-
μπραβο ρε παλικαρι μου πολυ καλός .......
-
Ο χρήστης rastel69 έγραψε:
Λοιπόν μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερα και βρήκα 6 αντάπτορες 8750A047 , 3 καπάκια 8011A169XA μπεζ και 2 μαύρα (το ένα μαύρο είναι δικό μου).Τηλέφωνα δεν πήρα ακόμα θα πάρω όταν τα παραλάβω.Ελπίζω ότι θα τα έχω απ' ότι μου είπε στις 10 με 15 Σεπτέμβρη.Μπραβο και απο εμενα!!
-
τι εγινε κανεις δεν εχει αλλαξει λαδια ακομα
-
Εγω οχι, αλλα γιατι ρωτας?
Αντιμετωπισες κανενα προβλημα? -
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
τι εγινε κανεις δεν εχει αλλαξει λαδια ακομαΤο θέμα με τα λάδια έχει, κατά την προσωπική μου γνώμη ώς εξής:
Όταν παρέλαβα το Μitsu Outlander 2.4 τον Ιαν.08 απο τον Σαρακάκη, ο πωλητής
μου είπε ότι η πρώτη αλλαγή είναι στα 15000km ή στον 1 χρόνο, ότι έρθει πρώτο.
Το ίδιο ισχύει και απο το menu του αυτοκινήτου.
Προληπτικά άλλαξα στα 7.500 km, γιατί ήθελα να διώξω τα εργοστασιακά λάδια
(Στρώσιμο, είμαι της παλιάς σχολής).
Tα λάδια που έβαλα στον Σαρακάκη είναι: Helix Ultra Racing 10W-60, 5lt
Εννοείται ότι αλλάχτηκε και το φίλτρο. -
10-60; Σίγουρα είναι αποδεκτό λιπαντικό αυτό; Στα 4007 πάνω από 15-40 δεν μπαίνει, με ιδανικά τα 5-40, 5-30, 0-30.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
10-60; Σίγουρα είναι αποδεκτό λιπαντικό αυτό; Στα 4007 πάνω από 15-40 δεν μπαίνει, με ιδανικά τα 5-40, 5-30, 0-30.Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ψάξει ακόμα σε βάθος.Πάνως αν βοηθά παραθέτω product specif.
http://www.shell.com/static/shellracing ... 10W-60.pdf' target='_blank -
Βασικά για ρίξε μια ματιά τι λέει ο οδηγός συντήρησης του δικού σου, γιατί εκτός του ότι μου φαίνεται overkill, έχω αμφιβολίες για το αν μπαίνει καν στο μοτέρ. Με επιφύλαξη, καθώς αυτά που βλέπω είναι για τους γαλλους ξαδερφους.
-
Ο χρήστης embolaras έγραψε:
Όταν παρέλαβα το Μitsu Outlander 2.4 τον Ιαν.08 απο τον Σαρακάκη, ο πωλητής
μου είπε ότι η πρώτη αλλαγή είναι στα 15000km ή στον 1 χρόνο, ότι έρθει πρώτο.
Το ίδιο ισχύει και απο το menu του αυτοκινήτου.Πάντως ο πωλητής έκανε λάθος...Τα Outlander, βενζίνη και πετρέλαιο, αλλάζουν λάδια κάθε 20,000Km ή 12 μήνες. Θα έπρεπε να σου έχουν διορθώσει και το service reminder στο όχημα σου με το διαγνωστικό της Mitsubishi!
-
Και εγω σκεφτομαι για μια προωρη αλλαγη των πρωτων λαδιων στα 5000-6000 χλμ .Τι λετε αξιζει η να περιμενω μεχρι το κανονικο service σημειωτεον και εμενα στα 15000 χλμ ειναι το service reminder.
χαχα βεβαια οποτε θελουμε να ξερετε το σβηνουμε....
-
Συνάδελφοι, έχω μια ερώτηση. Έχω το 2.4 CVT. Τις προάλλες πρόσεξα ότι στο μπροστινό αριστερό μέρος, κάτω από τον προβολέα ομίχλης, στη μαύρη ποδιά του προφυλακτήρα, η ορθογωνική τρύπα δεν έχει (πλέον??) καπάκι, ενώ στο δεξιό μέρος έχει και την κλείνει τελείως. Μπορείτε να μου πείτε αν στα δικά σας μοντέλα υπάρχει το καπάκι, οπότε κάπου μου έπεσε, ή δεν υπάρχει για λόγους αερισμού, οπότε απλώς δεν το είχα προσέξει?
