-
Ο χρήστης APR έγραψε:
.... ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ , Η ΘΕΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ?ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ APR!:lol:
Το τσιμπιδάκι που κρατείς εγώ στο ’χω δοσμένο
Με πίκρες και με βάσανα στο ’χω μπινελικιασμένοΆιντε, το μαλώνω, το μαλώνω
άιντε κι ύστερα το μετανιώνω
άιντε, το μαλώνω και το βρίζω
άιντε την καρδούλα του ραΐζωΤσίμπα το μωρό μου, τσίμπατο χρυσό μου
γιατί δε θα το ξανατσιμπίσεις άλλο πια
Τσίμπα το για να ’σαι, για να με θυμάσαι
για μετάξι έχω τα άσπρα σου τα μαλλιάΣε πήρε ο ύπνος κι έγειρες στου καραβιού την πλώρη
και ήρθε και σε ξύπνησε του καπετάνιου η κόρηΆιντε, το μαλώνω...
ΤΣΙΜΠΙ ΤΣΙΜΠΙ ΤΟΝ ΑΗΤΟ.....
-
Χαμένα ταλέντα.....
-
Μπα, εγώ θα έλεγα:
Ποιητής εκ του προχείρου, έχων τη μορφή του χοίρου!!!
-
Πολύ αυστηρός είσαι στην κριτική σου ταύρε και δέν βλέπω το λόγο.Ο δρομέας έχει χιούμορ και μάλιστα καλό!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χαμένα ταλέντα.....να καλέσουμε την Νικολούλη να τα βρεί
-
Ποιος,ποιος, ποιος Ταυρούλη ποιος
Ποιος σε έχει πειραγμένο και απ’τα κέρατα πιασμένο
Και απ’τα κέρατα πιασμένο, ποιος σε έχει πειραγμένο
Ποιος, ποιος, θέλω να ξέρω ποιοςΠοιος, ποιος, ποιος Ταυρούλη ποιος
Ποιος σε πάει αυτοκίνητάδα πίσω στη βαθιά λαγκάδα
Πίσω στη βαθιά λαγκάδα ποιος σε πάει αυτοκίνητάδα
Ποιος σε πήγαινε πετούγιες μες της ειδικής τις ρούγιες
Μες της ειδικής τις ρούγιες ποιος σε πήγαινε πετούγιες
Ποιος σε πήγαινε το βράδυ μες στο πίσω το λιβάδι
Μες στο πίσω το λιβάδι ποιος σε πήγαινε το βράδυ
Ποιος, ποιος, θέλω να ξέρω ποιοςΜΗ ΣΕ 'ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ' ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Πολύ αυστηρός είσαι στην κριτική σου ταύρε και δέν βλέπω το λόγο.Ο δρομέας έχει χιούμορ και μάλιστα καλό!Είμαι τόσο αυστηρός στην κριτική μου, όσο αυστηρός είναι πολλές φορές ο δρομέας στο χιούμορ του...
-
ΑΓΑΠΗΤΗ nifitsa , ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ , ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣ , 800.000.00 ΕΥΡΩ , ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ?
