλα, αγώνες, τεχνικά κτλ...Οπότε και υπάρχουν οι κατάλληλες ενότητες/θέματα για να συζητάμε.
δεν αναφέρει κάτι για 4t CHAT (ίσως υπάρχει κατάλληλο θέμα κάπου αλλού;)
Εκτός και εάν θέλεις να προσθέτεις κάθε φορά μια υποσημείωση
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μην το ψάχνεις φίλε... και εγώ για MX5 πήγαινα και Berlingo πήρα...
επειδή εγώ για άλφα πήγαινα και άλφα πήρα και άλφα λογικά θα ξαναπάρω...
ψψψιιττττ στο καφενειο μάγκες...
Εντάξει, κανείς δεν είναι τέλειος
Youtube Video -
Το χαβαλο του Θανου σας πειραξε οχι οι 5-10 βαγκιτες που παραδοσιακα σας τσιγκλανε και τσιμπατε κιολας χροοονια τωρα....
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Δεν ξέρω εάν χαλάει το image σου, αλλά το 4TROΧΟΙ FORUM αναφέρει στον τίτλο
Το μεγαλύτερο ελληνικό forum για το αυτοκίνητο. Ενότητες για νέα μοντέλα, αγώνες, τεχνικά κτλ...Οπότε και υπάρχουν οι κατάλληλες ενότητες/θέματα για να συζητάμε.
δεν αναφέρει κάτι για 4t CHAT (ίσως υπάρχει κατάλληλο θέμα κάπου αλλού;)
Εκτός και εάν θέλεις να προσθέτεις κάθε φορά μια υποσημείωση
Φίλτατε συνφορουμά.
Οφείλω να παραδεχτώ ότι εν μέρη υποβάλλομαι σε μερικό chat εντός του φόρουμ τούτου.
Επίσης το ίδιο κάνεις και εσύ, απατώντας με.Ακόμα, δεν ανάφερα πουθενά ότι κάνω χαβαλέ, αντιθέτως είμαι σοβαρότερος εκ των σοβαρών εδώ.
Απλά τα πράγματα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το χαρβαλο του Θανου σας πειραξε οχι οι 5-10 βαγκιτες που παραδοσιακα σας τσιγκλανε και τσιμπατε κιολας χροοονια τωρα....Πρόσεχε τι λες για το αμάξι μου!
-
argento
-
Χμ... κάτι μου θυμίζει
-
Φεβρουάριος 2011: Ο όμιλος της Fiat δίνει προσφορά στο group VAG για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχώνε της Alfa Romeo. Το ποσοστό θα κυμαίνετε ανάμεσα στο 53% με 76%.Απρίλιος 2011: Το group VAG απαντά στην προσφορά λέγοντας ότι για να πάρει την Alfa από τους Ιταλούς και να την βάλει υπό την ομπρέλα του, θέλει τουλάχιστον το 80% συν 12.000.000,00 €.
Απρίλιος 2011: Οι Ιταλοί γεμάτη χαρά δέχονται την αντί-προσφορά των Γερμανώνε και τους δίνουν τα 12 εκατομμύρια ευρά συν κάτι ψιλά για έξοδα φακέλου (στην Ιταλία δεν έχουν καταργηθεί).
Ιούνιος 2011: Κλείνει η συμφωνία και η Alfa πλέον θα ανήκει στην ΒολκΒαγκεν.
Ιούλιος 2011: Το σήμα με τον σταυρόνε και τον Διαμαντή, είναι πια ιστορία, το νέο σήμα που θα κοσμεί την μάσκα τον Ρομέο θα είναι αυτό της γερμανικής φίρμας, ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ πιθανότητα, αυτό της Seat.
θανε εχεις χασει το χιουμορ σου.
-
Κι ελεγα ποιος παλιογαυρος ελειπε απο την ωραια ατμοσφαιρα..
-
Μακάρι να ήταν χιούμορ...
-
Παίδες εντάξει μας πείσατε οτι το VAG είναι το καλύτερο Group στόν πλανήτη και οτι θέλετε να χτυπήσετε την Toyota αλλά εδω είναι το TOPIC της Giulietta ΤΕΛΟΣ
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Παίδες εντάξει μας πείσατε οτι το VAG είναι το καλύτερο Group στόν πλανήτη και οτι θέλετε να χτυπήσετε την Toyota αλλά εδω είναι το TOPIC της Giulietta ΤΕΛΟΣΣυγγνώμη, αλλά εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο!
-
Ε καλα δε θα μπουμε στη διαδικασια να διαλευκανουμε την ετυμολογια της λεξης χιουμορ.. Δεν βλεπω που προσφερει το ποστ αυτο..ισως η πολλη παρεα με γαλλοφιλους σε εχει επηρεασει..
Στα δικα μας τωρα ομολογω οτι το μπλε στην G δε μου κανει καποια αισθηση,μου θυμιζει μπραβο.Κι αυτο μονο κακο ειναι γιατι μεχρι τωρα μονο στα αυτοκινητα του ψευτογκρουπ vw εβλεπα το ενα μοντελο και μου θυμιζε το αλλο,το παραλλο κλπ. Μαλλον μονο σε ασπρο η μαυρο θα το παιρνα αν και το εσωτερικο της 159 δεν σε προδιαθετει να κανεις κανεναν συμβιβασμο σε κατι χειροτερο.Ευχομαι η Giulia οταν με το καλο ερθει να ανταποκριθει στο σχεδιασμο του εσωτερικου (ala 159 δλδ..) και σε συνδυασμο με τους pentastar να ξαναριξει παλι στην αγορα ενα οχημα ονειρικο. -
Παίδες εντάξει μας πείσατε οτι το VAG είναι το καλύτερο Group στόν πλανήτη και οτι θέλετε να χτυπήσετε την Toyota αλλά εδω είναι το TOPIC της Giulietta ΤΕΛΟΣ
Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο!
Ναι ρε φίλε μου αλλά εδω βλέπω οτι το VAG θα αγοράσει την Alfa και όποια Alfa εντάξει βγάζουνε καλά αυτοκίνητα ποιοτικά κ.α. αλλά ωραία ασε και τούς άλλους να κάνουνε κάποια προοδό κακά τα ψέματα οι Alfa εχούν γίνει πολύ καλές απο το παρελθόν όπως και τα Fiat και μιλάω πάντα χωρίς φανατισμό.Φιλικά Πάντα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στα δικα μας τωρα ομολογω οτι το μπλε στην G δε μου κανει καποια αισθηση,μου θυμιζει μπραβο.Απορία (σοβαρά τώρα). Πως σε ένα χρώμα σου θυμίζει το Bravo και σε κάποιο άλλο (επίσης σκούρο) όχι?
Alfa Romeo Giulietta