-
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Συνάδελφοι, έχω μια ερώτηση. Έχω το 2.4 CVT. Τις προάλλες πρόσεξα ότι στο μπροστινό αριστερό μέρος, κάτω από τον προβολέα ομίχλης, στη μαύρη ποδιά του προφυλακτήρα, η ορθογωνική τρύπα δεν έχει (πλέον??) καπάκι, ενώ στο δεξιό μέρος έχει και την κλείνει τελείως. Μπορείτε να μου πείτε αν στα δικά σας μοντέλα υπάρχει το καπάκι, οπότε κάπου μου έπεσε, ή δεν υπάρχει για λόγους αερισμού, οπότε απλώς δεν το είχα προσέξει?Φιλε μου εαν δεν εχεις μαθει την απανταση εως αυριο, θα σου απαντησω εγω. Δεν μπορω να σου πω σημερα γιατι εχω το αυτοκινητο μου σπιτι και ειμαι στο γραφειο.
Και εγω το 2,4 cvt εχω. -
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Και εγω σκεφτομαι για μια προωρη αλλαγη των πρωτων λαδιων στα 5000-6000 χλμ .Τι λετε αξιζει η να περιμενω μεχρι το κανονικο service σημειωτεον και εμενα στα 15000 χλμ ειναι το service reminder.χαχα βεβαια οποτε θελουμε να ξερετε το σβηνουμε....
Και εγω στην ιδια περιπτωση ειμαι .
Η αντιπροσωπια παντος μου ειπε οτι πρεπει να μεινουν τα μαμα λαδια μεσα , γιατι ειναι ειδικα λαδια και κανουν καλο στα πρωτα 15.000 χιλιομετρα του αυτοκινητου.
Εγω λοιπον εχω σκεφτει να τα αλλαξω κατα τις 10.000 , γιατι με επεισε ο τεχνικος και δεν θα τα βγαλω στις 4.000 που ειχα σκοπο να τα βγαλω.
Τωρα εχω 4.300 -
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Συνάδελφοι, έχω μια ερώτηση. Έχω το 2.4 CVT. Τις προάλλες πρόσεξα ότι στο μπροστινό αριστερό μέρος, κάτω από τον προβολέα ομίχλης, στη μαύρη ποδιά του προφυλακτήρα, η ορθογωνική τρύπα δεν έχει (πλέον??) καπάκι, ενώ στο δεξιό μέρος έχει και την κλείνει τελείως. Μπορείτε να μου πείτε αν στα δικά σας μοντέλα υπάρχει το καπάκι, οπότε κάπου μου έπεσε, ή δεν υπάρχει για λόγους αερισμού, οπότε απλώς δεν το είχα προσέξει?ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ 2.4 ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ. Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ CVT ΤΟ ΕΒΓΑΖΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΤΣΙ. ΑΝ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΠΑΝΤΩΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΝΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ. -
Καλημέρα Φίλοι μου!!
Μόλις το παρέλαβα! Βενζίνη. Και το full extra.
Νοιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου!Ένα θέμα μόνο γιατί είμαι ιδιαίτερα μουσικόφιλος!! Έχω το iPod 160GB και όπως καταλαβαίνετε όλα τα τραγούδια μου, υπάρχουν εκεί μέσα. Έχω και το καλώδιο σύνδεσης μεταξυ iPod και RCA. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΕΙΝΑΙ Η RCA ΣΥΝΔΕΣΗ!!!
Παρακολούθησα τις απόψεις σας και τις ....παραγγελίες σας! Θέλω απλά να ξέρω εάν υπάρχουν οι καλωδιώσεις έτοιμες!! Τις έχετε εντοπίσει;;
Σκέφτομαι στο πρώτο service να ζητήσω αυτή την εγκατάσταση. Αφού υπάρχει στο εξωτερικό θα μπορούν να το φτιάξουν!
Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Ευχαριστώ! -
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα.
Το ipod συνδέεται εδώ:
-
Φίλε μου πιό ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ δεν θα μπορούσες να ήσουν!!! Σε ευχαριστώ για την πληροφορία και τις ευχές σου!!
Συνεπώς η εγκατάσταση ήδη υπάρχει και ψάχνουμε το 'φισάκι', εξ Ιαπωνίας και μόνο;;;;
Ή μπορώ να το βρώ και εδώ;; -
Όταν είχα ρωτήσει εδώ δεν υπήρχαν.
Το part number του πανελ για μαύρο σαλόνι είναι 8011A169XA και για μπεζ 8011Α169ΥΑ.Και της aux port 8750A047.Έχεις pm. -
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=8298
και στο Mitsu CVT τόσο χάλια ειναι η κλιμάκωση? ή τελικά αυτό βολεύει? που είναι τόσο μακριά. Τι λένε οι 'χρήστες' CVT
-
Ο χρήστης rastel69 έγραψε:
Όταν είχα ρωτήσει εδώ δεν υπήρχαν.
Το part number του πανελ για μαύρο σαλόνι είναι 8011A169XA και για μπεζ 8011Α169ΥΑ.Και της aux port 8750A047.Έχεις pm.Rastel69 to diko mou to exeis krathsei ? Pws mporw na to parw. Sou eixa steilei pm alla den mou apanthses.
Mitsubishi Outlander 2007