-
alen73 πιστευω πως μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα μοτερ diesel απο αυτο του outlander. παρε παραδειγμα το αδελφακι c-crosser. κορυφαιο παντως μοτερ πετρελαιου στην πιατσα των suv ειναι αυτο του xtrail στην εκδοση των 173 ιππων(υπαρχει και σε 150). πραγματικα σκοτωνει!! ειναι και γενικοτερα πολυ καλο αμαξι. ολα αυτα βεβαια εκτος και αν η mitsubishi βαλει καποια καινουργια μηχανη επειδη η υπαρχουσα ειναι ηδη καποια χρονια στην αγορα και ανηκει στο group vw.
-
την οποία την αντικατέστησε η VW στα δικά της μοντέλλα
Άλλαξε το σύστημα ψεκασμού νομίζω... -
Ο κινητήρας 2.2 DI-D που κυκλοφορεί στη Γερμανία με 154 ΗΡ είναι καλός;
Μπαίνοντας στο http://www.mobile.de' target='_blank βρήκα πολύ καλές τιμες σε αυτοκίνητα με ελάχιστα χιλιόμετρα. Τι λέτε αξίζει μια τέτοια αγορά. -
Ο 2.2 ειναι (λενε) πάρα πολύ καλος. Μην εμπιστεύεσαι τις πρωτες αγγελίες απο το mobile.
αυτα με 5 και 10 χιλ δεν ξερω τι παίζει, αλλα είναι ύποπτα (παραεισαγωγες ή δεν ξερω τι).
Για να μην παρεξηγούμε ορισμένα πράγματα, και ο 2λιτρος της VW ειναι καλός κινητήρας, απλά πάσχει λίγο χαμηλά. Το αυτοκίνητο όμως (2.0 d) είναι άπαιχτο. Ηταν μεσα στα 2-3 που κατέληξα τελικά και το οτι δεν το πήρα ήταν θέμα συγκυρίας της στιγμής και κρυφού πόθου για τα Subaru. Στην αρχή του θέματος αυτού πρέπει να εχω βάλει ενα τεστ του Γερμανικου Auto Bild που το κατατάσει πρώτο στα πετρελαιοκίνητα SUV μπροστα απο CRV, X3, Jeep Patriοt ή Compass και δεν θυμάμαι ποια άλλα.
Και το να κατατάσουν οι Γερμανοί Γιαπωνέζικο αυτοκίνητο πρώτο...κατι τρέχει -
Γεία σας κύριοι,
εγώ πήρα πριν 20 μέρες ένα Pajero του 2007 αλλά επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχο forum .... διαβάζω το δικό σας.
Έχει κανεις αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά την εκκίνιση του κινητήρα ? Καμία φορά δεν πέρνει μπροστά με την πρώτη αλλα θέλει λίγο γκάζι (το γράφει και στο manual)
Καμία γνώμη ?? -
Παιδιά γεια σας 16.12.2008
Παρακολουθώ το Forum από το Σεπτέμβριο του 2007.΄Ηθελα να πάρω ένα **Outlander Diesel **από τις αρχές του 2008. Όμως ο μεγάλος χρόνος παράδοσης (6 μήνες), και η μικρή απόδοση του στις χαμηλές στροφές (το δοκίμασα σε αντιπροσωπεία στην Χαλκίδα) με οδήγησαν στην αγορά ενός C-Crosser της Citroen 2,2 Diesel ετοιμοπαράδοτο τον Μάρτιο του 2008.Έχω κάνει 16500 χιλ χωρίς κανένα πρόβλημα και αρκετά οικονομικά (μέση κατανάλωση 8,2 l/100km).Η μηχανή του
είναι άλλο πράγμα, δεν παίζεται. Σε ανηφόρα με 4 άτομα μέσα με 1η ταχύτητα αφήνεις τον συμπλέκτη ξεκινά και ανεβαίνει μόνο του χωρίς να πατάς γκάζι(αναπληρώνει τις κοντές σχέσεις). Φοβερές ροπές τόσο
κατά την εκκίνηση όσο και μετά .
Αν θέλετε οιανδήποτε άλλη πληροφορία είμαι στην διάθεση σαςnpanagou(c-crosser)
-
Λοιπον για οσους ρωτανε για τα diesel οπως έχουμε ξαναπει ο 2,2 ειναι κορυφαιος.Ο 2 λιτρος έχει πρόβλημα στις χαμηλές στροφές όπως λεγεται παντού.Το αυτοκινητο ειναι κορυφαιο και για μενα που εχω τον 2,4 θα έλεγα οτι η καλύτερη επιλογη ειναι το 2,2 diesel το οποιο και προσπάθουσα να μάθω ποτε θα έρθει πριν κλείσω την βενζίνη.Ομως οπως ακούγεται έρχεται το 2,2 diesel με κιβωτιο διπλού συμπλέκτη (πρώτη φορά σε suv)>Γιατι λοιπον να μην πατε σε αυτό!!!!
Έχω στα χέρια μου ένα αρχειο excel το οποιο περιλαμβάνει 2500 λέξεις για μεταφραση ωστε το Multimedia system να μεταφραστει sta ellhnika να σταλεί στον γίγαντα otaku και να ,πει στα αυτοκινητα μας έτοιμο.Όποιος ενδιαφέρεται να συμετάσχει ας μου στείλει ενα προσωπικο μήνυμα η ας το δηλωσει εδώ ώστε να χωριστούμε για πιο γρηγορα.
