-
Αυτό είπα κι εγώ πριν για τα Poltrona. Full extra ναι δεν θα πάνε πολλοί. Αλλά ένα κάποιο επίπεδο εξοπλισμού (πχ το Highline του Golf) νομίζω ότι είναι κάτι αναμενόμενο.
Νίκο συμφωνώ ότι θα πρέπει να είναι έστω και λίγο φτηνότερη από το Golf αλλά τηρουμένου και του επίπεδου εξοπλισμού.edit: Μόλις έφαγα warn για τη φώτο της Βουγιουκλάκη που έβαλα. Νομίζω ότι μετά και το warn για το τραγούδι του Μπιθικότση έχω να πω ότι οι mods δεν έχετε κουλτούρα...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για τα περί 1 θα απαντήσω στο τόπικ της 1.Αγαπητέ Νίκο (χρόνια πολλά κιόλας) μιλάμε για τιμές ΙΤΑΛΙΑΣ. Βάλε ένα 10% επάνω από εδώ...άρα το 30 γίνεται 33.
ΑΝ αυτά που γράφονται παραπάνω είναι αλήθεια...δηλαδή 25.000, συν 10% πάμε στα 27.500 ΧΩΡΙΣ κιβώτια διπλοσύμπλεκτα, sport packs κλπ...βασική έκδοση δηλαδή υποθέτοντας ότι θα έχει τον ίδιο εξοπλισμό με το Golf VI Highline που κάνει 23.000 ευρώ, άρα θα είναι 4.500 ευρώ (δηλαδή 1.500.000 δρχ για να καταλάβεις) ακριβότερη από το Golf!
Αν δε ξεκινάει από τα 23.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τα 170ΗΡ, σόρυ που το λέω, αλλά θα πάει άπατη!
Ευχαριστώ.
Χρόνια πολλά και σε σένα.
Άντε και με μία καλή Alfa...( ) εεεε... BMW εννοούσα...!Συνήθως σε τόσο χαμηλά κυβικά οι τιμές εδώ είναι χαμηλότερες.
Εμένα θα με βόλευε να έχει 20.000 με όλα μέσα αλλά μην ξεχνάμε και τις τιμές που έχουν άλλοι ανταγωνιστές.
Ειδικά όπως είπα και πριν το Α3 και η σειρά 1. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για τα περί 1 θα απαντήσω στο τόπικ της 1.
Αγαπητέ Νίκο (χρόνια πολλά κιόλας) μιλάμε για τιμές ΙΤΑΛΙΑΣ. Βάλε ένα 10% επάνω από εδώ...άρα το 30 γίνεται 33.
ΑΝ αυτά που γράφονται παραπάνω είναι αλήθεια...δηλαδή 25.000, συν 10% πάμε στα 27.500 ΧΩΡΙΣ κιβώτια διπλοσύμπλεκτα, sport packs κλπ...βασική έκδοση δηλαδή υποθέτοντας ότι θα έχει τον ίδιο εξοπλισμό με το Golf VI Highline που κάνει 23.000 ευρώ, άρα θα είναι 4.500 ευρώ (δηλαδή 1.500.000 δρχ για να καταλάβεις) ακριβότερη από το Golf!
Αν δε ξεκινάει από τα 23.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τα 170ΗΡ, σόρυ που το λέω, αλλά θα πάει άπατη!
Ευχαριστώ.
Χρόνια πολλά και σε σένα.
Άντε και με μία καλή Alfa...( ) εεεε... BMW εννοούσα...!Συνήθως σε τόσο χαμηλά κυβικά οι τιμές εδώ είναι χαμηλότερες.
Εμένα θα με βόλευε να έχει 20.000 με όλα μέσα αλλά μην ξεχνάμε και τις τιμές που έχουν άλλοι ανταγωνιστές.
Ειδικά όπως είπα και πριν το Α3 και η σειρά 1.Μα αυτό λέω...ότι πολλούς θα βόλευε...και ΠΡΕΠΕΙ να έχει τέτοια τιμή και επειδή οι ανταγωνιστές έχουν καλύτερες τιμές αν ξεκινάει από 25-26 κάηκε!