Αγαπητέ Κε Χρήστο, από που βγήκαν τα 800.000 ευρώ; Εντελώς πληροφοριακά, το τ.μ. ασφάλτου με την προεργασία στοιχίζει περί τα 6 ευρώ. Άρα Διαδρομή 1200 μ επί 5μ = 6000 τ.μ επί 6 ευρώ= 36.000 ευρώ. Γέφυρα: Περίπου 7.000 ευρώ. (11.000 ευρώ κόστισε η δική μου στο παραλληλοδρόμιο, τσιμεντένια, διαστάσεων 8 επί 8). Μπαριέρες καινούργιες, περίπου 10.000 ευρώ (αν ήξεραν να σχεδίαζαν σωστά δεν θα χρειαζόντουσαν ούτε τις μισές). Μέχρι τώρα είμαστε στις 53.000 ευρώ. Άντε και άλλες 47.000 ευρώ που μου ξέφυγαν από δώ και από κεί (λέμε τώρα)και φθάσαμε στις 100.000. Αν οι υπόλοιπες 700.000ευρώ είναι για τον προστατευτικό τάπητα και την επαναφορά του σταδίου στην αρχική του κατάσταση, έχετε δίκιο. Δυστυχώς για αυτό τον τάπητα δεν γνωρίζω τίποτα. Αν όμως στοιχίζει 700.000, θα πρέπει η διοργανώτρια να ονομαστεί ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ χορηγός και ΜΕΓΑΣ φιλάνθρωπος του Ακρόπολις,γιατί και αν πουληθούν 70.000 εισιτήρια με μέση τιμή 40 ευρώ, φθάνουμε στις 280.000 ευρώ, οπότε για το νεκρό σημείο του επιχειρήματος χρειάζονται επιπλέον έσοδα της τάξης των 560.000 ευρώ, μάλλον από διαφημίσεις και δικαιώματα. Θα βγούν; Μάλλον όχι και να είστε σίγουρος ότι το όλο εγχείρημα δεν κοστίζει πάνω από 150.000 ευρώ, δηλαδή 3 φορές περισσότερο από το κόστος της Λιλαίας. Τι το περάσατε; Παραλληλοδρόμιο των 500.000 + ευρώ που από ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρει ούτε τους οργανωτές ούτε τους αγωνιζόμενους; (Μιά και μιλάμε για όνειρα χοντρά πληρωμένα)
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΜΗ ΣΕ 'ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ' ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ
Και πρόσεχε γιατί είναι μυτερά και τρυπάνε άσχημα, δεν συγχωρούν...
Όσο για το χιούμορ σου με το Motorshow, καλύτερα να το φυλάς για τον εαυτό σου...
-
Φίλε ταύρε τα 'παίρνεις' αδίκως!Προς τι η επιθετικότητα?Σε σχολίασε?Σε προσβαλε?Δεν νομίζω!Ο Χρήστος δεν φαίνεται να ενοχλείται,εσύ γιατί??Ας πάψει επιτέλους αυτή η γκρίνια!
ΓΕΛΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
γιατί και αν πουληθούν 70.000 εισιτήρια με μέση τιμή 40 ευρώ, φθάνουμε στις 280.000 ευρώ,
Λάμπης ΚουρτέσηςΜΑΣΤΟΡΑ, ΦΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
ΚΑΘΕΣΑΙ; ΑΝ ΔΕΝ, ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣ ΚΑΤΩ.
ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ 70.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ 40 ΕΥΡΑ ΤΙ ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΦΘΑΝΕΙ ΤΑ 2.800.000 !!! ΔΥΟ ΜΥΡΙΑ ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΑ !!!
ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ ΠΩΣ ΟΙ 800.000 ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΊΝΑ... ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ.
Τ' ΑΚΣΕΣ ΛΑΜΠΗ' Μ; ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΝΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ;... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είμαι τόσο αυστηρός στην κριτική μου, όσο αυστηρός είναι πολλές φορές ο δρομέας στο χιούμορ του...
ΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ...
ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ TAURUS, ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΕΑ. -
Ο χρήστης axerolas έγραψε:
γιατί και αν πουληθούν 70.000 εισιτήρια με μέση τιμή 40 ευρώ, φθάνουμε στις 280.000 ευρώ,
Λάμπης ΚουρτέσηςΜΑΣΤΟΡΑ, ΦΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
ΚΑΘΕΣΑΙ; ΑΝ ΔΕΝ, ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣ ΚΑΤΩ.
ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ 70.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ 40 ΕΥΡΑ ΤΙ ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΦΘΑΝΕΙ ΤΑ 2.800.000 !!! ΔΥΟ ΜΥΡΙΑ ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΑ !!!
ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ ΠΩΣ ΟΙ 800.000 ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΊΝΑ... ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ.
Τ' ΑΚΣΕΣ ΛΑΜΠΗ' Μ; ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΝΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ;...Τα ριάλια, ριάλια, ριάλια
τα σελίνια μονά τσε διπλά
τα μονόλιρα, πεντόλιρα τσε πού ’ντα
ο πεζεβέγγης που τα ’χει στη πούγγα, ω, ωΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΩ Ω Ω ΩΩΩ
-
Ο χρήστης axerolas έγραψε:
Είμαι τόσο αυστηρός στην κριτική μου, όσο αυστηρός είναι πολλές φορές ο δρομέας στο χιούμορ του...
ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ TAURUS, ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΕΑ.Δηλαδή στα χρόνια του πουλιού κάποιος έχει το ακαταλόγιστο?
Πολύ ωραία, θα το έχω υπόψη μου όταν (και αν) φτάσω στα χρόνια του...
Μέχρι τότε τα κέρατά μου θα είναι πάντα μυτερά και απειλητικά...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ TAURUS, ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΕΑ.Δηλαδή στα χρόνια του πουλιού κάποιος έχει το ακαταλόγιστο?
Πολύ ωραία, θα το έχω υπόψη μου όταν (και αν) φτάσω στα χρόνια του...
Μέχρι τότε τα κέρατά μου θα είναι πάντα μυτερά και απειλητικά...
ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μέχρι τότε τα κέρατά μου θα είναι πάντα μυτερά και απειλητικά.Εντάξει.Κατάφερες να μας χαλάσεις την διάθεση!Μάλλον δεν 'σηκώνεις'τα αστεία του δρομέα!
ΠΡΟΣ ΠΟΥΛΑΚΙ...
Ασε τον ταύρο και πιάσε άλλους που έχουν λιγάκι χιούμορ και δεν σε παρεξηγούνOK[kouk]
-
ΧΑΧΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ!!!
-
Ας ξαναγυρισουμε παλι στο ονειρο,που οπως φαινεται θα παραμεινει ονειρο.
Μιλατε για χρηματα, εσοδα και εξοδα που ουτε μπορουμε κι ισως ουτε θελουμε να ελεγξουμε. Το σπορ φαινεται να οδηγειται σε λειτουργια τυπου Ανωνυμης Εταιριας, η οποια - απ οτι μπορει κανεις αμυδρα προς το παρον να διακρινει-τεινει να αποκτησει συγκεκριμενο 'ξυπνιο' Φραγκικο ονομα.
Αυτο μπορει και να βοηθησει σε μια καλυτερη οργανωση, μπορει ομως και
διωξει μακρυα αλλες Α.Ε., επι χρονια αιμοδοτριες του. Και τελικα να μεινουμε 'εμεις κι εμεις' και να ξαναπεσουμε σε ληθαργο. Ειναι μια πρωτη προσεγγιση σ αυτα που συμβαινουν τελευταια, σιγουρα ομως θα επανελθουμε,λιγοτερο Σιβυλλικα, οταν τα στοιχεια θαναι περισσοτερα, ο χρονος ευθετοτερος κι η πιθανοτητα να γινει ζημια ,αρκετα αποδυναμωμενη.
Καθε Α.Ε. ομως, φροντιζει και το 'προσωπικο' της, του δινει παροχες εκτος συμβασεων ,οι οποιες τελικα αποβαινουν υπερ της αγορας με την ευρεια εννοια του χωρου.
Ετσι και με αυτο περιπου το σκεπτικο 'ονειρευτηκα' κι εγω. Να δοθει δηλαδη η ευκαιρια στο 'προσωπικο' ν αναδειξει τις ικανοτητες του ενωπιον
Θεου και ανθρωπων, να ευχαριστησει εαυτους και αλληλους (τους αιμοδοτες χορηγους εννοω) κι ετσι να κινηθει η 'αγορα'.