-
Όσο για τον φίλο που ρωταει για τα λάστιχα και εγω είμαι της άποψης οτι αγοράζουμε σιδερένιες ζάντες 16 με το ανάλογο προφιλ και διάσταση για χειμερινό λάστιχο και καλές διακοπές στα χιόνια .Ένας φίλος καπού ειχα δεί είχε κάνει κατάλογο με τα καλύτερα χιονολάστιχα σε αυτες τις διαστάσεις.Θα το βρω και θα σας το δημοσιέυσω...
-
Να σαι καλά φιλε μου, σ'ευχαριστώ
-
παιδια το 2.4 δεν ειναι ευγενικο με την βενζινη που απαιτει. παλι καλα που εχει πεσει και η τιμη της κιολας.
τετοιου ειδους αμαξια απαιτουν πετρελαιο και απ'οτι ακουγεται ενα καλο τετοιο μοτερ ερχεται να συμπληρωσει το κενο(?) που υπηρχε στο outlander. -
Και το 2λιτρι ντίζελ είναι πολυ καλο αυτοκίνητο.
Αν μαθεις να το οδηγείς μειώνεις στο ελάχιστο το μειονέκτημα χαμηλά και απολαμβάνεις όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα του... -
Για να είναι καλό βέβαια το outlander με το νέο κινητήρα diesel, θα πρέπει να έρθει και σε προσιτή τιμή, πράγμα που δεν το βλέπω δυνατό (βλέπε διπλος συμπλέκτης, τιμή c-crosser με παρόμοιο κινητήρα σε καλή έκδοση 42,5k).
Αλήθεια γνωρίζει κανείς τίποτε για τις τιμές που προβλέπονται; -
ρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το ( pinout mitsubishi outlander 2007 )
ας βοηθήσει κανείς -
Αν εννοεις το manual εχουμε δωσει λινκ για το manual και το workshop manual πιο παλια.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Αν μαθεις να το οδηγείς μειώνεις στο ελάχιστο το μειονέκτημα χαμηλά και απολαμβάνεις όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα του...To βασικό του πρόβλημα είναι κατ'εμε ο θόρυβος χαρακτηριστικότατος των diesel χωρίς common rail.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν μαθεις να το οδηγείς μειώνεις στο ελάχιστο το μειονέκτημα χαμηλά και απολαμβάνεις όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα του...To βασικό του πρόβλημα είναι κατ'εμε ο θόρυβος χαρακτηριστικότατος των diesel χωρίς common rail.
Και ομως είναι common rail το 2λιτρο diesel! Το εχω γραψει πιο παλια οτι ναι! κανει θόρυβο στο ρελαντί ΜΟΝΟ.Κατα τα άλλα συμφωνώ οτι αμα μαθεις τα χουγια του ξεπερνάς το μειονεκτημα του τραβηγματος στα χαμηλά. Και στο κατω κατω δεν το βλεπω και τοσο μειονέκτημα μεσα στα υπόλοιπα καλά. Με την ιδια λογική ας παρουμε και ενα 3-λιτρο diesel που τραβαει καλύτερα
-
dkastani, μιας και είσαι κάτοχος του διλιτρου ντίζελ και η γνώμη σου μετρά περισσότερο από τα test drive του ενός τετάρτου, θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν αισθάνεσαι να σε κουράζει η οδήγηση υπό κάποιες συνθήκες (π.χ. ανηφόρες, επαρχιακοί δρόμοι με απότομες στροφές) λόγω του προβλήματος χαμηλά ή με τη συνήθεια ξεπερνιούνται όλα;
-
Ο χρήστης alen73 έγραψε:
dkastani, μιας και είσαι κάτοχος του διλιτρου ντίζελ και η γνώμη σου μετρά περισσότερο από τα test drive του ενός τετάρτου, θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν αισθάνεσαι να σε κουράζει η οδήγηση υπό κάποιες συνθήκες (π.χ. ανηφόρες, επαρχιακοί δρόμοι με απότομες στροφές) λόγω του προβλήματος χαμηλά ή με τη συνήθεια ξεπερνιούνται όλα;Ενταξει, αλλαζεις και καμμια ταχυτητα παραπάνω απο οτι στο 2,2 diesel ή ενπασει περιπτώση δεν εχεις μεσα την πρωτη να σε πηγαίνει μόνο του οπως προειπε ενας φίλος αλλα πατε παρεα με δευτέρα- τριτη με 2700-2800 αντε και 3000 . ε και; Για πηγαινε ομως μια βολτα να ρωτήσεις ποσο εχει το αντιστοιχο instyle 2,2 στη citroen ; H πόσο θα κανει οταν ερθει το 2,2 Mitsu...ή ποσο θα πληρωνεις τελη κυκλοφορίας; ή ποσο λιγοτερο καις καυσιμο; τα βαζεις κατω και αποφασίζεις .Παιρνεις αυτοκίνητο με κινητήρα διαμάντι (το 2,2 εννοω το οποιο εχω κανει test drive) η το 2λιτρο δοκιμασμένο VW με τα μειονεκτηματα ή πλεονεκτηματα που προαναφεραμε.Φανταζομαι επισης να ξερεις οτι τα diesel εχουν 6αρη σασμάν
-
Συμφωνώ απόλυτα
-
απο την στιγμη που ερχεται το καινουργιο πακετο 2.2-σειριακο δεν βρισκω τον λογο να 'συμβιβαστεις' με το ηδη υπαρχον.
Mitsubishi Outlander 2007