-
Απο το βιβλιο των ονειρων μου...
ANAKOINΩΣΗ:
Η ΕΘΕΑ,η Οργανωτικη Επιτροπη του Ραλλυ Ακροπολις και ο ΣΟΑΑ με την ευκαιρια και στα πλαισια της τελεσης της πρωτης ειδικης διαδρομης του Ρ.Α.
στο ΟΑΚΑ, διοργανωνουν αγωνα Ραλλυ Σπριντ στην πιστα του Ολυμπιακου Σταδιου.
Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθει στην ηδη υπαρχουσα υποδομη και αφιερωνεται στους Ελληνες οδηγους και συνοδηγους αγωνων, ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ για την στηριξη που παρεχουν στον μηχανοκινητο αθλητισμο.
Στον αγωνα μπορουν να λαβουν μερος 120 πληρωματα με αυτοκινητα ολων των κατηγοριων, και θα ακολουθηθει απολυτη σειρα προτεραιοτητος
στην αποδοχη των δηλωσεων συμμετοχης.
Οι διελευσεις θα γινονται ανα ζευγη, με χρονομετρηση, και τα 8 ταχυτερα πληρωματα θα διαγωνισθουν και παλι ανα 2 με σκοπο την αναδειξη σε τελικη αναμετρηση του 1ου νικητη της βραδυας.
Η εκκινηση θα δοθει μετα το περας της 1ης Ειδικης του Ρ.Α. και περι ωραν 21.15 της 23/6/2005,και θα γινεται ανα λεπτο, και ο αγωνας θα διεπεται απο τις διαταξεις του Γ.Κ. Ραλλυ.
Λογω των ανηλειμενων υποχρεωσεων της Ο.Ε. του Ραλλυ Ακροπολις, την διαξαγωγη του αγωνα θα αναλαβουν μελη των Start Line, Iron Team,
ΑΛΑ,ΑΟΛΑΠ,ΑΟΘ κ.λ.π.,τα οποια δεν εχουν δεσμευση παρουσιας στο Ρ.Α.
με Αλυταρχη τον κ.Χιωτιδη και βοηθο Αλυταρχη τον κ. Παπασταθοπουλο.
Η παρακολουθηση του αγωνα απο τους θεατες θα γινει με το ιδιο εισιτηριο που ισχυει και για την παρακολουθηση της 1ης ειδικης του Ρ.Α.
Μετα το τελος του αγωνα θα πραγματοποιηθει μικρης διαρκειας συναυλια
με την συμμετοχη πολυ γνωστων καλλιτεχνων........Και μετα ξυπνησα
-
ANAKOINΩΣΗ:
Η ΕΘΕΑ,η Οργανωτικη Επιτροπη του Ραλλυ Ακροπολις και ο ΣΟΑΑ με την ευκαιρια και στα πλαισια της τελεσης της πρωτης ειδικης διαδρομης του Ρ.Α.
Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθει στην ηδη υπαρχουσα υποδομη και αφιερωνεται στους Ελληνες οδηγους και συνοδηγους αγωνων, ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ για την στηριξη που παρεχουν στον μηχανοκινητο αθλητισμο.
Στον αγωνα μπορουν να λαβουν μερος 120 πληρωματα με αυτοκινητα ολων των κατηγοριων, και θα ακολουθηθει απολυτη σειρα προτεραιοτητος
Οι διελευσεις θα γινονται ανα ζευγη, με χρονομετρηση, και τα 8 ταχυτερα πληρωματα θα διαγωνισθουν και παλι ανα 2 με σκοπο την αναδειξη σε τελικη αναμετρηση του 1ου νικητη της βραδυας.
Η εκκινηση θα δοθει μετα το περας της 1ης Ειδικης του Ρ.Α. και περι ωραν 21.15 της 23/6/2005,και θα γινεται ανα λεπτο, και ο αγωνας θα διεπεται απο τις διαταξεις του Γ.Κ. Ραλλυ.
Λογω των ανηλειμενων υποχρεωσεων της Ο.Ε. του Ραλλυ Ακροπολις, την διαξαγωγη του αγωνα θα αναλαβουν μελη των Start Line, Iron Team,
Η παρακολουθηση του αγωνα απο τους θεατες θα γινει με το ιδιο εισιτηριο που ισχυει και για την παρακολουθηση της 1ης ειδικης του Ρ.Α.
-
ANAKOINΩΣΗ:
-
Δεν πειράζει γιατρέ...Όταν πάψουμε να ονειρευόμαστε θα σταματήσουμε να ζούμε...
-
Με ενα ονειρο τρελο...
εστο και απατειλο....! -
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΥΛΗ ΜΑΣ!
