-
Ωραία είναι, ελπίζω να μην έχει τιμή pr@#$um. Δώστε ρε ένα 1600άρι στα 18.000 ευρώ, στον τάφο σας θα τα πάρετε;
-
Ο χρήστης tebelaros έγραψε:
το πισω μερος μου θυμιζει κατι απο φερράρι.Εμένα Skyline
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ωραία είναι, ελπίζω να μην έχει τιμή pr@#$um. Δώστε ρε ένα 1600άρι στα 18.000 ευρώ, στον τάφο σας θα τα πάρετε;1600 σε μαουνα
(εκτος αν βαλουν turbo)
-
Δεν είναι μαούνες οι σημερινές 1600άρες των 110-120 hp. Αυτό που μετράει άλλωστε στο συγκεκριμένο αμάξι (147->149) είναι η οδική συμπεριφορά, όχι η δύναμη.
-
Πρώτα απόλλα μην αναφέρεστε σε αυτήν ως 149 γιατί δεν θα λέγεται έτσι.
Τα νούμερα τέλειωσαν για την Alfa Romeo και τα θυληκά ονόματα επανέρχοντε... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι μαούνες οι σημερινές 1600άρες των 110-120 hp. Αυτό που μετράει άλλωστε στο συγκεκριμένο αμάξι (147->149) είναι η οδική συμπεριφορά, όχι η δύναμη.οι σημερινες οχι (αν και νομιζω οτι της παει καλυτερα το 2.0) αλλα στη μεγαλυτερη και κατα συνεπεια βαρυτερη 149 (ή οπως θα λέγεται) δεν νομιζω να ειναι αρκετα τα 1600
τωρα για οδικη συμπεριφορα θα δουμε
-
Δεν είναι το τελικό σχέδιο αυτό, ακόμα το δουλέβουν
-
-
Μετά τις ακμές υπάρχει δηλαδή επιστροφή στα οργανικά σχέδια
-
Θα το τραβήξουν το φουστάνι ή θα μας πρήξουν με στριπτίζ ως το 2008;
-
...και πως θα λέγεται αν δεν είναι 149? Alfasud? (Δεν ξέρω, ρωτάω...)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα το τραβήξουν το φουστάνι ή θα μας πρήξουν με στριπτίζ ως το 2008;Αυτή είναι η πρόταση του centro stile για τον αντικαταστάτη της 147.Οι photos τραβήχτηκαν από κατάσκοπο με την βοήθεια του φρουρού ή κάποιου από την ομάδα του c.s. που δουλεύει σε scale models.....οπότε δεν πρήζουν κανένα καθώς δεν ήθελαν να διαρεύσουν οι συγκεκριμένες photos.Θα την δούμε σε κάποια από τις εκθέσεις μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2007 και τέλη του 2007 με αρχές του 2008 θα γίνει το λανσάρισμα.
-
Αν τραβήχτηκαν από κατάσκοπο με συνεργασία φρουρών και καραμπινιέρων, θα είχαν κάνει τον κόπο να τραβήξουν την κουκούλα τελείως. Όχι τη μία να δείχνουν το ένα μπούτι
την άλλη και τα δύο
αλλά καθόλου πάνω μέρος. Είχαν δηλαδή την ευχέρεια να τραβήξουν λίγο παραπάνω την κουκούλα, όχι όμως εντελώς; Και η οργανωμένη φωτογράφηση έγινε με κινητό 10ετίας; Εμένα μου φαίνονται όλα αυτά για διαφημιστικό τρικ.
[/matlock mode off] -
Δεν είναι διαφημιστικό τρικ....χτες το βράδυ το centro stile έστειλε email στα κεντρικά για να διερευνηθεί το θέμα και να υπάρξουν κυρώσεις.Είναι πολύ εκνευρισμένοι.Για να σου δώσω να καταλάβεις έχω φωτογραφίες των 3ων απο τις 5 προτάσεις (centro stile,bertone,pininfarina,giugiaro,fioravanti) και δεν μου επιτρέπεται να τις ανεβάσω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
αλλά καθόλου πάνω μέρος. Είχαν δηλαδή την ευχέρεια να τραβήξουν λίγο παραπάνω την κουκούλα, όχι όμως εντελώς; Και η οργανωμένη φωτογράφηση έγινε με κινητό 10ετίας; Εμένα μου φαίνονται όλα αυτά για διαφημιστικό τρικ.
Ειναι πολύ νωρίς για τέτοιο. Το όχημα είναι για 2008 έχουμε καιρό ακόμα.
Ακόμα και να αλλάξει εντελώς.Το Gruppo τώρα δουλέβει εντατικα για το Nuovo Bravo.
2007 είναι η χρονιά του Cinquecento
2008 πάει το 149 -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Για να σου δώσω να καταλάβεις έχω φωτογραφίες των 3ων απο τις 5 προτάσεις (centro stile,bertone,pininfarina,giugiaro,fioravanti) και δεν μου επιτρέπεται να τις ανεβάσω.γιατι, ειναι προιον εγκληματος?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για να σου δώσω να καταλάβεις έχω φωτογραφίες των 3ων απο τις 5 προτάσεις (centro stile,bertone,pininfarina,giugiaro,fioravanti) και δεν μου επιτρέπεται να τις ανεβάσω.
γιατι, ειναι προιον εγκληματος?
Noμίζω ότι δεν μιλάς σοβαρά.Ο άνθρωπος που μου έδειξε τις photos είναι σε confidentiality agreement.Για παράδειγμα αν μαθευτεί ότι αυτός διέρευσε τις photos θα του κάνουν μήνυση και εκτος των άλλων θα χάσει την αποκλειστικότητα....με λίγα λόγια και την δουλειά του.Το αυτοκίνητο θα το δούμε πριν από το motorshow που θα παρουσιαστεί,στην επίσημη φωτογράφιση του centro stile.Οτιδήποτε άλλο κυκλοφορήσει πριν είναι spy ή ps.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Για να σου δώσω να καταλάβεις έχω φωτογραφίες των 3ων απο τις 5 προτάσεις (centro stile,bertone,pininfarina,giugiaro,fioravanti) και δεν μου επιτρέπεται να τις ανεβάσω.
γιατι, ειναι προιον εγκληματος?
Noμίζω ότι δεν μιλάς σοβαρά.Ο άνθρωπος που μου έδειξε τις photos είναι σε confidentiality agreement.Για παράδειγμα αν μαθευτεί ότι αυτός διέρευσε τις photos θα του κάνουν μήνυση και εκτος των άλλων θα χάσει την αποκλειστικότητα....με λίγα λόγια και την δουλειά του.Το αυτοκίνητο θα το δούμε πριν από το motorshow που θα παρουσιαστεί,στην επίσημη φωτογράφιση του centro stile.Οτιδήποτε άλλο κυκλοφορήσει πριν είναι spy ή ps.
Προφανως ΑΝ μαθευτει οτι τις εδωσε αυτος που λες θα εχει προβλημα. Τωρα το ΑΝ μπορει να μαθευτει κατι τετοιο ειναι που αναρρωτιεμαι.
-
Einai Νon Disclosure Agreement και μετά μπορούν να σου κάνουν μύνηση για διαφυγόντα κέρδη.... και θα έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα
-
βρε δεν αμφιβαλλω! Απλα λεω οτι αν τετοια στοιχεια τα εχουν πχ 100 ατομα, αντε να αποδειξεις ποιος τα εδωσε...
Alfa Romeo Giulietta