Στου κουφου την πορτα, οσο θελεις βροντα ομως. Κι οταν ο κουφος περα απο το οτι δεν ακουει και φυσικα δεν καταλαβαινει, για να ξεμπερδευει στα γρηγορα κολαει και τη ρετσινια της ζηλειας, τα πραγματα μονοδρομουνται.
Και απαξιωνονται απαντησεως.
Ισως μονο αξιζουν μιας διευκρινισης. Της διαφορας της ζηλιας απο την ζηλοφθονια. Η ζηλια, απολυτα ανθρωπινο συναισθημα, οδηγει σε θετικη αντιδραση με σκοπο το ξεπερασμα του στοχου. Η ζηλοφθονια οδηγει στην εξαφανιση, τον μηδενισμο του στοχου.
Διαλεξτε εσεις τι χαρακτηριζε το ονειρο... -
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Ασε τον ταύρο και πιάσε .....
....ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ???
ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ !
-
Ας ξαναγυρισουμε παλι στο ονειρο,που οπως φαινεται θα παραμεινει ονειρο.
Μιλατε για χρηματα, εσοδα και εξοδα που ουτε μπορουμε κι ισως ουτε θελουμε να ελεγξουμε. Το σπορ φαινεται να οδηγειται σε λειτουργια τυπου Ανωνυμης Εταιριας, η οποια - απ οτι μπορει κανεις αμυδρα προς το παρον να διακρινει-τεινει να αποκτησει συγκεκριμενο 'ξυπνιο' Φραγκικο ονομα.
Αυτο μπορει και να βοηθησει σε μια καλυτερη οργανωση, μπορει ομως και
διωξει μακρυα αλλες Α.Ε., επι χρονια αιμοδοτριες του. Και τελικα να μεινουμε 'εμεις κι εμεις' και να ξαναπεσουμε σε ληθαργο. Ειναι μια πρωτη προσεγγιση σ αυτα που συμβαινουν τελευταια, σιγουρα ομως θα επανελθουμε,λιγοτερο Σιβυλλικα, οταν τα στοιχεια θαναι περισσοτερα, ο χρονος ευθετοτερος κι η πιθανοτητα να γινει ζημια ,αρκετα αποδυναμωμενη.
Καθε Α.Ε. ομως, φροντιζει και το 'προσωπικο' της, του δινει παροχες εκτος συμβασεων ,οι οποιες τελικα αποβαινουν υπερ της αγορας με την ευρεια εννοια του χωρου.
Ετσι και με αυτο περιπου το σκεπτικο 'ονειρευτηκα' κι εγω. Να δοθει δηλαδη η ευκαιρια στο 'προσωπικο' ν αναδειξει τις ικανοτητες του ενωπιον
Θεου και ανθρωπων, να ευχαριστησει εαυτους και αλληλους (τους αιμοδοτες χορηγους εννοω) κι ετσι να κινηθει η 'αγορα'.
Στου κουφου την πορτα, οσο θελεις βροντα ομως. Κι οταν ο κουφος περα απο το οτι δεν ακουει και φυσικα δεν καταλαβαινει, για να ξεμπερδευει στα γρηγορα κολαει και τη ρετσινια της ζηλειας, τα πραγματα μονοδρομουνται.
Και απαξιωνονται απαντησεως.
Ισως μονο αξιζουν μιας διευκρινισης. Της διαφορας της ζηλιας απο την ζηλοφθονια. Η ζηλια, απολυτα ανθρωπινο συναισθημα, οδηγει σε θετικη αντιδραση με σκοπο το ξεπερασμα του στοχου. Η ζηλοφθονια οδηγει στην εξαφανιση, τον μηδενισμο του στοχου.
Διαλεξτε εσεις τι χαρακτηριζε το ονειρο ...
Απο το βιβλιο των ονειρων μου...