-
[quote]
nifitsa έγραψε:
Ασε τον ταύρο και πιάσε .....
....ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ??
ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Μέχρι τότε τα κέρατά μου θα είναι πάντα μυτερά και απειλητικά.
Εντάξει.Κατάφερες να μας χαλάσεις την διάθεση!Μάλλον δεν 'σηκώνεις'τα αστεία του δρομέα!
ΠΡΟΣ ΠΟΥΛΑΚΙ...
Ασε τον ταύρο και πιάσε άλλους που έχουν λιγάκι χιούμορ και δεν σε παρεξηγούνOK[kouk]
Το αν έχω χιούμορ ή όχι, υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να σου το πουν... Όσο για το quote που έκανες, ξέχασες ένα smiley και αυτό αλλάζει τελείως το νόημα αυτών που είπα... Όσο για τα αστεία του πουλιού, απλά κάποιες φορές ενοχλούν... Το ότι ενοχλούν δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχουμε χιούμορ... Το ότι δεν είπε τίποτα ο γιατρός ή το ότι δεν ενοχλήθηκε, όπως λες εσύ (που έτσι και αλλιώς απάντησε ανάλογα στο πουλί για το θέμα motorshow), δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενοχληθώ και εγώ ή όποιος άλλος...
ΥΓ.: Αν αρχίσω να λέω διάφορα, πολλοί θα ενοχληθούν εδώ μέσα και ακόμα περισσότεροι θα χάσουν το χιούμορ τους... Εγώ όμως χιουμοριστικά θα τα πω... Και επώνυμα, το σημαντικότερο...
-
Άστα Μαρία...Δεν σε πάει η παράθεση...
-
Ειλικρινά δέν σε καταλαβαίνω!Περιμένω να διαβάσω ότι έχεις να πείς με μεγάλη αγωνία!
Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί σου!Είναι δικό σου θέμα το πώς θα αντιμετωπίσεις κάποια πράγματα!PS:Μην αγχωθείς.Οτι και να γράψεις δεν θα σου απαντήσω!Θα σου δώσω την ικανοποίηση να έχεις την τελευταία λεξη!
-
ΠΡΟΣ sr0+
ΧΑΧΑ!! ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΙΤΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ!!
-
[quote='Lambis']ΑΓΑΠΗΤΗ nifitsa , ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ , ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣ , 800.000.00 ΕΥΡΩ , ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ?
Αγαπητέ Κε Χρήστο, από που βγήκαν τα 800.000 ευρώ;
ΛΑΜΠΙ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ , ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ .
-
Αχ βρε Μαρία...Δύσκολη άνοιξη περνάμε...sp0+ είναι...όχι sr0+.......
-
Ειλικρινά δέν σε καταλαβαίνω!Περιμένω να διαβάσω ότι έχεις να πείς με μεγάλη αγωνία!
Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί σου!Είναι δικό σου θέμα το πώς θα αντιμετωπίσεις κάποια πράγματα!PS:Μην αγχωθείς.Οτι και να γράψεις δεν θα σου απαντήσω!Θα σου δώσω την ικανοποίηση να έχεις την τελευταία λεξη!
Δεν με απασχολεί αν θα έχω την πρώτη, την προτελευταία ή την τελευταία θέση, πραγματικά... Ούτε έχω την απαίτηση να μου απαντήσεις, πραγματικά... Ούτε βέβαια έχω την απαίτηση να ασχοληθείς άλλο μαζί μου, πραγματικά... Δικαίωμά σου είναι... Αυτό μόνο που έχω να πω είναι ότι κάτι που με ενοχλεί το λέω επώνυμα και χωρίς να κρύβομαι και αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο φίλος sp0+, από παλιότερη συζήτηση που είχαμε. Τώρα, αν ειπώθηκε και κάτι παραπάνω, αυτά συμβαίνουν... Έτσι τα αντιμετωπίζω τα πράγματα ακριβώς και βέβαια, όπως είπες, είναι δικό μου θέμα...
Και για να αλαφρύνουμε και λίγο το κλίμα, μου κάνει πολύ εντύπωση που ένα πουλί και μια νυφίτσα τα πάνε τόσο καλά... Με βάζει σε σκέψεις...
Μααααα... για το πουλί φυσικά...
-
ΠΡΟΣ sp0+ συγνώμη σου ζητώ,συγχωρεσέ με.Σήμερα τα έχω κάνει θάλασσα!!!!
ΠΡΟΣ taurus
(Είδατε δεν κάνω επικίδνυνες αποστολές όπως παραθέσεις )
Δεν ξέρω ποιός είσαι άλλα την τελευταία σου απάντηση την χαρακτήρισε η ευγένεια!Μπάβο σου,έτσι κι αλλιώς κάνουμε και λίγη πλακίτσα.Ας πιάσει εμένα το πουλάκι να γελάμε όλοι μαζί.Τώρα αυτό που λές με βάζει σε σκέψεις!!
Πουλάκι που είσαι?Κατ'αρχήν δεν ξερουμε αν είναι αγοράκι η κοριτσάκι! -
Δεν ξέρω ποιός είσαι...Ξέεερεις... ξέεερεις...
