-
θα έρθω κι εγώ από δίπλα όταν θα το πλένεις....
με τις στάλες που θα πέφτουν από το δικό σου το ασημένιο μου θα γίνει λαμπίκο τσάμπα
-
Ρε παιδια δεν αφηνεται τα πλυσιματα να πουμε για ctv και diesel 2.2
Ειμαι σιγουρος οτι ο 2,4 φυσαει αλλα τι θα λεγατε να περιμενα λιγο για το 2,2 turbo diesel των γαλλων με τους 156hpΟσο για το ctv τι λετε αξιζει?
-
όλα τα cvt αξίζουν. Νομίζεις ότι έχεις αλλο αμάξι. Ευκολο και με γραμμική επιτάχυνση
-
παιδια σημερα πηγα και ειδα το tiguan και το outlander.σκεφτομουν να παρω το πρωτο ειμουν σχεδον ετοιμος.
το outlander δεν παιζεται με τιποτα μπροστα στο tiguan.για σερβις μου παν λαδια στα 10000 και πρωτο σερβις στα 20000. ισως το καλυτερο στην κατηγορια αυτη -
εννοειτε δεν συγκρινετε τα εχω ψαξει ολα
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι ο 2,4 φυσαει αλλα τι θα λεγατε να περιμενα λιγο για το 2,2 turbo diesel των γαλλων με τους 156hpΟσο για το ctv τι λετε αξιζει?
Αμα μπορείς να τον περιμένεις, περίμενε τον.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σωστος!!
Εγω απλα δεν μπορουσα να τον περιμενω, και πηρα βενζινη. -
για τι κυβικά μιλάμε και έχετε τόσο μικρές καταναλώσεις??
εγώ με το Pajero to 3,8 στην πόλη δεν μπορώ να πέσω το 20l/100Km
και στο ταξίδι γύρω στο 14-16 με ήρεμη οδήγηση...
πάντως η Mitsubishi ζωγραφίζει στα 4Χ4 της....και το αυτόματό της είναι όλα τα λεφτά στις εκδρομές στα βουνά....στο λειβάδι πριν το χιονοδρομικό του Παρνασσού έκανα το πρώτο τεστ σε παχιά λάσπη 20-30 πόντων μέχρι που ζαλίστηκαν οι θηλυκοί επιβάτες και σταμάτησα...με την 70-30 τετρακίνηση..με την 50-50 κλέβεις εκκλησίες σε τέτοια λάσπη...μου έκανε εντύπωση πόσο άλλαζε η συμπεριφορά του οχήματος με τις εναλλαγές των τετρακινήσεων στο ίδιο έδαφος... -
2,4lt MIVEC kai 170hp spanti
-
thanx φίλος..πολύ καλή κατανάλωση έχει...
καλή χρονιά με υγεία -
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Σωστος!!
Εγω απλα δεν μπορουσα να τον περιμενω, και πηρα βενζινη.Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους...
Πόσο σας έχουν πει ότι χρεώνεται το CVT?... και έρχεται με τους μοχλούς για ανέβασμα και κατέβασμα στο τιμόνι standard? Αν όχι ξέρει κανείς πόσο κοστίζουν οι μοχλοί?...
-
800-1500 ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΧΛΟΙ - ΚΙΒΩΤΙΟ
-
Καλή χρονιά σε όλους!!!
Έψαξα λίγο το θέμα του λάστιχου που φοράει το Outie (τουλάχιστον το δικό μου 2,4 Instyle) και είναι το Bridgestone Dueler H/P Sport.
Όπως θα διαβάσετε και στο συγκριτικό από το tirerack.com είναι ένα από τα καλύτερα λάστιχα για στεγνό και βρεγμένο δρόμο αλλά είναι καλοκαιρινό (summer) και δεν κάνει για χιόνι/πάγο (The Dueler H/P Sport is not intended to be driven in near-freezing temperatures, through snow or on ice)
Διαβάστε το συγκριτικό : http://www.tirerack.com/tires/tests/tes ... sp?ttid=76Αυτά όλα βέβαια εξηγούν την συμπεριφορά του λάστιχου στον ανοικτό δρόμο στον πάγο και σε λίγη λάσπη....
Η ερώτηση τώρα έχει να κάνει με το τι λάστιχο φοράμε (σε ζάντα βέβαια ατσάλινη 16') αν είναι να πάμε σε λίγο πιο σοβαρές off-road καταστάσεις ή σε χιόνι/πάγο;
Τι λέτε για το Pirelli Scorpion ATR;
Μήπως κάτι σε πιο παραδοσιακό; (TOYO, MAXXIS, KUMHO);
Έχει κανείς εμπειρία; -
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Σωστος!!
Εγω απλα δεν μπορουσα να τον περιμενω, και πηρα βενζινη.Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους...
Πόσο σας έχουν πει ότι χρεώνεται το CVT?... και έρχεται με τους μοχλούς για ανέβασμα και κατέβασμα στο τιμόνι standard? Αν όχι ξέρει κανείς πόσο κοστίζουν οι μοχλοί?...
700 me 800 το πολυ!
Θα ξερω σε 2 μηνες ακριβως. -
abadlot:
Τι κόστος πρέπει να υπολογίζει κανείς για 4 ατσάλινες ζάντες 16άρες και 4 off-road χειμερινά ελαστικά?
Έστω ότι κάποιος αγοράζει και ένα σετ off-road. Εάν πάει εκδρομή στα Ζαγοροχώρια όπως εσύ τι θα κάνει? Θα τα φορέσει από Αθήνα (ή όπου μένει)? Κάνουν για ταξίδι σε Εθνική Οδό?
-
mallon ua to kleiso ston sotiropoulko νεα ερυθραια
Εχει αγορασει κανεις απο εκει ...
2,4 με ctv για Μαρτη -
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
mallon ua to kleiso ston sotiropoulko νεα ερυθραιαΕχει αγορασει κανεις απο εκει ...
2,4 με ctv για ΜαρτηΠόσο με το κλειδί στο χέρι? Από δώρα?
-
είναι CVT continuously ή constantly variable transmission
-
Continuously
-
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
abadlot:
Τι κόστος πρέπει να υπολογίζει κανείς για 4 ατσάλινες ζάντες 16άρες και 4 off-road χειμερινά ελαστικά?Έστω ότι κάποιος αγοράζει και ένα σετ off-road. Εάν πάει εκδρομή στα Ζαγοροχώρια όπως εσύ τι θα κάνει? Θα τα φορέσει από Αθήνα (ή όπου μένει)? Κάνουν για ταξίδι σε Εθνική Οδό?
Φίλε vanorton η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψάξει ακόμη για τιμή αφού δεν ξέρω ποιά να πάρω. Περιμένω να ακούσω γνώμες από φίλους που ασχολούνται με off-road.
Τα λάστιχα στα οποία αναφέρομαι είναι στην ουσία μικτής χρήσης με τα οποία δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα να κάνεις αρκετά χιλιόμετρα. Δεν μιλάω για καθαρά mudΑλλά να είναι κάπως καλύτερα στη λάσπη απ'ότι τα bridgestone.
Δες πως έγιναν σήμερα που τα έβαλα μέσα στη λάσπη και άμμο στη Ν.Λάμψακο
http://www.youtube.com/watch?v=5x5e-k6og5Y
Πάντως είχε αρκετό γέλιο....
Mitsubishi Outlander 2007