-
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
Ξέρει κανείς ρώσικα να μας πει τι θελουν να κανουν τα παλικαρια με τα μαμισια λαστιχα στη λασπη;;;
Youtube VideoΤι έγινε με τους φίλους που εβαλαν τα pirelli??? Δεν είδα να εκφερουν γνώμες;;;
Προτείνω μια συναντηση με αυτους που έχουν αλλαξει λαστιχα (και όποιον άλλον θελει) για μια βολτα στην εξοχη να δουμε τι κάνουν... τι λετε;;;
Για βολτα στην εξοχη ειμαι μεσα , αλλα βρισκομαι Πατρα και πρεπει να μισασουμε τη διαδρομη
Εχω τα str, δεν εχω παει σε ασχημες συνθηκες για να τα κρινω, απλα στο βρεγμενο που κυκλοφορω ειναι πολυ καλυτερα απο τα μαμα, (δεν χαζοσπινιαρουν οπως τα μαμα), και οσο για τα χιονια, δυο φορες που πηγα, ηταν ο δρομος πεντακαθαρος και δεν μπορεσα να κρινω ποσο καλα ειναι.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΣΠΟΧΙΟΝΙ ΓΙΑ ΤΕΣΤ -
Να ανοιξουμε ενα θεματάκι με μπαγκαζιέρες;
οροφής; Πόσο θόρυβο; ανεκτό; ανοιγει η οροφή προς τα επάνω; κανεις με επειρίες;
ή μπαγκαζιέρα που καθεται πάνω στον κοτσαδόρο ; Μήπως δημιουργεί θεμα ευσταθειας; -
Παιδιά συγχαρητήρια και από εμένα στους περισσότερους χρήστες του θέματος. Διάβασα σχεδόν και τις 73 σελίδες, μου έκανε εντύπωση το πως βοηθά ο ένας τον άλλον.
Είμαι κάτοχος από τον ΣΕΠ 08 ενός δύλιτρου disiel και θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση.
Αν εχει κανεις θόροιβο στιν καμπίνα απο εξ. αέρα ? Εχω θόροιβο και είδα ενα κενο στην κατω γωνια του παραθύρου ,που βγαίνει στον εξ. καθρεπτη και βλέπεις την άσφαλτο μεσα απο την καμπίνα . Δειτε το και ενημερώστε με .Σας ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης giovis έγραψε:
Παιδιά συγχαρητήρια και από εμένα στους περισσότερους χρήστες του θέματος. Διάβασα σχεδόν και τις 73 σελίδες, μου έκανε εντύπωση το πως βοηθά ο ένας τον άλλον.
Είμαι κάτοχος από τον ΣΕΠ 08 ενός δύλιτρου disiel και θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση.
Αν εχει κανεις θόροιβο στιν καμπίνα απο εξ. αέρα ? Εχω θόροιβο και είδα ενα κενο στην κατω γωνια του παραθύρου ,που βγαίνει στον εξ. καθρεπτη και βλέπεις την άσφαλτο μεσα απο την καμπίνα . Δειτε το και ενημερώστε με .Σας ευχαριστώ.
αριστερά ή δεξιά;
-
Και στις δυο πόρτες στιν γωνια του παραθύρου εκει που τελειώνει το λάστιχο αφήνει ενα κενο. Κοιταζοντας απο εκει βλεπεις την βαση του καθρέπτη, οπου και εκει εχει κενο με αποτέλεσμα να βλέπεις έξω.
-
Καλά εκεί δεν είναι το ηχείο της πόρτας?
Μήπως μπορείς να το βγάλεις φωτογραφία?
Και εγώ το diesel έχω αγορασμένο τον Νοέμβριο 08 αλλά είναι μοντέλο 09 λόγω 3τεκνου (εισαγωγή στο όνομα μου).
-
Ο χρήστης gpetihakis έγραψε:
Καλά εκεί δεν είναι το ηχείο της πόρτας?Μήπως μπορείς να το βγάλεις φωτογραφία?
Και εγώ το diesel έχω αγορασμένο τον Νοέμβριο 08 αλλά είναι μοντέλο 09 λόγω 3τεκνου (εισαγωγή στο όνομα μου).
δεν βλεπω τιποτα στο δικό μου, δηλαδή κανει κενο η τσιμούχα;
βγαλε καμια φωτό -
Είναι στο παράθυρο (τζαμι) κάτω, μπροστα γωνια, στο τελείωμα τις τσιμούχας αφήνει κενο. Θα προσπαθήσω να βγάλω φώτο αλλα δεν νομίζω να φανεί.
-
ΘΕΜΑ NAVIGATION UPDATE
Δεν άντεξα την αδικία του Σαρακακη, οσον αφορά τους λειψούς χάρτες του ΝΑVI και έστειλα στην MITSUBISHI EUROPE το παρακάτω μαιλ. Όποιος θέλει ας στείλει κάτι παρόμοιο. (Για αυτούς που διαθέτουν το ΜΜCS).Dir sir/Madame
I am the owner of an outlander Disiel 2008 model.
The car is just perfect but...i am very disapointed with the mmcs and to be more specific, with thenavigation system. The map software include only the 35% of GREECE maps. This is not acceptable for this kind of car!
I adressed my complains to Mitsubishi in Greece, and asked about an upgrade but i never took an answer from them. The local -area salesman told me that there exist an upgrade with 7% extra for Greece but i had to pay about 200 Euro!!!!!.
I felt like a jurk for bying this car, due to the fact that in my country, there existing many ''small'' cars with original NAVI and complete all the maps of Greece and rest Europe. In addition i treveled recently in Northern Greece and about 200 kms befere Turkish border, appeared the followed message to the system: 'End of map'. This is also not acceptable!!
You sould know that is too hard for me to travel in my country and to be obligated to open book maps to find adresses and destinations and the same time, my car to have a NAVI system!!!!
I also communicated with NAVTEQ in Greece and they told me that they have the 100% map software of Greece. I do not know what happened, but i would like to have as soon as possible the rest of map software for free, due to the fact that i have pay for a complete NAVI set, which the moment that i took the car, it was obligation of your company to have in software the existing maps of my country. Nothing more, nothing less. Also the behavier of the Mitsubishi in Greece is extremely unpolited.
If i do not have a fair solution for the problem and clearly for ethical reason, i have to send a comlain letter about the problem to all Greek auto magazines.(Please forgive me for my bad english)
-
Πες μας και τη διευθυνση που το εστειλες.
Αντε παιδιά ολοι βουρ!!! -
Από μια ματιά που ερριξα το MMSC στην ευρώπη ειναι ανεκτο
ΕΡΩΤΗΣΗ: υπάρχει τρόπος να φτιαξει κανεις μια διαδρομή πχ Μόναχο - Στουτγκάρδη , να την αποθηκευσει και να την φωνάξει όποτε την χρειαστεί;
ή αν δεν μπορεί να την αποθηκέυσει τουλάχιστον να δει την διαδρομή από start point to way point.
Οσες προσπαθειες εκανα μου εδεινε διαδρομές απο το σημειο που βρισκόμουνα ,βαση του Gps ,μεχρι το σημειο ενδιαφεροντος
Ευχαριστω -
+1 εστειλα και εγω το email
[url] http://www.mitsubishi-motors-euro.com/feedback [url]
-
+1
-
Φίλε μου,
Οπως γράφω στη σελ.72 το Navi είναι ικανοποιητικό για την Ευρώπη - χωρίς να έχει την πληρότητα ενός καλού Garmin. Εχει καλό δέκτη, γρήγορο, και σαν build-in και συνδεδεμένο με τον τροχό δεν διακόπτεται ποτέ η ροή/διαδρομή ακόμη και μέσα σε τούνελ. Επίσης λαμβάνει ΤΑ (TMC) και βρίσκει εναλλακτική διαδρομή. Βέβαια χρειάζεται αναβάθμιση, γιατί από το 2006 μέχρι σήμερα και διαδρομές (πλατείες, διασταυρώσεις κτλ) έχουν αλλάξει ή προστεθεί αλλά και πληροφοριακά στοιχεία λείπουν (ξενοδοχεία, ενδιαφέροντα, κτλ).
Αυτά από προσωπική εμπειρία σε δύο μέχρι τώρα ταξίδια στην κεντρική Ευρώπη (Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Γαλλία).
Ο προ-προγραμματισμός που λές δεν γίνεται καθώς πάντα έχει ως εκκίνηση το μέρος που βρίσκεσαι. Βέβαια την διαδρομή μπορείς να την δείς στο View Route αλλά δεν σε βοηθάει και πολύ ....
Ευχαριστώ.
Ο χρήστης dkastani έγραψε:
Από μια ματιά που ερριξα το MMSC στην ευρώπη ειναι ανεκτο
ΕΡΩΤΗΣΗ: υπάρχει τρόπος να φτιαξει κανεις μια διαδρομή πχ Μόναχο - Στουτγκάρδη , να την αποθηκευσει και να την φωνάξει όποτε την χρειαστεί;
ή αν δεν μπορεί να την αποθηκέυσει τουλάχιστον να δει την διαδρομή από start point to way point.
Οσες προσπαθειες εκανα μου εδεινε διαδρομές απο το σημειο που βρισκόμουνα ,βαση του Gps ,μεχρι το σημειο ενδιαφεροντος
Ευχαριστω -
ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ MITSUBISHI MOTORS ΓΙΑ ΤΟ NAVI.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. -
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ'Dear Mr. KOSTAS CHAREMIS,
Thank you very much for your interest in our brand and for completing the
form. Your case has been registered under reference number: CR-09-00090
We and / or the service representation in your country will contact you as
soon as possible, verbally and / or in writing.' -
Μολις εστειλα και εγω
-
Ο χρήστης kharemis έγραψε:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
'Thank you very much for your interest in our brand and for completing the
form. Your case has been registered under reference number: CR-09-00090
We and / **or the service representation in your country will contact **you as
soon as possible, verbally and / or in writing.'Κατα πάσα πιθανότητα η ελληνική αντιπροσωπία θα σου απαντήσει.
-
Εστειλα και εγώ. Οποιος λάβει κάτι ή επικοινωνήσουν μαζί του ας μας το πεί.
-
σορρυ για το ...αλλά σκέφτηκα ότι... πλάκα θα έχει να νομίζουν ότι όλα τα email τα έστειλε ο ίδιος από διαφορετικό email address... και να μην τους δώσουν σημασία!!!
Mitsubishi Outlander 2007