-
Το πρόβλημα με τον ρούτερ λύθηκε, και είμαι ονλάιν, όποιος θέλει έρχεται.
Στο δωμάτιο λέει το όνομά μου.Όσο για λύσεις που 'ΔΕΝ' προτάθηκαν σε προκαλώ να διαβάσεις την πρώτη σελίδα **ΑΥΤΟΥ **του θέματος!!!!
Δηλαδή όσοι είπαμε πως τα θέλουν όλα ελεύθερα και ζημιές κανονικές και όχι ανάλογες του χρόνου είναι αόρατοι, ή αμελητέοι;;;;;
Και η πλάκα είναι πως φάνηκε πως συμφωνήσαμε σε αυτό μέχρι που έσκασε η βόμβα.
Λοιπόν, ας το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ από τώρα, μην έχουμε τα ίδια αργότερα.
Θα είναι για ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ όλα τα βοηθήματα ελεύθερα να επιλέξουμε όποιο θέλουμε, και όλες οι φθορές στο ΝΟΡΜΑΛ;
Μήν χάνουμε τσάμπα την ώρα μας και φάμε κεραμίδα... -
Ok Georgetabs... ας μείνει ήρεμη η κατάσταση. Πιστεύω με τα παρακάτω θα συμφωνήσουν όλοι
Damage = OFF
Fuel = normal
Tyres = normal
Mechanical Failures = normal.Το Damage θα μείνει OFF διότι τη προηγούμενη Κυριακή με χτύπησαν από πίσω εξαιτίας του LAg και εγκατέλειψα χωρίς ουσιαστικά να έχει προηγηθεί πραγματικό ατύχημα... δε λέει να χάνεις αγώνες έτσι, οπότε το Damage OFF, το θέμα έκλεισε νομίζω συμφωνείται?
-
georgrtabs δε μπορώ να συνδεθώ εύκολα και στη συνέχεια πήγες για αγώνα, αν μπορείς κάνε πάλι νέο αγώνα reload την ίδια πίστα δηλαδή για να παίξουμε, επίσης αν μπορείς κάνε kick μερικούς 'άσχετους' για να μπορούμε να κάνουμε εύκολα join.
-
είμαστε στο powerben αν θέλει κάποιος να μπει..... GeorgeTabs σε 'έβλεπα' στα room names όλη την ώρα οπότε μάλλον εσύ θα κάνεις το server τη Κυριακή...
-
mschumacher, πού χάθηκες πριν;
Σε έβγαλε πρώτο στον πρώτο γύρο, μετά χάθηκες... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
mschumacher, πού χάθηκες πριν;
Σε έβγαλε πρώτο στον πρώτο γύρο, μετά χάθηκες...δεν έχω ιδέα, όταν πήγα να βγω στα επίσημα δοκιμαστικά, παρατήρησα ότι το δικό μου όνομα δεν υπήρχε στη λίστα και φαντάστηκα ότι είχε παγώσει η γραμμή, βγήκα και όταν προσπάθησα να μπω, είχατε ξεκινήσει αγώνα. Η ουσία είναι πάντως ότι παρόλο που είσασταν πολλά άτομα, μπορούσα να δώ το παιχνίδι στη Λίστα.
P.S. είχατε την ευκαιρία αλλά δεν ήταν γραφτό να δείτε τι χρόνους κάνω στη Μαλαισία...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
P.S. είχατε την ευκαιρία αλλά δεν ήταν γραφτό να δείτε τι χρόνους κάνω στη Μαλαισία...
Μπήκε πάντως ένας Τούρκος και έκανε 1.21...
Και ούτε εσάκια έχει εδώ, ούτε δεν ξέρω τι... -
No comment.
Πλέον του ότι μας έγραψες κανονικά *, μιλάς και με απαράδεκτο τρόπο, κανονικά ΠΡΕΠΕΙ να επέμβει μοντερέιτορ, απειλείς τους πάντες (με το 'εσείς θέλατε με τον άγριο τρόπο'), επιπλέον βρίζεις 3 φορουμάδες σε μία δημοσίευση, ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ!!!! Ο όποιος 'χρονομέτρης' καλύτερος ήταν...Δικιο εχεις Γιωργο αλλα απο οτι βλεπω ευτυχως το θεμα εληξε. Fire pls ηρεμησε, δεν ειναι αναγκη να βριζεις για το damage on ή off...
moderator -
Δεν έβρισα επειδή ήθελα το damage on αλλά για την αντίδραση τους και αυτά που είπαν.
