-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποτέ δε μου άρεσε αυτή η 'διάταξη-κωλοτ**δα' στο πίσω μέρος -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν είναι έτσι από μπροστά, μιλάμε για ΤΗ μουρη! Απίστευτη, πιο όμορφη και από την προ f/l 147!Προσωπικά θα μιλάω για το πιό όμορφο αυτοκίνητο παραγωγής των τελευταίων 20 ετών αν βγει έτσι και το πίσω μέρος ακολουθεί.
Για την ιστορία αυτή η photo είναι παλιά και όπως μας είχε πει ένα παιδί απο εδώ μέσα που φάινεται πολύ καλά ενημερωμένος σε θέματα ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας (δε θυμάμαι ποιος) ήταν ΜΙΑ από τις πολλες (5?) προτάσεις που είχαν υποβληθεί στην εταιρεία (νομίζω αυτη του centro stile).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν είναι έτσι από μπροστά, μιλάμε για ΤΗ μουρη! Απίστευτη, πιο όμορφη και από την προ f/l 147!
φέρνει σε Thesis?
-
καμμια σχεση...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Προσωπικά θα μιλάω για το ποιό όμορφο αυτοκίνητο παραγωγής των τελευταίων 20 ετών αν βγει έτσι και το πίσω μέρος ακολουθεί.Ακριβώς. Και εγώ θα μιλάω για το: Ποιό όμορφο????
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Προσωπικά θα μιλάω για το ποιό όμορφο αυτοκίνητο παραγωγής των τελευταίων 20 ετών αν βγει έτσι και το πίσω μέρος ακολουθεί.
Ακριβώς. Και εγώ θα μιλάω για το: Ποιό όμορφο????
οοοps
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
φέρνει σε Thesis?Nαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά στο πιο sexy και λιγότερο σοβαρό. Έχει κάτι το νοσταλγικό σίγουρα, όχι ρετρό όμως.
-
Εγώ μια χαρά ρετρό θα το χαρακτήριζα..
-
μπροστά καλό
πίσω άστα να πάνε... ...αυτή η εξάτμιση στην μέση είναι σαν ψεύτικη. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ μια χαρά ρετρό θα το χαρακτήριζα..Έστω αλλά όχι με τη λογική της στείρας αντιγραφής/αναπαραγωγής παλαιών μοτίβων.
-
Προβλέπω φούντο στις πωλήσεις αν βγει έτσι όπως φαίνεται...
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Προβλέπω φούντο στις πωλήσεις αν βγει έτσι όπως φαίνεται...Με σχεδιαστικά κριτήρια & μόνο, προβλέπω να έχει τρομερή απήχηση στο κοινό.
-
sonath, γιατί το προβλέπεις αυτό;
Α ξέχασα, δεν είναι Audi.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
sonath, γιατί το προβλέπεις αυτό;Α ξέχασα, δεν είναι Audi.
ouch
Παιδιά η αισθητική είναι υποκειμενικό πράγμα.
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Προβλέπω φούντο στις πωλήσεις αν βγει έτσι όπως φαίνεται...ξέχασες να γράψεις Α. U. A.
-
Προσχεδιασμένο είναι...κάτι παίζει...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
ξέχασες να γράψεις Α. U. A.
Τι σημαινει αυτο-> Α. U. A. ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Audi Uber Alles
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Audi Uber Alles
Audi Uber Alles?
Εγω που νομιζα οτι ηταν κατι σοκιν!
-
Καλά, απορώ πώς δεν το έχεις καταλάβει. ΑΚόμα και αν ερχόταν στην παμπ και μιλούσε με τον skye για το ποιές τουαλέτες είναι οι καλύτερες, θα έγραφε
τσ τσ τσ, τι ψηφοφορίες είναι αυτές
Α.U.A.
Alfa Romeo Giulietta