Έχω αναφέρει αρκετές φορές το όνομά μου εδώ μέσα...Πάντως για αυτό που αναφέρει ο γιατρός, εγώ δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να καθήσω στο στάδιο 2 ωρίτσες ακόμα για να θαυμάσω μερικούς Έλληνες με μικρότερα αυτοκίνητα... Και ας μη με συμφέρει να το λέω αυτό, λόγω πόστου...
-
Ειλικρινά δεν ξέρω ποιός είσαι!Μάλλον θα σε ξέρω αλλά δεν μου πάει το μυαλό!Φυσικά ούτε εμένα θα πείραζε να μείνω παρ ότι θα είμαι θεάτης με τον γιό μου,και θα έρθουμε κατ'ευθείαν από το βουνό,κάνουμε και σεικνταουν (όπου θα πρέπει μετά το τέλος να φύγουμε ώστε τα ξημερώματα να είμαστε στην ειδική στην οποία κάνουμε)!Παρ'όλα αυτά εμείς αν μας το ζητούσαν βοηθούσαμε.Εξάλλου όλοι ξέρουμε οτι το πρόγραμμα του Εθνικού μας Αγώνα είναι λιγάκι 'σφιχτό'
-
ΛΑΜΠΙ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ , ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ .
Το λάθος το έκανα εγώ (και μάλιστα χοντρό) και συγνώμη γι' αυτό,αλλά παρ' όλα αυτά, η κατασκευή δεν μπορεί να φτάσει με τίποτα τις 800.000. πιστέψτε με, οι υπολογισμοί μου στο κατασκευαστικό (με εξαίρεση τον τάπητα που δεν έχω γνώση) είναι αρκετά σωστοί.
Συγνώμη και πάλι για το χοντρό αρθιμητικό λάθος.
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ξέρω ποιός είσαι...
Ξέεερεις... ξέεερεις...
Έχω αναφέρει αρκετές φορές το όνομά μου εδώ μέσα....ΣΑΠΣΑΛΟΣ! ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ?
Ε ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΜΠΑΜΠΑΛΗ!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Αλλιώς δηλαδή δε υπήρχε συγχώρεση για μένα?
Πςςςςςς... Είδες για να έχω επώνυμο με πολλά Σ ??
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αλλιώς δηλαδή δε υπήρχε συγχώρεση για μένα?
Πςςςςςς... Είδες για να έχω επώνυμο με πολλά Σ ??
Η ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΑΠΣΑΛΟ ---> ΓΕΡΟΜΠΑΜΠΑΛΗΣ----->ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ
Η ΜΗΠΩΣ ΓΕΡΟΜΠΑΜΠΑΛΗΣ----->ΣΑΠΣΑΛΟ----->ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ (ΚΑΙ ΤΑ SS ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ)
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
(ΚΑΙ ΤΑ SS ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ)[/size][/color]Η SSS του Ακροπολις που εχει πολλα Σου το λεμε ή δεν το λεμε??
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(ΚΑΙ ΤΑ SS ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ)[/size][/color]
Η SSS του Ακροπολις που εχει πολλα Σου το λεμε ή δεν το λεμε??
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΚΥΡ ΑΝΝΙΤΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
Λοιπόν, έκτακτη ανακοίνωση:
Κάποιος μέσα από την ΕΛΠΑ, ΕΘΕΑ, δεν ξέρω από που αλλού, ρίχνει κρυφές ματιές στο βιβλίο των ονείρων του γιατρού (και μετά αποφασίζει και διατάζει φυσικά όπως επιθυμεί ο ίδιος)!!!
Όπως ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα, αμέσως μετά το πέρας της σουπερ-ειδικής του Ράλι Ακρόπολις, θα ακολουθήσει αγώνας επίδειξης από 15-20 'δυνατά' Ιστορικά Αυτοκίνητα. Τώρα πως γίνεται 'δυνατά' και 'Ιστορικά' δεν το καταλαβαίνω. Δεν αποσαφήνησαν όμως και με ποιά κριτήρια θα γίνει η επιλογή των αυτοκινήτων αυτών...
Προς Θεού, δεν έχω τίποτα προσωπικό με τους οδηγούς των Ιστορικών, και είμαι από αυτούς που τους χειροκροτεί θερμά σε κάθε πέρασμά τους (γιατι καταλαβαίνω το ιδιαίτερο βάρος μιας τέτοιας συμμετοχής), απλά νομίζω πως αυτή η κίνηση δεν θα οφελείσει καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα.
Μακάρι να έχει καλή εντύπωση στο κόσμο (που προσωπικά φοβάμαι πως δεν θα έχει) και να κερδίσει το άθλημα και όχι μόνο οι χορηγοί κάποιων.
Είδατε λοιπόν που άμα θέλουν κάποιοι (λέμε τώρα...) ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; -
Και κάτι τελευταίο. Επειδή προσωπικά δεν πιστεύω καθόλου στην τύχη και στο μικρό μου μυαλό έχει σχηματιστεί η εικόνα ότι η ιδέα αυτή γεννήθηκε αλλού ( ) και όχι στα γραφεία της Μεσογείων, νομίζω πως ένα ευχαριστώ είναι αν μη τι άλλο απαραίτητο στην προκειμένη περίπτωση.
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Τώρα πως γίνεται 'δυνατά' και 'Ιστορικά' δεν το καταλαβαίνω.Στράτος;
(δε λέω για τον Τζώρτζογλου, για το 'Δόρυ' λέω)
Απο το βιβλιο των ονειρων μου...