Σ’ανύποπτο χρόνο στο νου μου σε φτιάχνω σα μυστικό θησαυρό
Μπουζί και πλατίνες ,το turbo ρυθμίζω ίσως να σε ξαναβρώ
Κάθομαι μέσα στο bucket και βάζω την ζώνη μου για να δεθώ
Στα χώματα απλώνω φλικάρω ,φρενάρω και θέλω να σ’έχω εδώΜόνο στα όνειρα μπορώ να σε γυρίζω
ν’αφήνεις λάστιχο πάνω στο δικό μου γκρίζο
Και κάθε αυγή που το μοτέρ σου θα σκοτώνει
κι άλλη παράσταση ο αγώνας θα τελειώνειΜόνο στα όνειρα μόνο στα όνειρα
μόνο στα όνειρα μπορώ να σε γυρίζω
Μόνο στα όνειρα μόνο στα όνειρα
αφήνεις λάστιχο πάνω στο δικό μου γκρίζοΑυτό που με θλίβει κρατάω κρυμμένο σ’ ένα συρτάρι κλειστό
Στροφές και ευθείες κι όσα μαζί σου θα ’θελα να μοιραστώ
Κάθομαι μέσα στο bucket και βάζω την ζώνη μου για να δεθώ
Στα χώματα απλώνω φλικάρω ,φρενάρω και θέλω να σ’έχω εδώΜόνο στα όνειρα μόνο στα όνειρα
μόνο στα όνειρα μπορώ να σε γυρίζω
Μόνο στα όνειρα μόνο στα όνειρα
αφήνεις λάστιχο πάνω στο δικό μου γκρίζοΜόνο στα όνειρα μόνο στα όνειρα | 2x
μόνο στα όνειρα μπορώ να σε γυρίζω | 2x
Μόνο στα όνειρα μόνο στα όνειρα | 2x
αφήνεις λάστιχο πάνω στο δικό μου γκρίζο | 2xLEF KAI TZEF ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ BOBEK KAI LOLEK
-
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
Με ενα ονειρο τρελο...
εστο και απατειλο....!ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ...
...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΠΟΣΤ
-
Πολύ καλό γιατρέ, αλλά...
-
Και ποιος αρνηθηκε την πολλη δουλεια? Ας μου δωσουν το ο.κ. και αφηνω ενα μηνα την δουλεια μου για να κανω αυτο. Γιατι ,το αλλο δεν μου εχει φαει σχεδον ολες τις Δευτερες?
Και στο κατω κατω τι δουλεια θελει? Η πιστα στημενη, ο κοσμος στη θεση του, οι προβολεις αναμμενοι, η ΕΛΑΣ αποξω,τα χρονομετρα στημενα, 20-30 ανθρωποι του σπορ δεν θα βρεθουν ν αντικαταστησουν τους ανθρωπους του Ακροπολις που θα εχουν αλλες υποχρεωσεις?
Αν το θελουμε,ολα γινονται. -
κ.Χρηστο..
Εντάξει.. εμεις ειμαστε νεαρά παιδια (εγω κι εσεις εννοω )
Μην κανετε ομως τέτοια αστεια γιατι διαβαζουν το forum και μεγάλοι ανθρωποι που απο τέτοιες πλάκες μπορουν να παθουν κανενα καρδιακο.. -
ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΡΟΥΛΗ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
Αδυνατον να γινει για τους εξης λογους.
Οι περισσοτεροι Εληνες οδηγοι αγωνων φοβουνται την απ'ευθειας αντιπαραθεση (με επακολουθο τα σπριντ να φυλλοροουν)και με δικαιολογια την αναπαυση του πολεμιστου για την απομενην θα την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.
Θα υπαρξουν ενστασεις για την κανονικοτητα καθε νικητου και τριτον θα υπαρξει δυσφορια για τους καλλιτεχνες της συναυλιας. -
Συναυλία χωρίς Νταλάρα δε γίνεται.
-
Ok...Eίπαμε να ονειρευόμαστε αλλά οχι και έτσι!Απλά ανέφικτο για ευνόητους λόγους....
-
Εγώ χωρίς δοκιμές και 4 περάσματα δεν πάω (αν και μένω κοντά και ξέρω τις τρύπες της περίφραξης για να τσεκάρω πίστα)
-
Με ολο μου το σεβασμο στα γλυκυτατα τετραποδα( ) για πες μας βρε νυφιτσα ποιοι ειναι αυτοι οι ευνοητοι λογοι? Οταν κοιμαμαι δεν σκεφτομαι κι οταν ξυπναω ερωτευμενος απο το ονειρο μου δεν καταλαβαινω απο...εμποδια!
Τελικα πας να μου ανατρεψεις αυτο που απο παιδι μ εμαθε ο μακαριτης ο πατερας μου. 'Δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δε θελω'. -
Στην ΙΜΟΛΑ θυμαμαι, οταν ημουνα νιατο, και ειχε μεγαλο Κυριακατικο αγωνα,(Π.Χ. Πανευρωπαικο τοτε), οι εκδηλωσεις αρχιζαν απο την Πεμπτη με διαφορες μορφες αγωνων και επιδειξεων και τελειωναν την Κυριακη το βραδυ με οτι μπορει κανεις να φανταστει. Γιορτη. Φαινεται λοιπον οτι το 1971-1974 οι Ιταλοι ηταν πιο χαζοι και λιγοτερο ικανοι απο εμας σημερα.
Γι αυτο και εμειναν πισω στον μηχανοκινητο αθλητισμο... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Με ολο μου το σεβασμο στα γλυκυτατα τετραποδα( ) για πες μας βρε νυφιτσα ποιοι ειναι αυτοι οι ευνοητοι λογοι? Οταν κοιμαμαι δεν σκεφτομαι κι οταν ξυπναω ερωτευμενος απο το ονειρο μου δεν καταλαβαινω απο...εμποδια!
Τελικα πας να μου ανατρεψεις αυτο που απο παιδι μ εμαθε ο μακαριτης ο πατερας μου. 'Δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δε θελω'.Πόσα θέλεις και τι θέλεις, σου είπε; Αυτό κάνει τη διαφορά.
kri.kri
-
Κρι-κρι,δεν καταλαβα τι εννοεις? Μου εξηγεις παρακαλω?
-
ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΟΝΕΙΡΑ! ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΙΜΑΙ FREE.
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