-
Sepang 2002
Kυριακή 29/5/2005
22:15 - 23:00 Practice 4
23:00 - 23:35 Qualifying
23:35 - 23:45 Warm Up
23:45 Das Rennen (11 laps)
**Server: ** GeorgeTabs
Room name: 4T FORUM
Room password: f1racing
ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Eπόμενος αγώνας: 4/6 Barcelona
-
Και ούτε εσάκια έχει εδώ, ούτε δεν ξέρω τι...1.21 στη Μαλαυσία είναι απλά cheating υπάρχει τρόπος.... να φανταστείς Αυστρία έχω δει χρόνο 0.58.694
-
georgetabs είσαι και επίσημα ο server, καλή επιτυχία. Το παιχνίδι θα το στήσεις από το gamespy ή όχι?
-
Και ούτε εσάκια έχει εδώ, ούτε δεν ξέρω τι...1.21 στη Μαλαυσία είναι απλά cheating υπάρχει τρόπος.... να φανταστείς Αυστρία έχω δει χρόνο 0.58.694
Αν δω κάποιον από εσάς να κάνει κάτω από 1:33.xxx, θα τον καταγγείλω στην FIA για παρανομίες
-
georgetabs είσαι και επίσημα ο server, καλή επιτυχία. Το παιχνίδι θα το στήσεις από το gamespy ή όχι?Έχω δοκιμάσει με gamespy χωρίς ρούτερ και δούλεψε μια χαρα. (τη Δευτέρα)
Χθες δοκίμασα χωρίς gamespy με ρούτερ και πάλι μια χαρά.Λογικά θα δουλέψει, για σιγουριά το δοκιμάζω σε 5-10 λεπτά, μην παίζουμε με την τύχη μας. Θα το ονομάσω GeorgeTabs free game pass: abc και θα δοκιμάσω να το βάλω με κωδικό abc.
Όσοι πιστοί προσέλθετε, αλλά δεν θα κάτσω περισσότερο από 1 ώρα το πολύ, πρέπει να πάω για διάβασμα...
Το πρόβλημα είναι πως ενώ στο gamespy έβαλα κωδικό την περασμένη φορά, τα παιδιά μπήκαν χωρίς να ζητηθεί κωδικός...
Αν ξέρεις κάτι επί τούτου πες μου, χρειάζεται...Το ονομάζω free, ώστε και να μην έρθει κάποιος από εσάς να μπούνε άσχετοι να δοκιμάσω, αλλά για το λόγο αυτό δεν μπορώ να τους πετάξω έξω...
-
Λοιπον, είδα τον MOnoimoi, οπότε το δοκιμάζω κλειστό κατευθείαν.
GeorgeTabs
κωδικός abc (απλά δεν θα το λέει στο όνομα)Όποιος έρθει να μου πει αν του ζήτησε κωδικό
-
GeorgeTabs
κωδικός abc (απλά δεν θα το λέει στο όνομα)Όποιος έρθει να μου πει αν του ζήτησε κωδικό
Αν είναι GeorgeTabs το όνομα του δωματίου, δεν σε βλέπω!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
GeorgeTabs
Αν είναι GeorgeTabs το όνομα του δωματίου, δεν σε βλέπω!
Τελικά με είδες
Πληροφοριακά για τους άλλους, ο κωδικός δε δούλεψε, θελει σεζόν 2004, οπότε την ψάχνουμε να το εγκαταστήσω για να το δοκιμάσουμε.
-
Έχω όλες τις χρονιές και με το game spy δεν δουλευε ούτε εμένα ο κωδικός
-
Από game spy δεν κάνεις δωμάτιο;
Αλλιώς δεν μπαίνουν πάνω από 8 άτομα...Πώς βάζεις κωδικό;
-
Από game spy δεν κάνεις δωμάτιο;
Αλλιώς δεν μπαίνουν πάνω από 8 άτομα...Πώς βάζεις κωδικό;
μπορείς να κάνεις δωμάτιο με 2 τρόπους.
- με το game spy arcade
- μέσα από το περιβάλλον του παιχνιδιού.
Το game spy arcade έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να περιορίσεις τους συμετέχοντες σε όσους θές...από 2 δηλαδή μέχρι και 21.
Όταν εχτές προσπάθησα να συνδεθώ σε σένα, είδα ότι είχες πάνω από 10 παίκτες online οπότε πιστεύω θα χωρέσουμε και χωρίς το gamespy. Αν θες δοκιμάζουμε και τα 2 και βλέπουμε. Το βράδυ όμως αν θες, τώρα δε μπορώ, καλή τύχη.
4ος αγώνας F1 Challenge Malaysia 2002, ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2005