Άσε τη Σειρά 1...βγαίνει καινούρια. Θα δούμε εκεί τις τιμές...αλλά κλασσικά οι BMW είναι ακριβές. Άσε τη BMW λοιπόν. Η 1 είναι πιο 'ειδικό' αυτοκίνητο...αν και πούλησε περισσότερες από το Α3.
Το δε Audi 1.8Τ ξεκινάει από 26.000...αν όμως μπει σε αυτή τη σύγκριση, έχασε η Άλφα...στο λέω από τώρα. Με το Golf θα τη συγκρίνεις. Καλώς ή κακώς δε θα σκεφτεί κάποιος...'ααα η Άλφα είναι 1.000 ή 2.000 ευρώ πιο φθηνή από το Α3 1.8Τ...θα πάρω αυτή'!! Θα σκεφτεί...'και δε δίνω 2.000 ευρώ παραπάνω να πάρω το Audi?'
-
οχι ρε φιλε δε θα το σκεφτει, γιατι Α3 θα παρει ο συνταξιουχος που δεν εχει λεφτα να παρει c-class/316 ή ο φλωρος που θελει να το παρκαρει εξω απο τη καφετερια και να πουλαει μουρη στις γκομενες..
ο πραγματικος οδηγος θα παρει την αλφαρα γιατι ακομα και πολυμορφικο να βγαλει θα ειναι απειρως πιο ενδιαφερον απο το ψυγειο
στανταρ αυτο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οχι ρε φιλε δε θα το σκεφτει, γιατι Α3 θα παρει ο συνταξιουχος που δεν εχει λεφτα να παρει c-class/316 ή ο φλωρος που θελει να το παρκαρει εξω απο τη καφετερια και να πουλαει μουρη στις γκομενες..ο πραγματικος οδηγος θα παρει την αλφαρα γιατι ακομα και πολυμορφικο να βγαλει θα ειναι απειρως πιο ενδιαφερον απο το ψυγειο
στανταρ αυτο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οχι ρε φιλε δε θα το σκεφτει, γιατι Α3 θα παρει ο συνταξιουχος που δεν εχει λεφτα να παρει c-class/316 ή ο φλωρος που θελει να το παρκαρει εξω απο τη καφετερια και να πουλαει μουρη στις γκομενες..ο πραγματικος οδηγος θα παρει την αλφαρα γιατι ακομα και πολυμορφικο να βγαλει θα ειναι απειρως πιο ενδιαφερον απο το ψυγειο
στανταρ αυτο
+1
-
**
edit mod** -
Αυτό ποιο εσωτερικό είναι?
-
Mito GTA.
-
Το οποίο θα βγει τελικά?
Αλήθεια...Giulietta GTA παίζει?
-
αν βγει V6 μοτερ, διαφορετικα με τον 1.75 τι gta να βγει?
-
edit flame [mod]
-
edit flame [mod]
-
απο α(ντε)λφιστι
αν όντως είναι ετσι το τιμόνι
-
μου θυμιζει φιατ 500 ο σχεδιασμος.. πολυ ρετρο
-
To τιμονι μου θυμιζει
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αν όντως είναι ετσι το τιμόνι
H φωτο είναι παλιά.Το εσωτερικό (ταμπλώ και ηχοσύστημα)είναι διαφορετικά από αυτά που έφτασαν τελικά στην παραγωγή.Φοβάμαι ότι και το σχέδιο του τιμονιού είναι ήδη ξεπερασμένο....αν και δεν αποκλείεται,ένα τέτοιο τιμόνι, να προσφέρεται σαν after market.
Oι εικόνες προέρχονται από μια καρτέλα εικονιδίων,που είχαν ετοιμάσει για το site,πριν αποφασισθούν οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο ανέβασμα του site.Έτσι αυτή ήταν η εικόνα που παρουσιάζε το site πριν γίνουν οι αλλαγές ...
http://www.alfaromeogiulietta.it/media/ ... llu_en.png....και αυτή είναι όπως παρουσιάζεται σήμερα
http://www.alfaromeogiulietta.it/media/ ... ile_it.png -
ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι το χοντροκομμένο πράμα που βλέπουμε στα τελευταία spy
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
:sorry:ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι το χοντροκομμένο πράμα που βλέπουμε στα τελευταία spy
...αυτό είναι της MiTo και δεν είναι το τελικό.
Alfa Romeo Giulietta