-
Πήγα σε δύο εκθέσεις να το δω και τα πλαστικά του μυρίζαν άσχημα.Να φανταστω ότι έτσι θα μυρίζει και αυτό που θα παραγγείλω ή μύριζαν έτσι επειδή δεν αερίζεται;
-
Πήγα σε δύο εκθέσεις να το δω και τα πλαστικά του μυρίζαν άσχημα.Να φανταστω ότι έτσι θα μυρίζει και αυτό που θα παραγγείλω ή μύριζαν έτσι επειδή δεν αερίζεται;
-
-
Η πλαστικίλα αυτή είναι λίγο πολύ συνηθισμένη σε καινούριο αυτοκίνητο. Στο δικό μου (fabia) έφυγε μετά από 2-3 εβδομάδες κυκλοφορίας. Βεβαίως δεν ήταν ιδιαίτερα έντονη. Στα αυτοκίνητα των εκθέσεων ίσως συντελεί και το γεγονός ότι δεν αερίζονται, αλλά δε μου έχει τύχει ποτέ και καμία έντονη μυρωδιά.
(και για να μη λέτε πως δε μυρίζω καλά: δεν καπνίζω και δεν έχω χρόνιο συνάχι ) -
Πες με μαζόχα τώρα αλλά χθές πήρα το τουτού octavia 5 και μου αρέσει η μυρωδιά αν και λίγο αποσμητικό δεν θα κάνει κακό.
-
Δεν λέγεται αυτή η μυρουδιά...
Λέγεται ...Γενικά όλα τα νέα αυτοκίνητα έτσι μυρίζουν.
Στο καινούργιο Astra της γυναίκας μου κάπου σου θύμιζε λίγο και ψαρίλα...
Ποιό έντονο είναι αν έχει το αμάξι και δερμάτινο σαλόνι. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ποιό έντονο είναι αν έχει το αμάξι και δερμάτινο σαλόνι.Άσε, εκεί μυρίζει σαν κινούμενο βυρσοδεψείο...
-
Πάντως εμένα μαρέσει η μυρωδιά της καινουργίλας! Παρακαλούσα να μην φύγει ποτέ από το corsa μου!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πάντως εμένα μαρέσει η μυρωδιά της καινουργίλας! Παρακαλούσα να μην φύγει ποτέ από το corsa μου!Συμφωνω απολυτα. Το δικο μου εχει αρωμα μαμισιο (C-4) και το εχω κλειστο για ν΄απολαυσω την καινουργιλα 3 μηνες τωρα...
-
η καινουργιλα ειναι που κανει τη διαφορα
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Πάντως εμένα μαρέσει η μυρωδιά της καινουργίλας! Παρακαλούσα να μην φύγει ποτέ από το corsa μου!
Συμφωνω απολυτα. Το δικο μου εχει αρωμα μαμισιο (C-4) και το εχω κλειστο για ν΄απολαυσω την καινουργιλα 3 μηνες τωρα...
Μια από τα ίδια!!!
Αν και υπάρχουν μερικά που δε μου αρέσει το άρωμά τους. (δε θυμάμαι ποια) -
Και εμενα μου αρεσει λιγο η καινουργιλα γιατι ξερεις οτι ειναι ολοκαινουργιο το αυτοκινητο και το καταλαβαινει και οποιος μπαινει μεσα. Ομως πριν λιγο καιρο εδειξαν μια μελετη για αυτο το 'αρωμα' οπου ελεγε οτι αυτο που μυριζει κυριως ειναι καποια υλικα των πλαστικων μερων και οτι η μυρωδια αυτη ειναι καρκινογονα (η κατι τετοιο) και πως πρεπει να αεριζουμε το καινουργιο αυτοκινητο για να φυγει και οχι να οδηγουμε με κλειστα παραθυρα στην αρχη και ac.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
καρκινογονα (η κατι τετοιο)α. Υπαρχει μεγαλη διαφορα στο 'καρκινογονα' και στο 'κατι τετοιο' που λες.
β. Μ΄αυτη τη λογικη, και αν ηταν οντως καρκινογονος η μυρωδια δεν θα πρεπει να υπηρχαν πολυ περισσοτεροι καρκινοπαθεις με τοσα καινουργια αυτοκινητα που κυκλοφορουν;;; -
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
καρκινογονα (η κατι τετοιο)
α. Υπαρχει μεγαλη διαφορα στο 'καρκινογονα' και στο 'κατι τετοιο' που λες.
β. Μ΄αυτη τη λογικη, και αν ηταν οντως καρκινογονος η μυρωδια δεν θα πρεπει να υπηρχαν πολυ περισσοτεροι καρκινοπαθεις με τοσα καινουργια αυτοκινητα που κυκλοφορουν;;;Ο καρκινος δεν εμφανιζεται αμεσως και στις περισοτερες φορες δεν ξερουμε απο που προερχεται.
Εγω στο πουντο στην αρχη ειχα προβλημα απο την μυρωδια ,ζαλιζομουν ,και ετσι οδηγουσα με λιγο ανοιχτο το παραθυρο.Τωρα εχει φυγει η ενοχλητικη μυρωδια και υπαρχει πλεον μια αυρα καινουργιλας. -
Όλα μυρίζουν στην αρχή, ειδικά αν τα αφήσεις στον ήλιο
Γι αυτό θέλω και ηλιοροφή .
Ν' ανοίγω να κάνει 'ρεύμα'
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Όλα μυρίζουν στην αρχή, ειδικά αν τα αφήσεις στον ήλιοΓι αυτό θέλω και ηλιοροφή .
Ν' ανοίγω να κάνει 'ρεύμα'
H ηλιοροφη ειναι πολυ χρησιμη για αυτους που καπνιζουν στο αμαξι... φευγει ολη η καπνα και δεν σε ενοχλει και ο αερας του παραθυρου αν πας με πολλα....
-
Την ηλιοροφή την κλείνω πρακτικά μόνο όταν βρέχει ή έχει έντονο ήλιο και έχω ανάψει κλιματισμό. Είναι το cabrio του φτωχού!
-
Η 'καινουργίλα' ειναι και γαμώ τις μυρωδιές...
Εγω παρακάλαγα να μην φύγει -
Η καινουργίλα που μύρισα σε Corsa σε μαγαζί Opel (Αθήνα, Κάνιγγος) πριν 3 περίπου χρόνια ήταν απαίσια και αποτρεπτική για αγορά!
Η καλή καινουργίλα όμως είναι ωραίο πράμα.
Υπάρχουν και ειδικά σπραίυ με μυρωδιά καινουργίλας που μπορείς να βάζεις. Μερικοί έμποροι τη χρησιμοποιούν σε μικρή δόση, οπότε λειτουργεί στο υποσυνείδητο, για να κερδίζουν τον πελάτη! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η καλή καινουργίλα όμως είναι ωραίο πράμα.
Υπάρχουν και ειδικά σπραίυ με μυρωδιά καινουργίλας που μπορείς να βάζεις. Μερικοί έμποροι τη χρησιμοποιούν σε μικρή δόση, οπότε λειτουργεί στο υποσυνείδητο, για να κερδίζουν τον πελάτη!Πωλειται Ford Focus μοντ. 2001 με 80,000 χλμ. σαν καινουριο!
Οριστε, μυριστε το...!!!!!!
SKODA OCTAVIA:ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΆ;