-
GeorgeTabs, τί έγινε με το RH04? Μπαίνει ο κωδικός, αν φυσικά το εγκατέστησες? Έκανες και κανένα γυρό με το νέο σου μονοθέσιο?
mschumacher, να σε ρωτήσω κάτι αναφορικά με το RH04?
Στο C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\Save\τοόνομασουστοπαιχνίδι το file τοόνομασου κλπ.PLR το half rate που το έχεις στο superhighphysics(=0) ή στο normal(=1)? -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
GeorgeTabs, τί έγινε με το RH04? Μπαίνει ο κωδικός, αν φυσικά το εγκατέστησες? Έκανες και κανένα γυρό με το νέο σου μονοθέσιο?mschumacher, να σε ρωτήσω κάτι αναφορικά με το RH04?
Στο C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\Save\τοόνομασουστοπαιχνίδι το file τοόνομασου κλπ.PLR το half rate που το έχεις στο superhighphysics(=0) ή στο normal(=1)?Το εγκατέστησα, 1,2,3 όπως είπαμε, και τα φιξ 1,2,3 όπως είπαμε. Εγκαταστήθηκε, αλλά όταν διαλέγω παίχτη του 2004 δεν βλέπω ΚΑΝΕΝΑ εικονίδιο, ούτε καν κενό!!!
Οι πίστες είναι μισές με εικονίδιο, μισές κενές.
Λογικά κάποιο λάθος έγινε...Τι εννοείς με το καινούριο μου μονοθέσιο;
Έκανα γύρους, ίδιο μου φαινόταν, και γύρισα μέχρι 1.38 ενώ χθες έπιανα το 1.37 και μια φορά και το 1.36 νομίζω...Στο μενού δεν απέκτησα ΚΑΝΕΝΑ επιπλέον πεδίο ώστε να βάλω κωδικό, ούτε από το gamespy δούλεψε ο κωδικός...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Από game spy δεν κάνεις δωμάτιο;
Αλλιώς δεν μπαίνουν πάνω από 8 άτομα...Πώς βάζεις κωδικό;
μπορείς να κάνεις δωμάτιο με 2 τρόπους.
- με το game spy arcade
- μέσα από το περιβάλλον του παιχνιδιού.
Το game spy arcade έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να περιορίσεις τους συμετέχοντες σε όσους θές...από 2 δηλαδή μέχρι και 21.
Όταν εχτές προσπάθησα να συνδεθώ σε σένα, είδα ότι είχες πάνω από 10 παίκτες online οπότε πιστεύω θα χωρέσουμε και χωρίς το gamespy. Αν θες δοκιμάζουμε και τα 2 και βλέπουμε. Το βράδυ όμως αν θες, τώρα δε μπορώ, καλή τύχη.
Έχω κάνει δωμάτιο και με τους δύο τρόπους.
Και με τους δύο τρόπους δουλέυει ΣΤΑΘΕΡΑ το ΙΔΙΟ.
Ήτοι:
Μέχρι 4 παίχτες λαγκ κάτω από 150 μσ και αμεσότητα φοβερή.
Μέχρι 8 παίχτες όλοι ορατοί, διαφορές στα 600 μσ και μπορείς να περάσεις μέσα από τον άλλο.
Από 8 και πάνω αρχίζει να πέφτει, κάποιος θα είναι μέσα και δε θα είναι (όπως έγινε χθες με σενα), κάποιος θα γίνεται μια ορατός μια αόρατος...ΚΩΔΙΚΟ δεν μπορώ να βάλω ούτε από το παιχνίδι (δεν υπάρχει επιλογή) ούτε από το gamespy arcade (το τσεκάρω, βάζω κωδικό, δεν τον ζητάει ΠΟΤΕ...)
-
OK, μπες κανονικά και βλέπουμε. Αν μπαίνει κάποιος άσχετος θα τον κάνουμε kick. Υπάρχει επιλογή για kick όταν κάνεις σερβερ.
-
mschumacher, να σε ρωτήσω κάτι αναφορικά με το RH04?
Στο C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\Save\τοόνομασουστοπαιχνίδι το file τοόνομασου κλπ.PLR το half rate που το έχεις στο superhighphysics(=0) ή στο normal(=1)?Το Half-rate είναι 0, δοκίμασα όμως να το βάλω και 1 αλλά η διαφορά στους χρόνους ήταν .200 περίπου κάτι όμως που πιστεύω οφείλεται σε οδηγικό λάθος και όχι σε αυτή τη ρύθμιση.
-
Και τελικά το άφησες 0?
-
Και τελικά το άφησες 0?ναι
-
Ok thanks!
-
GeorgeTabs, ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω!
Ίσως να τα ξανακάνεις install τα κομμάτια πάλι.
Μπορεί πάλι να είναι και λόγω του ότι δεν έχεις και το 2003RH! -
Το κοίταξα περισσότερο και παρατήρησα ότι για να κάνεις install το trackpack πρέπει να έχεις το Season 2004 RH v1.03 installed. Αλλά αυτό το v1.03 δεν το βρίσκω για να σου πω από που θα να το κατεβάσεις.
Όσο για το password γνωρίζεις πού θα το βρεις και πώς θα το βάλεις από το παιχνίδι? Γιατί μπορεί από απροσεξία να μην το είδες. -
Mπορώ να μπώ και εγώ (nick: TifoziF1) ??? Σήμερα το πήρα από το Video Club.
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
Mπορώ να μπώ και εγώ (nick: TifoziF1) ??? Σήμερα το πήρα από το Video Club.Κατά 99% ναι.
-
Mπορώ να μπώ και εγώ (nick: TifoziF1) ??? Σήμερα το πήρα από το Video Club.Φυσικά!
Για όλο το φόρουμ είναι, όχι κλειστό γκέτο!
Αν φτάσουμε να γίνουμε τόσοι πολλοί που να έχει πρόβλημα, βλέπουμε. -
Όσο για το password γνωρίζεις πού θα το βρεις και πώς θα το βάλεις από το παιχνίδι? Γιατί μπορεί από απροσεξία να μην το είδες.
Στο gamespy ξέρω, και το βάζω.
Στο παιχνίδι δεν ξέρω, αφού ποτέ δεν το έχω δει...
Πάντως βάζοντας το 2004 δεν άλλαξε τίποτα στα μενού που βλέπω...Κανονικά που είναι η επιλογή αυτή;
-
Thanx
Δεν έχω τιμονιέρα η τζοϊστικ. Ουτε έχω κανει setups για την πιστα. Θα τρέξω με πληκτρ. και με τα default setups.
Ουτε έχω εγκαταστήσει patches ή τίποτα τέτοιο. Δηλαδή είναι όπως στο CD του παιχνιδιού !!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Mπορώ να μπώ και εγώ (nick: TifoziF1) ??? Σήμερα το πήρα από το Video Club.
Κατά 99% ναι.
100% ναι
-
ThanxΔεν έχω τιμονιέρα η τζοϊστικ. Ουτε έχω κανει setups για την πιστα. Θα τρέξω με πληκτρ. και με τα default setups.
Ουτε έχω εγκαταστήσει patches ή τίποτα τέτοιο. Δηλαδή είναι όπως στο CD του παιχνιδιού !!!
Με πληκτρολόγιο παίζω κι εγώ, και μάλιστα λάπτοπ και είναι άβολο...
Με πληκτρολόγιο παίζει κι ο mschumacher που δεν θα τον πιάσεις με τίποτα (ούτε και κανένας άλλος θα τον πιάσει!! )patches κλπ ούτε εγώ είχα μέχρι χθες. Ουδέν πρόβλημα, αφού παίζουμε το 2002 που περιέχεται στο αυθεντικό.
Ο μόνος λόγος που προσπαθώ να τα βάλω είναι πως θα είμαι σέρβερ, για να βάλω κωδικό... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Όσο για το password γνωρίζεις πού θα το βρεις και πώς θα το βάλεις από το παιχνίδι? Γιατί μπορεί από απροσεξία να μην το είδες.
Πάντως βάζοντας το 2004 δεν άλλαξε τίποτα στα μενού που βλέπω...Κανονικά που είναι η επιλογή αυτή;
Λοιπόν διαλέγεις το multiplayer και πατάς το 'tick' και σου εμφανίζει στην οθόνη το παραθυράκι που θα εμφανιστούν τα ονόματα των server. Πατάς το κουμπί 'create' και βάζεις όνομα, και ο χώρος για το password είναι στο κάτω μέρος της οθόνης.
Δεν μου λες το menu σου είναι το ίδιο με πριν? -
Λοιπόν διαλέγεις το multiplayer και πατάς το 'tick' και σου εμφανίζει στην οθόνη το παραθυράκι που θα εμφανιστούν τα ονόματα των server. Πατάς το κουμπί 'create' και βάζεις όνομα, και ο χώρος για το password είναι στο κάτω μέρος της οθόνης.
Δεν μου λες το menu σου είναι το ίδιο με πριν?Το μενού είναι ολόιδιο, τέτοιος χώρος δεν υπάρχει...
-
Για δοκίμασε με τα 2 files που σου έστειλα από το messenger. Βάλε τα στο C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\Options !
4ος αγώνας F1 Challenge Malaysia 2002, ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2005